Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Van ontwerp tot plaatsing in één woord SUPER Wij willen Bart van Velsen enorm bedanken voor alle adviezen en geduld.
Geschreven op: 29/02/2016
MarjoleinMijdrecht
10 uit 10
Ik ben zeer tevreden over het advies en de inmiddels geplaatste keuken. Mijn keuken is in eerste instantie ontworpen door mijn dochter, maar door de geadviseerde kleine aanpassingen, is het nu werkelijk een droomkeuken, die van alle gemakken is voorzien. Koken is mijn hobby, en dat plezier wordt nu alleen nog maar vergroot door mijn schitterende nieuwe keuken.
Geschreven op: 27/11/2015
Bron: Qasa.nl
Carla van der MolenMijdrecht
10 uit 10
Wij zijn heel erg tevreden met het advies de kwaliteit en de service van Grando. Wij hebben Rob Cohen als een sympatieke en kundige verkoper ervaren wat zeker heeft bijgedragen aan onze keus voor Grando. Prijs kwaliteit is dik in orde. Ook inmeten en installeren in 1 x goed
Geschreven op: 25/11/2015
De LeeuwMijdrecht
10 uit 10
Beste Rob en Bart Afgelopen dinsdag is bij ons de keuken geplaatst door Serge. Het ziet er prachtig uit helemaal zoals wij dit graag wilde. Jullie nog hartelijke bedankt voor de ideeën om de keuken helemaal “ af” te maken Alle telefoon gesprekken die volgden het was prettig om altijd een luisterend oor te hebben voor alle vragen die later nog bij ons op kwamen. Bedankt dat jullie hebben bij gedragen aan een droom die in vervulling is gegaan. Jullie en Grando dank je wel Met vriendelijke groet Ruud en Ineke
Geschreven op: 21/11/2015
Ineke Mijdrecht
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over hoe wij in de winkel zijn geholpen tijdens het uit zoeken van de keuken.
Geschreven op: 23/10/2015
Peter VersteegMijdrecht
8 uit 10
Het is een mooie keuken. Geheel anders dan mijn vorige opstelling, verrassend! De montage is netjes gedaan, ook al miste we wat . Dat is later door een andere monteur goed gemaakt.
Geschreven op: 05/08/2015
Bron: Qasa.nl
T SmitMijdrecht
8 uit 10
Wij hebben afgelopen juli onze keuken geleverd gekregen en zijn dik tevreden. In het hele proces van kiezen en aankoop werden we goed begeleid. Niks geen opdringerig gedoe en gewoon rustig kunnen bedenken hoe je het wilt hebben. We hebben geen moment het gevoel gehad dat we snel moesten beslissen. De levering en het plaatsen is ook prima gegaan. Voor de nieuwe badkamer een dezer jaren, gaan we zeker naar Grando Mijdrecht terug. Je wordt daar gewoon goed geholpen.
Geschreven op: 30/07/2015
Bron: Qasa.nl
Sandra FransenMijdrecht
10 uit 10
Tevreden goede service
Geschreven op: 29/07/2015
VermeerMijdrecht
10 uit 10
Prima geholpen met goed advies en we zijn zeer tevreden over de keuken.
Geschreven op: 12/07/2015
AnoniemMijdrecht
10 uit 10
Heel goed advies vooraf en uitstekende plaatsing van mijn nieuwe keuken
Geschreven op: 02/06/2015
AnoniemMijdrecht
10 uit 10

Pagina's