Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tijdens het hele proces goed geadviseerd. Ook hebben ze geholpen met de rest van de verbouwing. Prima service . Ik zou er zo weer mee in zee gaan. Dankjewel Dave en Keukenbouwersplus
Geschreven op: 09/07/2019
Bron: Qasa.nl
Ursula ScheepensTilburg
8 uit 10
Erg plezierig geholpen en geadviseerd door Dave en de installatie van de keuken. was perfect door zeer vakkundige mensen die de tijd namen om alles te installeren.
Geschreven op: 04/07/2019
Bron: Qasa.nl
Rob van GeffenTilburg
8 uit 10
Complete keuken gekocht, ons helemaal laten voorlichten en adviseren, prima geholpen en scherpe prijs voor apparatuur, blad en kasten. Zeker een aanrader!
Geschreven op: 26/06/2019
Bron: Qasa.nl
Ron TosseramTilburg
10 uit 10
We hebben een keuken bij Grando gekocht en we zijn echt heel tevreden met het resultaat! Herman heeft goed naar onze wensen geluisterd!! Ik zal zeker aan mijn vrienden Grando aanraden! We zijn ook erg tevreden met de monteurs (professioneel en flexibel).
Geschreven op: 22/06/2019
Bron: Qasa.nl
MichellaTilburg
10 uit 10
Een keuken gekocht zeer goed geholpen verkoper dacht goed mee we hebben de keuken zelf geplaatst en tijdens dit proces ook nog goed geholpen door de verkoper. Zeker aan te raden
Geschreven op: 16/06/2019
Bron: Qasa.nl
Berrie GroenlandTilburg
8 uit 10
Wij hebben aan de hand van de goede recensies op internet gekozen voor Grando Tilburg... Vanaf t gesprek in de winkel tot t gesprek om te bestellen het gevoel gehad dat we klanten waren. Fijne gesprekken en goed advies van Dave. Een paar keer een aanpassing moeten doen maar alles was goed aangepast. De keuken was bij aflevering en montage meteen goed.. Een prettig en kundige monteur heeft in 1 dag onze keuken geplaatst. om ik zou zeker Grando Tilburg aanbevelen aan onze vrienden en kennissen.. bedankt Grando voor onze geweldig mooie keuken... van ons een 10
Geschreven op: 08/06/2019
Bron: Qasa.nl
van den HeuvelTilburg
10 uit 10
wij hebben een badkamer gekocht bij Grando in Tilburg.Wij zijn SUPER tevreden,vanaf het uitzoeken tot het installeren van de badkamer,alles van begin tot het opleveren van de badkamer is goed geregeld,zelfs tijdens het installeren kwam de installateur nog met enkele goede ideeen.Alles werd ook iedere dag weer netjes opgeruimd. wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer
Geschreven op: 03/06/2019
Bron: Qasa.nl
Jan van der PutTilburg
10 uit 10
Zeer mooie inbouwkeuken + keukeneiland gekocht. alles is vlekkeloos verlopen. eigenaar komt ná het plaatsen nog even kijken of alles naar wens is geweest om met gezamenlijke tevredenheid elkaar de hand te schudden.
Geschreven op: 24/05/2019
Bron: Qasa.nl
Loek SmitsTilburg
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, en we zijn uiterst correct en vriendelijk geholpen door Dhr. J Wooning, zijn expertise was uiterst belangrijk , en zijn inzicht ook. Kortom een zeer tevreden klant.
Geschreven op: 21/05/2019
Bron: Qasa.nl
Wim KroesbeekTilburg
10 uit 10
ik had de recensies gelezen op internet en deze heeft ons getriggerd om naar Grando Tilburg te gaan.En ik moet zeggen dat de recensies meer dan waar zijn.Wij hebben al het contact alles super fijn ervaren,vanaf de eerste stap in de winkel tot het plaatsen van de keuken.Met dank ook zeker aan de zeer behulpzame en ervaren monteurs.De wijze waarop grando Tilburg werkt is hoe je als consument hahandeld wil worden....nogmaals dikke 10
Geschreven op: 15/05/2019
Bron: Qasa.nl
gertTilburg
10 uit 10

Pagina's