Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht na prima voorlichting. Levering en plaatsing verdienen een 10.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
W.westdijkUden
8 uit 10
Heb een gehele leuken gekocht. Service en levering zijn goed. Ook samen met de adviseur de juiste keuzes gemaakt. Adviseur stond open voor mogelijkheden. Keuken is echt heel mooi geworden. We zijEr moeten nog wel enkele aandachtspunten worden aangepast.
Geschreven op: 23/08/2019
Bron: Qasa.nl
DennisUden
8 uit 10
Keuken wist zelf al wat ik wilde.door stap voor stap alles door te lopen kwam ik tot een keuken naar mijn wens.
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
B. Van SleeuwenUden
8 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht en zelf geplaatst. We zijn prima en vriendelijk geholpen met de aankoop. Tijdens het installeren goed bereikbaar voor vragen en wat over was, bijv. tegels, hebben we kunnen teruggeven. Misschien iets duurder maar we hebben geen klachten
Geschreven op: 18/06/2019
Bron: Qasa.nl
MariekeUden
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Super service en er werdt goed mee gedacht. Aanvulling ontvangen op 15 juni 2019: Deze heb ik al ontvangen en staat gemonteerd. Het is super gegaan. We hebben niets te klagen.
Geschreven op: 13/06/2019
Bron: Qasa.nl
Jeroen DoornboschUden
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Uden. Wij zijn zowel in het voortraject, als bij de installatie en de nazorg ontzettend goed geholpen door Grando. De klant staat echt voorop en dat is een zeer prettige ervaring.
Geschreven op: 13/06/2019
Bron: Qasa.nl
Familie SandersUden
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. We zijn plezierig geholpen door de adviseur en erg tevreden over de flexibiliteit van Grando toen bleek dat de keuken toch iets later geplaatst kon worden.
Geschreven op: 07/06/2019
Bron: Qasa.nl
JacquelineUden
8 uit 10
Keuken, tijdig geleverd en ziet er erg mooi uit.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
van DijkUden
8 uit 10
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn super geholpen door Ivo en zijn team. Aanvulling ontvangen 13 mei 2019: Aankoop is geleverd en gemonteerd.
Geschreven op: 10/05/2019
Bron: Qasa.nl
Stefan en MiriamUden
10 uit 10
Van advies en ontwerp tot montage en uitvoering alles uitstekend en vlekkeloos gelopen. We hebben een heerlijke badkamer waar we nog lang van zullen genieten. Alles keurig geregeld.
Geschreven op: 17/03/2019
Chris van der VoortUden
9 uit 10

Pagina's