Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Nieuwe wandkeuken super snel en vakkundig geplaatst. Voldoet 100% aan de verwachtingen. Oude keuken binnen enkele uren gesloopt en afgevoerd. Keuken in 2 dagen geplaatst door vakkundige meedenkende vaklui. Goede adviezen van verkoper Dimitri Hulshof. Wij zijn heel tevreden over onze aankoop bij Grando.
Jacques
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 22 juni 2022
De levering en plaatsing van de nieuwe keuken is prima verlopen. Alhoewel de oven/magnetron verlaat was, is uiteindelijk alles GRANDiOos afgerond. Mede dankzij de inzet van diverse medewerkers. Zelfs elektriciteitspunten werden (ongevraagd) door de monteurs afgewerkt, Klasse!
P.M. den Hartog
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 19 juni 2022
Bij Grando een keuken gekocht. Zeer goed en professioneel geholpen en werd alle tijd genomen voor de tekening met mogelijke opties. Communicatie verliep zeer goed. Op het laatste moment bleek de vaatwasser niet op tijd leverbaar te zijn, maar daar werd direct een goed alternatief voor geboden. Ook de monteur was zeer zorgvuldig met het monteren van de keuken. Met als resultaat een keuken die heel erg naar wens is.
Ingrid
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 18 juni 2022
Enkel en alleen lof voor Grando Zwolle! Vanaf het eerste moment zijn wij goed geholpen door Bas. Hij heeft meegedacht in onze plannen voor wat betreft de keuken. Hij heeft, samen met ons als klant, bepaalde keuzes overwogen en besproken, waardoor wij uiteindelijk onze droomkeuken hebben gekregen. Tijdens ons bezoek aan de zaak heeft hij ons meegenomen in het ruime assortiment dat Grando Zwolle biedt. Wij zijn duidelijk geïnformeerd over het bestelproces, de levering en de montage van onze keuken. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!
Fam. Plas
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 13 juni 2022
Nieuwe keuken gekocht, met groot granieten kookeiland. Mooi eindresultaat. Monteur heeft de plafondunit keurig geplaatst. De leverproblemen van de inbouwapparatuur is netjes opgelost door het plaatsen van en tijdelijke inductiekookplaat.
Elly Slingerland
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 12 juni 2022
Prima geholpen in de zaak in Amersfoort. Alle wensen besproken en medewerkster dacht goed mee in keuzes maken maar ook qua kosten besparen enz. Aannemer en zijn werknemer waren erg vriendelijk, af en toe wat mis communicaties omdat werknemer niet volledig Engels sprak maar aannemer kon hier altijd tussen bemiddelen. In 2 weken was de badkamer klaar. Erg tevreden met het eind resultaat, er waren een paar punten wat niet helemaal goed was maar dit werd snel opgelost door aannemer en Grando. Ik raad Grando zeker aan!
Marleen
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 8 juni 2022
Badkamer gekocht in Utrecht en prima geholpen door Risza, ook over de plaatsing door Tom Apeldoorn zijn we zeer tevreden, denkt goed mee en heeft goede ideeën, top!
Robert en Margriet
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 5 juni 2022
Nieuwe badkamer gekocht. De hulp bij het uitzoeken en samenstellen was prettig. Goed meegedacht hoe de indeling moest worden. De plaatsing ging naar tevredenheid, alle vragen werden duidelijke uitgelegd en met alle geduld beantwoord. Het eind resultaat is geweldig.
T. Snijder
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 3 juni 2022
Goede service, makkelijk te bereiken en alles netjes afgerond. Bedankt voor onze mooie keuken!
Rik
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 3 juni 2022
Heb een supermooie keuken gekocht. Heb daarbij prima advies gehad, aardige medewerkers die alle tijd namen. Zelfs voor de innerlijke mens werd gezorgd! De monteurs die de keuken kwamen plaatsen wil ik de complimenten geven, goed op elkaar ingespeeld, mooi om te zien. Goed en netjes gewerkt en belangrijk, ze waren aardig en hadden humor! Bedankt superteam
Corry Timmerman
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 31 mei 2022
De aankoop en installatie van de badkamer door Grando Alexandrium verliep echt geweldig. Goed advies, goede afspraken. De monteurs waren altijd op tijd en werkten keihard door. Ook goede after-sales service. Het resultaat mag er zijn! We zijn superblij met onze nieuwe badkamer.
Quirin Laumans
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 31 mei 2022
Deskundig zowel bij de verkoop van de keuken als bij het monteren van de keuken.
Ott
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 30 mei 2022
Echt zeer goede service en meedenken. Ook een zeer goede kwaliteit. We kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn over de aanschaf en het eindresultaat. De mensen van de demontage voorbereidende werkzaamheden en montage waren bijzonder aardig en hebben perfect werk uitgevoerd. Dus al met al super tevreden. We genieten nog elke dag van onze droom keuken
Claassens
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 28 mei 2022
Heb een Keuken gekocht...helaas veel online moeten doen ivm corona. Keuken service is goed alleen levering van apparatuur prut.....zeker van mijn vaatwasser. Heb daar ruim 1.5 maand op moeten wachten.
A van vuure
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 27 mei 2022
Zeer goede adviseurs en deskundig montage personeel.
J.R. Uildriks
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 27 mei 2022
Ik ben heel blij met mijn nieuwe badkamer. Risza Istanto heeft mij goed geadviseerd en later bij het installeren heeft Maurits meegedacht en nog verbeteringen voorgesteld.
Diny Burgers
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 27 mei 2022
Zeer tevreden. Mooie keuken en badkamer uitgekozen met Kevin. Deskundig advies. Alles in één keer laten plaatsen. Slopen en plaatsen ook door Grando geleverd. Mooi resultaat, alles verliep vlot.
Ellen Daniëls
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 26 mei 2022
Wij zijn goed geïnformeerd door Grando en alles wat uitvoerder Rinus beloofde werd waar gemaakt.
Gerard van der Hoff
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 25 mei 2022