Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Tilburg en alles is naar volle tevredenheid verlopen. Herman heeft ons erg goed geadviseerd en het hele proces van ontwerp tot plaatsing verliep bijzonder prettig. Jan en Herman: bedankt daarvoor! Voor mensen die nog een keuken zoeken: wij kunnen Grando Tilburg van harte aanbevelen!
Geschreven op: 20/03/2019
Bron: Qasa.nl
Familie van de VenTilburg
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht,met zeer goed advies van jan & herman. Ook het plaatsen van de keuken is perfect gegaan. Dit is een zeer goed adres om een keuken of badkamer te kopen.
Geschreven op: 09/03/2019
Bron: Qasa.nl
Fam Van AbeelenTilburg
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Tilburg en zijn hier erg fijn geholpen . Hier denken ze met je mee en zorgen ze dat jij binnen jouw budget een mooie keuken krijgt . De service is heel goed . Op de dag dat de keuken geplaatst werd kwam Dave ( die ons geholpen heeft bij de aankoop ) zelf nog even kijken of alles oké was . Dank je voor de goede zorgen
Geschreven op: 08/03/2019
Bron: Qasa.nl
Peter en Sindy v DunTilburg
10 uit 10
Wij hebben nu voor de tweede keer een keuken van grando. We zijn er erg goed geholpen en geadviseerd. Vriendelijk personeel en komen ook met de juiste ideeën. Ook de plaatsing vasn de keuken was erg goed gedaan en vakkundig. Netjes en professionele. Eerdere reactie van 9 maart 2017: wij hebben onze keuken besteld in Tilburg bij grando. alles is netjes geregeld. een maand voor levering nog een inductiekookplaat besteld ipv. een gas kookstel. bij levering toch een gasstel gekregen maar na contact met peter werd deze een dag later, op de dag van montage omgeruild. alles is gezet door de klein keukenbouwers en ik mag zeggen dat ik zeer tevreden ben. alles was netjes geregeld. zeer tevreden over zowel grando Tilburg en de klein.
Geschreven op: 08/02/2019
Bron: Qasa.nl
Patricia van ItemTilburg
10 uit 10
Een keuken gekocht bij Grando. Goed geholpen door Dave in de winkel, die ook met eigen ideeën kwam wat wij heel fijn vonden. Levering keuken goed en plaatsing gedaan door twee top monteurs. Ook fijn dat ze naar het eindresultaat komen kijken. Wij zijn erg blij met de keuken.
Geschreven op: 07/02/2019
Bron: Qasa.nl
Familie SiemonsTilburg
10 uit 10
Keuken gekocht.Zeer goed advies bij de aanschaf van apparatuur. Er werd heel goed naar de wensen van de klant gekeken en heel goede tips gegeven.Heb ook vrienden Grando aanbevolen. Zij hebben ook een keuken gekocht bij hun.Zeer vriendelijke behulpzame mensen. Een aanrader voor een nieuwe keuken.
Geschreven op: 31/01/2019
Bron: Qasa.nl
Fam RoijackersTilburg
10 uit 10
Bij Grando Tilburg hebben wij een keuken besteld voor onze nieuwbouwwoning. Bij binnenkomst voel je meteen al de positieve energie, wat ook bevestigd wordt door het eerste contact met de adviseurs. Van ontwerp tot aan levering was alles perfect verlopen. Er wordt goed geluisterd naar de klant en onze wensen kwamen voorop. Ook werd er advies gegeven over dinhen waar wij zelf niet bij hadden nagedacht. Het voelde zeer vertrouwd aan! Wij hadden gekozen voor geen monteur en gingen de keuken zelf plaatsen. Ik kon voor vragen terecht bij de adviseurs en die twijfelden geen moment om mij van antwoorden en nog meer advies te voorzien. Op een geven moment liepen wij tegen wat problemen aan met de plaatsing en een monteur stond binnen een dag de keuken af te werken op de plekken die wij niet konden/wisten. Ik raad Grando Tilburg iedereen aan, want het is echt anders dan bij de standaard keukenboer. Top, top, top! In de toekomst bij een volgende keuken of badkamer weet ik waar ik naartoe moet.
Geschreven op: 30/01/2019
Bron: Qasa.nl
AsmirTilburg
10 uit 10
De keuken die wij bij Grando gekocht hebben is van goede kwaliteit. Het ontwerpen van de keuken is als zeer goed en prettig ervaren. Ook de voorbereidingen alsmede het plaatsen van de keuken is bij ons heel soepel verlopen. Wij zouden u Grando Tilburg zeker aanraden.
Geschreven op: 26/01/2019
Bron: Qasa.nl
R van BilderbeekTilburg
10 uit 10
Vanaf de oriëntatiefase tot en met de montage goede service gehad. Op vragen of opmerking werd adequaat door de vestiging gereageerd. In elke fase werd praktisch meegedacht. De verkoper kwam oprecht geïnteresseerd en enthousiast over. Hij kwam zelfs na de montage met een flesje wijn op bezoek om de keuken te bewonderen. Het montagebedrijf dat Grando had ingezet voor de plaatsing van de keuken was vakkundig, meedenkend en correct. Grando mag dan niet de goedkoopste zaak zijn, maar ze leveren wel kwaliteit en service. Dat zie je dan ook bij het degelijke eindresultaat. En dat is de prijs zeker waard. Het gaat tenslotte niet om een aankoop die je dagelijks doet. Een aanrader!
Geschreven op: 25/01/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. Van de PolTilburg
8 uit 10
Wij hebben een kookeiland met Bora inductiekookplaat en een Quooker gekocht, tevens een kastenwand met apparatuur een losse wandkast en een mooi televisiekastje. Wij zijn zeer tevreden over de service van Grando en de goede montage/installatie van de monteur. Het ging netjes en vlot.
Geschreven op: 23/01/2019
Bron: Qasa.nl
A. MolegraafTilburg
10 uit 10

Pagina's