Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Eerste ervaring van 24 juni 2016: Ik heb een hele mooie showroomkeuken gekocht die ik op marktplaats zag staan. Ben met mijn moeder heen gegaan en heb hem meteen gekocht. Graag wilde ik in plaats van een inductie kooplaat die erin zat een gaskookplaat. Dit was geen probleem en deze hebben ze voor me besteld en daardoor kreeg ik ook nog wat extra korting, omdat die kookplaats iets goedkoper was dan de inductie. De verkopers zijn vriendelijk en helpen je goed. Het is een aanrader om bij deze winkel te gaan kijken voor een nieuwe keuken. Aanvulling ontvangen op 3 oktober 2016: De keuken staat nu en is ook in gebruik. Ik ben zeer tevreden, hij heeft genoeg ruimte en ook de inbouwapparatuur werkt fijn.
Geschreven op: 04/10/2016
Bron: Qasa.nl
Angelika BleijZaandam
10 uit 10
Na uitleg wat ik wilde werd er al snel een 1ste concept van de badkamer gemaakt en binnen het budget war ik had aangegeven! Er werden kleuradviezen en stylingsadviezen gegeven wat in de praktijk heel goed heeft uitgepakt: het is een ontzettend mooie badkamer geworden. De badkamer is opgeleverd en naar tevredenheid.
Geschreven op: 09/09/2016
Bron: Qasa.nl
ineke van der wolffZaandam
8 uit 10
Goed geholpen met alles de opbouw van de keuken het advies van de verkoper was heel goed daardoor hebben wij onze hele mooie keuken kunnen realiseren wij zijn heel tevreden met het resultaat een dikke 10.
Geschreven op: 09/09/2016
Bron: Qasa.nl
jeroenZaandam
10 uit 10
We zijn goed geholpen goed advies gehad over het ontwerp van de keuken contact was goed kortom zeer tevreden
Geschreven op: 21/08/2016
van der leekZaandam
10 uit 10
De keuken en badkamer voldoen boven verwachtingen aan onze wensen er is niets wat tegenvalt.de verkopers zijn net als de monteurs prima vaklui en erg vriendelijk. Wij zullen Grando Zaandam dan ook aan iedereen aanbevelen
Geschreven op: 29/07/2016
Bron: Qasa.nl
C.B. de LeeuwZaandam
10 uit 10
Vakkundige verkopers en weten goed met je mee te denken. Monteur was ook zeer vakbekwaam. Ik zou Grando Keukens zeker aanraden bij familie en vrienden. Ze komen alle afspraken na en de keuken werd op tijd geleverd. Wij zijn zeer tevreden over Grando keukens Zaandam.
Geschreven op: 30/05/2016
Bron: Qasa.nl
Lydia Sijmons WeberZaandam
10 uit 10
Na aankoop keuken werd deze keurig op tijd geleverd. Direct daarna, is de keuken geinstalleerd door een 100% vakman. Kleine onverwachte zaken werden direct door de monteur opgelost, na twee dagen arbeid was de keuken klaar. Alles naar wens en zonder problemen . Het hele traject van aankoop tot plaatsen werd keurig begeleid dmv e-mails waarin de status werd aangegeven. Grando Zaandam is een aanrader, aardige mensen en vakkundig personeel.
Geschreven op: 25/03/2016
Bron: Qasa.nl
RobertZaandam
8 uit 10
Heel positief Wij zouden 5 sterren geven wanneer we minder lang hadden moeten wachten op de achterwand. Erg vakkundige monteur.
Geschreven op: 23/03/2016
Ingrid van Straten van den PangaardZaandam
8 uit 10
Prima zaak. Goed en deskundige verkopers geen moment het gevoel gedag om te moeten beslissen oid. Verkopers dachten prima mee met onze wensen en gezamenlijk tot een geweldig resultaat gekomen. Ook het installeren van de keuken is zeer vakkundig gedaan kijk op details en niet eerder weggaan als dat alles perfect is afgewerkt. Wij genieten nu al heerlijk van de keuken. Grando team Zaandam.......Bedankt
Geschreven op: 05/03/2016
Erwin BeentjesZaandam
10 uit 10
Klantvriendelijk geholpen zowel in de showroom als via telefoon. Wij hebben een keuken gekocht helemaal naar wens. Levering prima alles naar wens verlopen. Wij zouden grando aanraden. Verder geen op of aanmerkingen
Geschreven op: 04/03/2016
Bron: Qasa.nl
D.StamZaandam
10 uit 10

Pagina's