Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
plaatsings-problemen werden goed opgelost ( we hebben dijkhuis met scheve muren en vloeren) Vriendelijke en deskundige personeel. Keuken is prachtig geworden en mooi afgewerkt en staat waterpas .
Geschreven op: 01/07/2017
Bron: Qasa.nl
wiesZevenbergen
8 uit 10
Plezierig geholpen door Jack. Deskundig advies gekregen. Je hebt veel eigen inbreng en hij denkt met je mee en neemt hier alle tijd voor, onder het genot van koffie werd steeds duidelijker wat de mogelijkheden waren. Monteur Johan verstaat zijn vak ook uitstekend. Werkt netjes, geeft ook extra adviezen. Ruimt na afloop alles netjes op. Gaf in ons geval advies 2 extra spotjes aan te brengen in de douchecabine. Raadde tevens een afzuiginstallatie aan, waar we erg blij mee zijn. Kortom zeer goed geholpen. Aanrader!
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
W. LeijenhorstZevenbergen
10 uit 10
Echt geweldig heel goed werk geleverd een prachtige keuken goede service ,zal het bij iedereen aanbevelen . Kwaliteit en vakmanschap getuigen hieruit ,komen afspraken goed na in een woord geweldig een prima ervaring van mijn kant .
Geschreven op: 10/05/2017
Bron: Qasa.nl
E. ArdonZevenbergen
10 uit 10
je wordt er vriendelijk ontvangen, mooie showroom met vele ideeën . Door goed te luisteren naar onze wenzen zijn er verrassende ideeën uit gekomen waar we zelf nooit zouden zijn op gekomen . Top service , alles is super naar wens . We zijn super blij met onze nieuwe wc en badkamer .
Geschreven op: 18/02/2017
Bron: Qasa.nl
ElsZevenbergen
10 uit 10
Ik ben naar verschillende zaken gaan kijken, maar in Zevenbergen waren ze compleet, bij de prijs kwam niets meer bij, alles, van keuken, tot aansluitslang kraan, gas enz zat in de prijs. De monteurs zijn beleefd en werken keurig netjes. Een kleine beschadiging die wij niet zagen meldde de monteurs en werd opnieuw geleverd.
Geschreven op: 25/11/2016
Bron: Qasa.nl
P.KoningsZevenbergen
10 uit 10
Jack heeft steeds meer dan voldoende tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en die zo goed mogelijk in te vullen. Zijn adviezen waren steeds heel duidelijk (Nee, dat moet je niet doen / of juist wel doen, want.......en dan kwam er een verhaal over zijn ervaringen met de betreffende keuze). Wij hebben dat als zeer waardevol ervaren en dat heeft er toe geleid dat wij nu een keuken hebben waarmee we zeer tevreden zijn!
Geschreven op: 30/09/2016
Bron: Qasa.nl
Joop van EsZevenbergen
10 uit 10
Prima geholpen, geadviseerd en meegedacht. Zonder afspraak nam men toch de tijd voor ons. Ondanks dat het geen complete badkamer is en de montage door mij zelf gedaan wordt werden wij zeer vriendelijk geholpen. Afspraken en leveringstijd zijn nagekomen.
Geschreven op: 30/09/2016
Bron: Qasa.nl
W. LockZevenbergen
10 uit 10
Erg goed en vakkundig geholpen. Goede adviezen gekregen over praktische dingen waar jezelf niet snel over nadenkt. Verder was de service goed en de monteur zeer professioneel. Goed geholpen bij de indeling van de keuken en bij de juiste keuze van de apparatuur.
Geschreven op: 07/09/2016
Bron: Qasa.nl
Dhr MensenZevenbergen
8 uit 10
Goede ervaring van de adviseur om tot de keuze te komen van de keuken. Nam hierbij ook de tijd en deskundigheid. Was in het gehele traject betrokken van het idee tot de uitvoering. Was daarbij ook vriendelijk en behulpzaam
Geschreven op: 19/06/2016
Bron: Qasa.nl
A .v.d. SchansZevenbergen
8 uit 10
Prima zaak, uiterst vriendelijke mensen die er voor zorgen dat je met een goed gevoel de winkel uitloopt. Zorgen dat alles keurig in orde is een echte aanrader.Bij vragen was er altijd tijd om een juist antwoord te geven. De. Monteurs hebben prima werk geleverd en alles keurig opgeruimd en we hadden binnen anderhalve dag onze keuken
Geschreven op: 18/06/2016
Bron: Qasa.nl
YtZevenbergen
8 uit 10

Pagina's