Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Bezorging was top. Plaatsing was top. Een prachtige keuken
Geschreven op: 04/03/2018
Bron: Qasa.nl
Nel molenaarPurmerend
10 uit 10
Eigenlijk alles was alles goed
Geschreven op: 13/02/2018
N.molenaarPurmerend
10 uit 10
Wij hebben onze keuken en badkamer bij grando Purmerend gekocht. Wij zijn super geholpen alles verliep volgens planning en het eindresultaat is fantastisch. Wij zijn super blij
Geschreven op: 07/02/2018
MelaniePurmerend
10 uit 10
Het aanschaffen van een keuken is niet zomaar iets. Veel mogelijkheden en dus even zoveel keuzes te maken. Bij Grando Purmerend zijn we uitstekend door Gijs-Jan geholpen. Er werd goed meegedacht alternatieven aangedragen en goede adviezen gegeven. Resultaat een keuken precies zoals door ons voorgesteld en gewenst. Het is een plaatje geworden Niet in de laatste plaats ook door de vakkundige technische voorbereiding en uiteindelijk installatie. Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen vergeet dan zeker niet om een bezoek aan Grando Purmerend te brengen. Erik en Monica de Vries Purmerend.
Geschreven op: 27/01/2018
Erik de VriesPurmerend
10 uit 10
Het aanschaffen van een keuken is niet zomaar iets. Veel mogelijkheden en dus even zoveel keuzes te maken. Bij Grando Purmerend zijn we uitstekend door Gijs-Jan geholpen. Er werd goed meegedacht, alternatieven aangedragen en goede adviezen gegeven. Resultaat: een keuken precies zoals door ons voorgesteld en gewenst. Het is een plaatje geworden! Niet in de laatste plaats ook door de vakkundige technische voorbereiding en uiteindelijk installatie. Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen, vergeet dan zeker niet om een bezoek aan Grando Purmerend te brengen. Erik en Monica de Vries, Purmerend.
Geschreven op: 27/01/2018
Bron: Qasa.nl
Erik en Monica de VriesPurmerend
10 uit 10
Werd goed geholpen door de medewerkers die creatief meedenken over de keuken die we hebben gekocht. Tijdens ons bezoek aan grando werden we goed uitgebreid geholpen en mochten we zelf apparaten die we aan hebben geschaft even proberen. Ook na dat de keuken geplaatst was, was de service nog erg goed. Zeker een aanrader!
Geschreven op: 10/12/2017
Bron: Qasa.nl
Santino verbeekPurmerend
10 uit 10
Uitstekend geholpen met samenstellen van onze keuken. Goed geluisterd naar onze wensen, waardoor eenvoud en een luxe uitstraling perfect samen zijn gegaan.
Geschreven op: 28/10/2017
Bron: Qasa.nl
T. HeckmanPurmerend
10 uit 10
Keuken gekocht: resultaat is precies zoals verwacht. Heel blij mee. In ontwerpfase goed meegedacht aan praktische oplossingen, montage en levering geheel volgens mijn planning zodat de gehele verbouwing van de benedenverdieping volgens planning is verlopen. Veel complimenten over keuken ontvangen. Zeker gesprek aangaan!
Geschreven op: 24/06/2017
Bron: Qasa.nl
Tineke de JongPurmerend
10 uit 10
Zeer netjes geholpen door een creatieve verkoper die echt zijn best deed om aan mijn wensen te voldoen. De keuken kon extra snel worden geplaatst. Netjes gemonteerd en afgeleverd. Een dikke pluim voor dit bedrij!
Geschreven op: 14/01/2017
Bron: Qasa.nl
VictorPurmerend
10 uit 10