Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht, die half april geplaatst is. Gelijktijdig hebben we via Grando de wanden laten stuken en vloertegels laten leggen. De werkzaamheden werden prima gepland en gecoördineerd door de adviseur van Grando. Verbeterpuntje is om tijdens de doorlooptijd (3 weken) contact te houden met de klant en te in formeren of alles naar wens verloopt. Verder zijn we prima geadviseerd en is er meegedacht. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn: een prachtige functionele keuken, waar we elke dag met plezier gebruik van maken.
Geschreven op: 19/06/2019
Bron: Qasa.nl
Bas van den BergHoorn
8 uit 10
wij hebben ons aanrechtblad na 21 jaar vernieuwt en een grotere spoelbak met quooker laten plaatsen.In 1 dag was onze keuken weer als nieuw. Dankzij een monteur die zijn vak verstaat!
Geschreven op: 19/06/2019
Bron: Qasa.nl
Karel PreitschopfHoorn
10 uit 10
Wij hebben er onlangs een keuken gekocht. We hebben de aankoop, het gehele traject, bezorging, plaatsing en de after-sale als positief ervaren. We zullen Grando Hoorn zeker zo nodig aanbevelen.
Geschreven op: 20/05/2019
Bron: Qasa.nl
T. KoenisHoorn
8 uit 10
Ik heb een keuken gekocht bij Grando. De adviseur neemt ruimschoots de tijd om alle mogelijkheden te bespreken en goed mee te denken. Er worden goede afspraken en een duidelijke planning van de werkzaamheden gemaakt. De plaatsing gebeurt door vaklui, die meedenken. Het resultaat mag er zijn!
Geschreven op: 14/05/2019
Bron: Qasa.nl
BasHoorn
8 uit 10
Er is een prachtige nieuwe keuken geplaatst in een pand uit 1890. Goede adviezen gekregen en door een zeer deskundige monteur neergezet. Alles klopte qua afspraken; er mankeert werkelijk niets aan.
Geschreven op: 19/04/2019
Bron: Qasa.nl
EdHoorn
10 uit 10
keuken en badkamer tot in de puntjes verzorgd....vandaar dat ik iedereen zal aanraden om naar Grando te gaan.
Geschreven op: 12/04/2019
Bron: Qasa.nl
alfred kennisHoorn
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Levering en plaatsing ging volledig volgens afspraak. Vakkundig personeel. Snel en accuraat de foutjes hersteld.
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
JohnHoorn
10 uit 10
Wij hebben onze keuken en badkamer gekocht bij Grando keuken en bad in Zwaag wij zijn zeer tevreden over alles wat ze gedaan hebben
Geschreven op: 14/03/2019
de BlokHoorn
10 uit 10
wij zijn goed geholpen er werd meegedacht met onze wensen. dit was erg prettig. sommige dingen zijn net niet handig of juist wel dat weet je als particulier niet altijd even goed. dan is het fijn als er mee wordt gedacht.
Geschreven op: 05/03/2019
karin klaverHoorn
8 uit 10
Goede adviezen bij het kopen van onze keuken! Aanvulling ontvangen 25 februari 2019: Onze aankoop, de keuken, is reeds geleverd en geïnstalleerd. Nog een kleine oplevering af te handelen. En het is ons prima bevallen.
Geschreven op: 24/02/2019
Bron: Qasa.nl
MargreetHoorn
8 uit 10

Pagina's