Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Zijn erg blij met onze nieuwe keuken. De ruimte zoveel mogelijk benut.
Martina la Faille
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 2 maart 2021
Badkamer van 30 jaar oud naar inloopdouche van nu, mooie glazen wand over de gehele breedte. Dick heeft hier een droom badkamer van gemaakt. Wij zijn super tevreden.
Delfgauw
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Zeer hartelijke ontvangst, veel keuze, kwalitatief hoog niveau, goede voorlichting met goede voorstellen, mooie prints van de door ons gekozen keuken en badkamer. De lever en installatie afspraken zijn goed gecommuniceerd en nagekomen. De monteurs weten wat ze doen en werken rustig en netjes Het resultaat is een prachtige keuken en badkamer. Grando Hoogvliet kan ik ten zeerste aanbevelen!!
Frans van de Steeg
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 1 maart 2021
We werden geduldig, deskundig en zeer vriendelijk geadviseerd Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Complete keuken en is inmiddels gemonteerd naar alle tevredenheid.
Peter en kitty
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Wij hebben onze keuken bij Grando gekocht in Barendrecht. Wij hadden gelijk een goed gevoel bij deze vestiging. Super goed geholpen door Jan. Hij nam alle tijd voor je en dacht goed mee. Totaal niet opdringerig en realistische prijzen. Ook de service is top! Na het inmeten nog een afspraak ingepland om alles nog een keer door te nemen met Evert. Hij kwam nog met kleine details, die we nog hadden laten aanpassen. Ze denken echt met je mee dus zeker een aanrader! Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Onze keuken is al geleverd en gemonteerd. Dit is ook netjes gedaan en op tijd. We zijn ook erg tevreden over de afhandeling hiervan. Ze komen hun afspraken na.
Mandy
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Naar binnen voor folder met het idee we kijken even,goede ontvangst wat rond gekeken wat op tekening gezet ,komen zelf met plannen en oplossingen, heel goed geholpen met resultaat de keuken staat. Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Keuken ontvangen in januari,en geplaatst in februari zeer tevreden over levering en plaatsing.
Koos van Sitteren
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Bij Grando locatie Son een keuken gekocht. Goede service en uitleg in showroom. Nemen alle tijd voor je. Goede afspraken wat betreft inmeten en plaatsen van de keuken. Dit is de 2e keer dat we bij Grando een keuken kopen. Vertrouwd en goed!
M Holowacki
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 27 februari 2021
Grando was heel geduldig met ons, omdat we na de eerste tekening besloten dat we onze badkamer groter wilden hebben, onze wensen pasten gewoon niet in de huidige badkamer. Dus via een aannemer een stuk aan ons huis laten zetten en voor deze nieuwe grote ruimte heeft een Grando echt al onze wensen erin getekend en alle bestelde spullen netjes op tijd geleverd. Echt super.
Ruud Michiels
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 26 februari 2021
Wij hebben een schitterende keuken gekocht bij Grando Zwolle. De keuken is perfect geplaatst door Gebroeders van Ark Keukenmontage. Complimenten! Nadat onze wijnklimaatkast van Candy vervangen is door een nieuwe zijn we bijzonder tevreden. De nieuwe wijnklimaatkast maakt aanzienlijk minder geluid. We kunnen nu oprecht genieten van onze prachtige nieuwe keuken!
John & Alice
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 25 februari 2021
Wat een fijne communicatie, goede service. Ook na het plaatsen van de keuken is de service gericht op een tevreden klant. Zeer aan te bevelen!
Monique
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 februari 2021
Ondertussen ons 2e keuken ook gekocht bij Grando keukens & bad in Amersfoort! Als dik tevreden klanten zijn wij voor de 2e keer bij Grando keukens beland en zijn wij weer heel vakkundig geholpen door de verkoper! Die goed met je meedenkt en overal altijd wel een oplossing voor heeft. Grando keukens & bad is zeker een aanrader, via ons zijn mijn ouders en schoonzus ook klant geworden bij Grando! Heel betrouwbaar en vakkundig! Afspraken worden nagekomen en altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen! De levering was ook beide keren vlekkeloos en de montage ging beide keren ook heel goed zeer vakkundige monteurs.
Serkan Erdogan
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 23 februari 2021
Wij begrijpen niet hoe wij 18 jaar geleden in 2 uur tijd een keuken hebben kunnen kiezen. Afgelopen zomer gingen wij met onze wensen naar Evert die alles verwerkte in een 3D presentatie. We zijn nog 3 keer terug geweest voor de puntjes op de i en elke keer met evenveel tijd en koffie met lekkers ontvangen. Ondertussen is in 1 1/2 dag onze keuken geplaatst en wat zijn we er blij mee. Zoveel rust en ruimte nu, een genot om in te koken! De enkele kleine beschadiging is direct opgenomen en wordt verholpen. I.v.m. de lockdown werden de boeken met opties voor bekleding van het keukenraam netjes thuis afgeleverd, zodat wij op het gemak een keuze voor een jaloezie konden maken. Service met een grote S!
Peter en Astrid vd Meer
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 22 februari 2021
Vakkundig geadviseerd in Grando Hoorn. Levering exact volgens afspraak. Beide monteur hebben met hun kennis en kunde onze keuken fantastisch geplaatst. Kortom dik tevreden en dank allemaal.
Grieta en Kees Oosterhof
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 februari 2021
Met in achtneming van de huidige corona maatregelen zeer netjes geholpen bij de keuze van m'n nieuwe keuken. Voldoende keuze, kennis en creativiteit aanwezig om er iets moois van te maken. Zeer tevreden klant.
Ingeborg Wijbrands
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 22 februari 2021
We hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn van begin tot eind zeer goed begeleid. Ook met de door ons aangegeven veranderingen en vragen kregen we snel een antwoord op. Er wordt goed meegedacht en goede voorstellen gedaan. Het plaatsen van de keuken ging ook op een zeer professionele wijze.
Y. Binkhuysen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 22 februari 2021
Goede info en advies ontvangen wat de mogelijkheden waren voor onze douche cabine. Ook de service was goed en duidelijk. Aanvulling ontvangen 2 maart 2021: Onze aankoop is al gemonteerd en uitstekend gedaan. Beleefde monteur en na montage alle rommel opgeruimd en meegenomen. Zeker een pluim voor deze mensen. De aankoop is ook op tijd geleverd en ook deze mensen waren zeer beleeft en vriendelijk. Zeker een aanrader voor een eventuele volgende aankoop bij Grando.
Joop van Opstal
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 22 februari 2021
Na uitgebreide uitleg en adviezen de badkamer van onze wensen uitgekozen. Professioneel begeleidt en totaal geen probleem toen we later aanpassingen aanbrachten. De apparatuur, tegelwerk e.d. op tijd en netjes geleverd. Prijs kwaliteit in goede verhouding. Na de bouw van de badkamer werden we netjes gebeld om te evalueren wat onze bevindingen waren van het begin tot het eind en of er nog wensen en/of aanpassingen nodig waren. Al met al dik tevreden.
H. Vlieger
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 21 februari 2021
Van begin tot eind alles netjes in orde
Venekamp
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 21 februari 2021