Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Professioneel personeel. Nemen alle tijd. Erg klantvriendelijk. Afspraken nagekomen. Keuze is groot. Materialen goede kwaliteit. Het 3D programma is erg leuk. De monteurs zijn bijzonder kundig. Het is prettig dat alles in een hand is. Kortom wij bevelen Grando zeker aan.
Geschreven op: 23/12/2019
Marion WeggelaarPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Super goed geholpen door Nouska en Gert-Jan. Er is tijdens de verschillende gesprekken heel goed naar onze wensen geluisterd en er is door hun beide ook goed met ons meegedacht. De plaatsing is door Eric de monteur super goed gedaan.
Geschreven op: 24/11/2019
Bron: Qasa.nl
Familie CairoPurmerend
10 uit 10
Keuken hier gekocht. Superhulp
Geschreven op: 30/10/2019
Robin BPurmerend
10 uit 10
Grote showroom met alle huidige trends. Alles is aan te passen en je wordt er super geholpen Aanrader
Geschreven op: 30/10/2019
Nijboor BouwmanPurmerend
10 uit 10
badkamer, zijn tevreden met wat we hebben gekocht, nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we super tevreden. wij hadden als aannemer the craftman, hier hebben wij het bijzonder mee getroffen fantastische vakmensen bijzonder correct ook in het nakomen van afspraken, complimenten voor Wim hoe dit alles in goede banen lijdt.
Geschreven op: 26/10/2019
Bron: Qasa.nl
Rene en Mattie IJpmaPurmerend
8 uit 10
Tijdens de oriëntatie en de aanschaf van mijn keuken ben ik zeer vriendelijk geholpen. Er is goed naar mij geluisterd en meegedacht over indeling/apparatuur. De open communicatie geeft veel vertrouwen. Ook na aanschaf ben ik iedere keer netjes te woord gestaan. Geen enkel moment heb ik mij opgejaagd gevoeld. De oplevering is geheel volgens afspraak gebeurd. Zeer nette afwerking.
Geschreven op: 06/10/2019
Bron: Qasa.nl
Marnix de GrootPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn er erg blij mee. Aanvulling ontvangen 27 augustus 2019: De keuken is geplaatst. Alleen de smetrand en een vensterbank moeten nog geplaatst worden.
Geschreven op: 24/08/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. van GoolenPurmerend
8 uit 10
Badkamer meubels besteld. Goed geholpen en juiste advies gehad.
Geschreven op: 23/07/2019
Bron: Qasa.nl
Rosanne huisPurmerend
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij de grando....super geholpen en meegedacht..prettige zaak.....alles op orde!!! Aanvulling ontvangen 24 juli 2019: Goede dag....de keuken is al geleverd en gemonteerd...alles zeer naar tevredenheid
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. velzeboerPurmerend
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht. Prachtig werk geleverd dankzij het team van aannemer J. Vega. Vriendelijk, behulpzaam en vooral heel netjes gewerkt.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
Meekel- da CostaPurmerend
10 uit 10

Pagina's