Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ik heb hier een showroomkeuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen en alles goed verzorgt vanaf eerste contact in de showroom tot aan de levering in huis. Zeer zeker aan te bevelen
Geschreven op: 12/06/2018
Bron: Qasa.nl
Michel adamsHoogvliet
10 uit 10
Grando werd ons door vrienden aangeraden. We zijn netjes geholpen en geadviseerd over de indeling van de keuken en de vele verschillende keuzes.
Geschreven op: 09/06/2018
MaartenHoogvliet
9 uit 10
Grando Hoogvliet heeft ons een prachtige keuken in onze vacantiebungalow op het park De Heeren van s-Gravensande in s-Gravenzande geleverd. Zie foto.
Geschreven op: 30/05/2018
C. KokHoogvliet
10 uit 10
Vakkundig advies over en plaatsing van nieuwe inductiekookplaat en variosteam-oven in bestaande keuken. Afspraken goed en tijdig nagekomen. Prettige en vriendelijke behandeling door alle medewerkers.
Geschreven op: 26/05/2018
Bron: Qasa.nl
BastianHoogvliet
8 uit 10
Grando-verkoop neemt de tijd als je dat nodig hebt en geeft goede ideeën indien je zoekende bent. Goede verzorging tijdens de bezoeken koffie gebakje o.d. . Veel keus en kennis op aanwezige materialen. Alle vertrouwen gehad op een goede afloop en tot op heden niet beschaamd.
Geschreven op: 22/05/2018
HeleneHoogvliet
9 uit 10
Goede begeleiding en geduld bij het maken van keuzes. Alles in gezamenlijk overleg en op tijd alles geregeld.
Geschreven op: 18/05/2018
Bron: Qasa.nl
fam de BruijnHoogvliet
10 uit 10
We werden gastvrij ontvangen in de showroom en prettig geholpen bij het ontwerpen van de keuken. Als we telefonisch een vraag stelden werden we meteen te woord gestaan of zo snel mogelijk terug gebeld. Alleen maar positieve ervaringen dus.
Geschreven op: 14/05/2018
J LeenmanHoogvliet
10 uit 10
We hebben het hier wel met name over de Grando Hoogvliet Blom megastores . Inmiddels is dit onze 2e keuken die we daar kopen en in beide gevallen heel goed geholpen door Cindy. Ze luistert enorm goed naar de wensen en weet met verbeteringen de puntjes op de i te zetten. Monteur Mike ook een groot compliment voor zijn nauwkeurige werk. Met een andere Grando vestiging veel minder goede ervaringen overigens.
Geschreven op: 10/04/2018
Danielle van LeeuwaardenHoogvliet
10 uit 10
Zeer positief ben tevreden met Grando
Geschreven op: 09/04/2018
C. AlakhramsingHoogvliet
8 uit 10
Uitstekend geholpen door de heer Taapken en de heer Schouten bij het aanschaffen/ontwerpen van onze droomkeuken. Naast de klantvriendelijkheid zijn ze ook zeer gericht op de wensen van de klant. Ondanks de vele wijzigingen die wij hebben aangebracht bleven zij het geduld houden en hebben alles ingezet om het ideaalplaatje te realiseren. Kortom, wij zijn supertevreden en willen deze vestiging inclusief de medewerkers zeker aanbevelen voor het aanschaffen van een keuken!
Geschreven op: 06/04/2018
Bron: Qasa.nl
BechanHoogvliet
10 uit 10

Pagina's