Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Zeer bekwaam en hulpzaam geholpen bij het kiezen van de badkamer. Achteraf spijt dat we de keuken hier ook niet hebben gekocht. Ook heeft dhr Rinkel voor ons een goede installateur geregeld. Al met al was alles top.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
Eric TouwHoorn
10 uit 10
Professionele organisatie die flexibel omgaat met ook onverwachte uitdagingen ( andere wasbak en andere douchedeuren ) bij het realiseren van onze nieuwe badkamer. Aftersales lijkt ook goed verzorgd. Luistert naar de klant.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
golsHoorn
8 uit 10
We hebben een badkamer laten plaatsen. Ze zijn binnen de gestelde tijd gestart en waren binnen de verwachte bouwtijd klaar. Ze hebben keurig hun looppaden afgeplakt met beschermend materiaal. We hebben amper erg gehad in hun aanwezigheid. Prima werklieden.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
P.P.WatermanHoorn
8 uit 10
Wij hebben 2 badkamers en een keuken bij Grando Hoorn gekocht. Wij zijn heel goed geholpen en zijn erg tevreden en blij met onze aanschaf. De verkoper heeft ook samen met ons meegedacht. Het plaatsen is zonder problemen gegaan. Wij raden iedereen Grando Hoorn aan!
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
J.L. ValkHoorn
10 uit 10
Vorig jaar zomer hebben wij een showmodel keuken gekocht. Vanaf het eerste moment zijn wij uitstekend voorgelicht en kon er aan al onze wensen worden voldaan. Ook over de uiteindelijke plaatsing van de keuken niets dan lof: snel een accuraat, er ontbrak niets en alle apparatuur werkte direct. Eenmaal in gebruik bleek de roestvrijstalen grote achterwand van ons fornuis niet geheel 'strak'. Er leken op 9 plaatsen een soort deukjes in te zitten. De monteur is komen kijken, heeft er een foto van gemaakt en na enige tijd werd de achterwand kosteloos vervangen. Wat een service! Op basis van onze ervaringen met deze, tot dan toe voor ons onbekende keukenleverancier, zouden wij Grando Keukens zeker aanraden.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
Y.V. AbrahamsenHoorn
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht en laten plaatsen door Grando. Binnen anderhalve week was de badkamer klaar omdat ze met 2 man hadden gewerkt. We zijn heel erg tevreden met onze badkamer, precies geworden zoals het ontwerp. We zijn goed geholpen in de showroom en zijn zeer tevreden over alles.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
Monique de VriesHoorn
8 uit 10
Na 25 jaar was het wel nodig, een nieuwe badkamer. Bij Grando in Hoorn werden we goed geholpen met zowel een leuk fris ontwerp en advies voor goed betaalbaar sanitair en eigentijdse badmeubelen. Ook de installateur nam echt de tijd om de badkamer tot in de puntjes verzorgd te monteren. Het resultaat was boven verwachting. Kortom, chapeau Grando!
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
JokeHoorn
10 uit 10
Goed en zeer deskundig geholpen. Geen opdringerige verkoper (Remko Krull) en meer dan voldoende keuzevrijheden zonder sturend of bepalend te zijn. Dit heeft er toe geleidt dat we een badkamer en toilet volledig naar eigen smaak en keus hebben kunnen inrichten, En bij eventuele vragen of te maken keuzes zijn we meer dan goed en deskundig geadviseerd.
Geschreven op: 07/07/2015
Bron: Qasa.nl
J.P. SpaHoorn
10 uit 10
Een prachtige badkamer is het resultaat
Geschreven op: 29/04/2015
fam. de VriesHoorn
10 uit 10
Keurige afhandeling van de gemaakte afspraken en alles keurig geplaatst
Geschreven op: 04/01/2015
AnoniemHoorn
10 uit 10

Pagina's