Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
keuken gekocht, afspraken geheel nagekomen in 1keer juist geplaatst
Geschreven op: 20/05/2018
Bron: Qasa.nl
p.van der burgtUden
10 uit 10
ik heb een keuken gekocht.zeer goed geregeld. de monteur van grando uden verdiend echt een pluim. zeer ervaren en correct. zou zo weer mijn keuken daar kopen. helaas 1 plankje stuk in verpakking, maar wordt goed opgelost
Geschreven op: 18/05/2018
Bron: Qasa.nl
marjaUden
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Uden. Zeer tevreden en goede service.
Geschreven op: 14/05/2018
Bron: Qasa.nl
Gijs en CoraUden
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer deskundig, klantvriendelijk en persoonlijk geholpen. Er is goed geluisterd naar onze wensen die vertaald zijn in een praktische en gebruiksvriendelijke keukenopstelling. De betrokkenheid van de eigenaar, de nazorg en service zijn uitstekend. Tijdens een kook workshop in de winkel hebben we op een gezellige en lekkere manier kennis kunnen maken met de apparatuur. Wij kunnen Grando Uden bij iedereen aanraden.
Geschreven op: 26/03/2018
Bron: Qasa.nl
Fleur en HugoUden
10 uit 10
Hele mooie en fijne keuken, deze voldoet geheel aan ons ontwerp wat Marjolein getekend heeft
Geschreven op: 10/02/2018
Bron: Qasa.nl
Fam DijkmanUden
8 uit 10
Goed geholpen, alles volgens afspraak. Tijdens levering/bouw werd nog enkele keren contact opgenomen door de adviseuse of alles naar wens verliep. Vriendelijke/persoonlijke benadering die vertrouwen uitstraalde
Geschreven op: 04/02/2018
Bron: Qasa.nl
Eric BekxUden
10 uit 10
Prima bedrijf je word er goed geholpen en ze denken goed met je mee. Prima monteurs.
Geschreven op: 14/01/2018
Bron: Qasa.nl
Frances en Tonny MarinussenUden
8 uit 10
fijn bedrijf om zaken mee te doen met goede adviezen
Geschreven op: 12/01/2018
Bron: Qasa.nl
DorienUden
8 uit 10
Wat zijn wij tevreden over Ivo en zijn team, prachtige keuken geleverd en alles top verlopen, zeer tevreden!
Geschreven op: 12/01/2018
Bron: Qasa.nl
Esther van DuijnhovenUden
10 uit 10
Prima en deskundig advies ook wanneer je nu eens niet de geheel badkamer wil vervangen maar een deel ervan, Er wordt meegedacht in het aanbieden van praktische oplossingen. Wij zijn erg tevreden over de geboden service van Grando Uden
Geschreven op: 04/01/2018
Bron: Qasa.nl
J.D. van OsUden
10 uit 10

Pagina's