Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Echt maximale complimenten voor Grando Naaldwijk Vanaf het eerste moment dat ik me in de winkel kwam oriënteren was het gevoel goed ze waren niet opdringerig er hing direct al een gemoedelijke sfeer en ze gaven mij goede tips en adviezen. Je voelt dat ze echt passie hebben voor het maken van de juiste keuken. Zowel de adviseur de eigenaar vd winkel als ook de man die mijn keuken kwam plaatsen ze doen hun werk met liefde en dat merk je in alles Mijn keuken is perfect geplaatst en nog mooier dan ik had durven verwachten. Al doe ik mijn best om kritisch te zijn Grando Naaldwijk heeft perfect werk afgeleverd Ik beveel ze zeker aan
Geschreven op: 04/03/2019
J. van HolsteijnNaaldwijk
10 uit 10
Wij genieten van onze keuken. Z perfect geplaatst en dank zij de goede voorlichting is er niets waarvan we nu denken dat had anders of beter gekund prachtig toch
Geschreven op: 15/02/2019
Fam. WieberdinkNaaldwijk
10 uit 10
Goed en deskundig. Aanbevelen
Geschreven op: 05/01/2019
Van vlietNaaldwijk
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met alles hoe het verlopen van het. uit zoeken en tot aan de plaatsing toe alles was perfect
Geschreven op: 28/12/2018
Jan DonkerNaaldwijk
10 uit 10
Zeer fijne persoonlijk begeleiding bij het samenstellen van de keuken. Er werd heel goed meegedacht. Keurige aflevering en montage. We zijn heel tevreden prachtige keuken.
Geschreven op: 27/12/2018
BronNaaldwijk
9 uit 10
Wij hadden geen zin in een heel avontuur door keukenland Nederland. Dus gewoon naar de plaatselijke vestiging van GRANDO in Naaldwijk gegaan. Ik wilde ook maar naar een bedrijf Zeer vriendelijk ontvangen door Gaby een spontane jonge meid met kennis van keukens Na twee gesprekken waren we eruit en deden we zaken. Gaby dacht in alles mee en gaf goede adviezen. Daarbij hield ze rekening met ons te besteden budget. Ze kwam zelf thuis alles inmeten. De levering van de keuken was keurig op tijd en alles was aanwezig. Door de zeer professionele monteur Kostas werd de keuken zeer vakkundig gebouwd. Hij was niet snel tevreden en dat is aan het eindresultaat te zien. Het ziet er geweldig uit Kortom bespaar je een hele reis door het land en ga gewoon naar Grando Keukens Naaldwijk.
Geschreven op: 21/12/2018
J.M. van HolsteinNaaldwijk
10 uit 10
Wij zijn zeer goed en professioneel geholpen door Johan Hofman kwam met goede ideeen. Nam ook alle tijd voor ons tijdens de verkoop ontwerp maken. Gewoon een aanrader.
Geschreven op: 17/12/2018
Peter VijverbergNaaldwijk
10 uit 10
Grando Naaldwijk zou ik iedereen aanbevelen Alles volgens afspraak en zeer kundig
Geschreven op: 07/12/2018
Voskuilen Naaldwijk
10 uit 10
Alles prima voor elkaar
Geschreven op: 18/11/2018
Monique MoreNaaldwijk
10 uit 10
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Grando Naaldwijk. We zijn door Angie van Leeuwen super geholpen; persoonlijk en professioneel. Volop passie bovendien! Afspraken zijn goed nagekomen en er werd goed meegedacht op alle vlakken. De keuken is net geïnstalleerd, nog niet alle apparaten getest maar dat zal ongetwijfeld goed komen!
Geschreven op: 18/11/2018
Bron: Qasa.nl
stevenNaaldwijk
10 uit 10

Pagina's