Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Naar alle tevredenheid een showroomkeuken gekocht. Hierbij correct geholpen alsof de volledige prijs werd betaald.
Stef
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 21 september 2020
Wij zijn vakkundig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn we zeer tevreden over de monteur die de badkamer heeft geplaatst.
Ben Kramer
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 16 september 2020
Blij met onze nieuwe badkamer. Goed geholpen in de showroom. Goed advies ter plekke. Uitvoering was gejaagd en rommelig. Zeer tevreden over de producten!
Danique
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 14 september 2020
Een compliment aan Grando Hazerswoude-Dorp en vooral aan Monique, Cas, Rutger en monteur John. De creativiteit, het meedenken, verwerken van de aanpassingen en uiteindelijk levering en plaatsing van de keuken is super verlopen. Wij hebben veel keukenleveranciers gesproken. Het goede gevoel bij Grando hebben jullie volledig waargemaakt. Voor de creativiteit en betrokkenheid om de keuken binnen een bepaalde periode te leveren, volledig te plaatsen en zonder manco waarderen wij enorm. Grando Hazerswoude-Dorp ... een aanrader ... !
Aad
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 september 2020
Schoon en netjes, werken volgens afspraak en inzicht. Na oplevering een aantal kleine plus/min dingetjes aan getroffen. Deze werden in korte tijd opgelost. Ik ben er tevreden mee.... Aanvulling ontvangen 15 september 2020: Complete badkamer en keuken besteld. All-in-One dus. Vaklui over de vloer, zeer 'pro' moet ik zeggen. Constant aan de klus, geen pauzes etc. Om 08:30 beginnen en om 15:30 stoppen. Voor eventuele vragen of verzoeken, was er ruimte en inspraak. Tip! Zorg voor voldoende koffie..... ;-)
Gidius
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 14 september 2020
Ik heb een nieuwe keuken gekocht. Ik wilde iets aparts. Heb heel goed advies gekregen van Grando, ik ben blij dat ze goed met mij meegedacht hebben. Uiteindelijk een prachtige keuken uitgezocht, gekocht en geleverd gekregen.
Elise van der Heijden
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 14 september 2020
Uiterst vriendelijke en deskundig geholpen. Zijn superblij met onze nieuwe keuken. Tip; zorg dat je als kant kan kiezen op wat voor een manier de koof boven de keukenkastjes wordt afgewerkt.
Jan & Nelleke
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 14 september 2020
Ik heb een keuken gekocht en deze is top. Bij instaleren bleek 1 kast niet aanwezig maar binnen een week alsnog geplaatst. Fijn dat het zo soepel ging.
Wilma
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 14 september 2020
Nieuwe badkamer en toilet gekocht bij Grando Utrecht. We zijn prima begeleid door Nick van der Laan. De verbouwing, door Walter en Hans Vosmeer, verliep goed. Ze werkten erg netjes en waren in twee weken klaar. We zijn superblij met het resultaat! Eerdere ervaring van 13 augustus 2019: Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Utrecht. Zijn zeer goed geholpen en begeleid door Nick. Hij was ons vaste aanspreekpunt, wat heel prettig was. We werden goed op de hoogte gehouden over het hele proces. Konden met al onze vragen op opmerkingen bij hem terecht. De keuken werd in overleg geleverd en was compleet! Vervolgens werd in 5 dagen onze oude keuken verwijderd, al het leidingwerk gedaan en de nieuwe keuken geplaatst door Peter. Iemand die netjes werkt en zeer vakkundig is! We zijn erg blij met het resultaat. Kortom, een aanrader!
Cora en Edward
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 13 september 2020
Vanaf het moment dat mijn partner en ik de vestiging in Zwolle binnen stapten hadden we direct een goed gevoel. Hier konden wij weleens onze toekomstige badkamer gaan uitzoeken. Het is een mooie ruime zaak waar diverse voorbeeld badkamers staan opgesteld en daardoor konden we goed ontdekken wat wij mooi vonden en niet. Verkoper Erwin heeft ons geholpen om tot ons favoriete ontwerp te komen. Met de spullen die wij mooi vonden. Hij heeft ons op een prettige manier geholpen zonder te pushen of ons proberen over te halen om tot koop over te gaan, terwijl we hier nog niet aan toe waren. Daarnaast gaf hij goed advies wat wel handig was om te doen en wat we beter niet konden doen. Het plaatsen van de badkamer is gebeurt door de badkamerbrigade dit werd geregeld door Grando. Bij de Badkamerbrigade werken mensen die er verstand van hebben en die hebben ervoor gezorgd dat alles netjes werd gemonteerd en afgewerkt. Zowel Grando als de badkamerbrigade hebben ons betrokken in het gehele proces en alles ging netjes in overleg. We zijn dan ook super blij en tevreden met het eindresultaat.
Mirjam Beekman
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 12 september 2020
In juli bij Grando Alexandrium geweest waar wij een (gedeeltelijke) keuken hebben gekocht. De achterwand van onze oude keuken (ook gekocht bij Grando) voldeed niet meer aan onze wensen. Wij werden goed geadviseerd. Er zijn ons meerdere mogelijkheden laten zien. Na het inmeten bleek dat onze eerste keuze niet mogelijk was. Hierop is er opnieuw gekeken naar hoe het dan wel zou kunnen. Er werd veel tijd voor ons genomen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Erg blij met onze nieuwe keuken!
Brigitte Verhagen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 11 september 2020
Ik heb bij Fred Kreukniet een keuken gekocht. Fred en zijn vrouwelijke collega hebben mij buitengewoon geduldig en betrokken geholpen om tot het voor mij gewenste prachtige resultaat te komen. Geen toezeggingen die niet kunnen worden waargemaakt. En een monteur die netjes en nauwkeurig te werk ging om de droom te realiseren.
Anja Rietveld
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 11 september 2020
We kochten twee badkamers en een keuken bij Serkan Can van Grando in Amersfoort. Dat was een groot succes: Serkan hielp ons uitstekend, tezamen met een geestige collega, die af en toe bijsprong. Ze dachten goed mee over wat wel niet kon en wat wel of niet handig was. Het hele proces duurde wat langer dan we verwachtten omdat vooral de levertijden lang zijn. Omdat de Quooker (dat is een hippe kraan) in de keuken niet direct werkte, moest een monteur twee keer langskomen. Uiteindelijk duurde het hele traject vanaf het eerste bezoek aan Grando tot aan een werkende kraan bijna 6 maanden. Maar ik zou je zeker adviseren naar Grando te gaan, en als het even kan in Amersfoort.
Mischa De Vos
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 9 september 2020
Wij hebben een geheel nieuwe keuken besteld met verbouwing. O.a. nieuw plafond, vloer, isolatie en openslaande deuren. Een hele klus dus. Na een aantal prettige gesprekken met de geduldige adviseur (Marja) hadden we besloten om met Grando in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van: de verbouwing begon op afgesproken tijdstip, er konden nog wat wijzigingen plaatsvinden tijdens de bouw en Marco heeft na het slopen de boel geweldig opgebouwd. Schilder Johan heeft de boel uitstekend gekleurd in de keuken. Kortom echt een aanbeveling! geschilderd , en de nazorg was er ook., Kortom geweldig
Linda en Marco
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 8 september 2020
Nieuwe keuken gekocht. Goed meegedacht om invulling te geven aan de wensen. Super om frontjes en voorbeeld werkblad mee te kunnen nemen om de kleuren thuis goed te kunnen bepalen. Een knelpunt over de lengte van een werkblad is na overleg opgelost. De keuken sluit geheel aan bij de verwachtingen
Rene
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 7 september 2020
Heb 9 meter keuken gekocht super geplaatst en super geholpen
Irma rodenburg
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 7 september 2020
We hadden een budget waar we niet boven konden gaan en daardoor was het lastig om een keuken uit te zoeken. We zijn goed geïnformeerd over de apparatuur en de kwaliteit van het blad en de kastjes. Uiteindelijk hebben we voor ons budget een prachtige keuken kunnen vinden met alles wat we wilden.
Marischa edelenbosch
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 7 september 2020
Klantvriendelijk kennis en inspiratie. Niet opdringerig. Komt zijn afspraken na. Keuken met Kookeiland en bijkeuken gekocht. Super tevreden!!
Dennis van Herpen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 7 september 2020