Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken met apparatuur gekocht. Goed advies gekregen in de winkel en goede afspraken kunnen maken met de aannemer over het meerwerk dat ik wilde laten doen. Alles netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Ben er zeker tevreden mee.
Geschreven op: 22/01/2020
Bron: Qasa.nl
SchouwenburgWormerveer
8 uit 10
Na besloten te hebben een nieuwe keuken aan te schaffen. Ging het snel en goed. Eigen ideeën werden professioneel aangepakt. Keuken is geplaatst in overleg snel en goed. Ik ben heel tevreden. Afspraken zijn goed nagekomen.
Geschreven op: 22/01/2020
Bron: Qasa.nl
Annemiek den HertogWormerveer
8 uit 10
Met Pasen een keuken en badkamer gekocht. Niet alleen een goede paaskorting maar ook daar boven op nog eens een pakket korting. Erg vriendelijk geholpen en mee gedacht aan onze wensen en oplossing gericht. Gemaakte tekeningen waren erg duidelijk. Afspraken waren goed nagekomen en na afloop werd er contact opgenomen of alles naar wens was. Wij vertellen iedereen dat we zeer tevreden zijn en verwijzen iedereen door.
Geschreven op: 22/01/2020
Bron: Qasa.nl
Shanna Bruinink EshkoliWormerveer
8 uit 10
Na 17 jaar werd het echt tijd voor een nieuwe keuken en we werden op slag verliefd op een prachtige keuken bij Grando Wormerveer. We zijn daar zeer vriendelijk en erg professioneel geholpen. Na 6 maanden wilden we toch graag een kookeiland en zonder problemen werd de tekening aangepast aan onze wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn er zeer tevreden mee.
Geschreven op: 23/09/2019
Bron: Qasa.nl
Wendy & WillemWormerveer
10 uit 10
Bij het uitzoeken van de keuken ben ik goed geholpen en heb bruikbaar advies gekregen. Er worden mooie producten verkocht dus de keuze van winkel was snel gemaakt.
Geschreven op: 13/09/2019
Bron: Qasa.nl
PeterWormerveer
8 uit 10
Wij hebben bij Grando Wormerveer een nieuwe keuken gekocht. Buiten de goede kwaliteit van de keuken en het gemak dat alle onderdelen in elkaar aangeleverd worden, wordt er ook nog eens goed meegedacht over het ontwerp van de keuken. Een perfecte indeling van je keuken is een must, je bent er bijna elke dag in bezig. De keuken is na enkele aanpassingen precies geworden wat wij ervan verwachtten. Er moest bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de brandveiligheid van het gasfornuis i.c.m. met de hoogte van de afzuigkap omdat wij een laag beginnend schuin dak hebben in de keuken. Hier is een hele mooie high-tech schuine afzuigkap voor geleverd, een top oplossing! En ook heel belangrijk de prijs: Wij hebben een betere deal kunnen maken dan bij andere keukenleveranciers, zelfs beter dan bij degene die de kasten uit elkaar levert en geen granieten blad kan leveren.
Geschreven op: 01/07/2019
Bron: Qasa.nl
Michael HayesWormerveer
10 uit 10
Ik heb een uitbreiding van mijn tien jaar oude keuken gekocht. Had niet verwacht dat hetzelfde stenen blad nog te leveren was, maar dit was dus wel het geval. De kleur, en het uiterlijk, bleken ook identiek. Ik begreep dat een en ander wel voeten in aarde had, maar het eindresultaat mag er zijn. Bedankt mijnheer Hoek, Wormerveer.
Geschreven op: 28/06/2019
Bron: Qasa.nl
K. C. BaartmanWormerveer
8 uit 10
Keuken voor nieuwbouw woning. De verkoper heeft optimaal meegedacht. Meerdere keren tekeningen aangepast voor nieuwe ideeën en wensen. Zelfs een week voor plaatsen nog aanpassingen mogelijk. Het plaatsen zelf is ook netjes en vakkundige uitgevoerd.
Geschreven op: 19/06/2019
Bron: Qasa.nl
EllyWormerveer
8 uit 10
Wij hebben via Grando Wormerveer een nieuwe keuken laten plaatsen. Van begin tot eind heeft Grando dit prima begeleid. De enige aanmerkingen die we hebben zijn het later aankomen van de afzuigkap, al ligt dit meer bij de leverancier, en het bepalen van de leverdatum. Hier voert Grando al redelijk snel de druk op, en dat zou vriendelijker mogen. Afgezien daarvan echter uitstekende service en we zijn zeer tevreden met de keuken!
Geschreven op: 12/06/2019
Bron: Qasa.nl
DaveWormerveer
8 uit 10
Ruud Hoek heeft ons goed geadviseerd qua indeling en ook zeker een goede oplossing bedacht voor een lastige hoek in onze keuken. De kwaliteit vd keuken is ook heel goed. De aanbevolen Keukenmonteur heeft uitstekend werk geleverd. Kortom we zijn meer dan tevreden over de keuken en hoe we geholpen zijn.
Geschreven op: 11/06/2019
Bron: Qasa.nl
MKWormerveer
8 uit 10

Pagina's