Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht in het filiaal in Zaandam
Geschreven op: 15/03/2019
J MangnusZaandam
10 uit 10
In september 2018 keuken gekocht bij Grando in Zaandam. In de winkel super geholpen door Michael. Levering keuken ook op de afgesproken datum en zelf binnen de afgesproken tijd. De keuken is gewoon in één woord geweldig. Zo tevreden dat we daar ook gaan kijken voor een nieuwe badkamer. Groetjes Eszter en John.
Geschreven op: 03/02/2019
Eszter Zaandam
10 uit 10
Ik heb Grando als een professioneel en ook flexibel bedrijf ervaren. Alle gesprekken en afspraken verliepen punctueel en prettig. Er werd goed geluisterd naar de wensen en qua eventuele veranderingen was er veel mogelijk. Na montage werden nog wat kleine klachtjes snel en vakkundig aangepakt.
Geschreven op: 17/01/2019
Martin OverbeekZaandam
10 uit 10
Grando Zaandam heeft mij bijzonder goed geholpen. De adviseurs denken mee denken in oplossingen. Ik ben op gevoel de winkel binnen gestapt. Was een goede keus. Niets was ze teveel.
Geschreven op: 11/01/2019
Sonja KosterZaandam
9 uit 10
Mooie keukens en goede service top zaak in Zaandam
Geschreven op: 22/12/2018
P. WeelandZaandam
10 uit 10
Wij zijn ontzettend tevreden over Grando Zaandam. Ten eerste al de aanpak van Dennis bij de aankoop van de keuken was heel prettig er werd echt de tijd voor je genomen. En de montage door Danny uitmuntend Iemand die goed meedenkt met de klant en heel praktische ideeën heeft. Grandoioso
Geschreven op: 07/12/2018
DinklaZaandam
9 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. De kennis en service was hartstikke goed. Op tijd met leveren. Alles paste in 1 keer alleen de Plinten waren wel in de verkeerde kleur geleverd, maar zonder problemen direct opgelost. Ik zou Grando zeker aanraden aan vrienden en kennissen.
Geschreven op: 29/07/2018
Bron: Qasa.nl
B harmensZaandam
8 uit 10
Grando heeft een goede service waarbij ze meedenken met de klant. Ze zijn een van de weinige keukenleveranciers die een tafelblad op een bestaande keuken leveren. Het tafelblad is keurig ingemeten door een professioneel. Dat is te zien aan de perfecte pasmaat. Naast het werkblad hebben we een wastafel laten leveren. Deze is iets groter en stijlvoller dan de originele van IKEA wat logischer is met de kraan en het gebruik van grotere pannen of zwaardere klusjes. Je ziet ook duidelijk een kwaliteitsverschil. Kortom we zijn tevreden en hopen nu nog jaren met onze keuken vooruit te kunnen.
Geschreven op: 23/07/2018
HuijgenZaandam
8 uit 10
Onze ervaring met Grando was heel positief. De kwaliteit van de keuken en de kleur is wat wij hebben uitgezocht. Wij zijn erg tevreden op de manier waarop wij zijn geadviseerd door het verkooppersoneel. Danny Peters, keukenmonteur heeft onze keuken vakkundig gemonteerd. Een ervaren monteur. Kortom, wij zijn erg tevreden, en hebben waar voor ons geld gekregen.
Geschreven op: 15/07/2018
Bron: Qasa.nl
De BoerZaandam
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Erg tevreden. Ze denken goed mee bij het opstellen van je keuken. Echte vakmannen die hem kwamen plaatsen, als er een aanpassing nodig was, kwamen ze met goeie ideeën. Erg tevreden tot nu toe over alles.
Geschreven op: 25/06/2018
Bron: Qasa.nl
PekelZaandam
8 uit 10

Pagina's