Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
Geschreven op: 24/02/2017
Bron: Qasa.nl
R, holtZaandam
10 uit 10
Adviseur stond ons correct te woord. Begeleiding van het hele oriëntatie- en aankooptraject was prima. Kennis van zaken was duidelijk aanwezig. Materialen zijn in goede orde ontvangen. Montage is netjes geregeld. Ik raad deze winkel zeker aan.
Geschreven op: 21/02/2017
Bron: Qasa.nl
Richard van der SchootZaandam
8 uit 10
Toen ik de showroom zag ik het idee van de keuken die ik zelf in mijn hoofd had, daarop wat wijzigingen met de adviseur aan gebracht en het was precies wat ik wilde. Nu de keuken geplaatst is, is het dan ook meteen goed en mooi, en voldoende opbergruimte.
Geschreven op: 01/01/2017
Bron: Qasa.nl
Annemiek van AstenZaandam
8 uit 10
Vriendelijk ontvangen goed ontwerp gemaakt over het algemeen erg tevreden
Geschreven op: 08/11/2016
M. Slinger-LigthartZaandam
8 uit 10
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.
Geschreven op: 14/10/2016
Bron: Qasa.nl
A. AgemaZaandam
10 uit 10
Eerste ervaring van 24 juni 2016: Ik heb een hele mooie showroomkeuken gekocht die ik op marktplaats zag staan. Ben met mijn moeder heen gegaan en heb hem meteen gekocht. Graag wilde ik in plaats van een inductie kooplaat die erin zat een gaskookplaat. Dit was geen probleem en deze hebben ze voor me besteld en daardoor kreeg ik ook nog wat extra korting, omdat die kookplaats iets goedkoper was dan de inductie. De verkopers zijn vriendelijk en helpen je goed. Het is een aanrader om bij deze winkel te gaan kijken voor een nieuwe keuken. Aanvulling ontvangen op 3 oktober 2016: De keuken staat nu en is ook in gebruik. Ik ben zeer tevreden, hij heeft genoeg ruimte en ook de inbouwapparatuur werkt fijn.
Geschreven op: 04/10/2016
Bron: Qasa.nl
Angelika BleijZaandam
10 uit 10
Na uitleg wat ik wilde werd er al snel een 1ste concept van de badkamer gemaakt en binnen het budget war ik had aangegeven! Er werden kleuradviezen en stylingsadviezen gegeven wat in de praktijk heel goed heeft uitgepakt: het is een ontzettend mooie badkamer geworden. De badkamer is opgeleverd en naar tevredenheid.
Geschreven op: 09/09/2016
Bron: Qasa.nl
ineke van der wolffZaandam
8 uit 10
Goed geholpen met alles de opbouw van de keuken het advies van de verkoper was heel goed daardoor hebben wij onze hele mooie keuken kunnen realiseren wij zijn heel tevreden met het resultaat een dikke 10.
Geschreven op: 09/09/2016
Bron: Qasa.nl
jeroenZaandam
10 uit 10
We zijn goed geholpen goed advies gehad over het ontwerp van de keuken contact was goed kortom zeer tevreden
Geschreven op: 21/08/2016
van der leekZaandam
10 uit 10
De keuken en badkamer voldoen boven verwachtingen aan onze wensen er is niets wat tegenvalt.de verkopers zijn net als de monteurs prima vaklui en erg vriendelijk. Wij zullen Grando Zaandam dan ook aan iedereen aanbevelen
Geschreven op: 29/07/2016
Bron: Qasa.nl
C.B. de LeeuwZaandam
10 uit 10

Pagina's