Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ik heb een keuken gekocht. Helaas communicatiestoornissen na wijziging indeling keuken. Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken door het opnieuw laten aanpassen van de elektriciteit. Tevens moeten wij de muur achter de keuken weer geheel bijwerken
Geschreven op: 04/08/2019
Bron: Qasa.nl
H.C. van GulikRotterdam
8 uit 10
Badkamer en toilet geplaatst. Prima geholpen bij ontwerp en keuze. adequate reactie op vragen en opmerkingen. Zeer kundige en vlotte montage. Netjes gewerkt.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
T. ZuidemaRotterdam
8 uit 10
Wij kochten een nieuwe keuken werkblad met spoelbak en gas kookplaat. Alle personeel in de winkel waren vriendelijk en we waren deskundig geholpen en geadviseerd. Er werd nauwkeurig opgemeten (het is een aparte form keuken) en de montage was vlot en met aandacht uitgevoerd. Al met al een prima behandeling en een mooie resultaat.
Geschreven op: 15/04/2019
Bron: Qasa.nl
Jenny CockshullRotterdam
10 uit 10
In de showroom zijn wij professioneel ontvangen en begeleidt door de heer Isik. De installatie is sneller gegaan dan verwacht. De communicatie kan wel wat beter maar het resultaat is erg mooi geworden.
Geschreven op: 13/04/2019
A. BouwmanRotterdam
8 uit 10
Prima advies en begeleiding bij de aankoop door dhr. Isik. De communicatie tijdens de installatie had beter gekund maar het resultaat is erg mooi geworden.
Geschreven op: 13/04/2019
Bron: Qasa.nl
L. SaraberRotterdam
8 uit 10
Badkamer op de eerste en toilet op begane grond moesten volledig vernieuwd worden. Beide geen echt grote ruimtes dus des te lastiger om er een goed ontwerp voor te bedenken. Bij Grando Alexandrium begrijpt dhr. Bolmeijer goed in welke stijl we alles willen en neemt hij alle tijd om met 3D illustraties naar verschillende mogelijkheden te kijken. Met zijn input komen we tot en ontwerp dat volledig naar onze smaak is en ook optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. De uitvoer komt vervolgens in handen van dhr. Babayigit en zijn team. Zij werken indrukwekkend snel en goed. We waarderen het ook zeer dat het team ook tijdens de verbouwing op een aantal praktische punten mee dacht en goede suggesties aan droeg voor mooie oplossingen. De inschatting vooraf was dat de complete verbouwing ca 2 weken zou gaan duren en het heeft ook inderdaad niet langer geduurd. Het uiteindelijke resultaat vinden we zeer geslaagd en we zijn dus ook zeer tevreden over Grando Alexandrium.
Geschreven op: 06/04/2019
Ben KennepohlRotterdam
9 uit 10
Wij hebben bij Grando Rotterdam Alexandrium een badkamer en toilet besteld. Inmiddels is alles geïnstalleerd en we zijn buitengewoon tevreden. Alles is schitterend geworden.Niet in de laatste plaats hielp daarbij ook de prettige en deskundige advisering van de hr.Isik van Grando. De installatie werd op vakkundige wijze uitgevoerd door de aannemer, de hr. v.d.Herik. Het resultaat is een genot voor het oog. Het is de investering meer dan waard en ons appartement is hierdoor behoorlijk in waarde is gestegen.
Geschreven op: 27/03/2019
Bron: Qasa.nl
Hans KakesRotterdam
10 uit 10
Nieuwe badkamer gekocht.Eerder andere zaken bezocht. Die waren zeer opdringerig. Hier kregen wij de rust om goed over zo'n grote aankoop na te denken. Verkoper heeft ons ook uitstekend begeleid.Nette en harde werkers!
Geschreven op: 11/03/2019
Bron: Qasa.nl
Rene PrinsRotterdam
10 uit 10
In September is onze gigantische keuken geleverd een kookeiland van 4 meter lang en 1.20 breed en een kastenwand van 5 meter lang. Een zwarte keuken met beige composieten blad greeploos kookeiland en robuuste grepen op de kastenwand. Inmiddels geheel voorzien van inbouw Bosch apparatuur. Doordat wij een bijzonder ontwerp wilde wat wij bij voorbaat al zelf hadden samengesteld in combinatie met interieuradviseur J ai Design gebaseerd op de stijl van Eric Kuster was het lastig om een keukenzaak te vinden die hierin mee ging en een schappelijke prijs kon bieden. Wij hebben namelijk onze trap achter de keukenkastenwand verwerkt. Nadat onze ideeën waren uitgetekend kwam Grando zelf nog met veelnpraktische aanpassingen waar wij zelf nog niet over na hadden gedacht. Er werd op alle vlakken heel fijn mee gedacht. Wij hebben gekozen voor zelf monteren omdat wij de montageprijs aan de hoge kant vonden €2000 - Na het leveren bleek dat één onderkant van het aanrechtblad niet was afgewerkt. Na dit aangegeven te hebben kwam Grando met een nette en juiste oplossing en was dat snel geregeld. Ook miste wij een afdekplaatje van de wasbak waarschijnlijk zelf kwijt gemaakt . Dit werd na een telefoontje meteen naar ons opgestuurd. Momenteel is bij ons een keukendeurtje uit zijn ophanging ontwricht wat al gemonteerd was bij aflevering en goed is aangedraaid . Dit vinden wij wel iets minder positief. Misschien niet helemaal goed in elkaar gezet in de fabriek. Buiten dat zijn wij erg tevreden over de service het meedenken de praktische tips en vooral de prijs kwaliteit van Grando. Bijna alles is mogelijk bij Grando en dat vinden wij erg fijn Onze grote keuken is echt ons pronkstuk van het huis en wij zijn dan ook erg blij dat Grando ons zo fijn ondersteund heeft tijdens dit bijzondere ontwerp. Jammer dat er geen foto s bijgevoegd kunnen worden
Geschreven op: 01/02/2019
J ai Bouw en Design OphofRotterdam
9 uit 10
Prettig gesprek en goed advies tijdens verkoop. Perfecte mensen voor het installatie- en verbouwtraject
Geschreven op: 24/01/2019
Kees LouterRotterdam
8 uit 10

Pagina's