Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goede informatie goede uitleg goede service kortom heel goed chapeau.
Geschreven op: 11/02/2016
P. KluftZaandam
8 uit 10
Super ontwerp super levering en super montage. Ontzettend blij mee
Geschreven op: 03/02/2016
HaalboomZaandam
10 uit 10
De samenwerking met het team heeft geleid tot een keuken waar het plezierig is om in te zitten en te werken
Geschreven op: 03/02/2016
B.P. de VriesZaandam
8 uit 10
Prima service, veel mogelijk. B.v. Extra hoge en diepe kasten. Heel blij mee. Alleen advies kraan tov diepe spoelbak had alerter mogen zijn. De kraan heeft een hoge uitloop en de spoelbak is "lekker"diep". Hierdoor veel gespetter = ergernis.
Geschreven op: 02/02/2016
Bron: Qasa.nl
Raadsveld/WellingZaandam
8 uit 10
Goed geinformeerd.
Geschreven op: 04/12/2015
J. van LaarhovenZaandam
8 uit 10
Mijn ervaring over Grando is goed.
Geschreven op: 17/11/2015
P.J. BransZaandam
8 uit 10
Keuken ziet er prachtig uit
Geschreven op: 14/11/2015
VerweijZaandam
8 uit 10
Grando heeft bij mij een badkamer geplaatst en onlangs een reparatie aan die badkamer verricht. Is allemaal zeer goed en netjes verlopen. Ik ben heel tevreden.
Geschreven op: 12/11/2015
C. NielsenZaandam
10 uit 10
Na binnenkomst een fijn gesprek gehad met Erwin na het maken van een 3d tekening waar wij onze wensen in hadden vermeld met een goed gevoel weg gegaan. Nadat wij een specifieke datum wisten van de sleuteloverdracht wederom contact opgezoch. Onze extra wensen aangegeven en na het ontvangen van de offerte geen gepush en dwingende verkoop om de keuken te verkopen. Levering ging uitermate goed. Nette chaufeur en hulp die praktisch nadachten en alles werd netjes gecontrolleerd en uitgelegd. De 2 dagen later kwam het montage team wat ongelovelijk netjes werkte. Grando is voor ons een bedrijf waar wij een goed gevoel bij hebben. Spontaan creatief team met een goeie aftersale
Geschreven op: 12/11/2015
Rick ConijnZaandam
10 uit 10
Alle keukenmaterialen zijn op tijd en in goede staat afgeleverd. De keuken is zorgvuldig en met vakmanschap geplaatst. Op een later moment zijn de bovenplinten achterkeukenwand en vensterbank geplaatst.
Geschreven op: 11/11/2015
M. VerweijZaandam
8 uit 10

Pagina's