Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Heel goed advies en helemaal aangepast op onze wensen.
Geschreven op: 19/06/2017
Bron: Qasa.nl
Arie den OtterHoogvliet
10 uit 10
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Stefanie. De keuken is ondertussen vakkundig geplaatst door de monteurs van Grando. Echt TOP.
Geschreven op: 09/06/2017
Familie BloemHoogvliet
10 uit 10
Vanaf het eerste contact met Stephanie en Lijnart een goed gevoel bij Grando in Hoogvliet. We zijn diverse zaken geweest maar hier hadden we het beste gevoel zowel qua kwaliteit als qua expertise en betrokken team. Aflevering was erg netjes en ook mijn petje af voor Jort de monteur die ook al waren er wat tegenslagen in onze ruimte vloer in onze keukenruimte liep helemaal niet goed dit heeft hij perfect geregeld. We hadden al een hele verbouwing achter de rug en dit was het enige project wat van a tot z goed is verlopen Nogmaals dank en ik beveel jullie bij iedereen aan
Geschreven op: 08/06/2017
Andreas Jobsen Hoogvliet
10 uit 10
Onze keuken gekocht bij Grando Hoogvliet uitstekend geadviseerd door Stefanie Mangelaars de werkzaamheden zowel de demontage van onze oude keuken en de montage van de nieuwe keuken zijn op zeer vakkundige wijze gedaan door Gerrit Blom. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles is afgehandeld.
Geschreven op: 06/06/2017
Fam. BloemHoogvliet
10 uit 10
Heel fijn geholpen door de adviseur Hans van Staaten die een mooi ontwerp heeft gemaakten die zelf ook ideeen aangaf welke we dan weer in de showroom hebben bekeken ik hen de hele showroom geloof ik gehad ben erg tevreden met het resultaat. de indeling is praktisch en het is erg mooi geworden
Geschreven op: 19/05/2017
Bron: Qasa.nl
simone van der meerHoogvliet
8 uit 10
Grando Hoogvliet heeft een mooie showroom. Er was ruim tijd voor ons, we kregen uitstekende adviezen en duidelijke tekeningen en offertes, waar zonder problemen nog wat aanpassingen in werden doorgevoerd voor we akkoord gaven. Levering was keurig en stipt op tijd, precies op op de dag waarop we het graag wilde hebben.
Geschreven op: 15/05/2017
Bron: Qasa.nl
J. van HoornHoogvliet
10 uit 10
In één woord Grand(i)o(os). Uiteraard zijn wij ook bij andere zaken langs geweest voordat wij een keuze hebben gemaakt. Bij Grando was een vrijblijvend gesprek en dito prijsopgave ook echt vrijblijvend. Dit in tegenstelling tot andere keukenverkopers waar we bijna niet zonder handtekening te zetten het pand mochten verlaten. De te betalen prijs was eerlijk en lager dan de speciale aanbiedingen en extra's bij anderen. Ook de voorlichting over de mogelijkheden en verdere keuzes in afwerking was perfect. Ditzelfde geldt voor de begeleiding voor de keuze van zowel het fornuis als voor de plaat graniet waaruit het werkblad zou worden gemaakt.
Geschreven op: 07/05/2017
Bron: Qasa.nl
J.A. BuitendijkHoogvliet
10 uit 10
Grando stond bovenaan ons lijstje van 3 keukenzaken die wij zouden gaan bezoeken. Wij zijn bij Grando Hoogvliet gebleven en hebben niet meer verder gezocht. Ons ontvangst door dhr. Jan Blom was zoals iedere klant ontvangen wil worden. Flexibel in tijd, zeer creatief, heel geduldig en zeer klantgericht bezig. Wij hebben alle tijd en ruimte gekregen om onze pracht keuken te bestellen. De service, levering en plaatsen van de keuken is helemaal naar wens verlopen. Deze GRANDO zaak kan ik iedereen aanbevelen voor zijn aankoop van de keuken. Je wordt heel goed geadviseerd en geen druk op de aankoop. Bij het plaatsen van de keuken wordt ook alles netjes gedaan, van levering van de keuken tot het laatste schroefje. Wij zijn een zeer tevreden klant en zeer gelukkig met onze mooie keuken. Dankjewel Jan voor al je geduld en vriendelijkheid naar ons toe. Dankjewel Gerrit en collega voor het mooie plaatsen van de keuken. Onze volgende bestelling wordt de toilet en badkamer en uiteraard gaan wij hiervoor naar GRANDO HOOGVLIET
Geschreven op: 30/04/2017
Bron: Qasa.nl
Bert en SylviaHoogvliet
10 uit 10
Vanaf het moment dat wij in de winkel kwamen tot aan de montage van onze keuken is alles perfect verlopen. Goede service en vriendelijke medewerkers. Wij zijn heel blij met onze keuken.
Geschreven op: 23/04/2017
Yvonne KasselHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoogvliet. Vanaf het moment dat wij in de winkel kwamen tot aan de montage van de nieuwe keuken. Wij zullen Grando Hoogvliet aan iedereen die een nieuwe keuken wil aanraden.
Geschreven op: 23/04/2017
Bron: Qasa.nl
Yvonne KasselHoogvliet
10 uit 10

Pagina's