Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Grando Zwolle en zijn heel tevreden. Erwin heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerp van onze badkamer en het uitzoeken van alle materialen. Ook daarna was de service van Erwin heel goed.
Geschreven op: 11/10/2019
Bron: Qasa.nl
Niels & LauraZwolle
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Peter-Paul de Jong. We hebben aangegeven wat we graag willen qua keuken en wat we willen uitgeven. Peter-Paul heeft hier keurig gehoor aangegeven zonder enige druk of poespas of agressieve verkoop, en we hebben zelfs een luxere keuken gekocht wat ergens anders niet mogelijk was voor ons budget. Er is makkelijk contact te leggen met de winkel en alles gaat in goed overleg. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Zwolle aan! Peter-Paul, Alex en Bas super bedankt!
Geschreven op: 10/10/2019
Bron: Qasa.nl
Jeffrey SieroZwolle
10 uit 10
Wij zijn goed geholpen door de verkoper, alles is volgens afspraak geleverd en gemonteerd kortom wij zijn zeer tevreden met onze keuken en bevelen Grando Zwolle dan ook aan. Groeten
Geschreven op: 30/09/2019
Bron: Qasa.nl
Dick BoxumZwolle
10 uit 10
Keuken gekocht en uiterst plezierig en vakkundig geholpen wat heeft geresulteerd in een verbluffend eind resultaat!
Geschreven op: 30/09/2019
Bron: Qasa.nl
WagteveldZwolle
8 uit 10
Aanschaf keuken. Wij zijn tevreden t.a.v de leveringen en montage. Er staan nog enkele puntjes open i.v.m. naleveringen, wij vertrouwen erop dat dit conform gemaakte afspraken worden afgerond. Verder is alles in prettige sfeer en goede afspraken verlopen.
Geschreven op: 27/09/2019
Bron: Qasa.nl
BoutesteijnZwolle
8 uit 10
Ik heb bij Grando een nieuwe keuken gekocht. En ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Zij hebben voor mij een stukadoor en keuken monteur benaderd, beide vakmannen! Dus niets dan lof voor Grando.
Geschreven op: 16/09/2019
Bron: Qasa.nl
Arline de RooyZwolle
10 uit 10
Wij hebben hier een nieuwe badkamer besteld, zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen, nemen alle tijd voor je, maakt niet uit hoe vaak je langskomt en hoeveel vragen je hebt. Ook de mensen die de badkamer geinstaleerd hebben, hebben goed en netjes werk verricht.
Geschreven op: 15/09/2019
Bron: Qasa.nl
Els BoschZwolle
8 uit 10
Nieuwe badkamer gekocht bij bas van grando zwolle. Vriendelijke ontvangst. Goed inzicht in wat de klant wenst? Goed montage bedrijf geleverd. Na oplevering is bas direct komen kijken. Een aanrader om eens te gaan kijken.
Geschreven op: 14/09/2019
Bron: Qasa.nl
SonjaZwolle
10 uit 10
We hebben de keuken gekocht bij grand zwolle zijn hier prima geholpen en verder bij het plaatsen was ook alles voor elkaar prima monteur
Geschreven op: 12/09/2019
Bron: Qasa.nl
Anne en Janita fijmaZwolle
10 uit 10
Bij Grando in Zwolle een mooie keuken samengesteld inclusief een kookeiland. De levering was volgens planning en de montage van de keuken verliep zorvuldig. Het advies inzake de aanschaf van de randapparatuur hebben we opgevolgd, waardoor we voor een mooie prijs, een mooie keuken hebben aangeschaft.
Geschreven op: 19/08/2019
Bron: Qasa.nl
R. van 't GoorZwolle
8 uit 10

Pagina's