Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Grando Hoorn is echt een aanrader. Ze denken mee geven advies met het budget in gedachten en zonder opdringerig te zijn. Je word op de hoogte gehouden van de vorderingen en een goede service ook na het installeren Niet alleen de keuken maar ook toilet en badkamer zijn gedaan en alles is prima verlopen van planning tot uitvoering.
Geschreven op: 11/07/2015
Bron: Qasa.nl
i van der burgHoorn
8 uit 10
Wij hebben een goed ervaring met het kopen en installeren van een badkamer. Ramon heeft ons goed begeleid door de vele keuzes en mogelijkheden waar je over na moet denken. Door het ontwerp te bekijken in 3d gaat het leven en wordt je zeker van je beslissingen. De montage wordt gedaan door deskundige vakmensen. Al met al een prima kwaliteit voor een goede prijs.
Geschreven op: 10/07/2015
Bron: Qasa.nl
Ton en Leonie de HaanHoorn
8 uit 10
Quooker en nieuwe vaatwasser aangeschaft. Prima service en advies. Adviseur nam uitgebreid de tijd om een advies op te stellen dat paste bij onze wensen. Het inbouwen van de vaatwasser en de Quooker ging zonder problemen, zelfs de door mij zelf op maat gezaagde plank in het kastje werd opnieuw op maat gezaagd.
Geschreven op: 09/07/2015
Bron: Qasa.nl
Ronald RuiterHoorn
8 uit 10
Goed advies en prima begeleiding bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd volop meegedacht over vorm en gebruik van de diverse apparaten en de plaatsing hiervan voor wat betreft een goed en doelmatig gebruik. De keuken werd vakkundig geplaatst en de fout die bij het inmeten is gemaakt ten aanzien van het keuken blad is achter af na behoren afgehandeld en opgelost. Nazorg en aftersales dik in orde
Geschreven op: 08/07/2015
Bron: Qasa.nl
I.J.B. van der WerffHoorn
8 uit 10
Zeer bekwaam en hulpzaam geholpen bij het kiezen van de badkamer. Achteraf spijt dat we de keuken hier ook niet hebben gekocht. Ook heeft dhr Rinkel voor ons een goede installateur geregeld. Al met al was alles top.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
Eric TouwHoorn
10 uit 10
Professionele organisatie die flexibel omgaat met ook onverwachte uitdagingen ( andere wasbak en andere douchedeuren ) bij het realiseren van onze nieuwe badkamer. Aftersales lijkt ook goed verzorgd. Luistert naar de klant.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
golsHoorn
8 uit 10
We hebben een badkamer laten plaatsen. Ze zijn binnen de gestelde tijd gestart en waren binnen de verwachte bouwtijd klaar. Ze hebben keurig hun looppaden afgeplakt met beschermend materiaal. We hebben amper erg gehad in hun aanwezigheid. Prima werklieden.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
P.P.WatermanHoorn
8 uit 10
Wij hebben 2 badkamers en een keuken bij Grando Hoorn gekocht. Wij zijn heel goed geholpen en zijn erg tevreden en blij met onze aanschaf. De verkoper heeft ook samen met ons meegedacht. Het plaatsen is zonder problemen gegaan. Wij raden iedereen Grando Hoorn aan!
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
J.L. ValkHoorn
10 uit 10
Vorig jaar zomer hebben wij een showmodel keuken gekocht. Vanaf het eerste moment zijn wij uitstekend voorgelicht en kon er aan al onze wensen worden voldaan. Ook over de uiteindelijke plaatsing van de keuken niets dan lof: snel een accuraat, er ontbrak niets en alle apparatuur werkte direct. Eenmaal in gebruik bleek de roestvrijstalen grote achterwand van ons fornuis niet geheel 'strak'. Er leken op 9 plaatsen een soort deukjes in te zitten. De monteur is komen kijken, heeft er een foto van gemaakt en na enige tijd werd de achterwand kosteloos vervangen. Wat een service! Op basis van onze ervaringen met deze, tot dan toe voor ons onbekende keukenleverancier, zouden wij Grando Keukens zeker aanraden.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
Y.V. AbrahamsenHoorn
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht en laten plaatsen door Grando. Binnen anderhalve week was de badkamer klaar omdat ze met 2 man hadden gewerkt. We zijn heel erg tevreden met onze badkamer, precies geworden zoals het ontwerp. We zijn goed geholpen in de showroom en zijn zeer tevreden over alles.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
Monique de VriesHoorn
8 uit 10

Pagina's