Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Een keuken gekocht en laten plaatsen . Alles naar tevredenheid verlopen. Ik ben zeer tevreden over grando naaldwijk .
Geschreven op: 01/11/2019
Bron: Qasa.nl
Coen PolmanNaaldwijk
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tevreden over de aankoop en plaatsing.
Geschreven op: 01/11/2019
Bron: Qasa.nl
J.RuigrokNaaldwijk
8 uit 10
Ik ben heel goed geholpen...er is heel goed geluisterd naar wat mijn wensen waren...
Geschreven op: 23/10/2019
Bron: Qasa.nl
Tiny v VeenNaaldwijk
8 uit 10
Wij hadden een appartement gekocht waar onder andere een nieuwe keuken in moest. Omdat Grando keukens in Naaldwijk zulke goede reviews had, zijn wij daar ook een kijkje gaan nemen om wat inspiratie op te doen. De hartelijke ontvangst en de spontane maar vrijblijvende adviezen, hebben ons doen besluiten hier een afspraak te maken om te horen wat de mogelijkheden voor onze nieuwe keuken waren. Vanaf het moment van de eerste afspraak tot het moment dat onze keuken werd afgeleverd voelden wij ons koning klant. Met Johan Hofman is alles, ieder hoekje, ieder kastje van onze keuken tot in details besproken, beoordeeld en getekend. Niets was teveel. Tegendeel zelfs. Wij zijn talloze keren langs geweest omdat de ruimte waar de keuken moest komen steeds weer voor nieuwe verrassingen zorgde. Altijd werd er tijd voor ons gemaakt en ook iedere keer weer was daar het gezellig aangeklede kopje koffie met wat lekkers. Een groot compliment voor de mensen die bij Grando Naaldwijk werken. Hun passie en liefde voor wat zij verkopen is optimaal. Wat zijn wij blij dat er nog zo'n mooi bedrijf in ons Westland is. Ook een groot compliment voor Jim die met dezelfde passie voor zijn werk onze keuken heeft geplaatst. Onze hartelijke dank. Nelly en Jacques de Voogd
Geschreven op: 31/08/2019
Bron: Qasa.nl
De VoogdNaaldwijk
10 uit 10
Nieuwe keuken aangeschaft, vriendelijk geholpen en fijn contact. Aanvulling ontvangen 24 juli 2019: De keuken is eind juni geleverd en hebben we zelf geïnstalleerd.
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
Arthur de KokNaaldwijk
8 uit 10
Keuken gekocht bij Grando keukens Naaldwijk. Vanaf het eerste bezoek zijn we zeer prettig geholpen door de heer J.Hofman. Hij nam alle tijd voor ons. Gaf goed advies en er werd niets opgedrongen. Ook het plaatsen liep perfect. Allemaal prima vakmensen. Er was een probleem en dat werd op dezelfde dag nog opgelost. De keuken is heel mooi geworden. Wij zijn vol lof over deze zaak.
Geschreven op: 16/07/2019
W.C.KortelandNaaldwijk
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Mijn ervaring is dat ik heel goed geholpen ben.De eigenaar, mijnheer Hofman, heeft echt met mij meegedacht en veel tips gegeven waar ik veel aan had. Mijn vertrouwen in hem zijn volledig waar gemaakt. Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Mijn keuken is geleverd en ik ben daar heel erg tevreden over. Ook de montage is tot mijn grote tevredenheid.
Geschreven op: 06/07/2019
Bron: Qasa.nl
Anneke ArkesteijnNaaldwijk
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, enorm tevreden en service is top. Veel ideeën aangedragen en tot een mooi resultaat gekomen. Kortom een fijn bedrijf met veel kennis.
Geschreven op: 15/06/2019
Bron: Qasa.nl
N SteenmanNaaldwijk
8 uit 10
Keuken gekocht. Zowel over de verkoop en het plaatsen ven de keuken zijn we zeer tevreden.
Geschreven op: 05/06/2019
Bron: Qasa.nl
W.C.KortelandNaaldwijk
10 uit 10
Betrof keukenrenovatie. Adviseur dacht Super goed mee. Kwam met goede extra ideeën, waar we ook gebruik van hebben gemaakt. Wij zijn dan super tevreden met het resultaat.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
Hans KoornhofNaaldwijk
10 uit 10

Pagina's