Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn erg goed geholpen door Grando keukens. In het voortraject is er veel tijd genomen om details door te spreken. Dat gaf ons een heel goed gevoel. Plaatsen van de keuken zelf werd gedaan door twee monteurs die heel netjes waren en ook mee dachten. Er waren wel wat foutjes in het proces maar alles werd goed verholpen. Wij zullen zeker Grando aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Geschreven op: 22/02/2016
Guido de La RoijUden
8 uit 10
Kwaliteit van materialen is goed communicatie was slecht. Moest zelf steeds bellen om informatie te krijgen.
Geschreven op: 22/02/2016
van TilburgUden
8 uit 10
prima geholpen in showroom en meedenken over oplossingen. Thuis goed advies gehad. Werkzaamheden netjes en vlot uitgevoerd
Geschreven op: 19/02/2016
HuininkUden
8 uit 10
goed begeleid mooie tekening goed gedetailleerd
Geschreven op: 18/02/2016
Miranda van Doorn Uden
8 uit 10
Vriendelijk bedrijf met een accurate werkwijze en personeel met verstand van zaken.
Geschreven op: 17/02/2016
Chris van GaalUden
8 uit 10
We zijn zeer tevreden met Grando Uden. Prima voorgelicht en de montage van de keuken was ook goed. We misten wel bij levering 3 panelen, zodat de keuken pas 2 weken later compleet was. Toen was er weer kleurverschil met 1 paneel. Dus daar wachten we nu op. Maar dit ligt volgens mij bij de fabrikant.
Geschreven op: 14/02/2016
Bron: Qasa.nl
anoniemUden
8 uit 10
Prima service, geef ze een aantal ideeën en een budget en ze zetten er een super keuken en badkamer neer. Goede adviezen en goede service. Over de levering van de badkamer en keuken word je keurig op tijd geïnformeerd en alles word netjes gecontroleerd.
Geschreven op: 08/01/2016
Bron: Qasa.nl
BartUden
8 uit 10
We zijn goed geadviseerd in de winkel van Grando keukens Van Der Wijst. Uitstekend geholpen door Ivo van der Wijst. De montage van onze keuken verliep snel, netjes en probleemloos. Zeer nette en vakbekwame Monteur, Het eindresultaat is prachtig! We kunnen Grando Uden zeer zeker aanbevelen bij anderen.
Geschreven op: 08/01/2016
Bron: Qasa.nl
Een tevrede klant R.JUden
10 uit 10
Keuken gekocht bij Grando Keukens in Uden. Duidelijke uitleg, goede kennins van de adviseur over de mogelijkheden. Keukenmonteur die keuken geplaatst heeft was erg deskundig en gaf goede tips adviezen voor gebruik!
Geschreven op: 21/12/2015
Bron: Qasa.nl
Elly van DongenUden
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en Grando Uden heeft deze geleverd en gemonteerd en wij zijn in alle opzichten zeer tevreden. Voor ons een echte aanrader mede door vakkundig advies en montage. Tijdens de montage heeft de monteur alle moeite genomen om ons als klant tevreden te stellen. Dit geldt ook voor het voortraject door de verkoper. Eigenlijk geen enkele negatieve ervaring. Een keuken doe je niet elk jaar, maar wij zouden zo weer teruggaan.
Geschreven op: 09/12/2015
Bron: Qasa.nl
Fam. W. JanssenUden
10 uit 10

Pagina's