Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken goede uitleg en mee denken. Kleine keuken grote uitstraling.
Geschreven op: 24/02/2019
Bron: Qasa.nl
GG de boer harbrinkHoorn
8 uit 10
Alles goed en netjes afgewerkt dik tevreden
Geschreven op: 22/02/2019
Bron: Qasa.nl
E.P de BlokHoorn
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. We wisten precies wat we wel/niet wilden. De verkoper heeft goed met ons meegedacht en zo is onze droomkeuken gerealiseerd. Wij zijn supertevreden!
Geschreven op: 19/02/2019
Bron: Qasa.nl
anitaHoorn
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met de keuken alles netjes afgewerkt het ziet er fantastisch uit .En werkt prima. Hartelijk dank hier voor familie de Blok.
Geschreven op: 11/02/2019
de BlokHoorn
10 uit 10
Keuken, en werd ook binnen zeer korte tijd geleverd en geplaatst. Ook een nabestelling van bijpassende wandtegels werd correct geregeld.
Geschreven op: 01/02/2019
Bron: Qasa.nl
Bianca molenHoorn
8 uit 10
Wij hebben inmiddels een keuken badkamer en wc gekocht en laten installeren bij Grando. Problemen worden direct opgelost in een prettige sfeer kortom prima zaak en uitstekende service.
Geschreven op: 24/01/2019
C.M.A.JohanssonHoorn
9 uit 10
fijne gesprekken en goede service
Geschreven op: 24/01/2019
J.M. koningHoorn
8 uit 10
fijne hulp en advies gekregen
Geschreven op: 15/01/2019
klaverHoorn
8 uit 10
Kwaliteit betrouwbaar deskundig en een perfecte service
Geschreven op: 11/01/2019
J OudHoorn
10 uit 10
Prima advies. Na uitstel levering door klant door omstandigheden woningbouw geen prijsverhoging berekend. Communicatie over nalevering kan wel beter daar moest klant zelf achteraan bellen om op de hoogte gesteld te worden.
Geschreven op: 01/01/2019
MartijnHoorn
8 uit 10

Pagina's