Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We zijn in Purmerend zeer goed geholpen met het kiezen van een keuken voor ons nieuwe huis. Het contact met medewerkers van deze zaak verliep vlot en als er iets niet helemaal duidelijk was werd dit meteen opgepakt zodat wij als klant goed op de hoogte waren. Ook werd er regelmatig met ons contact onderhouden of alles naar wens was. Een dikke pluim voor Gijs-Jan en Robin
Geschreven op: 01/12/2018
TrudiePurmerend
10 uit 10
Zeer prettig en deskundig geholpen door Robin en Gijs-Jan. Goede en praktische adviezen. Montage verliep vlot. Kleine fout in levering prima en efficiënt opgelost.
Geschreven op: 28/10/2018
B. MoorenPurmerend
9 uit 10
Ik ben zeer tevreden over de badkamer die Grando heeft geleverd. Alles was tot in de puntjes verzorgd advies was professioneel de installateurs hebben goed gewerkt lichte schade tijdens de sloop netjes hersteld en alles correct afgehandeld.
Geschreven op: 06/10/2018
Tom KuhlmanPurmerend
10 uit 10
Vanaf het moment dat wij bij Grando Purmerend binnen kwamen in maart tot en met de oplevering van vloer en keuken in augustus niets dan lof. Intensieve en goede communicatie met Nouska en soms met Gijs-Jan . Terugbel afspraken werden keuring nagekomen. Bij de levering ontbrak niets en de montage werd zeer bekwaam uitgevoerd door een topmonteur Erik. De keramisch parketvloer niet eenvoudig te leggen werd gelegd door Rafiek en ligt er prachtig bij. Na de oplevering kwam Nouska nog langs met een fles bubbels om persoonlijk het eindresultaat te bekijken Chapeau
Geschreven op: 16/09/2018
Rob TwelkerPurmerend
9 uit 10
Wij hebben onze badkamer helemaal laten vernieuwen door Grando Purmerend. Van verkoop en afhandeling t/m de plaatsing - in één woord vakwerk. Ik kan Grando Purmerend van harte aanbevelen.
Geschreven op: 04/08/2018
Bron: Qasa.nl
Van SpijkerPurmerend
10 uit 10
Sinds afgelopen woensdag is onze droomkeuken in maar liefst één dag geplaatst. Hij is precies en op de centimeters goed en strak geplaatst Vooraf zijn we in de showroom te Purmerend geweest om te kijken naar het assortiment. Hierbij zijn we goed ontvangen en geholpen bij een 3D schetst van onze toen nog mogelijke keuken. Vanaf dat moment zijn we bijgestaan door verschillende professionals die hun meningen oplossingen en keuzes passend maakten met wat wij voor ogen hadden voor onze droomkeuken. Er word goed de tijd genomen en als klant word je echt serieus genomen in wat voor jou de droomkeuken moet zijn. Alle lof aan de goede service en expertise van het peroneel Ook de communicatie is super. Vriendelijk en vakkundig.
Geschreven op: 03/08/2018
Ben AliPurmerend
7 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Purmerend. Het volledige team van verkoper tot monteur is zeer vakbekwaam, servicegericht en vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject en ontzettend blij met onze droomkeuken!
Geschreven op: 15/07/2018
Bron: Qasa.nl
PeggyPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij grando Purmerend. We zijn grotendeels geholpen door Gijs-Jan, waar we super tevreden over zijn. Alle medewerkers van grando Purmerend zijn trouwens erg vriendelijk. We zijn van het begin tot het eind goed geholpen door grando. En het eindresultaat is super geworden. Ik zal Grando zeker aanbevelen en dat heb ik ook al gedaan want mijn ouders zijn ondertussen ook zeer tevreden klanten van grando :).
Geschreven op: 12/07/2018
Bron: Qasa.nl
Melanie StokmanPurmerend
10 uit 10
Keuken en badkamer. Badkamer in Purmerend is geleverd. Keuken in Barendrecht.
Geschreven op: 26/06/2018
Bron: Qasa.nl
Marco H.W. MaijenburgPurmerend
8 uit 10

Pagina's