Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ik ben waanzinnig goed geholpen bij het uitkiezen van mijn keuken. De verkoper ging meteen aan de slag met mijn wensen en ik was direct tevreden. Levering en plaatsing ook keurig voor elkaar! Door de mooie 3D tekening had ik er ook meteen een beeld bij. Helemaal top!
Geschreven op: 20/07/2015
Bron: Qasa.nl
V. van WerkhovenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Van eerste gesprek tot en met de oplevering, goed advies, meedenkend met de klant, op tijd geinformeerd en zich aan de afspraken gehouden. Zeker aan te raden. En vakmanschap van de ons aangeboden monteur.
Geschreven op: 22/06/2015
Bron: Qasa.nl
cammeraatHazerswoude-Dorp
10 uit 10
De enige keukenwinkel die aan onze wens, om ons bestaand fornuis mee te nemen in het ontwerp en deze tussen te bouwen, heeft willen voldoen. Dank. Super gedaan. Ook badkamer advies van de monteur om de inloopdouche wat groter te maken dan gepland was een goede aanrader, zonder bijkomende kosten.
Geschreven op: 13/06/2015
Bron: Qasa.nl
TinekeHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Mijn oude keuken was meer dan 30 jaar oud in een huis met bouwjaar 1904. Ik heb nu een prachtige keuken waarvan alles vernieuwd is, inclusief de vloer, plafond en muren. Ik ben heel prettig geholpen bij vaak moeilijke keuzes. Ook de uitstekende vaklui waren enthousiaste, creatieve mensen.
Geschreven op: 09/05/2015
Bron: Qasa.nl
Els de NatrisHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben via Grando onze keuken laten renoveren. Er waren wat kleine problemen. Deze zijn echter keurig opgelost. Grando heeft gezorgd voor de vakmensen (schilder en monteur) zodat wij met 1 aanspreekpunt te maken hadden. Ze hebben keurig werk geleverd en onze keuken is weer als nieuw.
Geschreven op: 30/04/2015
Bron: Qasa.nl
Bram SchaapHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Grandioos
Geschreven op: 18/03/2015
AnoniemHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Super resultaat en geweldige service
Geschreven op: 18/03/2015
Fam. van der EijkHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Uitstekende service door Grando.
Geschreven op: 04/03/2015
Dhr. KoreeHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij zijn zeer te vrede met de geleverde werkzaamheden van de monteur en zouden hem van harte aanbevelen aan ander van klanten.
Geschreven op: 10/02/2015
t. oppelaarHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's