Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Het aanschaffen van een keuken is niet zomaar iets. Veel mogelijkheden en dus even zoveel keuzes te maken. Bij Grando Purmerend zijn we uitstekend door Gijs-Jan geholpen. Er werd goed meegedacht alternatieven aangedragen en goede adviezen gegeven. Resultaat een keuken precies zoals door ons voorgesteld en gewenst. Het is een plaatje geworden Niet in de laatste plaats ook door de vakkundige technische voorbereiding en uiteindelijk installatie. Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen vergeet dan zeker niet om een bezoek aan Grando Purmerend te brengen. Erik en Monica de Vries Purmerend.
Geschreven op: 27/01/2018
Erik de VriesZaandam
10 uit 10
Mijn ervaring met Grando was erg goed ben goed geholpen en zeer tevereden met mijn nieuwe keuken. Miste een afdek onderdeeltje en heb ik gratis erbij gekregen. Dank jullie wel team van Grando Keukens :).
Geschreven op: 24/01/2018
Bron: Qasa.nl
RoshwitaZaandam
10 uit 10
Prima keukenzaak, goed assortiment en medewerkers
Geschreven op: 18/01/2018
Bron: Qasa.nl
KeesZaandam
8 uit 10
Ik wil hierbij aangeven dat ik de service ook na de verkoop van Eveline filiaal Purmerend excellent is
Geschreven op: 11/01/2018
Wendy RavensbergenZaandam
10 uit 10
Wij zijn erg blij dat we voor de 2e keer een keuken van Grando hebben gekozen. Wij zijn voor de 2e keer erg tevreden. Goede afspraken, nette installateurs.
Geschreven op: 15/12/2017
Bron: Qasa.nl
H. van der MolenZaandam
8 uit 10
Goede ervaring met Grando Zaandam vanaf de oriëntatie tot aan de after sales zijn wij tevreden. Zowel de levering als de elektricien kwamen op de afgesproken tijd.
Geschreven op: 14/12/2017
W J LautenbachZaandam
10 uit 10
Goede afspraken welke ook werden nagekomen, ook met derde partijen.
Geschreven op: 08/12/2017
Bron: Qasa.nl
W lautenbachZaandam
8 uit 10
Onze keuken is prachtig! We zijn trots en blij. De levering was goed en compleet, het tijdstip van levering was helaas wat laat.
Geschreven op: 08/12/2017
Bron: Qasa.nl
R. ZandbergenZaandam
8 uit 10
We hebben zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Zaandam. De mensen van Grando hebben het geweldig gedaan. Top. Dit bedrijf is supergoed en willen we iedereen aanraden. We genieten er iedere dag van.
Geschreven op: 06/11/2017
Bron: Qasa.nl
Marion en MarijkeZaandam
10 uit 10
Zeer goed geholpen door de adviseur. Daarna door ervaren monteurs geplaatst. Prachtige keuken geworden.
Geschreven op: 04/11/2017
Bron: Qasa.nl
Kees BruinZaandam
10 uit 10

Pagina's