Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Heel tevreden over Grando en medewerkers. Ik ben een paar keer terug geweest en werd steeds vriendelijk en geduldig te woord gestaan.
Geschreven op: 19/02/2016
AnnemiekHoorn
8 uit 10
Overzichtelijke showroom
Geschreven op: 19/02/2016
Ria luigjesHoorn
8 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces van het uitwerken tot de levering en de nazorg.
Geschreven op: 18/02/2016
Dick ZwarthoedHoorn
10 uit 10
onze ervaring is goed. goed advies en een prima istallatie
Geschreven op: 18/02/2016
A.BaasHoorn
8 uit 10
We hebben een nieuwe keuken uitgezocht met verkoper Henk. Dit hebben we als heel prettig ervaren. Veel goede tips gehad en de keuken is een plaatje geworden. We zijn er heel blij mee. De klacht over het lawaai van de koelkast is ook serieus behandeld de oude is in tussen vervangen. Deze maakt minder geluid hetzelfde geluid maar minder hard.
Geschreven op: 18/02/2016
J.A. HouterHoorn
8 uit 10
Heldere vakbekwame uitleg over de mogelijkheden voor het creëren van een mooie en functionele badkamer goede afspraken gemaakt die allen goed nagekomen zijn en het eindresultaat een prachtige badkamer.
Geschreven op: 17/02/2016
N Jong Hoorn
10 uit 10
Goede service goed meegedacht met onze wensen. Goede afspraken gemaakt over de levering.
Geschreven op: 17/02/2016
NeefjesHoorn
8 uit 10
Prettige verkoper ruime keus goed meedenken afspraken nagekomen zeer vriendelijke medewerker die de keuken geplaatst heeft. jos
Geschreven op: 17/02/2016
Tim PalmHoorn
8 uit 10
Grando heeft een prachtig ontwerp gemaakt van onze keuken. Montage ging perfect en uiteraard zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken
Geschreven op: 17/02/2016
Nooij Hoorn
10 uit 10

Pagina's