Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
keuken en alles is volgens planning goed verlopen .
Geschreven op: 08/03/2018
Bron: Qasa.nl
J.A.BloemHoorn
8 uit 10
We zijn goed geholpen en hadden het gevoel en er goed werd meegedacht en hebben deskundig advies gehad. Men zegt ook als je wensen hebt die niet handig zijn. Goed advies in kleurstelling gehad. Gewoon heel aardig en beslist niet het gevoel dat je verplicht werd tot iets. Alle afspraken op tijd nagekomen volgens afspraak. Goede monteurs en alles netjes afgewerkt.
Geschreven op: 02/03/2018
Bron: Qasa.nl
S. JorritsmaHoorn
8 uit 10
Ruime keuze en we zijn goed geadviseerd. Resultaat is een prachtige badkamer waar we super trots op zijn.
Geschreven op: 25/02/2018
Bron: Qasa.nl
Elly van der MolenHoorn
8 uit 10
Een keuken in een U opstelling prachtig uitgevoerd. Ervaring verkoop super, montage en afwerking zeer goed. Boven verwachting een prachtig eindresultaat. Nu de badkamer, natuurlijk ook bij Grando.
Geschreven op: 24/02/2018
Bron: Qasa.nl
Kees NederhoffHoorn
10 uit 10
goede service, vriendelijke adviseur en vriendelijke monteuren
Geschreven op: 22/02/2018
Bron: Qasa.nl
Monique KosterHoorn
8 uit 10
Met name over de plaatsing van de keuken ben ik zeer te spreken. Ik was er een beetje bang voor dat de keuken door onervaren mensen geplaatst zou gaan worden maar het tegendeel was het geval. Twee monteurs met jarenlange ervaring bij Grando. Prima dus
Geschreven op: 12/02/2018
Bron: Qasa.nl
Wim SchaafsmaHoorn
10 uit 10
Op zich goed, alleen de nalevering was wel goed opgemeten maar foutief geleverd op een vensterbank na. Grando kan daar weinig aan doen, maar de leverancier mag hier wel op aangesproken worden.
Geschreven op: 09/02/2018
Bron: Qasa.nl
J.A.P. MeereHoorn
8 uit 10
Duurt lang voor alles klaar Is, maar het is wel goed
Geschreven op: 13/11/2017
Bron: Qasa.nl
ElmaHoorn
8 uit 10
Uitstekende adviseur. Prachtige keuken geplaatst, erg tevreden.
Geschreven op: 13/10/2017
Bron: Qasa.nl
DaphneHoorn
8 uit 10
Een zeer prettig bedrijf met goede informatie en zeer klantvriendelijk. Er zijn prachtige onderdelen te koop voor zowel badkamer als keuken. Wij zouden zeker naar Grando gaan als wij aan een nieuwe keuken toe zijn. Aanvulling ontvangen 7 oktober 2017: wij hebben een nieuwe badkamer gekocht en deze is reeds geinstaleerd. Hij is prachtig geworden, dus geheel tevreden.
Geschreven op: 06/10/2017
Bron: Qasa.nl
Klaas de Hart en Riet VisHoorn
8 uit 10

Pagina's