Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
De keuken ziet er prachtig uit maar er moet nog aardig wat nazorg plaatsvinden. De look is tof en we zijn er erg blij mee.
Geschreven op: 05/01/2020
anonymousMiddelburg
7 uit 10
Voor de badkamer en keuken hadden we een idee hoe we deze wilden hebben. Na een gesprek met Rob vesting Middelburg zijn we met een andere opstelling naar buiten gegaan. Veel beter en heel erg veel mooier. Rob bedankt. We zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 30/12/2019
Claudia Middelburg
10 uit 10
Goede prijs kwaliteit verhouding...Super geholpen door Sietske en top monteurs
Geschreven op: 28/12/2019
Hans WisseMiddelburg
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht, waarbij we goed advies hebben gekregen. Maar de deskundigheid gaat echt naar R&D de Visser Montage! Zo netjes en perfect geplaatst, fantastisch. Oplossingen zoeken waar het onmogelijk lijkt te zijn. Jammer dat ze geen badkamer plaatsen.
Geschreven op: 27/10/2019
Bron: Qasa.nl
LauraMiddelburg
8 uit 10
Perfecte adviseur en dito installateur. Kan ik iedereen aanraden. Bakdkamerrenovatie
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
P. KokMiddelburg
10 uit 10
Keuken alles prima geregeld. De adviseur was zeer aan te bevelen . Hij was niet zo opdringerig als bij andere keukenboeren. De monteur was prima ook de nieuwe monteur was een prima leerling
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
Angelo LannooMiddelburg
8 uit 10
Badkamer en keuken gekocht ben goed geadviseerd door de medewerkers. Kan Grando aanbevelen
Geschreven op: 24/09/2019
Bron: Qasa.nl
Marja PeijsMiddelburg
8 uit 10
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd goed meegedacht.
Geschreven op: 20/09/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. DavidseMiddelburg
10 uit 10
Goed geadviseerd door Mario, heel toegankelijke man die goed meedenkt. Een en ander is geïnstalleerd door PB montage, er wordt netjes en snel gewerkt. Een aanrader!
Geschreven op: 06/09/2019
Bron: Qasa.nl
Marianne Kramer FreherMiddelburg
8 uit 10
Goed en professioneel geholpen, vriendelijk en gezellig geadviseerd door de verkoper Aanvulling ontvangen 12 augustus 2019: Aankoop is geleverd en door Grando gemonteerd, staat als een huis.
Geschreven op: 11/08/2019
Bron: Qasa.nl
WimMiddelburg
8 uit 10

Pagina's