Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Zeer klantvriendelijk personeel, er is goed geluisterd naar wensen, flexibele opstelling en professioneel/kwalitatief geadviseerd. De keuken uitzoeken en plaatsen gaf geen enkel probleem, zoals wel veel in zijn algemeenheid wordt gehoord.
Geschreven op: 03/09/2019
Bron: Qasa.nl
Lex van RooijenZaandam
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, op basis van de bouwtekening en deze is super mooi uitgevallen, mooi geplaatst en eventuele problemen direct opgelost.. Zijn blij met Grando
Geschreven op: 24/07/2019
Bron: Qasa.nl
Bianca MaasZaandam
10 uit 10
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer aangeschaft. Na verschillende winkels gehad te hebben uiteindelijk bij Grando Zaandam terecht gekomen. Hier zeer vriendelijk en enthousiast geholpen door Maikel. Maikel dacht goed met ons mee en kwam met goede tips en ideeen. Na het inmeten nog 1x langs geweest om te kijken of alles nog naar wens was en of er nog aanpassingen gemaakt moesten worden. Voor vragen tussen door konden wij ook continu bij Grando terecht. Het plaatsen van de badkamer is zeer vakkundig gedaan door Jonathan Vega en zijn team. Vooraf duidelijk alles nog is door genomen zodat er geen verrassingen waren. Tijdens het plaatsen is er ook duidelijk gecommuniceerd wat de te nemen stappen waren. Bij vragen/onduidelijkheden is er ook gelijk contact opgenomen. De badkamer is op professionele wijze geplaatst. Petje af voor zowel Grando Zaandam en Jonathan Vega en team. Eindelijk een badkamer waar wij van kunnen genieten.
Geschreven op: 19/07/2019
Bron: Qasa.nl
Jordy en BirgitZaandam
10 uit 10
Keuken...fijn geholpen en we zijn nog steeds helemaal blij met onze gave mooie keuken! Personeel allemaal heel vriendelijk en goed geïnformeerd en geluisterd naar onze wensen...het inbouwen van de keuken ging ook top!!en als ik vragen heb of wat te klagen word er geluisterd en gezocht naar een oplossing. Al met al dik tevreden dus! Ga zo door!
Geschreven op: 14/06/2019
Bron: Qasa.nl
LiesbethZaandam
10 uit 10
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Adviseur heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wens nog meer versterkt door juiste advies/ goede ideeën
Geschreven op: 17/05/2019
Bron: Qasa.nl
VinceZaandam
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over jullie.Goeie service duidelijke uitleg en natuurlijk de prachtige uitstraling van onze keuken..wij zijn er heel blij mee...de monteur die de keuken heb geplaatst erik heb ons goeie tips gegeven over het onderhoud en alles keurig netjes gemonteerd en opgeruimd.een vakman...
Geschreven op: 07/04/2019
liesbeth visserZaandam
10 uit 10
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Zaandam. Vriendelijk personeel / mooie badkamers / komen hun afspraken na.
Geschreven op: 01/04/2019
Bron: Qasa.nl
FensZaandam
8 uit 10
Geweldige vestiging: helpen goed en zonder veel druk stellen ze je droomkeuken samen. Genoeg keuze en met een geweldig advies, denken ook echt mee met ons. Doen er ook alles aan om alles aan jouw wensen te voldoen. Ook bij levering en services is alles perfect geregeld, aftersales krijg van mijn een 10+. Zou ook iedereen aanraden om zeker naar deze winkel te gaan. Mocht ik weer een keuken nodig hebben ga ik hier ook weer zeker naartoe.
Geschreven op: 31/03/2019
Bron: Qasa.nl
Lion HiemenzZaandam
10 uit 10
Keuken gekocht in het filiaal in Zaandam
Geschreven op: 15/03/2019
J MangnusZaandam
10 uit 10
In september 2018 keuken gekocht bij Grando in Zaandam. In de winkel super geholpen door Michael. Levering keuken ook op de afgesproken datum en zelf binnen de afgesproken tijd. De keuken is gewoon in één woord geweldig. Zo tevreden dat we daar ook gaan kijken voor een nieuwe badkamer. Groetjes Eszter en John.
Geschreven op: 03/02/2019
Eszter Zaandam
10 uit 10

Pagina's