Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben verscheidene badkamers bekeken van verschillende leveranciers. Hebben voor Grando gekozen doordat er de tijd werd genomen, je nooit het idee had dat je op moest schieten, er werd meegedacht, men ruime keuze had. Plaatsing was voor de gestelde deadline, en geen rekeningen achteraf.
Geschreven op: 02/01/2017
Bron: Qasa.nl
René LiemanHoorn
10 uit 10
Voor toekomstige mensen lees goed het contract door en kijk er een nachtje naar, dat scheelt veel problemen in de toekomst. Wij hadden wat issues met wat artikelen die miste of niet klopte. Laat de verkoper gewoon alles opschrijven in plaats van dat hij zegt dat hij dit onthou. En er kwamen wat extra kosten bij voor extra voorzet wand voor de douche + CV fan die nog kapot ging. (C'est la vie) Hierdoor kwamen we rond de 900 euro boven de getekende prijs. Beetje jammer maar het moet gewoon goed. De artikelen hebben we zelf opgelost en de aannemer heeft die keurig gemonteerd. En de CV hebben we zelf geregeld. Maar overal dat mag niet het eind resultaat beïnvloeden want dat was gewoon goed. We hebben contact gehad met de baas van Grando Hoorn en die beloofde dat dit in de toekomst beter moet gaan. Verder goede communicatie en uitleg waarom bepaalde processen verliepen van de aannemer en gewoon goede afwerking. Op paar hele kleine dingetjes waar we wel mee kunnen leven.
Geschreven op: 16/12/2016
Bron: Qasa.nl
NicoHoorn
8 uit 10
Goed geholpen om de juiste keuze te maken naar een keuken die in ons budget paste , er was ruim keus in de showroom. we werden goed op de hoogte gehouden voor de leverdatum. die was zelfs eerder dan verwacht. ik heb hem zelf geplaatst maar dat kan je ook door Grand laten verichten. er was een duidelijke tekening bij waar de aansluitpunten moesten komen.
Geschreven op: 02/12/2016
Bron: Qasa.nl
Ger FlorisHoorn
10 uit 10
Heel goed geholpen bij het kopen van een keuken .zeer goede ideeën wat ons uiteindelijk ook over de streep trok. Ook kregen we meteen een hele goede prijs aangeboden. Dat wisten we omdat dezelfde (merk )keuken ook elders hadden laten uitrekenen. Ook werden we overal van op de hoogte gehouden en het installeren ging vlgs afspraak en heel netjes . Dingen die we mondeling hadden afgesproken werden nagekomen, aftersales was ook TOP. Kortom : beter kan niet
Geschreven op: 06/10/2016
Bron: Qasa.nl
HeddesHoorn
10 uit 10
wij werden goed geholpen en kregen goed advies. levering op de afgesproken datum. monteur was super. Wij zijn dus tevreden
Geschreven op: 27/08/2016
Bron: Qasa.nl
Piet schouwHoorn
8 uit 10
wij moesten een keuken uitzoeken voor een bijgebouw van een Kerk. dus hadden een goed advies nodig en dat hebben we gekregen. zelf had ik een schets mee, maar uw adviseur maakte een prachtige tekening, die door allen bij ons in goede smaak viel. levering perfect op data, vooraf nog een belletje. plaatsing door uw monteurs de volgende dag.prima en nette monteurs. nogmaals bedankt voor de goede samenwerking
Geschreven op: 30/07/2016
Bron: Qasa.nl
Simon MazereeuwHoorn
10 uit 10
Wij zijn heel goed geholpen met de keuzes voor onze badkamer bij deze vestiging. Zeer klant vriendelijk, nemen alle tijd voor je. ook nu de badkamer al klaar is. Ze denken mee. De uitvoerder heeft prachtig werk geleverd. Werkt hard door en is heel netjes. een vakman!
Geschreven op: 27/07/2016
Bron: Qasa.nl
Marion LandheerHoorn
10 uit 10
In een woord: GOED. Van het eerste gesprek tot en met de laatste schroef zeer professioneel uitgevoerd. Het team hield ons goed op de hoogte van bijvoorbeeld hun werktijden (vooral 's morgens heel belangrijk!). De vloeren in het flatgebouw waren keurig afgeplakt en later goed schoon gemaakt. Kortom, zeer tevreden.
Geschreven op: 15/07/2016
Bron: Qasa.nl
Hans FritzHoorn
8 uit 10
Grando heeft keurig werk geleverd. Ik heb goed advies gekregen en de afspraken zijn nagekomen. Helaas is tijdens de montage het wastafel meubel beschadigd. Deze hebben ze keurig vervangen. Ik raad Grando dan ook graag aan.
Geschreven op: 09/07/2016
Bron: Qasa.nl
SaskiaHoorn
8 uit 10
Wij werden door de adviseur uitermate vriendelijk, behulpzaam en deskundig geholpen bij het samenstellen en uitzoeken van onze ideale keuken. Na oplevering wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt: de keuken paste perfect bij onze wensen.
Geschreven op: 10/06/2016
Bron: Qasa.nl
PieterHoorn
10 uit 10

Pagina's