Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.Keuken is zeer vakkundig geplaatst.
Geschreven op: 21/04/2017
Bron: Qasa.nl
Arie VervenneZaandam
10 uit 10
Prima, goed geholpen. Deskundige monteur. Door de ingekorte levertijd van ons huis heeft grando Zaandam er alles aan gedaan om de keuken op tijd te leveren. Dit is op enkele dagen na gelukt. Keuken is perfect geplaatst. 1 passtuk moest opnieuw besteld worden om dat het aanrechtblad iets ingekort moest worden.
Geschreven op: 31/03/2017
Bron: Qasa.nl
BA lindeboomZaandam
8 uit 10
Prima service. Alke zorg uit handen genomen. Problemen die zich voordoen zijn al opgelost voor je het weet. Prijs/kwaliteit zal het iets duurder zijn dan gemiddeld. Maar daar krijg je voldoende voor terug
Geschreven op: 26/03/2017
Bron: Qasa.nl
DennisZaandam
8 uit 10
Prachtige keuken voor een goede prijs. Service is uitstekend. We zijn zeer goed door verkoper geholpen. Hierna nog een gesprek gehad met een andere medewerker om alles nog een keer door te nemen en om te kijken of er niets vergeten was. Dus ook een zeer goede controle of alles klopt. Ook de montage was zeer vakkundig. De verkeerde grepen waren geleverd maar dit is zeer snel opgelost.
Geschreven op: 25/03/2017
Bron: Qasa.nl
SmitZaandam
10 uit 10
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt nog heel wat kijken. bij Grando aangekomen zie je zoveel staan in de showroom maar we werden keurig na wat te hebben rondgekeken geholpen met o.a. wat onze wensen waren. Hierop krijgen we na uitleg wat de mogelijk heden zijn. We waren zeer tevreden met de uitleg en we kwamen samen tot een besluit. Ook zeer tevreden over de monteurs zij werkten heel netjes. Alles was volgens afspraak. Nogmaals een zeer tevreden familie Brouwer.
Geschreven op: 21/03/2017
Familie BrouwerZaandam
10 uit 10
Alles klopt prima geen klachten op tijd geleverd in 1 dag geplaatst zelfde avond konden we alles al gebruiken vakbekwame monteur Top
Geschreven op: 18/03/2017
HoltZaandam
10 uit 10
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
Geschreven op: 24/02/2017
Bron: Qasa.nl
R, holtZaandam
10 uit 10
Adviseur stond ons correct te woord. Begeleiding van het hele oriëntatie- en aankooptraject was prima. Kennis van zaken was duidelijk aanwezig. Materialen zijn in goede orde ontvangen. Montage is netjes geregeld. Ik raad deze winkel zeker aan.
Geschreven op: 21/02/2017
Bron: Qasa.nl
Richard van der SchootZaandam
8 uit 10
Toen ik de showroom zag ik het idee van de keuken die ik zelf in mijn hoofd had, daarop wat wijzigingen met de adviseur aan gebracht en het was precies wat ik wilde. Nu de keuken geplaatst is, is het dan ook meteen goed en mooi, en voldoende opbergruimte.
Geschreven op: 01/01/2017
Bron: Qasa.nl
Annemiek van AstenZaandam
8 uit 10
Vriendelijk ontvangen goed ontwerp gemaakt over het algemeen erg tevreden
Geschreven op: 08/11/2016
M. Slinger-LigthartZaandam
8 uit 10

Pagina's