Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Bijzonder goed geholpen en een degelijk advies van Lijnart Maar het belangrijkste is een hele mooie keuken en super snel en goed geplaatst volgens afspraak.
Geschreven op: 11/02/2019
Sander Sijperda Humanitas-DMHHoogvliet
10 uit 10
Super mooie keuken aangeschaft bij de vestiging in Hoogvliet. Goed geadviseerd door Lijnart en alle beloftes zijn nagekomen. Echt een aanrader!
Geschreven op: 04/02/2019
Bron: Qasa.nl
S.SijperdaHoogvliet
10 uit 10
We moesten een nieuwe keuken uitzoeken, na een brandschade. We werden heel goed geholpen met daarna een supersnelle levering.
Geschreven op: 31/01/2019
Bron: Qasa.nl
Roel van de PollHoogvliet
8 uit 10
Zeer prettig geholpen ook de service was erg goed. Er is zelfs een spiegel speciaal oor ons gemaakt. Al onze ideeën met betreking tot de badkamer zijn vakkundig uitgevoerd. We genieten nog elke dag van de badkamer.
Geschreven op: 27/01/2019
F. PlaggenborgHoogvliet
9 uit 10
Werden goed geholpen en ge nformeerd. Er werd alle tijd en ruimte voor genomen. Alles werd op tijd en volgens afspraak afgeleverd en afgehandeld. Monteur werkte buitengewoon hard om alles in zijn eentje doen omdat zijn hulp ziek was. Netjes afgewerkt geen klachten.
Geschreven op: 24/01/2019
H.J. HoviusHoogvliet
8 uit 10
Voor de 2e keer er een keuken gekocht en nu ook een badkamer. Blij met sevice klantvriendelijkheid en montage
Geschreven op: 11/01/2019
ElleHoogvliet
8 uit 10
Ik ben bij Grando in Hoogvliet geweest voor een keuken renovatie. Ik ben zeer netjes geholpen en heb goed advies gekregen. Grando heeft zeer zijn best gedaan om vervanging te vinden voor het renoveren van de keuken toen de monteur ziek was. Er is zeer netjes gewerkt.
Geschreven op: 14/12/2018
SmitHoogvliet
10 uit 10
Goed geholpen en mee gedacht om onze keuken helemaal naar ideeën en wensen samen te stellen Ook heel goed aangevoeld wat onze smaak en ideeën waren
Geschreven op: 06/12/2018
Rene van UnenHoogvliet
10 uit 10
Onze erving is erg goed Goed geholpen in de winkel met keuzes maken. En de keuken is ook perfect geplaatst niks op aan te merken We zijn helemaal blij
Geschreven op: 04/12/2018
VerkadeHoogvliet
10 uit 10
We waren al bij een paar andere zaken geweest was niet wat we er van verwachtten. Bij Grando heel fijn geholpen door Stephanie. Alles uitgebreid laten zien besproken mogelijkheden laten zien in 3 D. Kortom dit is wat we zochten.
Geschreven op: 23/11/2018
m van dijkHoogvliet
9 uit 10

Pagina's