Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Grando heeft een prachtig ontwerp gemaakt van onze keuken. Montage ging perfect en uiteraard zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken
Geschreven op: 17/02/2016
Nooij Hoorn
10 uit 10
Alles keurig geïnstalleerd. Aanpassing ook keurig gemaakt en geleverd. Extra werkzaamheden ook voor redelijke meer prijs en keurig gedaan. Zou zeker bij vrienden familie of kennis Grando adviseren. Voor de aanpassing in mijn badkamer was snel en goed een oplossing gevonden. Ben tevreden met hoe alles is opgelost.
Geschreven op: 19/09/2015
Bron: Qasa.nl
W. van Beem-BronkhorstHoorn
8 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft en laten installeren. Prettig advies. Alle tijd. In onze beleving goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zouden het bedrijf zeker aanraden. Enige opmerking: de geadviseerde recirculatie afzuiging functioneert niet naar behoren. Bij nader inzien hadden wij liever van het bestaande afvoerkanaal gebruik gemaakt. Dat is jammer.
Geschreven op: 07/08/2015
Bron: Qasa.nl
Percy KropffHoorn
10 uit 10
Klantvriendelijke benadering, deskundig begeleidng en informatieverstrekking. Meedenkend en goede wergave van gemaakte afspraken. Korrekte leveringgscondities en vooral een goede tijdsplanning. Montage vlot, deugdelijk en service gericht. Gemaakte afspraken zijn onverkort nagekomen!
Geschreven op: 25/07/2015
Bron: Qasa.nl
Dirk van MeegdenburgHoorn
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, inclusief apparatuur. Wij werden heel goed geholpen, er werd meegedacht en er werden goede, nuttige adviezen gegeven. Het plaatsen van de keuken werd vakkundig gedaan. De service is prima. Wij zijn heel tevreden hierover.
Geschreven op: 15/07/2015
Bron: Qasa.nl
Tiny BaintsHoorn
10 uit 10
Grando Hoorn is echt een aanrader. Ze denken mee geven advies met het budget in gedachten en zonder opdringerig te zijn. Je word op de hoogte gehouden van de vorderingen en een goede service ook na het installeren Niet alleen de keuken maar ook toilet en badkamer zijn gedaan en alles is prima verlopen van planning tot uitvoering.
Geschreven op: 11/07/2015
Bron: Qasa.nl
i van der burgHoorn
8 uit 10
Wij hebben een goed ervaring met het kopen en installeren van een badkamer. Ramon heeft ons goed begeleid door de vele keuzes en mogelijkheden waar je over na moet denken. Door het ontwerp te bekijken in 3d gaat het leven en wordt je zeker van je beslissingen. De montage wordt gedaan door deskundige vakmensen. Al met al een prima kwaliteit voor een goede prijs.
Geschreven op: 10/07/2015
Bron: Qasa.nl
Ton en Leonie de HaanHoorn
8 uit 10
Quooker en nieuwe vaatwasser aangeschaft. Prima service en advies. Adviseur nam uitgebreid de tijd om een advies op te stellen dat paste bij onze wensen. Het inbouwen van de vaatwasser en de Quooker ging zonder problemen, zelfs de door mij zelf op maat gezaagde plank in het kastje werd opnieuw op maat gezaagd.
Geschreven op: 09/07/2015
Bron: Qasa.nl
Ronald RuiterHoorn
8 uit 10
Goed advies en prima begeleiding bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd volop meegedacht over vorm en gebruik van de diverse apparaten en de plaatsing hiervan voor wat betreft een goed en doelmatig gebruik. De keuken werd vakkundig geplaatst en de fout die bij het inmeten is gemaakt ten aanzien van het keuken blad is achter af na behoren afgehandeld en opgelost. Nazorg en aftersales dik in orde
Geschreven op: 08/07/2015
Bron: Qasa.nl
I.J.B. van der WerffHoorn
8 uit 10
Zeer bekwaam en hulpzaam geholpen bij het kiezen van de badkamer. Achteraf spijt dat we de keuken hier ook niet hebben gekocht. Ook heeft dhr Rinkel voor ons een goede installateur geregeld. Al met al was alles top.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
Eric TouwHoorn
10 uit 10

Pagina's