Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Een nieuwe keuken besteld en gekocht bij Grando. Prima service en goede montage. Het werkblad werd later geleverd ivm een speciale mal die gemaakt moest worden, daarvoor een tijdelijk werkblad gemonteerd. Alles goed voor elkaar. Ben heel tevreden dus.
Geschreven op: 15/05/2018
Bron: Qasa.nl
Ed de VriesHoorn
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden over de hulp in de showroom, de levering en de montage. Alles is prima verlopen. De service achteraf was snel en duidelijk. Ik zou Grando zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Geschreven op: 07/05/2018
Bron: Qasa.nl
NielsHoorn
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tevreden.
Geschreven op: 04/05/2018
Bron: Qasa.nl
Kees van de VenHoorn
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht . Super mooi. Goede Service. En wij raden Grando dan ook zeer zeker aan.
Geschreven op: 12/03/2018
Bron: Qasa.nl
Inge Rikkelman-KokHoorn
10 uit 10
keuken, een aanrader klantvriendelijk, goede service
Geschreven op: 09/03/2018
Bron: Qasa.nl
J KarstenHoorn
8 uit 10
keuken en alles is volgens planning goed verlopen .
Geschreven op: 08/03/2018
Bron: Qasa.nl
J.A.BloemHoorn
8 uit 10
We zijn goed geholpen en hadden het gevoel en er goed werd meegedacht en hebben deskundig advies gehad. Men zegt ook als je wensen hebt die niet handig zijn. Goed advies in kleurstelling gehad. Gewoon heel aardig en beslist niet het gevoel dat je verplicht werd tot iets. Alle afspraken op tijd nagekomen volgens afspraak. Goede monteurs en alles netjes afgewerkt.
Geschreven op: 02/03/2018
Bron: Qasa.nl
S. JorritsmaHoorn
8 uit 10
Ruime keuze en we zijn goed geadviseerd. Resultaat is een prachtige badkamer waar we super trots op zijn.
Geschreven op: 25/02/2018
Bron: Qasa.nl
Elly van der MolenHoorn
8 uit 10
Een keuken in een U opstelling prachtig uitgevoerd. Ervaring verkoop super, montage en afwerking zeer goed. Boven verwachting een prachtig eindresultaat. Nu de badkamer, natuurlijk ook bij Grando.
Geschreven op: 24/02/2018
Bron: Qasa.nl
Kees NederhoffHoorn
10 uit 10
goede service, vriendelijke adviseur en vriendelijke monteuren
Geschreven op: 22/02/2018
Bron: Qasa.nl
Monique KosterHoorn
8 uit 10

Pagina's