Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Alle keukenmaterialen zijn op tijd en in goede staat afgeleverd. De keuken is zorgvuldig en met vakmanschap geplaatst. Op een later moment zijn de bovenplinten achterkeukenwand en vensterbank geplaatst.
Geschreven op: 11/11/2015
M. VerweijZaandam
8 uit 10
Wij hebben in 2009 bij Grando Zaandam een keuken gekocht en door hen laten plaatsen. Na ruim 5 jaar gaat de vaatwasser kapot en bel ik een monteur. Deze constateert dat de vaatwasser door een montagefout niet uit te bouwen was. Op zijn advies heb ik hierover contact met Grando opgenomen, vervolgens is er in overleg een Bosch monteur geweest die hetzelfde constateerde. Tijdens het aantal keer heen en weer bellen met Grando, omdat dit leek op een vrij onmogelijke fout, kwamen wij erachter dat herstelkosten voor de vaatwasser ook zeer royaal waren (pech voor ons). In overleg met Grando hebben wij toen besloten om voor een nieuwe vaatwasser te gaan. Zij hebben ons een nieuwe vaatwasser met korting geleverd, de helft van de monteurskosten van Bosch terug bezorgd en kosteloos de oude vaatwasser verwijderd en de nieuwe geplaatst (de volgende dag al). Dit is een compliment waard, goede service, zelfs na ruim 5 jaar. Dankjewel Jeremy Cheron van Grando Zaandam
Geschreven op: 05/11/2015
Bron: Qasa.nl
Corina DamesZaandam
10 uit 10
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Grando in Zaandam. Goede service Adviseur is ervaren en klantvriendelijk prijs en kwaliteitsverhouding is prima Over de 1e keuken was ik al tevreden vandaar weer terug gekomen bij Grando Als ik nog een een nieuwe keuken aanschaf zal ik zeker weer voor Grando Zaandam kiezen.
Geschreven op: 31/10/2015
Tineke PoverZaandam
8 uit 10
Mooie showroom niet heel groot maar toch hebben ze wat we zochten
Geschreven op: 15/10/2015
SlagtZaandam
8 uit 10
Super vriendelijk, creatief en gul personeel! Ietwat lange oplevertijd, maar informatieverstrekking is in orde! Dus dat maakt een positief cijfer voor Grando Zaandam! Succes daar heren en wie weet tot snel.. Vriendelijke groet, Majoor van Buuren ;)
Geschreven op: 28/09/2015
Bron: Qasa.nl
Jessica vBZaandam
8 uit 10
Service zeer goed tijdens werkzaamheden steeds informatie gevraagd over verloop. Garantie weten we nog niet.
Geschreven op: 26/09/2015
de JongZaandam
8 uit 10
We zijn weer helemaal blij met onze nieuwe badkamer. We zijn prima geholpen door Grando Zaandam. Zowel bij het samenstellen en installeren, als ook bij de nazorg. We hadden een lijstje met badkamer zaken. Grando was de eerste die we bezochten en daar is het bij gebleven. De andere zaken hebben we niet meer bezocht.
Geschreven op: 18/09/2015
Bron: Qasa.nl
Fred BlockZaandam
8 uit 10
Wat een fantastisch mensen. We kwamen voor een kastje voor de badkamer en kochten ten slotte bij hen een keuken. Iedereen bij Grando Zaandaam van verkopers tot monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam. We hebben in december de keuken gekocht. En zijn nog steeds erg tevreden. Nazorg is uitstekend.
Geschreven op: 01/09/2015
Bron: Qasa.nl
S. SchoemakerZaandam
10 uit 10
Er werd bekeken wat de beste en efficientste opstelling van de keuken was. Er werd ruim de tijd genomen om alles te bespreken. De keuken is vakkundig door een monteur geplaatst. We zijn erg tevreden en raden anderen aan om een keuken bij Grando te kopen.
Geschreven op: 14/08/2015
Bron: Qasa.nl
A. Verweij-HoninghZaandam
8 uit 10
Het kopen van een nieuwe keuken is een zeer intensief traject waar je de tijd voor moet nemen. Zowel in de aanschaf als tijdens het plaatsen passeren honderden details de revue waarover je moet nadenken en beslissen. Dan heb je vakmensen nodig om je te begeleiden. Dat heeft Grando erg goed gedaan; zij hebben die mensen. Het gezamenlijke resultaat is dat er nu een TOPKEUKEN staat die aan alle wensen voldoet.
Geschreven op: 27/06/2015
Bron: Qasa.nl
Marion BregmanZaandam
10 uit 10

Pagina's