Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn erg te spreken over Grando, dus dat doen wij ook. Grando heeft van ontwerp tot plaatsing perfect werk geleverd. Wij zijn blij met het eindresultaat. Dit hadden we nooit zonder hen kennis kunnen bedenken.
Geschreven op: 22/09/2016
Bron: Qasa.nl
ScholtenUden
8 uit 10
Wij hebben voor de tweede keer een keuken gekocht bij Grando Uden en wij zijn goed geadviseerd met het maken van een ontwerp van onze keuken. Wij zijn er ook erg tevreden mee. Het is ook fijn dat je op de koopzondagen informatie kunt krijgen over het gebruik van het apparatuur en er ook lekker van kunt proeven.
Geschreven op: 09/08/2016
Bron: Qasa.nl
Esmy BoeijenUden
8 uit 10
Wij zijn prima geholpen. Ze luisterden naar ons en kwamen met goede ideeën. Kortom ik zou Grando Uden bij iedereen aanbevelen. Ze komen hun afspraken na en komen nadien zelfs nog een keer kijken of alles naar wens is.
Geschreven op: 05/08/2016
Bron: Qasa.nl
m. van den heuvelUden
10 uit 10
Ruime keus. Klantvriendelijk en klantgericht. Zeer creatieve mensen die van iedere ruimte iets moois weten te maken. Bedrijven die de uitvoering van keuken en bad kamers doen werken erg netjes volgens strak schema. Zij overleggen ook op details vaak met opdracht gever. Erg vriendelijk personeel bij alle bedrijven. Helaas bijbestellen tegels duurde erg lang. Alles bij elkaar zeer tevreden over grando en de uitvoerende bedrijven.
Geschreven op: 03/06/2016
Bron: Qasa.nl
Jan verbruggenUden
10 uit 10
vriendelijk personeel die je allemaal willen helpen,die ook mee denken met wat je wensen zijn,en wat je van een keuken mag verwachten.ook na het inmeten aan huis,komen er nog tips voor eventuele veranderingen waardoor je keuken functioneler kan worden.
Geschreven op: 20/05/2016
Bron: Qasa.nl
L.CoppensUden
8 uit 10
Bij toeval binnen gelopen. We waren al een tijd opzoek naar een badkamermeubel. We zijn er goed geholpen, er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen zonder verdere verplichting. De verkoper kon goed out of the box denken met als resultaat een mooi passend maatwerk badkamermeubel voor een prima prijs. De aankoop is reeds geleverd. Vorige week zijn de laatste afwerkingspuntjes in orde gemaakt (plint en handgrepen).
Geschreven op: 28/02/2016
Bron: Qasa.nl
PatrickUden
8 uit 10
Kwaliteit van materialen is goed communicatie was slecht. Moest zelf steeds bellen om informatie te krijgen.
Geschreven op: 22/02/2016
van TilburgUden
8 uit 10
Wij zijn erg goed geholpen door Grando keukens. In het voortraject is er veel tijd genomen om details door te spreken. Dat gaf ons een heel goed gevoel. Plaatsen van de keuken zelf werd gedaan door twee monteurs die heel netjes waren en ook mee dachten. Er waren wel wat foutjes in het proces maar alles werd goed verholpen. Wij zullen zeker Grando aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Geschreven op: 22/02/2016
Guido de La RoijUden
8 uit 10
prima geholpen in showroom en meedenken over oplossingen. Thuis goed advies gehad. Werkzaamheden netjes en vlot uitgevoerd
Geschreven op: 19/02/2016
HuininkUden
8 uit 10
goed begeleid mooie tekening goed gedetailleerd
Geschreven op: 18/02/2016
Miranda van Doorn Uden
8 uit 10

Pagina's