Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Prima advies en prima klantgerichtheid. Bij vragen steeds snel en ter zake doende antwoord gekregen. De dingetjes die zich voordeden bij de plaatsing zijn steeds snel en prima opgepakt en opgelost. Goede samenwerking tussen Grando/de adviseur en de installatiebedrijven.
Gerard
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 25 januari 2022
Wij hebben een nieuwe badkamer en keuken via Grando Hoogvliet. Vanaf het eerste contact in de winkel tot de oplevering van beiden zijn wij heel tevreden. Wij hebben duidelijk ons budget aangegeven en hebben daarvoor een prachtige badkamer en mooie keuken gekregen. Kortom een aanrader.
Fam Lubking
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 25 januari 2022
Bij Herman in Tilburg een badkamer gekocht. Vriendelijk geholpen, maar helaas ging er bij ons het een en ander mis. Tegels voor de wand waren in eerste instantie verkeerd besteld en geleverd. Bij nalevering van de goede tegels waren er te weinig tegels en de keer erop weer de verkeerde tegels nageleverd. Na een paar keer op en neer bellen met zowel Herman als zijn collega hebben ze het netjes opgelost en zelfs een koerier laten komen met een doosje van de goede tegels. Door de ingehuurde aannemer waren wat dingen verkeerd gedaan, maar ook dat is door hem keurig netjes opgelost. Een verbouwing die normaal twee a drie weken zou duren heeft bij ons ruim vijf weken geduurd, maar nu kunnen we wel heerlijk douche in onze mooie badkamer.
Familie van Gogh
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 januari 2022
Perfecte service in de winkel echt meedenken en oplossingen zoeken. Monteurs van "Spijkers" zijn vakbekwaam en erg nauwkeurig. Zelfs alle restafval wordt de volgende dag netjes opgehaald. 1000% tevreden en service.
Ton Hamers
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 januari 2022
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. Er werd meegedacht over hoe deze het mooist en meest praktisch samengesteld kon worden. Het contact verliep prettig en we zijn heel blij met het resultaat.
Ricardo & Linda
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 24 januari 2022
Onze eerste badkamer gekocht bij Grando in Zwolle. Tijdens verkoop zijn we goed ontvangen en werden al onze wensen goed meegenomen. De verkopers dachten goed met ons mee. De badkamer ziet er heel erg mooi uit. Ook de montage is zeer netjes uitgevoerd door vriendelijke vakmensen.
Merle
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 18 januari 2022
Leuk team en goeie monteurs ze werken netjes ze komen hun afspraken na.
Jos
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 17 januari 2022
Nadat mijn vrouw en ik voor een uitbouw van het huis gegaan waren. Moest er ook een nieuwe keuken komen. Na een aantal keukenwinkels hebben bezocht zijn wij bij Grando zaandam terecht gekomen. We zijn zeer goed geholpen door Roy en Sander die de afwikkeling deed. We zijn goed geholpen in de keuzes die we beter wel en niet konden doen. Met een prachtig ontwerp waar we heel blij mee waren. Op de 2 dagen van plaatsing is danny de monteur bezig geweest. Die heeft heel netjes gewerkt en een prachtig resultaat geleverd. Een echte vakman. Grando zaandam zal ik ook bij iedereen aanraden van begin tot eind een heel fijn gevoel met een hele mooie keuken.
Ellen kramer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 januari 2022
Gisteren is onze keuken opgeleverd. Het was twee weken afzien van sloop oude keuken tot opbouw nieuwe keuken. Toen wij destijds in de showroom kwamen zijn wij perfect geholpen. Ook wordt er meegedacht om uiteindelijk echt het idee te krijgen dat je iets nieuws krijgt. Ik zou iedereen aanraden om hier zij of haar keuken te kopen
Patrick van Dijk
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2022
Onze badkamer is super mooi gemaakt! We zijn er erg blij mee!
Bas D'ollijslager
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 13 januari 2022
Onze keuken, badkamer en wc laten doen via Grando Delft. In de showroom een super goede service, en na het bestellen tevens een goede service en inspanning van de werknemers. Voor de wc en de badkamer heeft Grando een aannemer weten te regelen, Umit. Deze man kan met zijn team werkelijk alles. Niks is te gek en alles is tot in de puntjes uitgevoerd. Zeer ervaren vakmensen. Mocht je je badkamer laten doen, raad ik dit ten zeerste aan!
Nicky van Driel
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 12 januari 2022
prettige ontvangst, goede informatie en advies, goed meedenken. geen onzinprijs met veel korting maar volgens verwachting prijs aanbod gedaan. zeer goede monteur, die alles erg precies en nauwgezet installeerde.
Ben Schuwer
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 12 januari 2022
In één woord wat een geweldig bedrijf van kopen van een keuken tot aan afbreken oude keuken en installeren nieuwe keuken. Zij denken constant mee. Zeker een top aanrader, ze doen zoveel meer. de afwerking is perfect en als je later toch nog iets wilt bij laten zetten is dat totaal geen probleem.
Fam. J. Brunner te Almere
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 11 januari 2022
Goed geholpen door verkoper in inrichting en advies. Wij hebben een badkamer en keuken gekocht.
R van Maarschalkerweerd
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 11 januari 2022
Mijn ervaring met Grando Keukens is heel geweldig. Nou moet ik eerlijkheidshalve ook vertellen dat het behoorlijk lang geleden was dat ik een nieuwe keuken aan heb geschaft, dus mijn verwachtingen waren er wel, maar niet echt gestoeld. Maar alles heeft mij veel inzicht gegeven dat deze vakkundigheid van jullie, boven alle verwachtingen was. Ik heb hier veel van geleerd, nooit geweten dat alles tot in detail is voorbereid. Tot het leveren van alle onderdelen van de keuken, dat was in volorde van de werkwijze van de keukenzetters. Het was ook reuze gezellig, klantvriendeliljk en bij weggaan (dagelijks) keurig achterlatend. Kortom, mijn PETJE af.
Bep Baars
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 10 januari 2022
Prima informatie en service. Nadat we over de koop en installatie van de keuken en badkamer zeer tevreden waren hebben we nu ook de gastentoilet door Grando laten renoveren.
Annette van Hirsel
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 10 januari 2022
Bijzonder vriendelijk geholpen en voortreffelijk geadviseerd. Niet gepusht om dure keuzes te maken. Verkoopster Iris heeft alles in het werk gesteld de keuken bij ons op tijd geleverd en gemonteerd te krijgen. Levering geheel volgens afspraak en ook de montage gebeurde soepel en efficiënt. Het is een prachtige keuken geworden! Het contact met Grando is ook zeer prettig en persoonlijk.
Ans van Bommel
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 9 januari 2022
Grando Tilburg Reeshof is een fijne winkel. Ik werd steeds goed en snel geholpen. Blijkbaar is het normaal dat er altijd iets fout is bij het plaatsen van een gekochte keuken, zo ook bij mij...maar prima opgelost. Erg vriendelijk contact en opvallend goed is dat ze je naam nog kennen als je 5 maanden later nog eens langs komt
Jolanda
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 7 januari 2022