Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Echt geweldig heel goed werk geleverd een prachtige keuken goede service ,zal het bij iedereen aanbevelen . Kwaliteit en vakmanschap getuigen hieruit ,komen afspraken goed na in een woord geweldig een prima ervaring van mijn kant .
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
E. ArdonZevenbergen
10 uit 10
je wordt er vriendelijk ontvangen, mooie showroom met vele ideeën . Door goed te luisteren naar onze wenzen zijn er verrassende ideeën uit gekomen waar we zelf nooit zouden zijn op gekomen . Top service , alles is super naar wens . We zijn super blij met onze nieuwe wc en badkamer .
Geschreven op: 18/02/2017
Bron: Qasa.nl
ElsZevenbergen
10 uit 10
Ik ben naar verschillende zaken gaan kijken, maar in Zevenbergen waren ze compleet, bij de prijs kwam niets meer bij, alles, van keuken, tot aansluitslang kraan, gas enz zat in de prijs. De monteurs zijn beleefd en werken keurig netjes. Een kleine beschadiging die wij niet zagen meldde de monteurs en werd opnieuw geleverd.
Geschreven op: 25/11/2016
Bron: Qasa.nl
P.KoningsZevenbergen
10 uit 10
Jack heeft steeds meer dan voldoende tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en die zo goed mogelijk in te vullen. Zijn adviezen waren steeds heel duidelijk (Nee, dat moet je niet doen / of juist wel doen, want.......en dan kwam er een verhaal over zijn ervaringen met de betreffende keuze). Wij hebben dat als zeer waardevol ervaren en dat heeft er toe geleid dat wij nu een keuken hebben waarmee we zeer tevreden zijn!
Geschreven op: 30/09/2016
Bron: Qasa.nl
Joop van EsZevenbergen
10 uit 10
Prima geholpen, geadviseerd en meegedacht. Zonder afspraak nam men toch de tijd voor ons. Ondanks dat het geen complete badkamer is en de montage door mij zelf gedaan wordt werden wij zeer vriendelijk geholpen. Afspraken en leveringstijd zijn nagekomen.
Geschreven op: 30/09/2016
Bron: Qasa.nl
W. LockZevenbergen
10 uit 10
Erg goed en vakkundig geholpen. Goede adviezen gekregen over praktische dingen waar jezelf niet snel over nadenkt. Verder was de service goed en de monteur zeer professioneel. Goed geholpen bij de indeling van de keuken en bij de juiste keuze van de apparatuur.
Geschreven op: 07/09/2016
Bron: Qasa.nl
Dhr MensenZevenbergen
8 uit 10
Goede ervaring van de adviseur om tot de keuze te komen van de keuken. Nam hierbij ook de tijd en deskundigheid. Was in het gehele traject betrokken van het idee tot de uitvoering. Was daarbij ook vriendelijk en behulpzaam
Geschreven op: 19/06/2016
Bron: Qasa.nl
A .v.d. SchansZevenbergen
8 uit 10
Prima zaak, uiterst vriendelijke mensen die er voor zorgen dat je met een goed gevoel de winkel uitloopt. Zorgen dat alles keurig in orde is een echte aanrader.Bij vragen was er altijd tijd om een juist antwoord te geven. De. Monteurs hebben prima werk geleverd en alles keurig opgeruimd en we hadden binnen anderhalve dag onze keuken
Geschreven op: 18/06/2016
Bron: Qasa.nl
YtZevenbergen
8 uit 10
Het is de taak van de adviseur om creatief te zijn, de klant uit de eigen comfortzone te halen en de klant te behoeden voor stommiteiten. Pas dan is de kans op een mooi resultaat het grootst. Grando Zevenbergen is daar volledig in geslaagd! Het resultaat is een mooie keuken, een strakke vloer en een eigentijdse badkamer.
Geschreven op: 10/06/2016
Bron: Qasa.nl
Eelco GroenenboomZevenbergen
10 uit 10
We hebben bij Grando Zevenbergen een moderne, hoogglans witte, greeploze keuken gekocht. Heel goed geholpen door de adviseur. Bij het eerste bezoek meer dan één uur in de zaak geweest voor advies en uitleg. Ze nemen hier echt de tijd voor je en bespreken de mogelijkheden. Waar mogelijk (en dat is bijna bij alles) nemen ze je mee naar een showroom keuken om te laten zien wat er bedoeld wordt. Opties waar we zelf niet aan hadden gedacht worden besproken en ideeën die we zelf hadden worden doorgenomen om te zien of dit haalbaar is. Na een bedenktijd zijn we weer terug gegaan om de definitieve keuken door te nemen en de offerte te laten maken. Prijs afgesproken en de keuken wordt besteld. Na een paar weken wordt de keuken afgeleverd en komt de monteur de keuken installeren. Alle lof voor de monteur, die heeft echt keurig werk geleverd. Er waren problemen met het stucwerk, maar dat heeft de monteur perfect opgelost. Echt een dikke 10! We kunnen iedereen Grando Zevenbergen aanraden. Adviseurs hebben veel kennis en de monteurs zijn zeer kundig.
Geschreven op: 20/05/2016
Bron: Qasa.nl
Henk van DomselaarZevenbergen
10 uit 10

Pagina's