Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
goede ervaring tijdens alle trajecten
Geschreven op: 24/10/2015
rene schuurbiersZevenbergen
8 uit 10
Ik heb mijn keuken gekocht bij Grando zevenbergen dhr Lambregts is een zeer meedenkende vakman zeer kundig en klantvriendelijk Ook de installatie is door Grando verzorgd Alles keurig op afspraak en compleet als we op dit moment nog iets nodig hebben voor keuken of badkamer kijken we eerst bij Grando zevenbergen
Geschreven op: 20/10/2015
freddieZevenbergen
10 uit 10
Afgelopen winter is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Tevoren zijn wij een aantal keren in de showroom in Zevenbergen gaan kijken ter oriëntatie. Vragen die we hadden werden goed beantwoord, er werd voldoende tijd voor genomen. Plaatsen van de keuken is gegaan volgens afspraak. Er is keurig gewerkt en alles ging in onderling overleg als dit nodig was. Kortom, wij zijn dik tevreden klanten!
Geschreven op: 30/07/2015
Bron: Qasa.nl
J A BroereZevenbergen
8 uit 10
Badkamer gekocht alles laten veranderen inloopdouche toilet badmeubel tegels wand tegels vloer geweldige verlichting alles op tijd geleverd montage geweldig vakmensen vriendelijk geweldige ervaring met Grando Zevenbergen.
Geschreven op: 08/07/2015
Bron: Qasa.nl
B.van VijfeijkenZevenbergen
10 uit 10
Zeer veel keus in de showroom, waar je hartelijk wordt ontvangen. Uitgebreid gesproken over diverse keukens en indelingen. Veel keus qua apparatuur, in allerlei prijsklassen. zeer keurig en kundig gemonteerd. De monteur heeft hard gewerkt en het zeer schoon opgeleverd. super service. Zeker een aanrader.
Geschreven op: 08/07/2015
Bron: Qasa.nl
LigtenbergZevenbergen
10 uit 10
Ja ,ik zal zeker dit bedrijf aanraden . Er zijn prima mensen die met je meedenken en goed advies geven , over keuze maken en wat technisch mogelijk is. En een vriendelijke en goede persoonlijke begeleiding . Nu hoop ik te kunnen genieten van mijn mooie nieuwe keuken .
Geschreven op: 03/07/2015
Bron: Qasa.nl
C van GilsZevenbergen
8 uit 10
"Ontzorgen". Dat werd ons beloofd toen wij een nieuwe keuken kochten bij Grando Zevenbergen. En ontzorgen is precies wat ze hebben gedaan. Wij zijn uitermate tevreden over de service, levering en plaatsing van onze nieuwe keuken en zouden iedereen dan ook van harte aanbevelen een kijkje bij de Grando te nemen. Er werd gesteld dat de keuken in een tijdsbestek van twee weken zou worden gerealiseerd (sloop oude keuken, plafond verlagen, leidingen omleggen, vloer tegelen, stucwerk, enz) en dat leek me gezien de grootte van de keuken bijna onmogelijk. Gelukkig kreeg ik ongelijk en werd de klus ruimschoots binnen de termijn geklaard. Er werd netjes gewerkt en ik heb eigenlijk alleen maar super aardige mensen over de vloer gehad. Nu geniet ik dagelijks van mijn paradijsje!
Geschreven op: 29/06/2015
Bron: Qasa.nl
Froukje SmedingZevenbergen
10 uit 10
wij zijn erg goed geholpen vooral de adviezen waren zeer deskundig creatief en probleem oplossend. Met als resultaat een betaalbare keuken met een zeer mooi design en zeer goed werkbare indeling. Wij krijgen zeer veel positieve reacties jammer voor Jack dat wij helemaal in Beekbergen zijn gaan wonen, we kunnen hem iedereen aanbevelen.
Geschreven op: 21/06/2015
Bron: Qasa.nl
Elly en Ben LinssenZevenbergen
10 uit 10
We hebben een complete keuken laten ontwerpen en aangeschaft. Een aantal onderdelen waren niet goed geleverd maar er werd prima meegedacht over oplossingen welke door Grando werden verzorgd. Uiteindelijk is de conplete keuken naar tevredenheid geleverd, zoals wij hem ons ook hadden voorgesteld bij het ontwerp.
Geschreven op: 19/06/2015
Bron: Qasa.nl
D van den MuijsenbergZevenbergen
8 uit 10
Zeer klantvriendelijk & Erg behulpzaam. Meedenken om oplossingen te vinden en te zoeken. Zeer nette, beleefde en technisch vakbekwame monteur. De verbouwing van de keuken verliep soepel en snel, zonder verdere schade te berokkenen.
Geschreven op: 16/06/2015
Bron: Qasa.nl
DierckxsensZevenbergen
10 uit 10

Pagina's