Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
mooie keuken voor een redelijke prijs. met een goede service en vriendelijk pesoneel. onze vorige keuken kwam ook bij Grando vandaan en heeft altijd goed voldaan dus hopen wij dat deze net zolang staat en goed functioneerd
Geschreven op: 24/04/2016
Bron: Qasa.nl
N van VelzeHoorn
8 uit 10
Met de juiste adviseur kan je een mooi uitgedachte en praktisch goede keuken kopen. Alles wat erbij komt aan bouwwerk en stucwerk etc kan uit handen worden gegeven wat fijn is.
Geschreven op: 18/04/2016
Bron: Qasa.nl
DaanHoorn
8 uit 10
Netjes en goed geholpen in de showroom, en goed werk is er geleverd, de vaklieden hebben meegedacht met het realiseren van de badkamer. Showroom zag er mooi uit, personeel heeft ons prima behandeld. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geschreven op: 16/04/2016
Bron: Qasa.nl
Johan van WestenHoorn
8 uit 10
Goede ervaring met de aankoop van de keuken,de voorlichting was goed. Wij konden zelf de datum bepalen wanneer de keuken geplaatst werd. Tijdens het leveren van de keuken was er een beschadiging aan de achterkant van een kastje, dit is goed verholpen door de monteur. De survise en uitleg van de keuken waren goed.
Geschreven op: 09/04/2016
Bron: Qasa.nl
P.JansenHoorn
8 uit 10
Prima geholpen afspraken zijn nagekomen en het resultaat is naar tevredenheid.
Geschreven op: 28/03/2016
D.P. VeerkampHoorn
8 uit 10
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Het is iedere dag weer een feest erin te werken. Ook over levering en plaatsing door Grando zijn wij zeer tevreden. Alles was op tijd en is keurig geplaatst.
Geschreven op: 07/03/2016
Bron: Qasa.nl
W. van KleefHoorn
10 uit 10
Correcte enthousiaste pré sales. Juiste advisering m.b.t. montage bedrijf
Geschreven op: 22/02/2016
R.VlugHoorn
8 uit 10
Heel tevreden over Grando en medewerkers. Ik ben een paar keer terug geweest en werd steeds vriendelijk en geduldig te woord gestaan.
Geschreven op: 19/02/2016
AnnemiekHoorn
8 uit 10
Overzichtelijke showroom
Geschreven op: 19/02/2016
Ria luigjesHoorn
8 uit 10

Pagina's