Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Heel goed geholpen bij het kopen van een keuken .zeer goede ideeën wat ons uiteindelijk ook over de streep trok. Ook kregen we meteen een hele goede prijs aangeboden. Dat wisten we omdat dezelfde (merk )keuken ook elders hadden laten uitrekenen. Ook werden we overal van op de hoogte gehouden en het installeren ging vlgs afspraak en heel netjes . Dingen die we mondeling hadden afgesproken werden nagekomen, aftersales was ook TOP. Kortom : beter kan niet
Geschreven op: 06/10/2016
Bron: Qasa.nl
HeddesHoorn
10 uit 10
wij werden goed geholpen en kregen goed advies. levering op de afgesproken datum. monteur was super. Wij zijn dus tevreden
Geschreven op: 27/08/2016
Bron: Qasa.nl
Piet schouwHoorn
8 uit 10
wij moesten een keuken uitzoeken voor een bijgebouw van een Kerk. dus hadden een goed advies nodig en dat hebben we gekregen. zelf had ik een schets mee, maar uw adviseur maakte een prachtige tekening, die door allen bij ons in goede smaak viel. levering perfect op data, vooraf nog een belletje. plaatsing door uw monteurs de volgende dag.prima en nette monteurs. nogmaals bedankt voor de goede samenwerking
Geschreven op: 30/07/2016
Bron: Qasa.nl
Simon MazereeuwHoorn
10 uit 10
Wij zijn heel goed geholpen met de keuzes voor onze badkamer bij deze vestiging. Zeer klant vriendelijk, nemen alle tijd voor je. ook nu de badkamer al klaar is. Ze denken mee. De uitvoerder heeft prachtig werk geleverd. Werkt hard door en is heel netjes. een vakman!
Geschreven op: 27/07/2016
Bron: Qasa.nl
Marion LandheerHoorn
10 uit 10
In een woord: GOED. Van het eerste gesprek tot en met de laatste schroef zeer professioneel uitgevoerd. Het team hield ons goed op de hoogte van bijvoorbeeld hun werktijden (vooral 's morgens heel belangrijk!). De vloeren in het flatgebouw waren keurig afgeplakt en later goed schoon gemaakt. Kortom, zeer tevreden.
Geschreven op: 15/07/2016
Bron: Qasa.nl
Hans FritzHoorn
8 uit 10
Grando heeft keurig werk geleverd. Ik heb goed advies gekregen en de afspraken zijn nagekomen. Helaas is tijdens de montage het wastafel meubel beschadigd. Deze hebben ze keurig vervangen. Ik raad Grando dan ook graag aan.
Geschreven op: 09/07/2016
Bron: Qasa.nl
SaskiaHoorn
8 uit 10
Wij werden door de adviseur uitermate vriendelijk, behulpzaam en deskundig geholpen bij het samenstellen en uitzoeken van onze ideale keuken. Na oplevering wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt: de keuken paste perfect bij onze wensen.
Geschreven op: 10/06/2016
Bron: Qasa.nl
PieterHoorn
10 uit 10
Prima ervaring met Grando Hoorn. Er wordt goed meegedacht en de afhandeling is prima! Ook de service na het plaatsen van de keuken is erg goed. We zijn super blij met onze nieuwe keuken en kunnen Grando dan ook van harte aanbevelen!
Geschreven op: 03/06/2016
Bron: Qasa.nl
M. KempeHoorn
8 uit 10
Mooi bedrijf! Ruime keuze met verstand van zaken, denkt erg met je mee en denkt in oplossingen. Goede kwaliteit van meubels en apparatuur. Tijdens het advies gesprek wordt echt de tijd genomen en kunnen we heerlijk genieten van de rust in de showroom. De keuken en badkamer zijn beide goed geleverd.
Geschreven op: 06/05/2016
Bron: Qasa.nl
RompHoorn
10 uit 10
De showroom gaf ons het meeste inspiratie. De verkopers waren behulpzaam en namen de tijd voor ons. We zijn meerdere keren langs geweest om alles door te spreken. Bij vragen werden goed op weg geholpen. afspraken werden nagekomen. De keuken is inmiddels geleverd. Een deel van de keuken moet nog na geleverd worden omdat er verkeerde onderdelen bij zaten. Verder zijn we tevreden over de aankoop bij Grando.
Geschreven op: 02/05/2016
Bron: Qasa.nl
J.A.M. HHoorn
8 uit 10

Pagina's