Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keukenadvies en plaatsing waren goed. .
Geschreven op: 06/08/2017
Bron: Qasa.nl
Ton SipsUden
8 uit 10
Onze ervaring met Grando keukens is super goed van het moment in de showroom binnen lopen tot de plaatsing van de keuken. Chapeau voor Grando Keukens, een aanrader voor iedereen!
Geschreven op: 23/06/2017
Bron: Qasa.nl
Tiny en Math JanssenUden
10 uit 10
Wij zijn bij Grando Uden terug gekomen omdat ik in het verleden eerder een keuken bij Grando Uden heb gekocht mijn ervaring is dat de Grando Uden Goede kennis van keukens heeft,goed kunnen luisteren naar onze wensen en de verkoper heeft voldoende ideeën.
Geschreven op: 13/06/2017
Bron: Qasa.nl
A bouwensUden
8 uit 10
Prima. Ik ben tevreden. Goed voorgelicht, goed meegedacht. Wel wat strubbelingen met de kleur van de keuken, maar uiteindelijk netjes opgelost. Het leveren van de keuken was spectaculair. Twee hoog met een kraan. Heel spannend, maar zeer netjes gedaan. Pet af.
Geschreven op: 10/06/2017
Bron: Qasa.nl
MirandaUden
8 uit 10
Na 25 jaar nieuwe keuken gekocht. Zeer goed en duidelijk geholpen en onze eigen ideeen kunnen geven. Deze werden ook netjes verwerkt in de nieuwe keuken. Na installatie hadden we kleine gebreken die snel en netjes zijn verholpen door eigen deskundige monteurs. Alles bij alles super geholpen en blij met onze nieuwe aanwinst.
Geschreven op: 22/05/2017
Bron: Qasa.nl
JanUden
8 uit 10
Bij Grando Uden kregen wij een goed advies, er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden aan het denken gezet over functionaliteit en uiterlijk. Met een prachtige en functionele keuken als resultaat.
Geschreven op: 12/05/2017
Bron: Qasa.nl
Edith VissersUden
8 uit 10
Luisteren goed naar de wensen. Komen met opties. Later nog een aanpassing gedaan en dat werd meteen geregeld. Keuken plaatsen weg goed gedaan. Service nadien omdat we nog wat aanpassingen wilden was zeer goed. Na afloop nog door de winkel gebeld of we tevreden waren. Zouden grando zeker aanraden bij anderen.
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
Simone kroesUden
10 uit 10
Wij hebben onlangs wederom bij Grando een keuken gekocht en zijn daarbij goed geadviseerd door o.a. Ivo. Tuurlijk werd er bij het monteren van de keuken een plankje niet goed in verstek gezaagd maar er werd keurig een nieuwe afspraak gemaakt en alles is super correct naar onze tevredenheid uitgevoerd. een aanrader
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
kampschoerUden
8 uit 10
Goede begeleiding bij keuze van stijl, materialen, indeling, kleuren en apparatuur. Goede support tijdens bouw van keuken. Afspraken goed nagekomen. Communicatie soms te passief, planning uitgelopen door fout tijdens bestelling. Noodoplossingen naar tevredenheid ingezet. Deskundigheid van monteurs is goed. Eerdere ervaring van 17 februari 2017: Ontwerp, materialen en apparatuur, inbouw en montage prima, zeer tevreden. Planning onder de maat door fout bij bestellen van meubels en apparaten bij leveranciers. Hierdoor is het project een maand uitgelopen.
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
Jan JongedijkUden
8 uit 10
Er werd geluisterd naar onze wensen en ideeen, welke vervolgens in een goed uitgedacht keukenontwerp werden verwerkt. De communicatie liep soepel en efficient. Bij bezoek aan het filiaal was er altijd uitgebreid de tijd. Plaatsing van de keuken verliep snel en netjes. Kortom, we zijn zeer tevreden!
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
MiekeUden
8 uit 10

Pagina's