Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Zaandam. De mensen van Grando hebben het geweldig gedaan. Top. Dit bedrijf is supergoed en willen we iedereen aanraden. We genieten er iedere dag van.
Geschreven op: 06/11/2017
Bron: Qasa.nl
Marion en MarijkeZaandam
10 uit 10
Zeer goed geholpen door de adviseur. Daarna door ervaren monteurs geplaatst. Prachtige keuken geworden.
Geschreven op: 04/11/2017
Bron: Qasa.nl
Kees BruinZaandam
10 uit 10
Zeer goede ervaring met Grando Zaandam. Van te voren een ontwerp laten maken dat steeds aangepast werd naar wens. De levering was precies zoals het hoort, we werden duidelijk van te voren geinformeerd wanneer deze werd afgeleverd. Komen hun afspraken na en geven goed en eerlijk advies! Keuken is keurig geplaatst en de afhandeling was ook erg netjes! Kan niet anders zeggen dan top! Een dikke 10
Geschreven op: 15/05/2017
Bron: Qasa.nl
HoutgraafZaandam
10 uit 10
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.Keuken is zeer vakkundig geplaatst.
Geschreven op: 21/04/2017
Bron: Qasa.nl
Arie VervenneZaandam
10 uit 10
Prima, goed geholpen. Deskundige monteur. Door de ingekorte levertijd van ons huis heeft grando Zaandam er alles aan gedaan om de keuken op tijd te leveren. Dit is op enkele dagen na gelukt. Keuken is perfect geplaatst. 1 passtuk moest opnieuw besteld worden om dat het aanrechtblad iets ingekort moest worden.
Geschreven op: 31/03/2017
Bron: Qasa.nl
BA lindeboomZaandam
8 uit 10
Prima service. Alke zorg uit handen genomen. Problemen die zich voordoen zijn al opgelost voor je het weet. Prijs/kwaliteit zal het iets duurder zijn dan gemiddeld. Maar daar krijg je voldoende voor terug
Geschreven op: 26/03/2017
Bron: Qasa.nl
DennisZaandam
8 uit 10
Prachtige keuken voor een goede prijs. Service is uitstekend. We zijn zeer goed door verkoper geholpen. Hierna nog een gesprek gehad met een andere medewerker om alles nog een keer door te nemen en om te kijken of er niets vergeten was. Dus ook een zeer goede controle of alles klopt. Ook de montage was zeer vakkundig. De verkeerde grepen waren geleverd maar dit is zeer snel opgelost.
Geschreven op: 25/03/2017
Bron: Qasa.nl
SmitZaandam
10 uit 10
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt nog heel wat kijken. bij Grando aangekomen zie je zoveel staan in de showroom maar we werden keurig na wat te hebben rondgekeken geholpen met o.a. wat onze wensen waren. Hierop krijgen we na uitleg wat de mogelijk heden zijn. We waren zeer tevreden met de uitleg en we kwamen samen tot een besluit. Ook zeer tevreden over de monteurs zij werkten heel netjes. Alles was volgens afspraak. Nogmaals een zeer tevreden familie Brouwer.
Geschreven op: 21/03/2017
Familie BrouwerZaandam
10 uit 10
Alles klopt prima geen klachten op tijd geleverd in 1 dag geplaatst zelfde avond konden we alles al gebruiken vakbekwame monteur Top
Geschreven op: 18/03/2017
HoltZaandam
10 uit 10
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
Geschreven op: 24/02/2017
Bron: Qasa.nl
R, holtZaandam
10 uit 10

Pagina's