Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goede service van A tot Z. Zeer blij met de nieuwe keuken!
Geschreven op: 11/11/2018
Bron: Qasa.nl
Bart CommandeurHoorn
10 uit 10
Ik zou het bedrijf zeker aanraden zijn heel goed vriendelijk en deskundig geholpen
Geschreven op: 10/11/2018
Bron: Qasa.nl
Ina PeppingHoorn
8 uit 10
Keuken, goede behandeling en veel kennis en ook goed installeren van keuken en nabehandeling
Geschreven op: 02/11/2018
Bron: Qasa.nl
J.L. den HooglanderHoorn
10 uit 10
Keuken aangeschaft, goed geholpen, monteurs waren super
Geschreven op: 29/10/2018
Bron: Qasa.nl
H. heiligHoorn
8 uit 10
Complete badkamer en toilet. Alles is prachtig geworden. Ze gaan tot het gaatje om de klant tevreden te stellen
Geschreven op: 16/10/2018
Bron: Qasa.nl
Fam RenshoffHoorn
8 uit 10
Best spannend en lastig, het uitzoeken en aanschaffen van een keuken. Goed luisteren naar de wensen en deze vertalen in een complete keuken, dat ging prima bij Grando. Kleine wijzigingen gedurende het bestelproces zijn zonder problemen meegenomen. De keuken staat inmiddels in onze nieuwe woning te stralen.
Geschreven op: 03/10/2018
Bron: Qasa.nl
JosHoorn
8 uit 10
We hebben een prachtige keuken en we zijn keurig geholpen maar we hebben helaas nu greepjes uitmoeten zoeken waar we eigenlijk niet blij mee zijn. greepjes van 18 cm ipv 12 cm. Aanvulling ontvangen op 29 augustus 2018: De keuken is geleverd en geplaatst maar nog niet compleet afgewerkt.
Geschreven op: 28/08/2018
Bron: Qasa.nl
G.J.M.ZonneveldHoorn
8 uit 10
Onze ervaring met Grand was zeer goed: we werden prettig geholpen en kregen goed advies. Met als resultaat een prachtige keuken die voldoet aan al onze kookwensen en waarmee we weer jaren toe kunnen. Bedankt!
Geschreven op: 18/08/2018
Bron: Qasa.nl
Rob KwerreveldHoorn
8 uit 10
Wij hebben een nieuwe badkamer en wc gekocht. Robin heeft ons prima geadviseerd en het is prachtig geworden
Geschreven op: 17/08/2018
Bron: Qasa.nl
Erwin FalentijnHoorn
8 uit 10
Voor onze bijkeuken hebben wij door grando een kastenwand en Werkblad voor wasmachine en droger laten plaatsen. Zeer tevreden over de afwerking. Ziet er keurig uit.
Geschreven op: 03/08/2018
Bron: Qasa.nl
Fam. KokHoorn
8 uit 10

Pagina's