Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima service, geef ze een aantal ideeën en een budget en ze zetten er een super keuken en badkamer neer. Goede adviezen en goede service. Over de levering van de badkamer en keuken word je keurig op tijd geïnformeerd en alles word netjes gecontroleerd.
Geschreven op: 08/01/2016
Bron: Qasa.nl
BartUden
8 uit 10
We zijn goed geadviseerd in de winkel van Grando keukens Van Der Wijst. Uitstekend geholpen door Ivo van der Wijst. De montage van onze keuken verliep snel, netjes en probleemloos. Zeer nette en vakbekwame Monteur, Het eindresultaat is prachtig! We kunnen Grando Uden zeer zeker aanbevelen bij anderen.
Geschreven op: 08/01/2016
Bron: Qasa.nl
Een tevrede klant R.JUden
10 uit 10
Keuken gekocht bij Grando Keukens in Uden. Duidelijke uitleg, goede kennins van de adviseur over de mogelijkheden. Keukenmonteur die keuken geplaatst heeft was erg deskundig en gaf goede tips adviezen voor gebruik!
Geschreven op: 21/12/2015
Bron: Qasa.nl
Elly van DongenUden
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en Grando Uden heeft deze geleverd en gemonteerd en wij zijn in alle opzichten zeer tevreden. Voor ons een echte aanrader mede door vakkundig advies en montage. Tijdens de montage heeft de monteur alle moeite genomen om ons als klant tevreden te stellen. Dit geldt ook voor het voortraject door de verkoper. Eigenlijk geen enkele negatieve ervaring. Een keuken doe je niet elk jaar, maar wij zouden zo weer teruggaan.
Geschreven op: 09/12/2015
Bron: Qasa.nl
Fam. W. JanssenUden
10 uit 10
We zijn heel tevreden over Grando Uden hier hebben we het afgelopen jaar zowel de badkamer als keuken uitgezocht. Naast prettige begeleiding en goede ideeën zijn we heel blij met het eind resultaat. Ook weten we doordat onze vorige keuken ook van de Grando afkomstig was dat service nadien prima is.
Geschreven op: 16/11/2015
Miriam van HeeswijkUden
8 uit 10
Wij hebben met Grando echt een super keuken uitgezocht. De keuken is echt helemaal zo geworden zoals ik hem in mijn hoofd had. De service is top. Afspraak is afspraak. Eens een klant altijd een klant. Dat gevoel is nu bijna een jaar na het 1e contact nog steeds zo.
Geschreven op: 02/11/2015
Linde SliedrechtUden
10 uit 10
Geweldige vakmensen
Geschreven op: 12/07/2015
W. de WitUden
10 uit 10
mooie showroom fijn personeel..niet opdringerig..EN geen rare offertes aanbiedingen die ineens 5 tot 10.000 euro verschillen als je besluit nog eens na te denken... heb ik 2 x ervaren bij andere keukenmerken..en vond dat zeer onbetrouwbaar Bij van der Wijst Grando informeren ze U reeel over de prijzen denken met uw budget mee ..en luisteren naar wat U wilt tot slot ..EEN SUPER SERVICE Ze komen meteen wanneer er iets niet in orde is..TOP
Geschreven op: 30/06/2015
van der MiessenUden
10 uit 10
Grando Uden heeft erg goede service verleend met de problemen die wij hadden vanuit een andere Grando vestiging. Dit door een complete oplossing te bieden voor problemen die wij alle lange tijden hadden en niet werden opgelost door de verkopende partij. Ivo nogmaals bedankt
Geschreven op: 14/06/2015
BergackerUden
8 uit 10

Pagina's