Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Super blij met mn nieuwe keuken en badkamermeubel. Van A tot Z goed overleg en flexibiliteit. Bij een nieuw huis kopen moet je aan zoveel dingen denken en regelen, ze hebben echt een klus uit handen genomen.
Geschreven op: 19/05/2017
Bron: Qasa.nl
CarinHoorn
10 uit 10
Keurig werk geleverd en alle afspraken nagekomen. Het afvoeren van de oude keuken is zeer goed verlopen. De onderaannemers, zoals stucadoor, electricien en schilder hebben keurig werk verricht. Niets op het gehele werk aan te merken.
Geschreven op: 14/05/2017
Bron: Qasa.nl
D. van 't EndeHoorn
8 uit 10
Mooie showroom, veel keus. Kwamen ons oriënteren op een nieuwe keuken en werden vriendelijk geholpen. Op een ongedwongen manier werd ons uitgelegd hoe Grando werkt. Geen poeha maar open, eerlijk en op een duidelijke wijze. Na twee sessies onze keuken gekocht. Tevreden over de prijs, plaatsing en nazorg. Ik zou zeker de vestiging aanraden bij familie en vrienden. Mvg Paul & Jose
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
Paul WalgienHoorn
8 uit 10
Zoals ik al eerder heb gemaild, heb ik 10000% complimenten gegeven,m.b.t. verkoop,levering, en zeker de montage. Hierbij de complimenten aan: Robin Klaver, Bob ?(inmeter),Jos Kors. En zeker deze laatste, want hij heeft deze keuken zeer, zeer vakkundig en precies gemonteerd.
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
T.JongHoorn
10 uit 10
Goed geholpen.goed geplaatst,keuken is mooi ,jammer dat als er bij het plaatsen van de keuken een grote beschadiging op de wand onder kastjes wordt gemaakt door de montage tekening daar te plakken en bij het verwijderen van de tekening een grote vlek zichtbaar blijft op de muur,dit heb ik gemeld. antwoord schilder het maar even over. Dit vin een slechte service.erg jammer.
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
R.J.Musch.Hoorn
8 uit 10
Uitstekend geholpen en goede adviezen,meedenkend,proberen goede reële oplossingen te vinden. Prima geplaatst en opgeleverd. Oplossing gezocht en geregeld voor extra rooster boven de koelkast. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 02/05/2017
Bron: Qasa.nl
Fam. UrsemHoorn
10 uit 10
we hebben een keuken gekocht bij grando in hoorn en zijn daar erg tevreden over. Alles is volgens afspraak verlopen en anders werden we o de hoogte gehouden. Prima service een aanrader voor ieder ander
Geschreven op: 21/03/2017
Bron: Qasa.nl
fam. de BoerHoorn
10 uit 10
Ontvangst was prima. Er word de tijd voor de klant genomen en meegedacht. De communicatie qua leverdatum verliep niet helemaal naar wens. Geen mail ontvangen over levering. Toen we naar de vestiging gingen om navraag te doen werd ons verteld dat we drie weken van tevoren een mail zouden ontvangen (geen check in systeem door werknemer). De afgesproken leverdatum was echter in minder dan 2 weken. Paar dagen later werden we gebeld door dezelfde werknemer, er was iets fout gegaan (joh...) en we hadden per abuis geen mail ontvangen. Uiteindelijk is alles prima opgelost, na plaatsing bleek er een kleine lekkage te zijn, dit is snel en prima verholpen.
Geschreven op: 03/03/2017
Bron: Qasa.nl
HendriksHoorn
8 uit 10
goede service, aardige verkoper, vriendelijk geholpen
Geschreven op: 25/02/2017
Bron: Qasa.nl
jdc ManHoorn
8 uit 10
Na een aantal keer een keuken getekend te hebben. Hebben we op advies van de verkoper een showmodel keuken gekocht, deze is prima geleverd en geplaatst. Ook aan alle aanpassingen is gedacht. Ze denken goed mee en gelukkig kon de plaatsing van de keuken verschoven worden in verband met het uitlopen van de verbouwing. Prima service.
Geschreven op: 28/01/2017
Bron: Qasa.nl
FuhlerHoorn
8 uit 10

Pagina's