Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Vanaf het eerste contact zijn wij onwijs goed geholpen door Dave. Hij luisterde goed naar onze wensen, denkt mee en durft echt advies te geven. En het bleek het juiste advies. Daarnaast wilden wij graag dat alles geregeld zou worden. Naast het leveren en plaatsen van onze droomkeuken hebben zij ook ook onze droomvloer gelegd. Werkelijk alles wordt uit handen genomen. Achter de schermen wordt alles tot in de puntjes geregeld. De kers op de taart was voor ons dat alles volgens afspraak werd geleverd zonder naleveringen, beschadigingen o.i.d. Daarnaast zijn we dik tevreden over het leggen van de vloer en de voorbereidingen voor het plaatsen en het uiteindelijk monteren van de keuken. Een dikke 10 voor Grando.
Annemarie Boom
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 1 februari 2023
Wij hebben een keuken met apparatuur gekocht bij Grando Doetinchem en deze ook laat plaatsen. We konden al snel terecht voor een afspraak en wisten ook snel waar we aan toe waren qua kosten. Een keuken is nooit goedkoop, maar er werd ook zeker niet de hoofdprijs gevraagd en de prijs-kwaliteit verhouding is goed. We hebben echt onze droomkeuken kunnen creëren en daar zijn we super blij mee! Linet heeft ons in alle stappen meegenomen, heeft verschillende opties in opzet laten zien en is de hele showroom met ons door geweest om alles uit te kiezen en voor- en nadelen van bepaalde keuzes toe te lichten. Zoals bij ieder groot project zijn er wat kleine dingetjes geweest, zo lekte de afvoer van de kraan bijvoorbeeld na het plaatsen en werd een stukje spatwand te kort geleverd, maar dit werd allemaal supersnel geregeld en keurig opgelost. Wij zijn uiterst tevreden en zouden in de toekomst beslist weer voor Grando kiezen!
Sabine Noordam
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 31 januari 2023
Wij hebben een grote keuken met kookeiland en bartafel gekocht bij Grando. Erg fijn om de opties allereerst te bekijken en ontwerpen zelf met de 3d keukentool op hun website. De afspraken erna waren ook vakkundig met de verkoopster Wendy van grando waarbij we dieper ingingen op de materialen en ontwerpen. Hierin zijn wij zeer vakkundig geadviseerd/geinspireerd en hebben we ons ontwerp meerdere keren aangepast. Dit was geen probleem voor de verkoopster en wat zijn we blij met het eindresultaat. Ook de montage verliep kundig en er werd gedurende het traject contact met me onderhouden over de kleinste afwerkingen en leveringsdata wat ik erg kon waarderen. Al in al ging onze verbouwing niet heel soepel. Een absoluut lichtpuntje hierin was grando + team en kan hun daarom ook zeker aanraden.
Bas Bijl
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 30 januari 2023
Na een negatieve ervaring bij een andere keukenleverancier bij Grando Utrecht naar binnen gestapt voor de mogelijkheden voor een keukenrenovatie. Iris heeft ons zeer goed geadviseerd en meegedacht. Na akkoord op de offerte zijn we heel goed op de hoogte gehouden over de planning en levering. De plaatsing van de keuken heeft Serge gedaan. Wat waren we blij met hem niets was teveel We zijn heel blij met onze mooie keuken.
Familie Regtien
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 29 januari 2023
Het team van Grando Uden heeft ervoor gezorgd dat een wens is uitgekomen. Vanaf het moment dat ik de showroom ben binnengewandeld totdat de laatste puntje op de i zijn gezet door de monteur die aan mij werd gekoppeld, kan ik alleen maar zeggen dat ik veel geluk heb gehad met dit team. Een goed advies over de inrichting van de keuken, de kleuren en de apparatuur. Gedurende het hele proces ben ik super goed en met veel geduld geadviseerd. De monteur heeft alles met enorm veel precisie en vakkundigheid gemonteerd. Ook is alles volgens de planning zoals besproken besteld, geleverd en geplaatst. Bedankt voor alles!
Mascha Lamers
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 28 januari 2023
We zijn super blij met onze nieuwe keuken onze ervaring is goed we werden goed geholpen en naar onze zien Dit bedrijf is echt aan te bevelen.
Martijn en Willeke
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 24 januari 2023
Toen we kwamen was de showroom nog nieuw. Sommige dingen waren nog niet volledig of niet aangekleed. Maar alles was wel goed en nieuw. Inmiddels hebben we een mooie keuken staan. De monteur hielp nog extra met het plaatsen van plafondspotjes.
Iris Salverius
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 23 januari 2023
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Fleur heeft ons daarbij heel goed geholpen. Ze nam de tijd voor ons en heeft onze wensen goed weten te vertalen in het design. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij erg tevreden. Heel erg bedankt.
Rik
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 23 januari 2023
Wij hebben het hele traject van de aanschaf van onze keuken als zeer plezierig ervaren. Zeer vriendelijk, zeker niet opdringerig advies ontvangen. Nadat de order rond was nog zonder probleem enkele wijzigingen aangebracht. Levering en montage precies volgens afspraak en door een bedreven accurate monteur. Er zijn nog een paar kleine nazorgpuntjes maar vertrouwen volledig op perfecte afwerking.
Ben van Litsenburg
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 23 januari 2023
Wij hebben onlangs een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de goede adviezen bij de aankoop. De montage is vakkundig en snel uitgevoerd.
Fam. Sturm
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 23 januari 2023
We hebben onze keuken verplaatst van de achterzijde van de woning naar de voorzijde. Samen met Grando Keukens Zwolle uitvoerig alle mogelijkheden doorgenomen. Meerdere versies van de nieuwe lay-out van de keuken zijn de revue gepasseerd en telkens werd er super meegedacht vanuit Grando. De levering van de materialen was prima geregeld en volgens afspraak. De montage werd uitgevoerd door deskundige monteurs en kleine afwijkingen (op verzoek van ons) werden netjes uitgevoerd. Door de toeleverancier was de verkeerde spoelbak geleverd. Vanuit Grando werd geregeld dat de juiste spoelbak nageleverd werd. Al met al een nieuwe keuken die onze verwachtingen heeft overtroffen.
André en Lieke Fokt
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 januari 2023
Het is nu bijna 2 maanden geleden dat we de nieuwe keuken hebben. De indeling van de keuken is geheel naar onze wensen ontworpen. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de nieuwe keuken en over de monteurs die de keuken binnen de geplande tijd hebben gerealiseerd. Wij bevelen Grando te Heerhugowaard van harte aan.
Driek Zwaan
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 20 januari 2023
Grando Naaldwijk. We zijn super trots op onze nieuwe keuken. Adviseur Angie heeft ons daarbij geweldig geholpen. Ze nam de tijd voor ons. Dacht mee met onze overwegingen en gaf ons alle ruimte om te overdenken. Ook de huisinstallateur Jim van Grando Naaldwijk heeft mooi werk afgeleverd. Vakkundig meedenkend en oplossingsgericht. We hadden op basis van ervaringen van bekende van ons bewust gekozen voor Grando Naaldwijk en installateur Jim. We zijn super blij met onze nieuwe keuken en kijk zeer tevreden terug op de samenwerking met Angie en Jim.
Scholtes
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 17 januari 2023
Badmeubels en keuken in filaal Hoorn uitgezocht en besteld. Zeer prettig geholpen van begin tot eind. Prettige communicatie over het verloop van alles, tot aan de montage aan toe verliep het goed.
Fam. Marsen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 16 januari 2023
Wij hebben zowel onze badkamer als keuken bij Grando Doetinchem gekocht. Zowel Coen als Linette namen uitgebreid de tijd voor ons en dachten met ons mee. Beide zitten er inmiddels in en we zijn dik tevreden met het resultaat, het is erg mooi geworden!
Arne Wiggers
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 16 januari 2023
Alle credits voor de monteurs en hun leidinggevende! Met net een nieuwe vloer en geschilderde muren, waren de monteurs zo netjes. Daarnaast allen heel oplossingsgericht, kritisch en correct. Kwamen beloftes na en nu genieten we enorm van onze nieuwe keuken. Dank!
Silvia
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 16 januari 2023
Vorig jaar bij Grando Mijdrecht zowel een keuken als een badkamer gekocht. Later nog de tegels voor de vloer en de wanden van de douche en het toilet. Zie de foto's. Bij de levering was ook hier het landelijke probleem van langere levertijden voor de inductiekookplaat. Door inzet van de medewerkers van Grando was alles compleet toen wij met de installatie begonnen en het eind resultaat is prachtig geworden. Ook de laatste paar kleinigheden zijn vlot en baar tevredenheid opgelost.
B. Klinkhamer
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2023
We hadden door een mega verbouwing veel mogelijkheden voor het plaatsen een keuken. Eenmaal bij Grando Barendrecht prima ontvangen door de gastvrouw. Evert en Mike hebben super meegedacht waardoor we geen standaard keuken hebben maar een die perfect past bij onze eigen smaak. Alles volgens afspraak geleverd en ook alles meteen goed. De keuken is fantastisch geworden dus bedankt Evert en Mike voor jullie geduld. Ik raad Grando Barendrecht aan voor goed advies.
Judith
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2023