Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben de aankoop van onze keuken als zeer positief ervaren. Geen dwingen maar zelf alles zeggen hoe we het hebben wilden. Voor de verkoopster was dit ook vernieuwend hoe je er naar kunt kijken. Wij zijn al in de 70 en je hebt een bepaalde manier van werken en ruim 50 jaar kookervaring.
Geschreven op: 11/09/2018
M.J. TillemansHoogvliet
9 uit 10
Super tevreden
Geschreven op: 04/09/2018
Den OuterHoogvliet
10 uit 10
Na begin dit jaar een nieuwe keuken door grando Hoogvliet ook een nieuwe badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Het adviestraject was onvoldoende. De montage en de aftersales 100%. Eerdere ervaring van 9 februari 2018: Keuken. Het hele proces van ontwerpen, kiezen , leveren en plaatsen verliep vlekkeloos. Verkoper John en monteur Michael Pronk zijn toppers
Geschreven op: 04/09/2018
Bron: Qasa.nl
JanHoogvliet
8 uit 10
Op en top raden het iedereen aan Echt vakmanschap geleverd
Geschreven op: 28/08/2018
MetzHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Ontzettend vriendelijk ontvangen. Personeel zeer deskundig en er werd zeer goed meegedacht. Er werd alle tijd genomen voor de keuze en de uitleg. Aanvulling ontvangen 26 augutus 2018: de keuken is naar grote tevredenheid geleverd en geplaatst. Bovenkastje wordt nog vervangen i.v.m. scharnier aan verkeerde kant en 1 deur van de vaatwasser was beschadigd.
Geschreven op: 08/08/2018
Bron: Qasa.nl
Wim en Anja PersoonHoogvliet
8 uit 10
Uitstekende en vakkundige medewerkers die ons hebben geholpen. Volledige transparantie in opbouw prijzen en goede advieen en begeleiding gehad. Van aankoop tot na plaatsing.
Geschreven op: 04/08/2018
Bron: Qasa.nl
Edu NoorlanderHoogvliet
10 uit 10
Keuken gekocht. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Alle afspraken werden voor 100 procent nagekomen.
Geschreven op: 23/07/2018
Bron: Qasa.nl
Nellie en John van HerkHoogvliet
10 uit 10
Op een paar kleine puntjes na niets dan lof badkamer is supermooi geworden en de montage was TOP de aannemer dacht mee en is echt een topper in zijn vak.
Geschreven op: 22/07/2018
A. van DijkHoogvliet
8 uit 10
Stephanie heeft bij elke afspraak de tijd genomen en mij goed geadviseerd over de mogelijkheden. Ze dacht op een fijne kritische manier mee over het ontwerp. Elk detail hebben we samen uitgedacht soms een paar keer gewijzigd totdat ik er helemaal achter stond. Dit heeft geresulteerd in een keuken waar ik elke dag onwijs blij mee ben
Geschreven op: 17/07/2018
Cindy van KranenburgHoogvliet
9 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Hoogvliet. Alles super gegaan! Monteur Micheal is een vakman... zo keurig en professioneel ! Cindy heb ons heel kundig geholpen met het ontwerp van de keuken, Wij zijn zo blij hoe mooi de keuken is geworden. Ook de vriendelijkheid van Cindy ,en de tijd die zij voor ons maakten. Ook heel leuk ook dat wij de 3D tekening gelijk meekregen. wij genieten van onze mooie keuken. Dank jullie Grando!!! Vriendelijke groet Fred en Netty Schut.
Geschreven op: 13/07/2018
Bron: Qasa.nl
Fred en Netty SchutHoogvliet
10 uit 10

Pagina's