Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Prachtige hoogglans witte keuken met zwart granieten aanrechtblad in ons nieuwe appartement, aan de eet/woonkamer kant hoogglans zwarte deuren! Het is nu helemaal naar wens! Wel waren er een paar punten die, uiteindelijk helemaal, in orde zijn gemaakt. Helaas was de eerste monteur niet echt netjes in zijn werkwijze, later heeft een andere monteur dit allemaal verholpen! Het is een hele prettige winkel, we hadden een top verkoper die heel goed meedacht met onze wensen! Altijd hele goede service dus alles is naar volle tevredenheid!
Sophia Geuze
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 20 augustus 2021
Na eindelijk ons droom appartement gevonden te hebben zijn we ons gaan oriënteren voor een nieuwe keuken. Hiervoor bij diverse keukenzaken geweest maar uiteindelijk voor Grando Tilburg gekozen. Het ontwerp voor de keuken is gemaakt door Dave, hij luistert heel goed naar onze wensen en heeft hierdoor de perfecte keuken voor ons ontworpen. We hebben er bewust voor gekozen om alle voorkomende werkzaamheden door Grando uit te laten voeren, dus verwijderen en afvoer oude keuken, groepen in meterkast bijplaatsen, wanden stukadoren, leidingen verleggen, alles perfect door Grando uitgevoerd. Keuken is in april geplaatst en inmiddels heel veel complimenten gehad. Ook de aftersales is uitstekend, Dave en Herman komen persoonlijk langs om te kijken of alles naar wens is uitgevoerd. Wij kunnen Grando dan ook zeer zeker aanbevelen.
Theo Roozen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 20 augustus 2021
Samen met Ruud een indeling gemaakt van de keuken waarbij Ruud goede adviezen had. Omdat het (nieuwbouw) huis pas 20 maanden later opgeleverd zou worden hebben we eerst de indeling en de apparatuur bepaald. Wat heel fijn was dat we de mogelijkheid hadden om uiteindelijke keuze van het aanrechtblad en de frontjes uit te stellen. Hierdoor konden we op ons gemak de frontjes afstemmen op de keuze van de vloer. We kregen zelfs de gelegenheid om in Duitsland de nieuwe collectie al te bewonderen. Ook latere kleine aanpassingen waren geen probleem. De levering vond plaats op afgesproken dag. Ook over de installatie waren wij zeer tevreden.
Bert Bouwhuis
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 19 augustus 2021
Super geholpen en begeleid ook mijn vragen zijn goed beantwoord en alle tijd genomen voor ons als klant.
Moes
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 augustus 2021
Een zeer prettige ervaring waarbij we erg goed zijn geholpen. Met name de mogelijkheden en de details waar je zelf niet snel aan denkt worden aangekaart.
Sharlet
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 16 augustus 2021
We zijn erg tevreden over onze aanschaf van een keuken bij Grando Emmen. Men nam in de ontwerpfase van de keuken alle tijd om met ons tot een ontwerp te komen. Ze reageren snel op vragen, ook als de keuken al geplaatst is, en zetten je niet onder druk om snel te beslissen. In het voortraject ook geen gedoe over speciale hoge korting acties die alleen nog beschikbaar waren als je heel snel zou beslissen tot aankoop over te gaan. Deurpanelen waarvan bleek dat ze kleine (door ons nog niet opgemerkte) imperfecties hadden, werden op eigen initiatief vervangen door nieuwe panelen. 3 maanden na plaatsing hadden wij een probleem met 1 paneel en ook nu kregen we snel reactie en zijn we perfect geholpen. Kortom; een aanrader wat ons betreft!
Jolmer
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 15 augustus 2021
Pro actief meedenkende verkoper (Dhr Vincent Brizzi), keurig nagekomen afspraken mbt levering en plaatsing en toen bleek, dat het granieten blad toch niet met de gehuurde lift naar de 2e verdieping gebracht kon worden, heeft de firma Grando dit met een heuse kraanwagen alsnog opgelost! Niets dan lof!
Peter Timmermans
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 11 augustus 2021
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn hierbij goed begeleid. De adviseur had kennis van zaken, dacht mee en gaf tips. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Aanvulling ontvangen 10 augustus 2021: De aankoop is gemonteerd en er zijn nog punten die nog afgerond/ geleverd moeten worden.
M. van Eekelen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 10 augustus 2021
Goed en eerlijk geholpen door Ruud bij de aankoop en door Jeroen met de verdere afhandeling. 2 toppers! Hun adviezen hebben geleid tot een mooi eindresultaat.
ENDT
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 9 augustus 2021
Wij hebben een nieuwe keuken (en wc) gekocht bij Grando en met name de service van onze contactpersoon Dave was uitstekend. Goed meedenken, adviseren en een snelle reactie op mails. Toen we over een deel niet helemaal tevreden waren werd er snel een voorstel voor een oplossing gedaan. Al met al zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking met Grando!
Guido van Pol
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 9 augustus 2021
We hebben bij filiaal Tilburg ( Dave ) een keuken en een badkamer gekocht. De begeleiding bij samenstelling was perfect. Nieuwe en praktische ideen zijn ontstaan. De levering is goed en tijdig verlopen. Ook de after sale was super. Alle aandacht voor de klant en niets was te veel.
Ton de Groen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 9 augustus 2021
Zeer te spreken over aanbod en service.Wij hebben een erg kleine badkamer, waardoor bij andere zaken de opties zeer beperkt waren. Bij Grando hebben we echter met de kundigheid en creativiteit van de verkoper wel een mooie badkamer kunnen ontwerpen waarin we voldoende ruimte hebben. Levering en service prima, tevens een goede prijs.
Andrea
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 9 augustus 2021
Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken die aan al onze wensen voldoet! Complimenten voor de hele gang van zaken , gelijk vanaf het eerste contact een goed gevoel. Zelfs in de corona (lockdown) periode een fantastische service. Fijn hoe er mee gedacht wordt, goede adviezen en goede duidelijke afspraken. Wij zijn ontzettend tevreden!!!!
Fam. Van Ginkel
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 6 augustus 2021
Appartement gekocht in oud west Amsterdam deze helemaal verbouwd. Bij de keuze voor de keuken kwam ik bij Grando uit. Julian had een mooi ontwerp hoe hij de keuken kon betrekken bij de woonkamer en dat je met de keuken meer mogelijkheden hebt. Bijvoorbeeld het barretje waar aan je kunt eten, maar ook als je staat te koken een drankje met je vrienden kunt doen. Superblij met het ontwerp en de support van Julian en Grando! Foto's volgen later en spreken voor zich! Vriendelijke groet Jan Bruijl
Jan Bruijl
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 4 augustus 2021
Een keuken gekocht en zeer tevreden. Goed advies en ze nemen ook de tijd voor je. En het inmeten is ook goed gedaan en André heeft de keuken keurig geplaatst en de koof aftimmering voor de afzuig kap slang is een plaatje geworden, dank André. En Nick bedankt voor het meedenken van de keuken inrichting en we hebben er veel plezier van. Grando keukens is een echte aanrader.
Henry verploegh
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 3 augustus 2021
Keuken ontwerp geweldig. Goede hulp bij uitzoeken keuken en materialen . Nazorg ben ik minder tevreden over. Al met al goede vriendelijke uitvoerder en heel blij met de nieuwe keuken.
Wilma verloop
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 2 augustus 2021
we hebben een hele nieuwe keuken aangeschaft en zijn van begin tot het eind geheel geholpen met alles , als we ergens een probleem hadden , werd er gezegd:" wordt geregeld " en dat was ook zo echt goed en petje af voor de installateur
H.Vloet-van der Werf
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 2 augustus 2021
We hebben een hele prettige ervaring bij Grando gehad rondom de aankoop van onze nieuwe keuken. Nick heeft enorm goed meegedacht in het ontwerp van onze keuken! Hij hield hierbij ons budget in de gaten, en gaf ook duidelijk aan als sommige dingen niet realistisch waren voor dit budget. Erg prettig om ook direct in de winkel de materialen te kunnen zien. Deze hebben we zelfs mee naar huis kunnen nemen om in onze ruimte nogmaals de kleuren te zien. Communicatie was altijd snel en duidelijk, ook de weken voorafgaand aan de installatie. We hebben twee kleine herstelpuntjes die pas duidelijk werden tijdens de installatie, maar ook dat is super snel en prettig opgepakt.
Renee Beek
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 2 augustus 2021