Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
onze ervaring is goed. goed advies en een prima istallatie
Geschreven op: 18/02/2016
A.BaasHoorn
8 uit 10
We hebben een nieuwe keuken uitgezocht met verkoper Henk. Dit hebben we als heel prettig ervaren. Veel goede tips gehad en de keuken is een plaatje geworden. We zijn er heel blij mee. De klacht over het lawaai van de koelkast is ook serieus behandeld de oude is in tussen vervangen. Deze maakt minder geluid hetzelfde geluid maar minder hard.
Geschreven op: 18/02/2016
J.A. HouterHoorn
8 uit 10
Wij zijn erg tevreden over de manier waarop we in de winkel geholpen zijn als de plaatsing van de keuken .
Geschreven op: 17/02/2016
C.M. Koopman-Rietveld Hoorn
8 uit 10
Heel goed gegaan Marco was heel kundig. De nieuwe keuken is prachtig mooi geworden. Ben er erg blij mee.
Geschreven op: 17/02/2016
V BakkerHoorn
10 uit 10
Bij bezoek aan de showroom gelijk een goed gevoel over de prefecte presentatie en plezierige benadering door het personeel.
Geschreven op: 17/02/2016
Paul. H. G . WansinkHoorn
10 uit 10
Toelichting uitleg tijdens verkoopgesprek was prima. De installateurs hebben netjes en goed werk geleverd bij de plaatsing en latere werkzaamheden. Contact met kantoor ivm wat aanvullende vragen was soms wat lastig bv een gespecificeerde bon bleek na aankoop niet mogelijk uit systeem produceerbaar
Geschreven op: 17/02/2016
H SlierHoorn
8 uit 10
In 2013 een nieuwe keuken gekocht en deze is naar tevredenheid geplaatst. Nu in 2016 onze badkamer laten vernieuwen prachtig geworden wel moest de spiegel tot 3 x toe opnieuw vervangen worden omdat deze tijdens het ophangen beschadigd raakte.
Geschreven op: 17/02/2016
P. de BoerHoorn
8 uit 10
Heldere vakbekwame uitleg over de mogelijkheden voor het creëren van een mooie en functionele badkamer goede afspraken gemaakt die allen goed nagekomen zijn en het eindresultaat een prachtige badkamer.
Geschreven op: 17/02/2016
N Jong Hoorn
10 uit 10
Goede service goed meegedacht met onze wensen. Goede afspraken gemaakt over de levering.
Geschreven op: 17/02/2016
NeefjesHoorn
8 uit 10
Prettige verkoper ruime keus goed meedenken afspraken nagekomen zeer vriendelijke medewerker die de keuken geplaatst heeft. jos
Geschreven op: 17/02/2016
Tim PalmHoorn
8 uit 10

Pagina's