Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goede begeleiding bij keuze van stijl, materialen, indeling, kleuren en apparatuur. Goede support tijdens bouw van keuken. Afspraken goed nagekomen. Communicatie soms te passief, planning uitgelopen door fout tijdens bestelling. Noodoplossingen naar tevredenheid ingezet. Deskundigheid van monteurs is goed. Eerdere ervaring van 17 februari 2017: Ontwerp, materialen en apparatuur, inbouw en montage prima, zeer tevreden. Planning onder de maat door fout bij bestellen van meubels en apparaten bij leveranciers. Hierdoor is het project een maand uitgelopen.
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
Jan JongedijkUden
8 uit 10
Er werd geluisterd naar onze wensen en ideeen, welke vervolgens in een goed uitgedacht keukenontwerp werden verwerkt. De communicatie liep soepel en efficient. Bij bezoek aan het filiaal was er altijd uitgebreid de tijd. Plaatsing van de keuken verliep snel en netjes. Kortom, we zijn zeer tevreden!
Geschreven op: 09/05/2017
Bron: Qasa.nl
MiekeUden
8 uit 10
Goed advies tijdens de afspraak in de showroom. Nemen de tijd om tot een mooi en functioneel ontwerp te komen. De keuken is netjes gemonteerd.De monteur overlegd tussendoor waar nodig en geeft advies. We zijn super tevreden met het resultaat.
Geschreven op: 17/03/2017
Bron: Qasa.nl
van LanenUden
10 uit 10
Alles prima gegaan. In de winkel geholpen door iemand die precies begreep wat wij wilde. Ook de levertijd was zoals afgesproken. 2 deurtjes waren niet helemaal goed maar daarvoor werden meteen nieuwe besteld.
Geschreven op: 17/01/2017
Bron: Qasa.nl
SommersUden
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken en zijn erg tevreden over de gang van zaken. Adviseuse en monteur complimenten voor jullie zorgvuldigheid. Er was genoeg keuze in de showroom .Wat aan onze wensen kon voldoen. Wij raden kennissen en vrienden aan om eens te gaan kijken bij Grando om een nieuwe keuken of badkamer te kopen.
Geschreven op: 30/12/2016
Bron: Qasa.nl
Jan en Greet artsUden
10 uit 10
Goed advies, aardige adviseur die meedacht. Diverse malen teruggeweest om de offerte te fine-tunen. In het begin een keer 'licht gepushed' om te kopen, maar nadat we aangaven dat we ons hierdoor niet lieten leiden was het ook prima. Vervolgtraject m.b.t. vragen na aankoop, upgrade van apparatuur die niet meer leverbaar was en wisseling van apparatuurtypes verliep ook soepel en zonder bijbetaling of verborgen kosten. Montage verliep ook prima en vlot, hoewel we pas op de dag zelf te horen kregen dat het twee dagen zou duren. Alles netjes gemonteerd m.u.v. wateraansluitingen. De nalevering van twee missende onderdelen en de montage daarvan duurde wel wat lang.
Geschreven op: 09/12/2016
Bron: Qasa.nl
JaccoUden
8 uit 10
Inde vestiging Uden hebben wij ons georiënteerd naar de mogelijkheden voor de ombouw van onze badkamer met jacuzzi naar een badkamer met douche en Turks bad. In de showroom werden we zeer voorkomend ontvangen met een hapje en een drankje. Veel inspiratie hebben we opgedaan voor de nieuw te plaatsen onderdelen: wasbak met medicijnkast, toilet, regendouche, handdouche, massage stralen en Turks bad en allerlei accessoires, alsmede de keuze voor de betegeling. De sloop van het oude en installatie van het nieuwe verliep geheel volgens vooraf aangegeven planning. Onze badkamer is niet groot (150x280 cm) en ook nog onder een schuine kap. Het resultaat leek wel een wonder. We zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 02/12/2016
Bron: Qasa.nl
Ernst JuhrendUden
8 uit 10
Marjolein heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen. Ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en het resultaat mag er wezen. Geïnspireerd in de showroom met veel ideeën, maar uiteindelijk toch een keuken geheel naar onze wensen. Mooi apparatuur en praktische indeling.
Geschreven op: 13/11/2016
Bron: Qasa.nl
Tjeu en EllenUden
8 uit 10
Wij zijn erg te spreken over Grando, dus dat doen wij ook. Grando heeft van ontwerp tot plaatsing perfect werk geleverd. Wij zijn blij met het eindresultaat. Dit hadden we nooit zonder hen kennis kunnen bedenken.
Geschreven op: 22/09/2016
Bron: Qasa.nl
ScholtenUden
8 uit 10
Wij hebben voor de tweede keer een keuken gekocht bij Grando Uden en wij zijn goed geadviseerd met het maken van een ontwerp van onze keuken. Wij zijn er ook erg tevreden mee. Het is ook fijn dat je op de koopzondagen informatie kunt krijgen over het gebruik van het apparatuur en er ook lekker van kunt proeven.
Geschreven op: 09/08/2016
Bron: Qasa.nl
Esmy BoeijenUden
8 uit 10

Pagina's