Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Over het resultaat zijn wij erg tevreden badkamers blijven wel prijzig maar ja Over Frits Kooijman zijn wij heel erg tevreden uitstekend gewerkt snel zorgvuldig netjes en prima overleg gevoerd tijdens het werk. Twee zaken door jullie is gevraagd een flinke aanbetaling te doen voordat materiaal werd besteld Volgens mij is het beter een meer redelijke fasering van betaling af te spreken ik wil niet betalen voor zaken die nog niet geleverd zijn 2. er waren veel vloertegels over komt daar nog een creditnota van verder prima tevreden. mathé moons
Geschreven op: 19/02/2016
mathe moonsHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Prachtige keuken. Het is precies zoals we hadden gedacht.
Geschreven op: 18/02/2016
SchoutenHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Onze ervaring met Grando is een beetje met gemengde gevoelens. Voor onze nieuwe flat waar een bestaande keuken in zat zochten we bovenkastjes. Er werd goed meegedacht zowel wat kleur als model betrof. We bestelden twee eenvoudige greeploze bovenkasten met liftdeurtjes en ledlicht eronder. Toch nog een hele uitgave ruim €1325 Bij de levering bleek dat er geen greeploze bovenkasten waren besteld door Grando. Na telefonisch overleg door de m monteur zijn deze wel geplaatst. We zijn naar de zaak toegegaan en hebben met de verkoopster overlegd hoe dit op te lossen. Er werd prompt een nieuwe greeploze bovenkast besteld. Grando wilde leveren wat er besteld was. Op zich lovenswaardig maar op ons voorstel om er bijpassende handgreepjes op te monteren en dan de kast wat in prijs te verlagen werd niet ingegaan. Over de montage door beide installateurs zijn we zeer tevreden. Kundig en aardig. Wel ging het ons aan het hart dat de oude bovenkast zo in de vuilcontainer verdween. Het uiteindelijke resultaat is prima.
Geschreven op: 18/02/2016
KarremanHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Wij zaten ruim een week voor de kerstdagen met een oven die het begaf. Daar de keuken jaren geleden geplaatst is door de voorganger van Grando besloten we daar te gaan kijken. Alle oude gegevens waren nog beschikbaar die middag kwam er nog iemand kijken of alles kon zoals bedacht en een dag voor kerst werd de nieuwe oven kookplaat en cooker geplaatst door een monteur die zeer nauwkeurig werkte en net zo lang doorging en terugkwam tot alles goed werkte. We zijn erg blij met de weliswaar wat prijzige Siemens apparaten maar ze werken prima en zijn ook mooi
Geschreven op: 18/02/2016
Bloemers-LevitsHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Sfeervolle zaak prettige om daar rond te lopen en een voorkeuze te maken. Werden plezierig en vakkundig geholpen ook de service bij een mankement na 4 jaar gebruik was uitstekend. Ook bij de later aangeschafte toiletten hadden we weer dezelfde ervaring. Montage geschiedde door deskundige monteurs die naderhand alles weer keurig achterlieten en verpakkingen meenamen.
Geschreven op: 17/02/2016
J. OskamHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Goede ervaring. In het verleden ook al eens bij Grando geweest. Ook toen goed geholpen.
Geschreven op: 17/02/2016
LaportHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Prettige zaak. Wordt heel netjes geholpen. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Fijne zaak om te kopen
Geschreven op: 17/02/2016
C van der WillikHazerswoude-Dorp
10 uit 10
de ontvangst was vriendelijk de verkoper Wouter Hoogendoorn nam rustig de tijd om ons verhaal aan te horen.Hij heeft ons heel veel laten zien en kwam zelf met nuttige suggesties. Het contact verliep heel prettig en hoewel wij eigenlijk alleen maar eerst wilde kijken hebben wij diezelfde middag een badkamer gekocht. De aflevering liep volgens plan en alles werd geleverd. De monteur Dick v.d. Wilt heeft de montage gedaan. Een vakman vriendelijk werkt uiterst netjes en de afwerking is uitstekend. Wij hebben niets dan lof voor Grando en deze 2 mensen.
Geschreven op: 17/02/2016
Marcel van VeenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij zijn heel erg netjes geholpen in de winkel. Dit heeft mede geholpen om tot een keuze te komen en bij jullie onze keuken te kopen. De uitvoering montage vonden wij wat minder. De eerste keer waren er dingen fout gegaan. En het duurde redelijk lang voor dat deze opgelost werden.
Geschreven op: 17/02/2016
R. VerlaanHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Goede en klantvriendelijke begeleiding bij aankoop badkamer en keuken. De afspraken worden keurig nagekomen. De afhandeling is nog niet helemaal klaar, maar ik heb het volste vertrouwen dat dit goed komt. De monteurs van de keuken en badkamer zijn vriendelijk en vakbekwaam. Keuzes worden ter plekke met de klant overlegd. En ze komen ook met eigen ideeën en oplossingen.
Geschreven op: 05/02/2016
Bron: Qasa.nl
WillemHazerswoude-Dorp
8 uit 10

Pagina's