Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Mijn ervaring met Grando was erg goed ben goed geholpen en zeer tevereden met mijn nieuwe keuken. Miste een afdek onderdeeltje en heb ik gratis erbij gekregen. Dank jullie wel team van Grando Keukens :).
Geschreven op: 24/01/2018
Bron: Qasa.nl
RoshwitaZaandam
10 uit 10
Prima keukenzaak, goed assortiment en medewerkers
Geschreven op: 18/01/2018
Bron: Qasa.nl
KeesZaandam
8 uit 10
Ik wil hierbij aangeven dat ik de service ook na de verkoop van Eveline filiaal Purmerend excellent is
Geschreven op: 11/01/2018
Wendy RavensbergenZaandam
10 uit 10
Wij zijn erg blij dat we voor de 2e keer een keuken van Grando hebben gekozen. Wij zijn voor de 2e keer erg tevreden. Goede afspraken, nette installateurs.
Geschreven op: 15/12/2017
Bron: Qasa.nl
H. van der MolenZaandam
8 uit 10
Goede ervaring met Grando Zaandam vanaf de ori ntatie tot aan de after sales zijn wij tevreden. Zowel de levering als de elektricien kwamen op de afgesproken tijd.
Geschreven op: 14/12/2017
W J LautenbachZaandam
10 uit 10
Goede afspraken welke ook werden nagekomen, ook met derde partijen.
Geschreven op: 08/12/2017
Bron: Qasa.nl
W lautenbachZaandam
8 uit 10
Onze keuken is prachtig! We zijn trots en blij. De levering was goed en compleet, het tijdstip van levering was helaas wat laat.
Geschreven op: 08/12/2017
Bron: Qasa.nl
R. ZandbergenZaandam
8 uit 10
We hebben zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Zaandam. De mensen van Grando hebben het geweldig gedaan. Top. Dit bedrijf is supergoed en willen we iedereen aanraden. We genieten er iedere dag van.
Geschreven op: 06/11/2017
Bron: Qasa.nl
Marion en MarijkeZaandam
10 uit 10
Zeer goed geholpen door de adviseur. Daarna door ervaren monteurs geplaatst. Prachtige keuken geworden.
Geschreven op: 04/11/2017
Bron: Qasa.nl
Kees BruinZaandam
10 uit 10
Zeer goede ervaring met Grando Zaandam. Van te voren een ontwerp laten maken dat steeds aangepast werd naar wens. De levering was precies zoals het hoort, we werden duidelijk van te voren geinformeerd wanneer deze werd afgeleverd. Komen hun afspraken na en geven goed en eerlijk advies! Keuken is keurig geplaatst en de afhandeling was ook erg netjes! Kan niet anders zeggen dan top! Een dikke 10
Geschreven op: 15/05/2017
Bron: Qasa.nl
HoutgraafZaandam
10 uit 10

Pagina's