Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een keuken gekocht. Levering en plaatsing ging volledig volgens afspraak. Vakkundig personeel. Snel en accuraat de foutjes hersteld.
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
JohnHoorn
10 uit 10
Wij hebben onze keuken en badkamer gekocht bij Grando keuken en bad in Zwaag wij zijn zeer tevreden over alles wat ze gedaan hebben
Geschreven op: 14/03/2019
de BlokHoorn
10 uit 10
wij zijn goed geholpen er werd meegedacht met onze wensen. dit was erg prettig. sommige dingen zijn net niet handig of juist wel dat weet je als particulier niet altijd even goed. dan is het fijn als er mee wordt gedacht.
Geschreven op: 05/03/2019
karin klaverHoorn
8 uit 10
Goede adviezen bij het kopen van onze keuken! Aanvulling ontvangen 25 februari 2019: Onze aankoop, de keuken, is reeds geleverd en geïnstalleerd. Nog een kleine oplevering af te handelen. En het is ons prima bevallen.
Geschreven op: 24/02/2019
Bron: Qasa.nl
MargreetHoorn
8 uit 10
Keuken goede uitleg en mee denken. Kleine keuken grote uitstraling.
Geschreven op: 24/02/2019
Bron: Qasa.nl
GG de boer harbrinkHoorn
8 uit 10
Alles goed en netjes afgewerkt dik tevreden
Geschreven op: 22/02/2019
Bron: Qasa.nl
E.P de BlokHoorn
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. We wisten precies wat we wel/niet wilden. De verkoper heeft goed met ons meegedacht en zo is onze droomkeuken gerealiseerd. Wij zijn supertevreden!
Geschreven op: 19/02/2019
Bron: Qasa.nl
anitaHoorn
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met de keuken alles netjes afgewerkt het ziet er fantastisch uit .En werkt prima. Hartelijk dank hier voor familie de Blok.
Geschreven op: 11/02/2019
de BlokHoorn
10 uit 10
Keuken, en werd ook binnen zeer korte tijd geleverd en geplaatst. Ook een nabestelling van bijpassende wandtegels werd correct geregeld.
Geschreven op: 01/02/2019
Bron: Qasa.nl
Bianca molenHoorn
8 uit 10
Wij hebben inmiddels een keuken badkamer en wc gekocht en laten installeren bij Grando. Problemen worden direct opgelost in een prettige sfeer kortom prima zaak en uitstekende service.
Geschreven op: 24/01/2019
C.M.A.JohanssonHoorn
9 uit 10

Pagina's