Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zij in mei bij Grando Rotterdam geweest en hebben daar met behulp van de verkoper umit Isik een badkamer gekocht.hij heeft ons heel goed geholpen en alles netjes geregeld.op 3 december zijn ze begonnen met de verbouwing wat echt super snel is gegaan.we moesten uitgaan van ongeveer 2a3 weken maar met 7 werkdagen was het helemaal af. Het montage bedrijf heeft super werk geleverd Kortom we zijn super tevreden met de service en onze nieuwe badkamer
Geschreven op: 12/12/2018
Van der meerRotterdam
10 uit 10
Wij zij in mei bij Grando Rotterdam geweest en hebben daar met behulp van de verkoper umit Isik een badkamer gekocht.hij heeft ons heel goed geholpen en alles netjes geregeld.op 3 december zijn ze begonnen met de verbouwing wat echt super snel is gegaan.we moesten uitgaan van ongeveer 2a3 weken maar met 7 werkdagen was het helemaal af. Het montage bedrijf heeft super werk geleverd! Kortom we zijn super tevreden met de service en onze nieuwe badkamer!
Geschreven op: 12/12/2018
Bron: Qasa.nl
Familie van der meerRotterdam
10 uit 10
Bij Grando Rotterdam een keuken badkamer en toilet gekocht. Team is erg gedreven behulpzaam en hebben een hart voor de zaak. Spullen zijn kwalitatief goed en er werken vakkundige mensen inclusief de monteurs die graag op locatie meedenken om iets moois van te maken. Ook wij hadden 1 aanspreekpunt de gehele traject. Oplevering was 100 TOP. Bedankt voor alles team Grando Rotterdam COMPLIMENTEN
Geschreven op: 08/12/2018
MandersRotterdam
10 uit 10
Nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen door Grando zeer tevreden over de algehele service. Ik ben voorzien van goed advies en de installatie kon binnen korte termijn plaats vinden. Ook de afwerking van de laatste zaken verliep zeer voorspoedig. Erg prettig om binnen Grando een vast aanspreekpunt te hebben Umit om te zorgen dat alles soepel verloopt.
Geschreven op: 23/11/2018
LisaRotterdam
9 uit 10
Deskundig en eerlijk Wij zochten een mooie badkamer. Thuis hadden we al in gedachten hoe we de opstelling wilden hebben. dus met een boodschappenlijst onder de oksel op zoek naar de producten. Wij liepen bij Grando binnen in Rotterdam om te kijken wat ze hadden. Tijdens ons rondleiding onderbrak een stagiair ons wandeling met de mededeling dat Grando een totaalconcept verkoopt. Toen hij aanbood om een tekening te maken van onze badkamer sloegen wij dat af omdat wij weinig tijd hadden. Toen wij weg wilden lopen gaf de manager aan dat hij een tekening wilde maken van een mooie badkamer zonder dat wij erbij hoefden te zijn heel creatief want dit scheelde ons veel tijd . Toen wij 4 uur later terugkwamen werden we super maar dan echt SUPER verrast door een tekening met een opstelling waar we nooit op waren gekomen. Na een gesprek met ons adviseur van Grando waren we verkocht. Het ontwerpen van een mooie badkamer is echt een kunde een kunde die Grando bezit De hele afhandeling is ook goed gegaan. Bedankt heren
Geschreven op: 16/11/2018
Miendu DangRotterdam
10 uit 10
Wij hebben bij Grando op Rotterdam Alexandrium een luxe keuken, twee badkamers en een toilet voor onze nieuwe woning gekocht. Het hele proces van ons eerste bezoek in de showroom tot aan de montage van de spullen was goed. Waar we erg over te spreken zijn, is de service. Deze is gewoon top. Er wordt naar ons geluisterd, er wordt meegedacht en alles is voor ons verzorgd. Ik zou dit filiaal aan iedereen aanbevelen. Heel veel dank aan Murat en zijn collega's voor alle hulp! Super!
Geschreven op: 16/11/2018
Bron: Qasa.nl
Familie de BruijnRotterdam
10 uit 10
2 badkamers en een toilet. Onze wensen zijn perfect vertaald naar een ontwerp. Belofte was prima service tijdens het uitvoeren. Nou dat is zeker waargemaakt. Umit was goed bereikbaar en is meerdere keren langs geweest om te polsen of alles naar wens verliep. Ingehuurde krachten hebben ook te plaatsen meegedacht om de tekening te vertalen naar werkelijkheid. Kleine zaken zoals lichtknopjes iets verplaatsen en koofjes net iets groter maken zodat het geheel er beter uitzag.In geheel de verwachting overtroffen vanaf de eerste tekening tot de installatie en nazorg. Ook met kleine service meldingen wordt ie goed geholpen. Eigenlijk spijt dat we de keuken ergens anders gekocht hebben. Het wordt moeilijk deze ervaring te overtreffen.
Geschreven op: 14/11/2018
PWJ ErhardtRotterdam
9 uit 10
2 badkamers en een toilet. Onze wensen zijn perfect vertaald naar een ontwerp. Belofte was prima service tijdens het uitvoeren. Nou dat is zeker waargemaakt. Umit was goed bereikbaar en is meerdere keren langs geweest om te polsen of alles naar wens verliep. Ingehuurde krachten hebben ook te plaatsen meegedacht om de tekening te vertalen naar werkelijkheid. Kleine zaken zoals lichtknopjes iets verplaatsen en koofjes net iets groter maken, zodat het geheel er beter uitzag.In geheel de verwachting overtroffen vanaf de eerste tekening tot de installatie en nazorg. Ook met kleine service meldingen wordt ie goed geholpen. Eigenlijk spijt dat we de keuken ergens anders gekocht hebben. Het wordt moeilijk deze ervaring te overtreffen.
Geschreven op: 14/11/2018
Bron: Qasa.nl
Peter ErhardtRotterdam
10 uit 10
Professioneel flexibel en netjes bedrijf. Zijn bereid om snel in te spelen op aanpassingen in de agenda i.v.m. uitloop aan onze kant. Wij hebben een hele mooie stenen vloer en keuken laten plaatsen er was niks mis mee.
Geschreven op: 29/09/2018
n.v.t. Rotterdam
8 uit 10
Tahsin Erdal maakte het ontwerp voor onze nieuwe badkamer en was onze contactpersoon gedurende het gehele project. Tahsin heeft veel mogelijkheden laten zien met aandacht voor details. Hij heeft ons goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het ontwerp is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het is echt een hele mooie badkamer geworden.
Geschreven op: 23/09/2018
KinkelderRotterdam
8 uit 10

Pagina's