Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn er erg blij mee. Aanvulling ontvangen 27 augustus 2019: De keuken is geplaatst. Alleen de smetrand en een vensterbank moeten nog geplaatst worden.
Geschreven op: 24/08/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. van GoolenPurmerend
8 uit 10
Badkamer meubels besteld. Goed geholpen en juiste advies gehad.
Geschreven op: 23/07/2019
Bron: Qasa.nl
Rosanne huisPurmerend
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij de grando....super geholpen en meegedacht..prettige zaak.....alles op orde!!! Aanvulling ontvangen 24 juli 2019: Goede dag....de keuken is al geleverd en gemonteerd...alles zeer naar tevredenheid
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. velzeboerPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht. Prachtig werk geleverd dankzij het team van aannemer J. Vega. Vriendelijk, behulpzaam en vooral heel netjes gewerkt.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
Meekel- da CostaPurmerend
10 uit 10
Vanaf de tekening van onze keuken tot de plaatsing is alles perfect verlopen.. Topverkopers en goede vakmensen hebben onze keuken helemaal TOP gemaakt. We zijn heel happy. Zonder jullie hadden wij deze keuken niet kunnen verzinnen Bedankt Toppers
Geschreven op: 14/05/2019
Fam R. Van StratenPurmerend
10 uit 10
Wij hadden een keuken gekocht en werden geholpen door Gijs-Jan. Die heel goed met ons mee dacht en heeft geholpen om binnen ons budget een prachtige keuken te creëeren! Top zaak
Geschreven op: 26/04/2019
Bron: Qasa.nl
Desley TeunissePurmerend
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over Grando Purmerend. We zijn best vaak langs gekomen voor we uiteindelijk de knoop doorhakten maar kregen nooit het gevoel dat er gewacht werd op de handtekening zoals bij andere keukenhandels. Gijs Jan gaf ons altijd een welkom gevoel en dacht goed met ons mee. Ook tijdens de montage die wij zelf hebben gedaan hield hij vinger aan de pols en bood hulp aan. Erg fijne ervaring dus wij zullen Grando Purmerend zeker aanraden
Geschreven op: 24/03/2019
Erwin en Leontine Purmerend
10 uit 10
In een zeer ongedwongen sfeer werden wij welkom geheten om na een paar vriendelijke woorden lekker door de showroom een eigen beeld van de mogelijkheden voor een nieuwe keuken te kunnen vormen. Eenmaal in gesprek over de mogelijkheden over onze plannen zijn wij bij de tweede afspraak geslaagd voor een nieuwe keuken.
Geschreven op: 22/03/2019
H. PruijnPurmerend
10 uit 10
Goede service correcte levering en prettige monteurs en verkopers Kleine probleempjes werden zeer snel opgelost. Goede advisering bij aankoop van de keuken
Geschreven op: 21/03/2019
D.A. MulderPurmerend
10 uit 10
Er is bij ons zojuist een nieuwe badkamer geplaatst, vanuit eerdere ervaring met de aanschaf van de keuken ( 20 jaar geleden) opnieuw voor Grando gekozen. De aannemer Jonathan Vega en zijn team hebben een klein wondertje verricht, binnen 2 weken de sloop en totale nieuwbouw. Ook tijdens de werkzaamheden kwamen er nog adviezen en verbeter puntjes aan de orde, mannen bedankt klasse! Ook Robin Bouwland een compliment tijdens ons bezoek aan de showroom, prettige en deskundige verkoper.
Geschreven op: 17/03/2019
Bron: Qasa.nl
Inge en Niek van der MeerPurmerend
10 uit 10

Pagina's