Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Door onze eerste ervaring met Grando ruim 16 jaar geleden in september 2018 opnieuw naar Grando Wormerveer voor inspiratie op te doen voor onze nieuwe keuken. Tijdens ons gesprek met de verkoper werden onze wensen goed vertaald op een 3D tekening en werd de offerte opgesteld en kon de prijs worden afgerond. Dit was ook zo voor elkaar en kon de datum worden gepland voor plaatsing. Zoals iedereen weet gebeurt er altijd wel wat bij het bestellen en plaatsen van de keuken, maar zelfs dit werd gelijk opgelost en de keuken is door ervaren vakkundige en spontane monteurs gedaan. Kortom een mooie keuken met alle wensen, goede kwaliteit en de juiste service. Dus wie twijfelt ga naar Grando Wormerveer en laat je inspireren.
Geschreven op: 19/01/2019
Bron: Qasa.nl
KnoeffWormerveer
10 uit 10
Bij binnenkomst van de showroom oogde het een beetje rommelig. Echter, de service en kennis bij het ontwerpen van de keuken hebben alles goed gemaakt. Het personeel (Jeroen) is zeer klantvriendelijk en heeft snel door wat je wil. Toen de keuken eenmaal besteld was, zijn wij zeer goed op de hoogte gehouden van alles. Levering van de keuken was snel en alle afspraken zijn nagekomen. Installatie door zeer vriendelijke kundige mannen gedaan.
Geschreven op: 25/08/2018
Bron: Qasa.nl
R. HelfensteijnWormerveer
8 uit 10
Keuken/ badkamer. Prima geholpen. zeer goed meedenken en leveren. Prijs/kwaliteit ook goed.
Geschreven op: 03/08/2018
Bron: Qasa.nl
c.ter.horstWormerveer
8 uit 10
Ik kocht bij Grando een keuken en een badkamerinrichting. De adviseur (Ruud Hoek) dacht goed mee en kwam met creatieve oplossingen.
Geschreven op: 13/07/2018
Bron: Qasa.nl
DennisWormerveer
10 uit 10
Keuken gekocht, heel mooi. veel keus en een goede prijs-kwaliteit verhouding Eerdere ervaring van 29 juni 2018: Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. De levering ging goed, we moesten wel kastjes bij zagen, en installatie was niet gemakkelijk (deden we zelf). Verder ziet het er heel mooi uit. Service is goed, we hadden nog wat vragen over de afzuigkap en het keuken blad, dit is snel opgepakt. De kleuren van de kastjes onder en boven lijken verschillend dus dit is wel jammer, komt door licht inval, denken we....
Geschreven op: 09/07/2018
Bron: Qasa.nl
Carly de WitWormerveer
8 uit 10
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. De levering ging goed, we moesten wel kastjes bij zagen, en installatie was niet gemakkelijk (deden we zelf). Verder ziet het er heel mooi uit. Service is goed, we hadden nog wat vragen over de afzuigkap en het keuken blad, dit is snel opgepakt. De kleuren van de kastjes onder en boven lijken verschillend dus dit is wel jammer, komt door licht inval, denken we....
Geschreven op: 29/06/2018
Bron: Qasa.nl
Carly de WitWormerveer
8 uit 10
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht, de verkopers waren zeer klantvriendelijke en hielden rekening met onze wensen. Ook informeerde zij ons uitermate professioneel. Na afloop van het plaatsen van de keuken werden wij zelfs nog na gebeld om te vragen of alles naar wens was verlopen.
Geschreven op: 28/06/2018
Bron: Qasa.nl
Luuk StratmannWormerveer
10 uit 10
Badkamer en keuken gekocht. Ze namen ruim de tijd om onze plannen op papier te zetten. Ook de installateur was prima! Communicatie vanuit Grando vestiging kan beter. Er werd niet altijd gereageerd op mails, waardoor we erachteraan moesten bellen om dingen helder te krijgen. Al met al positief.
Geschreven op: 02/03/2018
Bron: Qasa.nl
D. SmitWormerveer
8 uit 10
Fijne showroom, goed geholpen met onze keuze en er werd geluisterd naar wensen en niet meteen nee gezegd. Aanvulling ontvangen 26 januari 2018: wij hebben een keuken gekocht en deze is geplaatst. de plaatsing is naar wens verlopen.
Geschreven op: 29/12/2017
Bron: Qasa.nl
Fam. van IngenWormerveer
8 uit 10
Goede advisering, prima installatie v.d. keuken en apparaten
Geschreven op: 11/07/2017
Bron: Qasa.nl
A. de GrootWormerveer
8 uit 10

Pagina's