Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht. Prima advies en creativiteit. Goede afspraken met aannemen op advies van grando. Duurt wel even voordat alles is afgewerkt van de spatranden en foutief geleverde deur en plinten.
Geschreven op: 05/10/2018
Bron: Qasa.nl
Hans van StratenUden
8 uit 10
Aankoop van een complete keuken, goed advies en vakkennis. Vriendelijkheid, niet opdringerig , gewoon goed ! Nog geen ervaring met aftersales.
Geschreven op: 04/08/2018
Bron: Qasa.nl
R.PetersUden
8 uit 10
Super blij met onze nieuwe keuken,prima service .
Geschreven op: 23/07/2018
Bron: Qasa.nl
J. KuppenUden
8 uit 10
Badkamer gekocht. Heel goed geholpen en geadviseerd. Kon niet beter. Zeer tevreden klant zijn wij. Alles verliep volgens afspraak ook toen we het wegens ziekte een poos moesten uitstellen. Klant vriendelijkheid kon niet beter.
Geschreven op: 22/06/2018
Bron: Qasa.nl
Ineke DrewesUden
10 uit 10
Jaren geleden keuken geplaatst en super tevreden. Nu na verlopen van garantie zijn de koelkastgeleiders stuk. Zelf wezen halen in Uden moest ik voor een beetje plastic 20 - betalen.
Geschreven op: 09/06/2018
A. van der Linden Uden
8 uit 10
Keuken gekocht bij Grando Uden en gemonteerd door VOF (Jean Paul) van der Wijst Montage. Beide ondernemingen fantastisch. Aankoop en begeleiding verliep uiterst soepel. Levering conform afspraak. Montage super. Grando kan een zeer tevreden klant aan hun bestand toevoegen.
Geschreven op: 28/05/2018
Bron: Qasa.nl
André GerbrandaUden
10 uit 10
keuken gekocht, afspraken geheel nagekomen in 1keer juist geplaatst
Geschreven op: 20/05/2018
Bron: Qasa.nl
p.van der burgtUden
10 uit 10
ik heb een keuken gekocht.zeer goed geregeld. de monteur van grando uden verdiend echt een pluim. zeer ervaren en correct. zou zo weer mijn keuken daar kopen. helaas 1 plankje stuk in verpakking, maar wordt goed opgelost
Geschreven op: 18/05/2018
Bron: Qasa.nl
marjaUden
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Uden. Zeer tevreden en goede service.
Geschreven op: 14/05/2018
Bron: Qasa.nl
Gijs en CoraUden
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer deskundig, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen. Er is goed geluisterd naar onze wensen die vertaald zijn in een praktische en gebruiksvriendelijke keukenopstelling. De betrokkenheid van de eigenaar, de nazorg en service zijn uitstekend. Tijdens een kook workshop in de winkel hebben we op een gezellige en lekkere manier kennis kunnen maken met de apparatuur. Wij kunnen Grando Uden bij iedereen aanraden.
Geschreven op: 26/03/2018
Bron: Qasa.nl
Fleur en HugoUden
10 uit 10

Pagina's