Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben bij Grando Alexandrium een nieuwe keuken gekocht. De uitvoering liep perfect volgens planning. Kleine dingetjes werden meteen verholpen. Vooral de hulp tijdens de montage van monteur Guido den Engelsman was fantastisch.
Geschreven op: 19/09/2019
Bron: Qasa.nl
Dick van SchaikRotterdam
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Met onze ruimte een goede tekening gemaakt (meerdere) die aan onze wensen voldoen. Keuken is netjes geplaatst. En geniet ik er volop van.
Geschreven op: 12/09/2019
Bron: Qasa.nl
WedikaRotterdam
8 uit 10
Ik heb een keuken gekocht. Helaas communicatiestoornissen na wijziging indeling keuken. Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken door het opnieuw laten aanpassen van de elektriciteit. Tevens moeten wij de muur achter de keuken weer geheel bijwerken
Geschreven op: 04/08/2019
Bron: Qasa.nl
H.C. van GulikRotterdam
8 uit 10
Badkamer en toilet geplaatst. Prima geholpen bij ontwerp en keuze. adequate reactie op vragen en opmerkingen. Zeer kundige en vlotte montage. Netjes gewerkt.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
T. ZuidemaRotterdam
8 uit 10
Wij kochten een nieuwe keuken werkblad met spoelbak en gas kookplaat. Alle personeel in de winkel waren vriendelijk en we waren deskundig geholpen en geadviseerd. Er werd nauwkeurig opgemeten (het is een aparte form keuken) en de montage was vlot en met aandacht uitgevoerd. Al met al een prima behandeling en een mooie resultaat.
Geschreven op: 15/04/2019
Bron: Qasa.nl
Jenny CockshullRotterdam
10 uit 10
In de showroom zijn wij professioneel ontvangen en begeleidt door de heer Isik. De installatie is sneller gegaan dan verwacht. De communicatie kan wel wat beter maar het resultaat is erg mooi geworden.
Geschreven op: 13/04/2019
A. BouwmanRotterdam
8 uit 10
Prima advies en begeleiding bij de aankoop door dhr. Isik. De communicatie tijdens de installatie had beter gekund maar het resultaat is erg mooi geworden.
Geschreven op: 13/04/2019
Bron: Qasa.nl
L. SaraberRotterdam
8 uit 10
Badkamer op de eerste en toilet op begane grond moesten volledig vernieuwd worden. Beide geen echt grote ruimtes dus des te lastiger om er een goed ontwerp voor te bedenken. Bij Grando Alexandrium begrijpt dhr. Bolmeijer goed in welke stijl we alles willen en neemt hij alle tijd om met 3D illustraties naar verschillende mogelijkheden te kijken. Met zijn input komen we tot en ontwerp dat volledig naar onze smaak is en ook optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. De uitvoer komt vervolgens in handen van dhr. Babayigit en zijn team. Zij werken indrukwekkend snel en goed. We waarderen het ook zeer dat het team ook tijdens de verbouwing op een aantal praktische punten mee dacht en goede suggesties aan droeg voor mooie oplossingen. De inschatting vooraf was dat de complete verbouwing ca 2 weken zou gaan duren en het heeft ook inderdaad niet langer geduurd. Het uiteindelijke resultaat vinden we zeer geslaagd en we zijn dus ook zeer tevreden over Grando Alexandrium.
Geschreven op: 06/04/2019
Ben KennepohlRotterdam
9 uit 10
Wij hebben bij Grando Rotterdam Alexandrium een badkamer en toilet besteld. Inmiddels is alles geïnstalleerd en we zijn buitengewoon tevreden. Alles is schitterend geworden.Niet in de laatste plaats hielp daarbij ook de prettige en deskundige advisering van de hr.Isik van Grando. De installatie werd op vakkundige wijze uitgevoerd door de aannemer, de hr. v.d.Herik. Het resultaat is een genot voor het oog. Het is de investering meer dan waard en ons appartement is hierdoor behoorlijk in waarde is gestegen.
Geschreven op: 27/03/2019
Bron: Qasa.nl
Hans KakesRotterdam
10 uit 10
Nieuwe badkamer gekocht.Eerder andere zaken bezocht. Die waren zeer opdringerig. Hier kregen wij de rust om goed over zo'n grote aankoop na te denken. Verkoper heeft ons ook uitstekend begeleid.Nette en harde werkers!
Geschreven op: 11/03/2019
Bron: Qasa.nl
Rene PrinsRotterdam
10 uit 10

Pagina's