Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn goed geïnformeerd en alle mogelijkheden besproken. enkele dingen nog weer gewijzigd geen probleem. de keuken is geplaatst door een super vakman, wij zijn zeer tevreden.
J Banning
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 30 november 2020
Jan (Wooning) heeft ons uitstekend geadviseerd bij het ombouwen van onze garage tot bijkeuken/wasruimte. Dat alles in een ongedwongen sfeer. Omdat onze garage op veel gebieden moest worden aangepast (elektra, waterleiding, isolatie enz.) was het een hele geruststelling dat Jan en zijn team ons alles uit handen hebben genomen. Het eindresultaat is in één woord fantastisch! Jan en Maarten onze welgemeende complimenten. Grando Tilburg bevelen wij iedereen van harte aan!
André van Baest
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 30 november 2020
Nieuw keukenblad, oven, inductiekookplaat, quooker en tegeltjes gekocht. Goed geholpen, eerlijke verkoper, denkt mee, heeft verstand van zaken, voelden ons serieus genomen, vriendelijk ontvangst, ook kinderen goed opgevangen tijdens verkoopgesprek.
Annemieke
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 30 november 2020
Wij hebben een hele nieuwe keuken bij Grando in Uden gekocht. Hele gevoel in de showroom was meteen goed, niet opdringerig, maar mee denken, en zich aan afspraken houden. Contact houden tot aan levering, en het plaatsen is ook door vak mensen gedaan. Bedankt wij zijn er blij mee.
Toos van de sande
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 30 november 2020
Zoals ik gewend ben van ze
Maurice Contant
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 30 november 2020
De showroom zag er zeer goed uit. Geen extra smoek waardoor het alles mooi rustig was. En wij konden rustig door de showroom lopen zonder een irritante verkopen bij ons te hebben. Op verzoek werden wij door de verkoper verder geholpen. Hij gaf duidelijke uitleg. Wij wilden onze oude keuken apparatuur hergebruiken. Wat zonder discussie werd meegenonen. Het verwijderen van de oude keuken ging snel en netjes. Het plaatsen werd uitstekend gedaan. De installateur was een rustige en nette werker. En ook oplossing gericht. Het was een super ervaring. Nu de keuken in gebruik is zijn we spinnend tevreden. De super complimenten voor Grando. Met name Grand Den Helder.
Mart Marbus
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 28 november 2020
Mooi resultaat. De monteur heeft alles vakkundig geplaatst en was prettig in de omgang. Ook de nazorg was goed.
Martijn
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 26 november 2020
Ik heb een keuken gekocht en met de aankoop werd goed meegedacht en ook naderhand werd er nog gebeld om de keuken nog beter tot zijn recht te laten komen. Ook de stukadoors en keukenmonteur hebben zeer goed werk geleverd. Ben zeer tevreden en kan Grando zeker aanraden. Niet goedkoop, maar wel kwaliteit.
Jansen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 25 november 2020
Bij Grando Purmerend zijn wij goed ontvangen. Ontvangst met kopje koffie of thee en tijdens gesprek wensen kenbaar gemaakt. Hierbij zijn wij voorzien van een goed advies waarbij wij ook een professionele mening kregen bij het inrichten/samenstellen van de badkamer en toiletruimte. Na en tijdens de verbouwing werd er van 2 kanten contact opgenomem m.b.t voortgang en afronding. Al met al een succesvol project met een pracht van een badkamer en toiletruimte!
Johansson
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 25 november 2020
Toen ik een afspraak had met Evert (Rop) van Grando Barendrecht merkte ik op dat hij een heel andere insteek had dan een eerste keukenverkoper bij Kvik. Evert was enthousiast en dacht in mogelijkheden i.p.v. in moeilijkheden. Dat beviel mij erg goed. Uiteindelijk hebben mijn vriend en ik het ontwerp samen met Evert doorgenomen en hiervoor gekozen. Vervolgens kwam Willem (Verhoeks) de keuken monteren en heeft dat binnen 1 dag naar alle tevredenheid gedaan. Enkel de vaatwasser was verkeerd besteld, maar ook die werd de volgende dag al vervangen. Top service!
Jiska Bazuin
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 24 november 2020
Ben door Grando adviseur vriendelijk en behulpzaam geholpen. Badkamer is door een ervaren montage- installatiebureau naar tevredenheid geplaatst.
E.L. Hamar de la Brethoniere
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 november 2020
Ik heb een nieuwe badkamer aangeschaft. Ik ben erg prettig te woord gestaan en op diverse afspraken waarbij ik de tegels en badkamer spullen kwam uitzoeken, werd er echt de tijd voor mij genomen. Er is erg goed geluisterd naar wat ik zou willen en hoe ik het zou willen. Er werd met mij meegedacht en eerlijk aangegeven als iets niet kon of dat het pas zeker werd op het moment dat de installateurs bij mij waren langs geweest. Zodat ik niet teleurgesteld kon worden. En wat n eventueel alternatief zou zijn. Dit alles werd ook nog netjes in n 3D tekening visueel gemaakt, zodat hetgeen ik in mijn hoofd had, ook inzichtelijk werd gemaakt. Ook open over de kosten. Daarnaast waren de monteurs erg vakbekwaam en vriendelijk en dachten ook goed mee of de gemaakte tekening ook praktisch uitvoerbaar. Ik ben erg blij met Grando en zeer tevreden of hun kennis en kunde en vriendelijkheid.
Natasha Verburg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 23 november 2020
Bij Grando Mijdrecht heb ik een keuken gekocht. Er werd goed mee gedacht over het ontwerp. De keuken werd volgens afspraak geleverd. Een paar kleine dingen die niet helemaal optimaal waren na plaatsing werden zeer snel daarna verbeterd. Ik ben blij met mijn nieuwe keuken!
Emmy Doornbos
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 23 november 2020
Onlangs hebben we een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Hoogvliet. Deze is volgens afspraak geplaatst door een zeer nette en ervaren monteur. Een aantal onderdelen zijn beschadigd geraakt met transport, dit is direct opgepakt door de adviseurs. Top service.
Ardjan Vissers
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 23 november 2020
Zeer goed geholpen door een vakkundige man. Vriendelijk personeel en zeer bekwaam. Aanvulling ontvangen 27 november 2020: Wij hebben de badkamer en beneden de wc laten vernieuwen. We wachten nog op de douche wand. Tot nu toe is alles netjes verlopen.
Marco van den Bosse
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 23 november 2020
Ondanks het aanschaffen van maar een klein deel van een keuken zijn wij bijzonder goed geholpen door Kevin. Ook later toen het bestelde aangepast moest worden was Kevin een goede partner. Bestelling keurig op tijd geleverd met nog een spannend momentje omdat er gebruik gemaakt moest worden van een verhuislift maar alles verliep vlekkeloos. Voor de montage van keukenblad etc. moest het oude blad worden gedemonteerd. Daarna de montage van een nieuw blad met kookplaat en Quooker. Alles verliep prima met dank aan de monteur.
G. Blonk
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 19 november 2020
Prachtige keuken gekocht, uitstekend geadviseerd door een goede verkoper. Ook de montage was uiterst vakkundig.
Mark van Oosterwijk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 november 2020
Schitterende badkamer geleverd montage door hele fijne groep aannemers maar helaas wel een aantal kleine foutjes in de advisering.
Nils
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 18 november 2020