Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Adviseur heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wens nog meer versterkt door juiste advies/ goede ideeën
Geschreven op: 17/05/2019
Bron: Qasa.nl
VinceZaandam
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over jullie.Goeie service duidelijke uitleg en natuurlijk de prachtige uitstraling van onze keuken..wij zijn er heel blij mee...de monteur die de keuken heb geplaatst erik heb ons goeie tips gegeven over het onderhoud en alles keurig netjes gemonteerd en opgeruimd.een vakman...
Geschreven op: 07/04/2019
liesbeth visserZaandam
10 uit 10
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Zaandam. Vriendelijk personeel / mooie badkamers / komen hun afspraken na.
Geschreven op: 01/04/2019
Bron: Qasa.nl
FensZaandam
8 uit 10
Geweldige vestiging: helpen goed en zonder veel druk stellen ze je droomkeuken samen. Genoeg keuze en met een geweldig advies, denken ook echt mee met ons. Doen er ook alles aan om alles aan jouw wensen te voldoen. Ook bij levering en services is alles perfect geregeld, aftersales krijg van mijn een 10+. Zou ook iedereen aanraden om zeker naar deze winkel te gaan. Mocht ik weer een keuken nodig hebben ga ik hier ook weer zeker naartoe.
Geschreven op: 31/03/2019
Bron: Qasa.nl
Lion HiemenzZaandam
10 uit 10
Keuken gekocht in het filiaal in Zaandam
Geschreven op: 15/03/2019
J MangnusZaandam
10 uit 10
In september 2018 keuken gekocht bij Grando in Zaandam. In de winkel super geholpen door Michael. Levering keuken ook op de afgesproken datum en zelf binnen de afgesproken tijd. De keuken is gewoon in één woord geweldig. Zo tevreden dat we daar ook gaan kijken voor een nieuwe badkamer. Groetjes Eszter en John.
Geschreven op: 03/02/2019
Eszter Zaandam
10 uit 10
Ik heb Grando als een professioneel en ook flexibel bedrijf ervaren. Alle gesprekken en afspraken verliepen punctueel en prettig. Er werd goed geluisterd naar de wensen en qua eventuele veranderingen was er veel mogelijk. Na montage werden nog wat kleine klachtjes snel en vakkundig aangepakt.
Geschreven op: 17/01/2019
Martin OverbeekZaandam
10 uit 10
Grando Zaandam heeft mij bijzonder goed geholpen. De adviseurs denken mee denken in oplossingen. Ik ben op gevoel de winkel binnen gestapt. Was een goede keus. Niets was ze teveel.
Geschreven op: 11/01/2019
Sonja KosterZaandam
9 uit 10
Mooie keukens en goede service top zaak in Zaandam
Geschreven op: 22/12/2018
P. WeelandZaandam
10 uit 10
Wij zijn ontzettend tevreden over Grando Zaandam. Ten eerste al de aanpak van Dennis bij de aankoop van de keuken was heel prettig er werd echt de tijd voor je genomen. En de montage door Danny uitmuntend Iemand die goed meedenkt met de klant en heel praktische ideeën heeft. Grandoioso
Geschreven op: 07/12/2018
DinklaZaandam
9 uit 10

Pagina's