Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima service. Alke zorg uit handen genomen. Problemen die zich voordoen zijn al opgelost voor je het weet. Prijs/kwaliteit zal het iets duurder zijn dan gemiddeld. Maar daar krijg je voldoende voor terug
Geschreven op: 26/03/2017
Bron: Qasa.nl
DennisZaandam
8 uit 10
Prachtige keuken voor een goede prijs. Service is uitstekend. We zijn zeer goed door verkoper geholpen. Hierna nog een gesprek gehad met een andere medewerker om alles nog een keer door te nemen en om te kijken of er niets vergeten was. Dus ook een zeer goede controle of alles klopt. Ook de montage was zeer vakkundig. De verkeerde grepen waren geleverd maar dit is zeer snel opgelost.
Geschreven op: 25/03/2017
Bron: Qasa.nl
SmitZaandam
10 uit 10
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt nog heel wat kijken. bij Grando aangekomen zie je zoveel staan in de showroom maar we werden keurig na wat te hebben rondgekeken geholpen met o.a. wat onze wensen waren. Hierop krijgen we na uitleg wat de mogelijk heden zijn. We waren zeer tevreden met de uitleg en we kwamen samen tot een besluit. Ook zeer tevreden over de monteurs zij werkten heel netjes. Alles was volgens afspraak. Nogmaals een zeer tevreden familie Brouwer.
Geschreven op: 21/03/2017
Familie BrouwerZaandam
10 uit 10
Alles klopt prima geen klachten op tijd geleverd in 1 dag geplaatst zelfde avond konden we alles al gebruiken vakbekwame monteur Top
Geschreven op: 18/03/2017
HoltZaandam
10 uit 10
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
Geschreven op: 24/02/2017
Bron: Qasa.nl
R, holtZaandam
10 uit 10
Adviseur stond ons correct te woord. Begeleiding van het hele oriëntatie- en aankooptraject was prima. Kennis van zaken was duidelijk aanwezig. Materialen zijn in goede orde ontvangen. Montage is netjes geregeld. Ik raad deze winkel zeker aan.
Geschreven op: 21/02/2017
Bron: Qasa.nl
Richard van der SchootZaandam
8 uit 10
Toen ik de showroom zag ik het idee van de keuken die ik zelf in mijn hoofd had, daarop wat wijzigingen met de adviseur aan gebracht en het was precies wat ik wilde. Nu de keuken geplaatst is, is het dan ook meteen goed en mooi, en voldoende opbergruimte.
Geschreven op: 01/01/2017
Bron: Qasa.nl
Annemiek van AstenZaandam
8 uit 10
Vriendelijk ontvangen goed ontwerp gemaakt over het algemeen erg tevreden
Geschreven op: 08/11/2016
M. Slinger-LigthartZaandam
8 uit 10
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.
Geschreven op: 14/10/2016
Bron: Qasa.nl
A. AgemaZaandam
10 uit 10
Eerste ervaring van 24 juni 2016: Ik heb een hele mooie showroomkeuken gekocht die ik op marktplaats zag staan. Ben met mijn moeder heen gegaan en heb hem meteen gekocht. Graag wilde ik in plaats van een inductie kooplaat die erin zat een gaskookplaat. Dit was geen probleem en deze hebben ze voor me besteld en daardoor kreeg ik ook nog wat extra korting, omdat die kookplaats iets goedkoper was dan de inductie. De verkopers zijn vriendelijk en helpen je goed. Het is een aanrader om bij deze winkel te gaan kijken voor een nieuwe keuken. Aanvulling ontvangen op 3 oktober 2016: De keuken staat nu en is ook in gebruik. Ik ben zeer tevreden, hij heeft genoeg ruimte en ook de inbouwapparatuur werkt fijn.
Geschreven op: 04/10/2016
Bron: Qasa.nl
Angelika BleijZaandam
10 uit 10

Pagina's