Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Een keuken in een U opstelling prachtig uitgevoerd. Ervaring verkoop super, montage en afwerking zeer goed. Boven verwachting een prachtig eindresultaat. Nu de badkamer, natuurlijk ook bij Grando.
Geschreven op: 24/02/2018
Bron: Qasa.nl
Kees NederhoffHoorn
10 uit 10
goede service, vriendelijke adviseur en vriendelijke monteuren
Geschreven op: 22/02/2018
Bron: Qasa.nl
Monique KosterHoorn
8 uit 10
Met name over de plaatsing van de keuken ben ik zeer te spreken. Ik was er een beetje bang voor dat de keuken door onervaren mensen geplaatst zou gaan worden maar het tegendeel was het geval. Twee monteurs met jarenlange ervaring bij Grando. Prima dus
Geschreven op: 12/02/2018
Bron: Qasa.nl
Wim SchaafsmaHoorn
10 uit 10
Op zich goed, alleen de nalevering was wel goed opgemeten maar foutief geleverd op een vensterbank na. Grando kan daar weinig aan doen, maar de leverancier mag hier wel op aangesproken worden.
Geschreven op: 09/02/2018
Bron: Qasa.nl
J.A.P. MeereHoorn
8 uit 10
Duurt lang voor alles klaar Is, maar het is wel goed
Geschreven op: 13/11/2017
Bron: Qasa.nl
ElmaHoorn
8 uit 10
Uitstekende adviseur. Prachtige keuken geplaatst, erg tevreden.
Geschreven op: 13/10/2017
Bron: Qasa.nl
DaphneHoorn
8 uit 10
Een zeer prettig bedrijf met goede informatie en zeer klantvriendelijk. Er zijn prachtige onderdelen te koop voor zowel badkamer als keuken. Wij zouden zeker naar Grando gaan als wij aan een nieuwe keuken toe zijn. Aanvulling ontvangen 7 oktober 2017: wij hebben een nieuwe badkamer gekocht en deze is reeds geinstaleerd. Hij is prachtig geworden, dus geheel tevreden.
Geschreven op: 06/10/2017
Bron: Qasa.nl
Klaas de Hart en Riet VisHoorn
8 uit 10
Wij zijn uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen bij het kiezen van onze keuken. Ook de levertijd en datum van plaatsing klopte prima, waardoor er volgens planning door gegaan kon worden met de andere werkzaamheden. We zijn nu drie weken verder en kan alleen maar zeggen dat wij een goede keus hebben gemaakt door voor Grando te kiezen.
Geschreven op: 18/08/2017
Bron: Qasa.nl
George PostelHoorn
8 uit 10
Wij hebben voor de 3e keer in 30 jaar tijd een keuken bij Grando gekocht en het is weer top!!
Geschreven op: 22/07/2017
Bron: Qasa.nl
DeulHoorn
8 uit 10
Super goed geholpen. Toen bleek dat er een miscommunicatie was is dit snel en vakkundig opgelost.
Geschreven op: 16/06/2017
Bron: Qasa.nl
Bert BeenHoorn
10 uit 10

Pagina's