Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een badkamer en een toilet aangeschaft. Inspitatie in de showroom van Grando Zaandam opgedaan. Vervolgens samen met Nick en Evelien een heel mooi plan gemaakt. Jonathan Vega en zijn team hebben een fantastische prestatie geleverd door alles perfect te maken en te plaatsen.
Geschreven op: 18/10/2019
Bron: Qasa.nl
Arnold SchoutenZaandam
10 uit 10
Je wordt vriendelijk en kundig behandeld. Ze nemen de tijd voor je.
Geschreven op: 16/10/2019
Joke ThepassZaandam
8 uit 10
Als zeer prettig De mensen die er werken zijn heel vriendelijk en kundig. Werken samen als een hecht team en die sfeer voel je als klant. We zijn er erg in de watten gelegd zelfs een heerlijk warm pistoletje tussen de middag en hebben samen een mooie badkamer en keuken uitgezocht. We wilden eigenlijk niet gelijk beslissen maar het bezoek aan de winkel beviel zo goed dat we er eigenlijk snel uit waren. Ons vertrouwen hebben ze. Na de aanschaf kwamen ze bij ons meten. De afspraak maken ging prima. Na het meten nog een keer afgesproken in de winkel om alles door te nemen. Gelijk een montagedatum gepland voor beide onderdelen super want zo ver van te voren plannen is erg fijn met onze agenda . Tussendoor nog een paar keer contact gehad van onze kant uit. Hier werd steeds de tijd voor gemaakt. Het plaatsen ging ook allemaal goed De monteurs zijn heel vriendelijk en werken hard. Overduidelijk veel ervaring. Dit geldt zowel voor de keuken als voor de badkamer. Al met al een zeer positieve ervaring en wij kunnen en zullen Grando dan ook bij iedereen aanbevelen Een dikke vette en verdiende 10
Geschreven op: 04/10/2019
Ria ter BroekeZaandam
10 uit 10
Keuken gekocht. Super! Vakkundig personeel zeer klantvriendelijk zelfs tot na de plaatsing.
Geschreven op: 16/09/2019
Bron: Qasa.nl
w. de jongZaandam
10 uit 10
Zeer klantvriendelijk personeel, er is goed geluisterd naar wensen, flexibele opstelling en professioneel/kwalitatief geadviseerd. De keuken uitzoeken en plaatsen gaf geen enkel probleem, zoals wel veel in zijn algemeenheid wordt gehoord.
Geschreven op: 03/09/2019
Bron: Qasa.nl
Lex van RooijenZaandam
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, op basis van de bouwtekening en deze is super mooi uitgevallen, mooi geplaatst en eventuele problemen direct opgelost.. Zijn blij met Grando
Geschreven op: 24/07/2019
Bron: Qasa.nl
Bianca MaasZaandam
10 uit 10
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer aangeschaft. Na verschillende winkels gehad te hebben uiteindelijk bij Grando Zaandam terecht gekomen. Hier zeer vriendelijk en enthousiast geholpen door Maikel. Maikel dacht goed met ons mee en kwam met goede tips en ideeen. Na het inmeten nog 1x langs geweest om te kijken of alles nog naar wens was en of er nog aanpassingen gemaakt moesten worden. Voor vragen tussen door konden wij ook continu bij Grando terecht. Het plaatsen van de badkamer is zeer vakkundig gedaan door Jonathan Vega en zijn team. Vooraf duidelijk alles nog is door genomen zodat er geen verrassingen waren. Tijdens het plaatsen is er ook duidelijk gecommuniceerd wat de te nemen stappen waren. Bij vragen/onduidelijkheden is er ook gelijk contact opgenomen. De badkamer is op professionele wijze geplaatst. Petje af voor zowel Grando Zaandam en Jonathan Vega en team. Eindelijk een badkamer waar wij van kunnen genieten.
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
Jordy en BirgitZaandam
10 uit 10
Keuken...fijn geholpen en we zijn nog steeds helemaal blij met onze gave mooie keuken! Personeel allemaal heel vriendelijk en goed geïnformeerd en geluisterd naar onze wensen...het inbouwen van de keuken ging ook top!!en als ik vragen heb of wat te klagen word er geluisterd en gezocht naar een oplossing. Al met al dik tevreden dus! Ga zo door!
Geschreven op: 14/06/2019
Bron: Qasa.nl
LiesbethZaandam
10 uit 10
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Adviseur heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wens nog meer versterkt door juiste advies/ goede ideeën
Geschreven op: 17/05/2019
Bron: Qasa.nl
VinceZaandam
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over jullie.Goeie service duidelijke uitleg en natuurlijk de prachtige uitstraling van onze keuken..wij zijn er heel blij mee...de monteur die de keuken heb geplaatst erik heb ons goeie tips gegeven over het onderhoud en alles keurig netjes gemonteerd en opgeruimd.een vakman...
Geschreven op: 07/04/2019
liesbeth visserZaandam
10 uit 10

Pagina's