Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima en deskundig advies ook wanneer je nu eens niet de geheel badkamer wil vervangen maar een deel ervan, Er wordt meegedacht in het aanbieden van praktische oplossingen. Wij zijn erg tevreden over de geboden service van Grando Uden
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
J.D. van OsUden
10 uit 10
Men luistert goed naar de klant. Ik had totaal niet de behoefte om elders nog te gaan kijken en informeren. Na plaatsing van keuken niet geheel tevreden over een paar punten maar deze zijn direct opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Annie HoevenaarsUden
10 uit 10
Het is allemaal netjes en goed geregeld ook de prijs was goed maar voor al de verkoopster was heel vriendelijk een aanrader.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
John hartogsUden
10 uit 10
Keukenadvies en plaatsing waren goed. .
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Ton SipsUden
8 uit 10
Onze ervaring met Grando keukens is super goed van het moment in de showroom binnen lopen tot de plaatsing van de keuken. Chapeau voor Grando Keukens, een aanrader voor iedereen!
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Tiny en Math JanssenUden
10 uit 10
Wij zijn bij Grando Uden terug gekomen omdat ik in het verleden eerder een keuken bij Grando Uden heb gekocht mijn ervaring is dat de Grando Uden Goede kennis van keukens heeft,goed kunnen luisteren naar onze wensen en de verkoper heeft voldoende ideeën.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
A bouwensUden
8 uit 10
Prima. Ik ben tevreden. Goed voorgelicht, goed meegedacht. Wel wat strubbelingen met de kleur van de keuken, maar uiteindelijk netjes opgelost. Het leveren van de keuken was spectaculair. Twee hoog met een kraan. Heel spannend, maar zeer netjes gedaan. Pet af.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
MirandaUden
8 uit 10
Na 25 jaar nieuwe keuken gekocht. Zeer goed en duidelijk geholpen en onze eigen ideeen kunnen geven. Deze werden ook netjes verwerkt in de nieuwe keuken. Na installatie hadden we kleine gebreken die snel en netjes zijn verholpen door eigen deskundige monteurs. Alles bij alles super geholpen en blij met onze nieuwe aanwinst.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
JanUden
8 uit 10
Bij Grando Uden kregen wij een goed advies, er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden aan het denken gezet over functionaliteit en uiterlijk. Met een prachtige en functionele keuken als resultaat.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Edith VissersUden
8 uit 10
Luisteren goed naar de wensen. Komen met opties. Later nog een aanpassing gedaan en dat werd meteen geregeld. Keuken plaatsen weg goed gedaan. Service nadien omdat we nog wat aanpassingen wilden was zeer goed. Na afloop nog door de winkel gebeld of we tevreden waren. Zouden grando zeker aanraden bij anderen.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Simone kroesUden
10 uit 10

Pagina's