Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
In één woord Grand(i)o(os). Uiteraard zijn wij ook bij andere zaken langs geweest voordat wij een keuze hebben gemaakt. Bij Grando was een vrijblijvend gesprek en dito prijsopgave ook echt vrijblijvend. Dit in tegenstelling tot andere keukenverkopers waar we bijna niet zonder handtekening te zetten het pand mochten verlaten. De te betalen prijs was eerlijk en lager dan de speciale aanbiedingen en extra's bij anderen. Ook de voorlichting over de mogelijkheden en verdere keuzes in afwerking was perfect. Ditzelfde geldt voor de begeleiding voor de keuze van zowel het fornuis als voor de plaat graniet waaruit het werkblad zou worden gemaakt.
Geschreven op: 07/05/2017
Bron: Qasa.nl
J.A. BuitendijkHoogvliet
10 uit 10
Grando stond bovenaan ons lijstje van 3 keukenzaken die wij zouden gaan bezoeken. Wij zijn bij Grando Hoogvliet gebleven en hebben niet meer verder gezocht. Ons ontvangst door dhr. Jan Blom was zoals iedere klant ontvangen wil worden. Flexibel in tijd, zeer creatief, heel geduldig en zeer klantgericht bezig. Wij hebben alle tijd en ruimte gekregen om onze pracht keuken te bestellen. De service, levering en plaatsen van de keuken is helemaal naar wens verlopen. Deze GRANDO zaak kan ik iedereen aanbevelen voor zijn aankoop van de keuken. Je wordt heel goed geadviseerd en geen druk op de aankoop. Bij het plaatsen van de keuken wordt ook alles netjes gedaan, van levering van de keuken tot het laatste schroefje. Wij zijn een zeer tevreden klant en zeer gelukkig met onze mooie keuken. Dankjewel Jan voor al je geduld en vriendelijkheid naar ons toe. Dankjewel Gerrit en collega voor het mooie plaatsen van de keuken. Onze volgende bestelling wordt de toilet en badkamer en uiteraard gaan wij hiervoor naar GRANDO HOOGVLIET
Geschreven op: 30/04/2017
Bron: Qasa.nl
Bert en SylviaHoogvliet
10 uit 10
Vanaf het moment dat wij in de winkel kwamen tot aan de montage van onze keuken is alles perfect verlopen. Goede service en vriendelijke medewerkers. Wij zijn heel blij met onze keuken.
Geschreven op: 23/04/2017
Yvonne KasselHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoogvliet. Vanaf het moment dat wij in de winkel kwamen tot aan de montage van de nieuwe keuken. Wij zullen Grando Hoogvliet aan iedereen die een nieuwe keuken wil aanraden.
Geschreven op: 23/04/2017
Bron: Qasa.nl
Yvonne KasselHoogvliet
10 uit 10
Zonder enige dwang en met kennis van zaken op een prettige manier bij Stephanie Mangelaars onze keuken aangeschaft in Hoogvliet. Bij vragen was men steeds bereid om tijd te maken voor ons. Geen moeite teveel. Ook de plaatsing en de afwerking verliep volgens afspraak. Daarnaast hebben wij het enorm op prijs gesteld dat er uiteindelijk ook aandacht was voor een soort van eindgesprek bij ons thuis. Kortom wij zijn erg tevreden en zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 19/04/2017
P. BrussaardHoogvliet
10 uit 10
Wij werden keurig ontvangen en te woord gestaan. Onze adviseur Maurice dacht met ons mee en ontwierp een mooie badkamer. De levering verliep precies volgens afspraak. Alleen het douchescherm ontbrak maar dit werd snel nageleverd. De monteur begon meteen de volgende dag. Nadat de hele badkamer betegeld was bleek het water niet weg te lopen. Een flink deel van de vloer moest worden opgebroken en na veel piekeren en peinzen werd het probleem gevonden. De ontluchter ontbrak. Toen dit was aangebracht liep het water wel weg. Het weer opnieuw opbouwen van de badkamer nam ook weer lang in beslag. Nu hebben we nog een lekkende radiator waar de monteur ook al 2 keer voor is langs geweest. Maar ook dit probleem is tot op heden nog niet opgelost.
Geschreven op: 19/04/2017
J.H.ReketHoogvliet
8 uit 10
Deze Grando vestiging in Hoogvliet is een zeer klantgericht bedrijf. Een goede prijs-kwaliteit verhouding en een no nonsense mentaliteit. We zijn heel erg blij met onze keuken waarbij we veel goede tips en aanbevelingen kregen van de zeer kundige medewerkers. Een aanbeveling waard. Bij de meeste keukenwinkels heb je het idee dat je altijd te veel hebt betaald maar hier een tevreden gevoel...............
Geschreven op: 16/04/2017
J. van WingerdenHoogvliet
8 uit 10
Zeer deskundige keuken adviseur (Hans). Komt afspraken na en is gemakkelijk via mail te bereiken... en geeft antwoord binnen 2 dagen. Monteur (Michael) was zeer makkelijk in omgang en ook die kwam afspraken na en gaf zeer snel gehoor aan een klein mankementje, welke hij zeer snel en deskundig opgelost heeft. Zeer prettige ervaring. We zijn heel trots op onze keuken. Tot de volgende keuken!
Geschreven op: 15/04/2017
Bron: Qasa.nl
Fam van LeidenHoogvliet
10 uit 10
Goede ervaring
Geschreven op: 08/04/2017
P.T SmitHoogvliet
10 uit 10
De verkoper heeft ons zeer goed geadviseerd en denkt mee. Tijdens de verbouwing contact gehouden en de aftersales zijn we ook over te spreken. Vraag antwoord actie zeer goed.
Geschreven op: 08/04/2017
R.J. GunnweghHoogvliet
8 uit 10

Pagina's