Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima, goed geholpen. Deskundige monteur. Door de ingekorte levertijd van ons huis heeft grando Zaandam er alles aan gedaan om de keuken op tijd te leveren. Dit is op enkele dagen na gelukt. Keuken is perfect geplaatst. 1 passtuk moest opnieuw besteld worden om dat het aanrechtblad iets ingekort moest worden.
Geschreven op: 31/03/2017
Bron: Qasa.nl
BA lindeboomZaandam
8 uit 10
Prima service. Alke zorg uit handen genomen. Problemen die zich voordoen zijn al opgelost voor je het weet. Prijs/kwaliteit zal het iets duurder zijn dan gemiddeld. Maar daar krijg je voldoende voor terug
Geschreven op: 26/03/2017
Bron: Qasa.nl
DennisZaandam
8 uit 10
Adviseur stond ons correct te woord. Begeleiding van het hele oriëntatie- en aankooptraject was prima. Kennis van zaken was duidelijk aanwezig. Materialen zijn in goede orde ontvangen. Montage is netjes geregeld. Ik raad deze winkel zeker aan.
Geschreven op: 21/02/2017
Bron: Qasa.nl
Richard van der SchootZaandam
8 uit 10
Toen ik de showroom zag ik het idee van de keuken die ik zelf in mijn hoofd had, daarop wat wijzigingen met de adviseur aan gebracht en het was precies wat ik wilde. Nu de keuken geplaatst is, is het dan ook meteen goed en mooi, en voldoende opbergruimte.
Geschreven op: 01/01/2017
Bron: Qasa.nl
Annemiek van AstenZaandam
8 uit 10
Vriendelijk ontvangen goed ontwerp gemaakt over het algemeen erg tevreden
Geschreven op: 08/11/2016
M. Slinger-LigthartZaandam
8 uit 10
Na uitleg wat ik wilde werd er al snel een 1ste concept van de badkamer gemaakt en binnen het budget war ik had aangegeven! Er werden kleuradviezen en stylingsadviezen gegeven wat in de praktijk heel goed heeft uitgepakt: het is een ontzettend mooie badkamer geworden. De badkamer is opgeleverd en naar tevredenheid.
Geschreven op: 09/09/2016
Bron: Qasa.nl
ineke van der wolffZaandam
8 uit 10
Na aankoop keuken werd deze keurig op tijd geleverd. Direct daarna, is de keuken geinstalleerd door een 100% vakman. Kleine onverwachte zaken werden direct door de monteur opgelost, na twee dagen arbeid was de keuken klaar. Alles naar wens en zonder problemen . Het hele traject van aankoop tot plaatsen werd keurig begeleid dmv e-mails waarin de status werd aangegeven. Grando Zaandam is een aanrader, aardige mensen en vakkundig personeel.
Geschreven op: 25/03/2016
Bron: Qasa.nl
RobertZaandam
8 uit 10
Heel positief Wij zouden 5 sterren geven wanneer we minder lang hadden moeten wachten op de achterwand. Erg vakkundige monteur.
Geschreven op: 23/03/2016
Ingrid van Straten van den PangaardZaandam
8 uit 10
Goede informatie goede uitleg goede service kortom heel goed chapeau.
Geschreven op: 11/02/2016
P. KluftZaandam
8 uit 10
De samenwerking met het team heeft geleid tot een keuken waar het plezierig is om in te zitten en te werken
Geschreven op: 03/02/2016
B.P. de VriesZaandam
8 uit 10

Pagina's