Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn keurig geadviseerd door de verkoper en hebben over de offerte wel moeten onderhandelen waardoor er toch een overeenstemming is bereikt. De levering is perfect verlopen en de kleine onvolkomen heden zijn naar volle tevredenheid opgelost. Mijn complimenten voor Grando van det wijst te Uden.
Geschreven op: 14/02/2019
L.a.m.van de WielUden
9 uit 10
We hebben hier onze nieuwe keuken gekocht, die is geworden zoals we dat ons van te voren hadden bedacht, alles is goed uitgelegd, netjes uitgewerkt en geplaatst en goede hulp achteraf. Grando Uden is een echte aanrader.
Geschreven op: 11/02/2019
Bron: Qasa.nl
johnUden
8 uit 10
We hebbe een zeer goede ervaring met grando uden
Geschreven op: 24/01/2019
Geert van der BurgtUden
10 uit 10
Bij binnenkomst al meteen een goed gevoel Erg blij met Marjolein die ons van begin tot het eind heeft geholpen in het samenstellen van onze droom keuken. Mijn vooroordeel welke ik had van een reguliere keukenboer met absurde kortingen en onder druk worden gezet is helemaal weggenomen. Ik kom de volgende keuken zeker weer uitzoeken bij Grando van der Wijst
Geschreven op: 11/01/2019
Dani UrsemUden
9 uit 10
Perfect geholpen. Zeer tevreden over het hele proces van informeren tot levering en montage.
Geschreven op: 11/01/2019
Martijn van LieshoutUden
10 uit 10
Snel en vakkundig geholpen
Geschreven op: 05/01/2019
HelenUden
8 uit 10
Zeer goede adviseurs bij Grando Uden. Ook de montage was super netjes gedaan. Heel erg tevreden en zeker een aanrader om eens langs te gaan en een kijkje te nemen in de mooie showroom We zijn super blij met onze keuken
Geschreven op: 28/12/2018
Sander ZwiersUden
10 uit 10
Keuken gekocht. Zijn er erg blij mee. Klantvriendelijkheid, kennis, goede service, op tijd geleverd en een TOP monteur. Alles bij elkaar een echter aanrader. Grando Uden Bedankt
Geschreven op: 24/11/2018
Bron: Qasa.nl
GeurtsUden
10 uit 10
Badkamer gekocht bij Grando. Samen met de adviseur tot onze droom badkamer gekomen. Goed advies en netjes afgeleverd. Daarom ook de keuken samengesteld met een adviseur en laten plaatsen door Grando. Top kwaliteit en heel vriendelijke personeel.
Geschreven op: 19/11/2018
Bron: Qasa.nl
KimUden
10 uit 10
Gekocht in Uden. Super geholpen bij de aankoop. Echte aanrader voor ieder.
Geschreven op: 13/11/2018
Bron: Qasa.nl
B.d.KoningUden
10 uit 10

Pagina's