Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ik heb alle bezoeken aan Grando Hoogvliet als zeer prettig ervaren. Er werd alle tijd genomen en volop meegedacht. Middels de televisieschermen kan je heel goed zien hoe de keuken of badkamer eruit komt te zien Alle afspraken zijn punctueel nagekomen en de keuken is zo ontzettend mooi geworden
Geschreven op: 08/02/2018
A.VinkHoogvliet
10 uit 10
Prima info en goede uitvoering door de monteurs
Geschreven op: 02/02/2018
Bron: Qasa.nl
Han UbertHoogvliet
8 uit 10
Goed geholpen en geadviseerd met inrichting en apparatuur.
Geschreven op: 22/12/2017
Bron: Qasa.nl
H. van SwinderenHoogvliet
10 uit 10
Afgelopen September een mooie keuken gekocht. Vanaf het begin tot aan het eind een fijne service. Het was enorm spannend voor ons hoe dit allemaal zou verlopen. We zijn super blij met onze keuken. Ik vond het fijn dat er met ons is meegedacht de praktische adviezen waren ook passend in deze en al met al een fijne service genoten. Super bedankt.
Geschreven op: 13/12/2017
Essie Essen vanHoogvliet
7 uit 10
Wat een geweldige zaak is Grando Hoogvliet. De klant is hier werkelijk waar koning. Dit is de eerste keukenzaak waar we niet werden gepusht tot direct tekenen en het maken van definitieve keuzes. De voor- en nadelen van alle apparaten en keukens werden op een eerlijke wijze doorgesproken en dat gaf ons een vertrouwd gevoel. Daarnaast werd er keer op keer door dhr. Taapken en dhr. Schouten benadrukt dat we met een goed gevoel weg moesten gaan dat het van belang was dat wij tevreden waren over de keuken. Wij zijn mede uit interesse meerdere malen langs geweest bij Grando Hoogvliet en hebben meerdere malen aanpassingen verricht aan onze keuken. Het geduld van deze 2 heren werd hierdoor redelijk op de proef gesteld. Dit was echter in geen enkel opzicht te bemerken en hier zijn wij hen dan ook heel dankbaar voor. We hadden ons geen betere keukenzaak kunnen wensen. Wij kunnen deze zaak dan ook van harte aanbevelen.
Geschreven op: 09/12/2017
BechanHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn in een woord tevreden. 16 jaar geleden ook bij jullie geweest. Was voor ons niet moeilijk om met jullie in zee te gaan. Vooral monteur was een kanjer was echt een vakman. Nam zijn taak serieus en ook met omgang met ons was fijn.
Geschreven op: 07/12/2017
Bron: Qasa.nl
Sjaak en Miep van DrielHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn op een zeer fijne manier geholpen. Geen verkooppraatjes en alles was transparant. De uitleg het opmeten plaatsen van de keuken echt alles was fantastisch en in 1 keer goed.
Geschreven op: 28/11/2017
AJ KoedoodHoogvliet
10 uit 10
Prima snel en vakkundig
Geschreven op: 28/11/2017
Helmi geeveHoogvliet
7 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoogvliet. Zowel de ontvangst en gesprekken zijn op een erg plezierige manier verlopen. Wij vonden het ook erg fijn dat er creatief werd meegedacht tijdens de totstandkoming van het uiteindelijke ontwerp.De montage heeft meer tijd gekost dan oorspronkelijk gedacht maar dit is door Grando goed opgelost en het resultaat is geweldig.
Geschreven op: 19/11/2017
G. FischerHoogvliet
9 uit 10

Pagina's