Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een prachtige keuken en we zijn keurig geholpen maar we hebben helaas nu greepjes uitmoeten zoeken waar we eigenlijk niet blij mee zijn. greepjes van 18 cm ipv 12 cm. Aanvulling ontvangen op 29 augustus 2018: De keuken is geleverd en geplaatst maar nog niet compleet afgewerkt.
Geschreven op: 28/08/2018
Bron: Qasa.nl
G.J.M.ZonneveldHoorn
8 uit 10
Onze ervaring met Grand was zeer goed: we werden prettig geholpen en kregen goed advies. Met als resultaat een prachtige keuken die voldoet aan al onze kookwensen en waarmee we weer jaren toe kunnen. Bedankt!
Geschreven op: 18/08/2018
Bron: Qasa.nl
Rob KwerreveldHoorn
8 uit 10
Wij hebben een nieuwe badkamer en wc gekocht. Robin heeft ons prima geadviseerd en het is prachtig geworden
Geschreven op: 17/08/2018
Bron: Qasa.nl
Erwin FalentijnHoorn
8 uit 10
Voor onze bijkeuken hebben wij door grando een kastenwand en Werkblad voor wasmachine en droger laten plaatsen. Zeer tevreden over de afwerking. Ziet er keurig uit.
Geschreven op: 03/08/2018
Bron: Qasa.nl
Fam. KokHoorn
8 uit 10
goede ervaring met badkamer plaatsen en monteren , keurig afgewerkt. Hadden reeds eerder een keuken bij Grando vandaan.
Geschreven op: 16/07/2018
Bron: Qasa.nl
H.KouwenhovenHoorn
8 uit 10
Een nieuwe keuken besteld en gekocht bij Grando. Prima service en goede montage. Het werkblad werd later geleverd ivm een speciale mal die gemaakt moest worden, daarvoor een tijdelijk werkblad gemonteerd. Alles goed voor elkaar. Ben heel tevreden dus.
Geschreven op: 15/05/2018
Bron: Qasa.nl
Ed de VriesHoorn
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden over de hulp in de showroom, de levering en de montage. Alles is prima verlopen. De service achteraf was snel en duidelijk. Ik zou Grando zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Geschreven op: 07/05/2018
Bron: Qasa.nl
NielsHoorn
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tevreden.
Geschreven op: 04/05/2018
Bron: Qasa.nl
Kees van de VenHoorn
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht . Super mooi. Goede Service. En wij raden Grando dan ook zeer zeker aan.
Geschreven op: 12/03/2018
Bron: Qasa.nl
Inge Rikkelman-KokHoorn
10 uit 10
keuken, een aanrader klantvriendelijk, goede service
Geschreven op: 09/03/2018
Bron: Qasa.nl
J KarstenHoorn
8 uit 10

Pagina's