Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht, enorm tevreden en service is top. Veel ideeën aangedragen en tot een mooi resultaat gekomen. Kortom een fijn bedrijf met veel kennis.
Geschreven op: 15/06/2019
Bron: Qasa.nl
N SteenmanNaaldwijk
8 uit 10
Keuken gekocht. Zowel over de verkoop en het plaatsen ven de keuken zijn we zeer tevreden.
Geschreven op: 05/06/2019
Bron: Qasa.nl
W.C.KortelandNaaldwijk
10 uit 10
Betrof keukenrenovatie. Adviseur dacht Super goed mee. Kwam met goede extra ideeën, waar we ook gebruik van hebben gemaakt. Wij zijn dan super tevreden met het resultaat.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
Hans KoornhofNaaldwijk
10 uit 10
9 weken geleden gingen we ter inspiratie kijken in de showroom. Meteen is ons oog gevallen op een showroomkeuken. Die hebben we direct (na een half uur peinzen en twijfelen) gekocht. Na 8 weken is de keuken ingebouwd en sindsdien kunnen we lekker kokkerellen. Mooie aan de aankoop was dat zelfs nog aanpassingen mogelijk waren op de order, die reëel doorbelast werden. Het monteren kon afgestemd worden op het nog moeten slopen van onze oude keuken en aanpassingen van de leidingen in onze keukenruimte. Wat een service!
Geschreven op: 10/05/2019
Bron: Qasa.nl
AnnekeNaaldwijk
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij grando in naaldwijk en zijn erg tevreden . Kundig en gezellig personeel en lekkere koffie
Geschreven op: 08/05/2019
Marjo Farenhout.Naaldwijk
10 uit 10
Een keuken aangekocht. Uitstekend geholpen. Vakmensen werken hier.
Geschreven op: 13/04/2019
Bron: Qasa.nl
Henny BootNaaldwijk
10 uit 10
Echt maximale complimenten voor Grando Naaldwijk Vanaf het eerste moment dat ik me in de winkel kwam oriënteren was het gevoel goed ze waren niet opdringerig er hing direct al een gemoedelijke sfeer en ze gaven mij goede tips en adviezen. Je voelt dat ze echt passie hebben voor het maken van de juiste keuken. Zowel de adviseur de eigenaar vd winkel als ook de man die mijn keuken kwam plaatsen ze doen hun werk met liefde en dat merk je in alles Mijn keuken is perfect geplaatst en nog mooier dan ik had durven verwachten. Al doe ik mijn best om kritisch te zijn Grando Naaldwijk heeft perfect werk afgeleverd Ik beveel ze zeker aan
Geschreven op: 04/03/2019
J. van HolsteijnNaaldwijk
10 uit 10
Wij genieten van onze keuken. Z perfect geplaatst en dank zij de goede voorlichting is er niets waarvan we nu denken dat had anders of beter gekund prachtig toch
Geschreven op: 15/02/2019
Fam. WieberdinkNaaldwijk
10 uit 10
Goed en deskundig. Aanbevelen
Geschreven op: 05/01/2019
Van vlietNaaldwijk
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met alles hoe het verlopen van het. uit zoeken en tot aan de plaatsing toe alles was perfect
Geschreven op: 28/12/2018
Jan DonkerNaaldwijk
10 uit 10

Pagina's