Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
In een woord: GOED. Van het eerste gesprek tot en met de laatste schroef zeer professioneel uitgevoerd. Het team hield ons goed op de hoogte van bijvoorbeeld hun werktijden (vooral 's morgens heel belangrijk!). De vloeren in het flatgebouw waren keurig afgeplakt en later goed schoon gemaakt. Kortom, zeer tevreden.
Geschreven op: 15/07/2016
Bron: Qasa.nl
Hans FritzHoorn
8 uit 10
Grando heeft keurig werk geleverd. Ik heb goed advies gekregen en de afspraken zijn nagekomen. Helaas is tijdens de montage het wastafel meubel beschadigd. Deze hebben ze keurig vervangen. Ik raad Grando dan ook graag aan.
Geschreven op: 09/07/2016
Bron: Qasa.nl
SaskiaHoorn
8 uit 10
Wij werden door de adviseur uitermate vriendelijk, behulpzaam en deskundig geholpen bij het samenstellen en uitzoeken van onze ideale keuken. Na oplevering wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt: de keuken paste perfect bij onze wensen.
Geschreven op: 10/06/2016
Bron: Qasa.nl
PieterHoorn
10 uit 10
Prima ervaring met Grando Hoorn. Er wordt goed meegedacht en de afhandeling is prima! Ook de service na het plaatsen van de keuken is erg goed. We zijn super blij met onze nieuwe keuken en kunnen Grando dan ook van harte aanbevelen!
Geschreven op: 03/06/2016
Bron: Qasa.nl
M. KempeHoorn
8 uit 10
Mooi bedrijf! Ruime keuze met verstand van zaken, denkt erg met je mee en denkt in oplossingen. Goede kwaliteit van meubels en apparatuur. Tijdens het advies gesprek wordt echt de tijd genomen en kunnen we heerlijk genieten van de rust in de showroom. De keuken en badkamer zijn beide goed geleverd.
Geschreven op: 06/05/2016
Bron: Qasa.nl
RompHoorn
10 uit 10
De showroom gaf ons het meeste inspiratie. De verkopers waren behulpzaam en namen de tijd voor ons. We zijn meerdere keren langs geweest om alles door te spreken. Bij vragen werden goed op weg geholpen. afspraken werden nagekomen. De keuken is inmiddels geleverd. Een deel van de keuken moet nog na geleverd worden omdat er verkeerde onderdelen bij zaten. Verder zijn we tevreden over de aankoop bij Grando.
Geschreven op: 02/05/2016
Bron: Qasa.nl
J.A.M. HHoorn
8 uit 10
mooie keuken voor een redelijke prijs. met een goede service en vriendelijk pesoneel. onze vorige keuken kwam ook bij Grando vandaan en heeft altijd goed voldaan dus hopen wij dat deze net zolang staat en goed functioneerd
Geschreven op: 24/04/2016
Bron: Qasa.nl
N van VelzeHoorn
8 uit 10
Met de juiste adviseur kan je een mooi uitgedachte en praktisch goede keuken kopen. Alles wat erbij komt aan bouwwerk en stucwerk etc kan uit handen worden gegeven wat fijn is.
Geschreven op: 18/04/2016
Bron: Qasa.nl
DaanHoorn
8 uit 10
Netjes en goed geholpen in de showroom, en goed werk is er geleverd, de vaklieden hebben meegedacht met het realiseren van de badkamer. Showroom zag er mooi uit, personeel heeft ons prima behandeld. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Geschreven op: 16/04/2016
Bron: Qasa.nl
Johan van WestenHoorn
8 uit 10
Goede ervaring met de aankoop van de keuken,de voorlichting was goed. Wij konden zelf de datum bepalen wanneer de keuken geplaatst werd. Tijdens het leveren van de keuken was er een beschadiging aan de achterkant van een kastje, dit is goed verholpen door de monteur. De survise en uitleg van de keuken waren goed.
Geschreven op: 09/04/2016
Bron: Qasa.nl
P.JansenHoorn
8 uit 10

Pagina's