Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben bij Grando Zevenbergen een moderne, hoogglans witte, greeploze keuken gekocht. Heel goed geholpen door de adviseur. Bij het eerste bezoek meer dan één uur in de zaak geweest voor advies en uitleg. Ze nemen hier echt de tijd voor je en bespreken de mogelijkheden. Waar mogelijk (en dat is bijna bij alles) nemen ze je mee naar een showroom keuken om te laten zien wat er bedoeld wordt. Opties waar we zelf niet aan hadden gedacht worden besproken en ideeën die we zelf hadden worden doorgenomen om te zien of dit haalbaar is. Na een bedenktijd zijn we weer terug gegaan om de definitieve keuken door te nemen en de offerte te laten maken. Prijs afgesproken en de keuken wordt besteld. Na een paar weken wordt de keuken afgeleverd en komt de monteur de keuken installeren. Alle lof voor de monteur, die heeft echt keurig werk geleverd. Er waren problemen met het stucwerk, maar dat heeft de monteur perfect opgelost. Echt een dikke 10! We kunnen iedereen Grando Zevenbergen aanraden. Adviseurs hebben veel kennis en de monteurs zijn zeer kundig.
Geschreven op: 20/05/2016
Bron: Qasa.nl
Henk van DomselaarZevenbergen
10 uit 10
Prima badkamer geplaatst, adviezen in de winkel waren goed. Klantvriendelijkheid is prima maar de leiding gevende is met meer zaken bezig waardoor het er op lijkt dat hij niet altijd de aandacht voor je heb. Twee keer in de winkel geweest maar er is nog geen kopje koffie aangeboden terwijl we er meer als anderhalf uur hebben gezeten. De aflevering was prima, ook de de monteurs die geadviseerd werd hebben meer dan uitstekend werk geleverd.
Geschreven op: 15/04/2016
Bron: Qasa.nl
J. WagemakersZevenbergen
8 uit 10
No-nonsense ontvangst waarbij we direct aan tafel schoven en er 2 uur later met een eerlijk (kosten)plaatje afkwamen. Zeker geen gevoel ervaren dat je eigenlijk meer hebt besteedt dan wordt aangeboden; oa 5 stuks prachtige keukenapparatuur (ontdaan van toeters en bellen want '...dat heb je toch niet nodig....) 1x daarna teruggeweest om de puntjes op de i te zetten, toch nog wat proberen te husselen (lukt!!, denk grepen en een klasse duurder blad) en een aanbetaling te doen. Een lokale monteur belt om de afspraak te maken waarna hij deze in 2 dagen volledig, netjes en werkend wegzet. Kortom, schoolvoorbeeld van 'ontzorgen'!
Geschreven op: 15/04/2016
Bron: Qasa.nl
H. VerschurenZevenbergen
8 uit 10
Heel goed advies tijdens ontwerp van de keuken, ieder detail wordt aan gedacht en besproken en van goed advies voorzien. Afspraken worden super goed nagekomen wat betreft montage en ook wat betreft aanvang van de werkzaamheden. Het enige kleine minpuntje is dat telefonisch contact wat stroef verloopt omdat de betreffende adviseur bijna altijd met een andere klant bezig is. Ik zou zeker langs Grando Zevenbergen gaan als ik een keuken of badkamer aanschaf.
Geschreven op: 01/04/2016
Bron: Qasa.nl
J. MathijssenZevenbergen
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de afspraken die vooraf zijn gemaakt en het nakomen hiervan. De leertijd was zelfs korter dan wij hadden verwacht. Uiteindelijk moesten wij de aflevering iets verlaten omdat de aannemer nog niet klaar wij met de oplevering. Dit alles was voor Grando geen enkel probleem. De monteurs waren kundig en ervaren. Helaas bleken er wel een kast, deur en plint beschadigd te zijn. Tevens was de onderplint in de verkeerde kleur geleverd. Hoe de service na plaatsing is moeten wij nog afwachten. Wij vertrouwen erop dat ook dat naar volle tevredenheid zal verlopen.
Geschreven op: 18/03/2016
Bron: Qasa.nl
Fam. WiersmaZevenbergen
10 uit 10
Goede uitleg, prima werk geleverd en vakkundig gedaan door zeer goede loodgieter elektrieker en vloerder, puik werk, zeer verzorgd! Alles verlopen zoals afgesproken, hopelijk is service nadien even goed!
Geschreven op: 26/02/2016
Bron: Qasa.nl
sigridZevenbergen
10 uit 10
Wij zijn zeer vriendelijk, deskundig en uitstekend te woord gestaan. Er is veel tijd aan ons besteed. Er is goed meegedacht. Keuken is prachtig. Een paar kleine dingen werden direct en snel verholpen.
Geschreven op: 24/02/2016
Bron: Qasa.nl
SmitsZevenbergen
10 uit 10
We zijn goed te woord gestaan. Alles is goed uitgelegd. Er werd goed meegedacht. We zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 08/02/2016
Bep smitsZevenbergen
8 uit 10
We zijn tevreden over de badkamer en in de toekomst willen we ook tolet benedden doen mij schoonzus en zwager die zeiden Dat grando goed was want die hadden bij jullie de keuken laten laten doen en heeft ze een badkamer besteld.
Geschreven op: 05/02/2016
Van der sandenZevenbergen
8 uit 10
Alleen apparatuur gekocht en deze zijn door een derde geplaatst. Deze laatste moest wel contant betaald worden met factuur. Verder prima geregeld. .
Geschreven op: 04/02/2016
P.B. KurpershoekZevenbergen
8 uit 10

Pagina's