Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima bedrijf. wordt niet gepusht om dingen te bestelen/kopen die je niet wilt. Aangename sfeer
Geschreven op: 06/10/2017
Bron: Qasa.nl
BreeveldHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Prima bedrijf met uitstekende service en begeleiding.
Geschreven op: 05/10/2017
Bron: Qasa.nl
J.P. MulderHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Ik heb mijn keuken laten renoveren en ben heel tevreden met het resultaat. Ik heb tijdens het bezoek van de adviseur goede adviezen gekregen. De monteur heeft prima werk geleverd.
Geschreven op: 15/09/2017
Bron: Qasa.nl
R. Haijkens-OverdijkHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Prima winkel voor de tweede keer een aankoop gedaan bij hun
Geschreven op: 21/07/2017
Bron: Qasa.nl
hulsenHazerswoude-Dorp
8 uit 10
We zijn erg tevreden. Er werd netjes gewerkt en het personeel was erg vriendelijk. Alles was in goed overleg waar we wat geplaatst wilden hebben. Ook al was alles nog niet klaar zorgde de monteur ervoor dat we weer snel konden douchen. Het was een prettige samenwerking.
Geschreven op: 12/05/2017
Bron: Qasa.nl
Familie EeHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij waren bekend met de heer Groenendijk door de aankoop van onze vorige keuken. Ook deze keer prima geadviseerd door de heren Groenendijk en Hoek. Het is een prachtige en bijzondere opstelling geworden.
Geschreven op: 05/05/2017
Bron: Qasa.nl
Dinant C.M.M. FaseHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Alles prima volgens afspraak geleverd. Zelfs een missende handgreep is in no time nageleverd. Alles past en er hoefe niks te worden aangepast. Keukenapparatuur is ook prima. De verkoopster dacht goed mee. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Geschreven op: 23/04/2017
Bron: Qasa.nl
MarjoleinHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Tot een vlotte afspraak gekomen. Plezierig geprek gehad. Voldoende advies en creativiteit van de verkoper. De keuken is gerenoveerd. De eindafwerking is nog niet klaar vanwege een gebroken blad. zoals beloofd zal dit spoedig worden uitgevoerd
Geschreven op: 19/04/2017
Bron: Qasa.nl
J van der StoepHazerswoude-Dorp
8 uit 10
We hebben een keuken gekocht in Hazerswoude-Dorp. Deze keuken is zelf ontworpen naar onze wensen met mogelijkheden. Deze zijn nauwkeurig afgewogen, door goed advies. Niet alles was goed besteld, maar nu is alles netjes voor elkaar.
Geschreven op: 07/04/2017
Bron: Qasa.nl
Karin KasteleinHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Alhoewel er nog wat afwerk en nalevering puntjes zijn, zijn we zeer tevreden over de geleverde keuken. Alles netjes conform afspraken en op tijd geleverd. We hadden een uitstekende aannemer/installateur. Een ouderwetse vakman en dat bedoel ik heel positief. Werkte netjes, kwam met goede voorstellen en was daarnaast vriendelijk en nauwgezet. We bleken ook nog een gemeenschappelijk hobby te hebben, dus er was voldoende gesprekstof tijdens de pauzes.
Geschreven op: 24/03/2017
Bron: Qasa.nl
Peter HarteveldHazerswoude-Dorp
8 uit 10

Pagina's