Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We zijn erg tevrede over de aanschaf en met de plaatsing van onze nieuwe keuken. Het was best spannend want de kleur is uitgezocht op een deur. Hij stond niet als keuken in de showroom. Maar hij is super! Ook over de plaatsing zijn we tevreden.
Geschreven op: 31/12/2017
Bron: Qasa.nl
Fam HijdraHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Zeer klantgerichte en erg vriendelijke benadering. Uitstekende informatie en ordergesprekken. Sterk inlevingsvermogen.
Geschreven op: 30/12/2017
Bron: Qasa.nl
D HaagsmanHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We zijn heel goed geholpen van begin tot einde en genieten nu van een prachtige keuken.
Geschreven op: 30/12/2017
Bron: Qasa.nl
MarijHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We hebben een super mooie keuken weer. Keurig geholpen en de levering ging ook goed.
Geschreven op: 29/12/2017
Bron: Qasa.nl
M-AHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Zijn uitstekend geholpen door een zeer deskundige verkoper. Er werd met ons op een prettige manier meegedacht. Aanvulling ontvangen 23 december 2017: Wij hebben een keuken gekocht en is reeds geleverd. De levering was op tijd en de uitleg uitstekend, wij zijn er blij mee.
Geschreven op: 19/12/2017
Bron: Qasa.nl
Jim ErnstHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Fijn dat grando aan keukenrenovaties doet. Wij zijn zo snel en naar tevredenheid aan een bijna volledig nieuwe keuken gekomen.
Geschreven op: 15/12/2017
Bron: Qasa.nl
H. KrolHazerswoude-Dorp
8 uit 10
We zijn hartelijk ontvangen bij Grando en verkoper heeft goed de tijd genomen om met ons een plan te maken voor de keuken en uit te werken. De benadering was vriendelijk en professioneel. Ruimte voor eigen inbreng maar ook goed en creatief meedenken met onze wensen. Contact en plaatsing door de monteur was ook prettig en prima uitgevoerd. We zijn erg tevreden en raden anderen aan dit keukencentrum te bezoeken.
Geschreven op: 15/11/2017
Bron: Qasa.nl
Carl en Jolanda SiegertHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Ik ben zeer tevreden over de service en de montage. En heel gelukkig met mijn nieuwe keuken.
Geschreven op: 05/11/2017
Bron: Qasa.nl
HazarHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben al eerder, in een vorig huis, een keuken gekocht bij Grando. Vanwege de goede ervaring destijds zijn we weer bij Grando beland. Is wederom vanaf begin tot het eind goed en prettig verlopen.
Geschreven op: 28/10/2017
Bron: Qasa.nl
W.H. WismanHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Goed geholpen. Alleen jammer dat keukenblad verkeerd was besteld
Geschreven op: 13/10/2017
Bron: Qasa.nl
Henk FonsHazerswoude-Dorp
8 uit 10

Pagina's