Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Adviseur van grando was bijzonder deskundig en heeft ons zeer goed geholpen bij de indeling van de keuken, heeft ons een zeer goed advies gegeven omtrent de inbouw apparatuur. Siemens inspiratiehuis hier wordt een goed advies gegeven ( je kan hier niets kopen waardoor het een echt advies is). Al met al een heel mooie keuken geleverd door grando hoogvliet.
C.brokling
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 20 september 2021
Mooie keuken goed advies over materialen en apparatuur, en maatvoering door Alexander Muntz die hem ook vakkundig geplaatst heeft.
Rien Gorissen
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 20 september 2021
Begin maart een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. We zijn hierbij uiterst deskundig geholpen door Dave. Chapeau! We zijn erg tevreden met onze aankoop.
Jeremy Geleijns
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 17 september 2021
Wij werden geholpen door Richard. Hij deed zijn best om ons te helpen met onze keuzes zodat wij ook in de budget konden blijven. Hij dacht ook mee met onze wensen en bod fijne oplossingen voor. Prachtige keuken, vriendelijke en professionele monteur die in minder dan 2 dagen het hele keuken gemonteerd heeft.
T Wolters
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 september 2021
Heel vriendelijk en professioneel geholpen
Nicole van Spijker
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Feedback Company - 13 september 2021
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. We werden vriendelijk geholpen in de showroom en de adviseur dacht heel goed met ons mee. De levering was keurig op tijd en de montage ging ook netjes binnen de afgesproken 3 weken. Alle keuzes werden netjes in overleg gemaakt.
Rebecca
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 september 2021
Een appartement dat geheel nieuw ingericht moest worden. Dus op zoek naar een goede leverancier voor keuken en badkamer. De bedrijven die we bezochten vielen allemaal af tot we bij Grando Kramer in Enschede kwamen. Blijkbaar niet toevallig dat we daar ook onze vorige keuken en badkamer besteld hadden. De ontvangst en informatie door Annet Kramer was zoals je dat wenst. Vriendelijk en alle tijd. Om over te gaan tot verdere uitwerking hadden wij maat één eis. Wij wilden de garantie dat er in deze moeilijke Coronatijd de zekerheid was dat er ook een installateur beschikbaar was op het door ons gewenste tijdvak. Daar heeft Annet zich sterk voor gemaakt. Het lukte en het bleken uitstekende vaklui te zijn. We konden verder praten. Hoe vaak richt je een eigen huis helemaal nieuw in? Zelden toch? Dus je hebt er ook weinig ervaring mee en kunt best wat advies gebruiken. Daar kwam de volgende verrassing. Annette bleek namelijk ook een bedrijf voor binnenhuisadvies/styling te beheren. Zij had dus de ervaring die wij misten. Gezien de prettige contacten hebben wij haar hiervoor ingehuurd. Het resultaat mag er zijn. Annet vraagt goed door op je wensen en komt kijken op de plek waar je woont en waar je gaat wonen. Vandaar komt ze met inrichtingsadviezen op allerlei gebied: kleur, licht, ordening, materiaal, etc.. Wij zijn erg blij met de werkplek die ze voor ons ontwierp. Daarbij doet ze moeite om bedrijven te vinden aansluitend bij haar adviezen, zonder de noodzaak om van dat specifieke bedrijf gebruik te maken. Samenvattend: De inrichting van ons huis is geweldig geslaagd dankzij de uitstekende adviezen van Annette Kramer als adviseur van Grando Keukens én als adviseur van Weerd binnenhuisadvies. Zij nam alle tijd en was prettig in de omgang. Samen met Klaas Jan Kramer, die de technische uitwerking voor zijn rekening nam, een uitstekend duo om mee samen te werken.
Joop Hassink
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 10 september 2021
Wij hadden in eerste instantie een keuken uitgezocht, maar wegens omstandigheden tijdens de verbouwing en in goed overleg met Grando mochten we het contract gebruiken voor de badkamer en toilet. In corona periode hebben we door meedenken van Grando de tegels uit kunnen zoeken voor de showroom en is er een mooie combinatie uitgekomen en zijn wij blij met het eind resultaat. De communicatie verliep altijd goed en snel!
Van leeuwen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 10 september 2021
Zwarte eiland keuken uitgekozen, en het resultaat is geweldig!Goed geholpen en fijne monteurs! Keuken was in een halve dag geplaatst erg fijn!
Rielle van Gurp
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 8 september 2021
Super goed advies, eindeloos geduld, verkoper had ook goede ideeën en samen tot een mooi resultaat gekomen. Monteurs ook goed, werken netjes en ruimen alles op, laten de keuken gepoetst achter, lades, kasten en aanrecht schoon!
Ramon de Schipper
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 6 september 2021
In deze vestiging kom je in een zeer klantvriendelijk omgeving, men luistert goed naar de aanwezige wensen en eventuele aanpassingen. Blijven goed contact houden bij overige wensen.
Antoine
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 6 september 2021
Bij Grando Zwolle een keuken gekocht. Vanwege Corona was het niet mogelijk vele keukenzaken te bezoeken maar na een familietip naar Grando gegaan. Daar hebben we geen spijt van. We zijn ontzettend goed geholpen, er was service, tijd en Elise dacht goed mee. De keuken is geplaatst door hele fijne installateurs, we zijn dik tevreden en erg blij met het eindresultaat.
Hester Kalkman
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 31 augustus 2021
Erg goed en prettig geholpen. Adviseuse is zeer kundig en vriendelijk. Thuis inmeten goed geregeld. Aflevering keuken top geregeld. Zeer kundige monteur. Duidelijke communicatie. Laagdrempelig bedrijf.
A.Boumeester
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 30 augustus 2021
We zijn door Mike enorm goed geholpen bij het ontwerp en uitzoeken van de keuken, badkamer en toilet. Verder zijn we zeer tevreden over de montage van Klusbedrijf Heijstek. Ook zijn alle vragen door Evert en Ellis snel beantwoord. We zijn super blij met het eindresultaat
Annemarie Boekee
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 30 augustus 2021
Ons doel, onze keuken restylen met een 'strak budget!' van enigszins gedateerd naar 'strak maar niet kil' is volledig bereikt. We hadden meerdere bezoeken nodig aan Grando en kregen rustig de tijd om keuzes te overwegen. Het resultaat mag er zijn. Goed van begin tot eind, van mooie, inspireerde showroom tot vakkundige plaatsing.
Meertens
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 26 augustus 2021
Zeer goed geholpen met het uitzoeken van de badkamer, we kregen een schitterend ontwerp en hadden een fijne adviseur. Was er nog nooit geweest, maar na div andere zaken bezocht te hebben zijn we hier uitgekomen na de tip van familie. Ga er een volgende keer weer naar toe! Dus filiaal Middelburg aanbevolen .. Aanvulling ontvangen 24 augustus 2021: Onze aankoop is geleverd, keurige bezorgservice en alles netjes nagelopen. Het monteren is bijna klaar en verloopt ook voorspoedig.
Fam Treur
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 23 augustus 2021
Onze badkamer en Keuken gekocht bij Grando. Erg fijn geholpen en er werd erg goed met ons mee gedacht. Alle onze wensen zitten zowel in de badkamer als de keuken. Goed te bereiken en werd snel in oplossingen gedacht. Bij bezorging van de badkamer waren tegels gebroken, na 1 telefoontje waren er nieuwe tegels geregeld, 1 woord super. Ik zou Grando Alexandrium in Rotterdam aanraden aan al mijn vrienden.
Baks
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 23 augustus 2021
Wij zijn in eerste instantie zonder afspraak bij Grando binnen gestapt. Gelukkig had Amanda een halt uurtje tijd voor ons om eea door te nemen. Na het kenbaar maken van onze ideeën / wensen gaf ze aan een andere opstelling in gedachten te hebben. Amanda heeft ons enthousiast gekregen voor haar idee en we hebben de keuken uiteindelijk ook zo besteld. Het meedenken met de klant, en het zien van alternatieven is ons zeer goed bevallen. De verdere contacten met zowel Amanda als Evert hebben wij als zeer prettig ervaren. Tijdsafspraken zijn nagekomen, en een manco bij de levering van de keuken is tijdig nageleverd. Het plaatsen verliep soepel en ook de monteur denkt goed mee met ons als klant. Kortom, wij zijn zeer tevreden!!
Remco van der Maas
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 23 augustus 2021