Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Zoals ik al eerder heb gemaild, heb ik 10000% complimenten gegeven,m.b.t. verkoop,levering, en zeker de montage. Hierbij de complimenten aan: Robin Klaver, Bob ?(inmeter),Jos Kors. En zeker deze laatste, want hij heeft deze keuken zeer, zeer vakkundig en precies gemonteerd.
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
T.JongHoorn
10 uit 10
Goed geholpen.goed geplaatst,keuken is mooi ,jammer dat als er bij het plaatsen van de keuken een grote beschadiging op de wand onder kastjes wordt gemaakt door de montage tekening daar te plakken en bij het verwijderen van de tekening een grote vlek zichtbaar blijft op de muur,dit heb ik gemeld. antwoord schilder het maar even over. Dit vin een slechte service.erg jammer.
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
R.J.Musch.Hoorn
8 uit 10
Uitstekend geholpen en goede adviezen,meedenkend,proberen goede reële oplossingen te vinden. Prima geplaatst en opgeleverd. Oplossing gezocht en geregeld voor extra rooster boven de koelkast. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 02/05/2017
Bron: Qasa.nl
Fam. UrsemHoorn
10 uit 10
we hebben een keuken gekocht bij grando in hoorn en zijn daar erg tevreden over. Alles is volgens afspraak verlopen en anders werden we o de hoogte gehouden. Prima service een aanrader voor ieder ander
Geschreven op: 21/03/2017
Bron: Qasa.nl
fam. de BoerHoorn
10 uit 10
Ontvangst was prima. Er word de tijd voor de klant genomen en meegedacht. De communicatie qua leverdatum verliep niet helemaal naar wens. Geen mail ontvangen over levering. Toen we naar de vestiging gingen om navraag te doen werd ons verteld dat we drie weken van tevoren een mail zouden ontvangen (geen check in systeem door werknemer). De afgesproken leverdatum was echter in minder dan 2 weken. Paar dagen later werden we gebeld door dezelfde werknemer, er was iets fout gegaan (joh...) en we hadden per abuis geen mail ontvangen. Uiteindelijk is alles prima opgelost, na plaatsing bleek er een kleine lekkage te zijn, dit is snel en prima verholpen.
Geschreven op: 03/03/2017
Bron: Qasa.nl
HendriksHoorn
8 uit 10
goede service, aardige verkoper, vriendelijk geholpen
Geschreven op: 25/02/2017
Bron: Qasa.nl
jdc ManHoorn
8 uit 10
Na een aantal keer een keuken getekend te hebben. Hebben we op advies van de verkoper een showmodel keuken gekocht, deze is prima geleverd en geplaatst. Ook aan alle aanpassingen is gedacht. Ze denken goed mee en gelukkig kon de plaatsing van de keuken verschoven worden in verband met het uitlopen van de verbouwing. Prima service.
Geschreven op: 28/01/2017
Bron: Qasa.nl
FuhlerHoorn
8 uit 10
We hebben verscheidene badkamers bekeken van verschillende leveranciers. Hebben voor Grando gekozen doordat er de tijd werd genomen, je nooit het idee had dat je op moest schieten, er werd meegedacht, men ruime keuze had. Plaatsing was voor de gestelde deadline, en geen rekeningen achteraf.
Geschreven op: 02/01/2017
Bron: Qasa.nl
René LiemanHoorn
10 uit 10
Voor toekomstige mensen lees goed het contract door en kijk er een nachtje naar, dat scheelt veel problemen in de toekomst. Wij hadden wat issues met wat artikelen die miste of niet klopte. Laat de verkoper gewoon alles opschrijven in plaats van dat hij zegt dat hij dit onthou. En er kwamen wat extra kosten bij voor extra voorzet wand voor de douche + CV fan die nog kapot ging. (C'est la vie) Hierdoor kwamen we rond de 900 euro boven de getekende prijs. Beetje jammer maar het moet gewoon goed. De artikelen hebben we zelf opgelost en de aannemer heeft die keurig gemonteerd. En de CV hebben we zelf geregeld. Maar overal dat mag niet het eind resultaat beïnvloeden want dat was gewoon goed. We hebben contact gehad met de baas van Grando Hoorn en die beloofde dat dit in de toekomst beter moet gaan. Verder goede communicatie en uitleg waarom bepaalde processen verliepen van de aannemer en gewoon goede afwerking. Op paar hele kleine dingetjes waar we wel mee kunnen leven.
Geschreven op: 16/12/2016
Bron: Qasa.nl
NicoHoorn
8 uit 10
Goed geholpen om de juiste keuze te maken naar een keuken die in ons budget paste , er was ruim keus in de showroom. we werden goed op de hoogte gehouden voor de leverdatum. die was zelfs eerder dan verwacht. ik heb hem zelf geplaatst maar dat kan je ook door Grand laten verichten. er was een duidelijke tekening bij waar de aansluitpunten moesten komen.
Geschreven op: 02/12/2016
Bron: Qasa.nl
Ger FlorisHoorn
10 uit 10

Pagina's