Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn in een woord tevreden. 16 jaar geleden ook bij jullie geweest. Was voor ons niet moeilijk om met jullie in zee te gaan. Vooral monteur was een kanjer was echt een vakman. Nam zijn taak serieus en ook met omgang met ons was fijn.
Geschreven op: 07/12/2017
Bron: Qasa.nl
Sjaak en Miep van DrielHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn op een zeer fijne manier geholpen. Geen verkooppraatjes en alles was transparant. De uitleg het opmeten plaatsen van de keuken echt alles was fantastisch en in 1 keer goed.
Geschreven op: 28/11/2017
AJ KoedoodHoogvliet
10 uit 10
Prima snel en vakkundig
Geschreven op: 28/11/2017
Helmi geeveHoogvliet
7 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoogvliet. Zowel de ontvangst en gesprekken zijn op een erg plezierige manier verlopen. Wij vonden het ook erg fijn dat er creatief werd meegedacht tijdens de totstandkoming van het uiteindelijke ontwerp.De montage heeft meer tijd gekost dan oorspronkelijk gedacht maar dit is door Grando goed opgelost en het resultaat is geweldig.
Geschreven op: 19/11/2017
G. FischerHoogvliet
9 uit 10
Na een aantal keukenshowrooms bezocht te hebben was Grando Hoogvliet een verademing. De rust van de verkopers de tijd die genomen wordt om te luisteren naar onze wensen en het advies was zeer prettig. De eerste winkel die een transparante offerte leverde. Het leveren en plaatsen van de keuken is ook super gedaan. Dus we kunnen echt niet anders zeggen dan een verdiende 10. Grando Hoogvliet bedankt voor onze mooie keuken. En complimenten aan Stephanie.
Geschreven op: 17/11/2017
WesterdijkHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben zeer goed contact gehad met Lijnart van Grando Hoogvliet. Een ondernemer die zijn vak verstaat en pas tevreden is als de klant dat ook is! Nam ruimschoots de tijd en luisterde naar de wensen. Samen kwamen we tot een mooi ontwerp. Nog iedere dag zijn wij tevreden met onze keuken dankzij Grando Hoogvliet!
Geschreven op: 06/11/2017
Bron: Qasa.nl
Marius en MirellaHoogvliet
10 uit 10
Vanaf het begin een vertrouwenwekkende aanpak. Na zwakke alternatieve aanbieders, is de werkwijze van het Grando personeel Hoogvliet werkelijk een verademing. Een uitmuntende zakelijke ervaring.
Geschreven op: 03/11/2017
Bron: Qasa.nl
Ruud ZeegersHoogvliet
8 uit 10
Wij hebben een keuken en vloer aangeschaft na een ontspannen periode van uitzoeken ontwerpen en uiteindelijk definitief besluit genieten we nu van de keuken en vloer. We zijn zeer tevreden over het totale traject van eerste contact tot oplevering ook de kleine restpunten is het een zeer plezierige ervaring geweest. Deze review gaat vooral over de keuken.
Geschreven op: 26/10/2017
Fam. MastenbroekHoogvliet
9 uit 10
We zijn ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Van hoe is te richten tot aan het advies van apparatuur echt SUPER De service graad ligt ontzettend hoog. Ook van de monteurs Super tevreden over alles Een echte aanrader
Geschreven op: 26/10/2017
Joost Veldhuis - de BieHoogvliet
10 uit 10
Vanaf het eerste moment een goed gevoel. In een ontspannen setting hebben wij de keuken steeds verder ontworpen waarbij we continue goed geadviseerd werden over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Er werd geen druk gelegd op het snel afsluiten van een deal of het verkopen van een keuken. Er worden ook geen onrealistische bedragen genoemd die dan vervolgens met enorme kortingen worden gecompenseerd vanaf het moment dat het totaal plaatje in beeld kwam. Werd er een realistische bandbreedte aangegeven van de prijs van de keuken. Wij zijn enorm blij en danken zowel Stephanie als Lijnart van Grando Hoogvliet.
Geschreven op: 13/10/2017
Fam. MastenbroekHoogvliet
9 uit 10

Pagina's