Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
fijne gesprekken en goede service
Geschreven op: 24/01/2019
J.M. koningHoorn
8 uit 10
fijne hulp en advies gekregen
Geschreven op: 15/01/2019
klaverHoorn
8 uit 10
Kwaliteit betrouwbaar deskundig en een perfecte service
Geschreven op: 11/01/2019
J OudHoorn
10 uit 10
Prima advies. Na uitstel levering door klant door omstandigheden woningbouw geen prijsverhoging berekend. Communicatie over nalevering kan wel beter daar moest klant zelf achteraan bellen om op de hoogte gesteld te worden.
Geschreven op: 01/01/2019
MartijnHoorn
8 uit 10
Prima geholpen in de vestiging in Hoorn. Erg tevreden met onze keuken.
Geschreven op: 15/12/2018
JolandaHoorn
8 uit 10
Grando heeft een uitgebreide showroom waar je zeker zult slagen in je keuze. De medewerker is klantvriendelijk en meedenkend. Er wordt niets opgedrongen. Belangrijk is ook dat er de tijd voor je genomen wordt.
Geschreven op: 07/12/2018
Wout van doormHoorn
10 uit 10
Grando Hoorn raad ik heb zeerste aan Vriendelijk en vakkundig geholpen. Met trots staan wij heerlijk te kokkerellen in onze mooie droomkeuken
Geschreven op: 07/12/2018
AnoukHoorn
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hoorn. We werden zeer goed geholpen door Ramon. Hij dacht goed met ons mee en kwam met eigen ideeën, wat wij zeer prettig vonden. Contact over levering en plaatsing was erg goed.
Geschreven op: 23/11/2018
Bron: Qasa.nl
Nicole en RonHoorn
8 uit 10
Goede service van A tot Z. Zeer blij met de nieuwe keuken!
Geschreven op: 11/11/2018
Bron: Qasa.nl
Bart CommandeurHoorn
10 uit 10
Ik zou het bedrijf zeker aanraden zijn heel goed vriendelijk en deskundig geholpen
Geschreven op: 10/11/2018
Bron: Qasa.nl
Ina PeppingHoorn
8 uit 10

Pagina's