Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken of badkamer?? Stop maar met zoeken en neem contact op met Kevin Galesloot. Kevin heeft ons ontzettend goed geadviseerd en geholpen. Zeer vrolijke joviale man, denkt goed mee, oprecht over de prijs. Hij zegt waar het op staat, een no nonsense man en daar hou ik van! Ontzettend blij met onze keuken en badkamer!! Echt meer dan prachtig geworden!! Dus Grando een dikke 10 van mij!!
Giusi van Beest
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 7 januari 2022
Een nieuwe badkamer, wc en keuken gekocht bij Grando Tilburg. De laatste weken van 2021 zijn de badkamer en wc gerenoveerd. We zijn super tevreden over alles. Herman heeft ons goed geholpen bij het inrichten van onze nieuwe badkamer. Nooit gedacht dat er een dubbele wasbak in onze kleine badkamer zou kunnen, maar het past!! Alle spullen ruim optijd geleverd. Nog wat puntjes aangegeven tijdens het opleveren waar meteen actie op uit gezet wordt! Nu genieten van onze nieuwe badkamer en wc! Eind van januari gaat de keukenrenovatie beginnen, ik verwacht niet anders dan dat dat ook helemaal soepel en fijn gaat verlopen!
Fam. Schuring
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Super blij met onze nieuwe keuken, deze is nog mooier geworden dan we van tevoren hadden gehoopt. Dave heeft uitvoerig de tijd voor ons genomen en tijdens het hele proces meegedacht en aangevuld waardoor onze keuken van alle luxe is voorzien. De communicatie was prettig en helder, bij Grando Tilburg zijn de lijntjes kort waardoor je altijd snel reactie krijgt. Kortom, als je op zoek bent naar goed advies en een mooie kwaliteit keuken is dit zeker een aanrader!
Lisa
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Vorig jaar hebben wij bij Grando Tilburg een badkamer gekocht. In het eerste gesprek zijn wij goed geadviseerd door Herman, waardoor onze droombadkamer dezelfde week nog in 3D te zien was. Na een paar weken ongeduldig wachten is de badkamer ook nog eens perfect geinstalleerd door JS Montage. Wij zijn er super blij mee en kunnen Grando Tilburg aan iedereen aanraden.
Jolanda Boks
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Wij zijn ontzettend tevreden met de aankoop van onze keuken bij Grando Heerhugowaard. Nadat wij wekenlang gezocht hadden naar onze droomkeuken, kwamen wij uiteindelijk bij Grando terecht. Het hele team heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden met onze ruimte. Het is een kastenwand geworden met een groot eiland. De levering en installatie was zoals gepland. Wij kunnen nu eindelijk genieten van onze prachtige nieuwe keuken. Wat ook fijn is aan Grando: er zijn veel keukens in verschillende stijlen en de kwaliteit is zeer goed.
Familie Öztürk
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Vanwege onze verhuizing waren we op zoek naar een nieuwe keuken en nieuw sanitair (badkamer en twee separate toiletten). Na wat online oriënteren kwamen we uit bij Grando Barendrecht. Vanaf het eerste tot en met het laatste contact (met diverse medewerkers) zijn we zeer tevreden. We zijn goed begeleid door de vakkundige medewerkers naar - wat na montage direct bleek - de juiste keuzes in stijl, kleuren en ontwerp. Ook zijn we zeer te spreken over de afhandeling van een klein issue met een niet geleverd onderdeel. Dit werd na constatering direct opgepakt en alsnog geleverd en gemonteerd. Voor een onderdeel dat vertraging opliep kregen we netjes een alternatief aangeboden. Top!
Mark den Hooglander
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Prima samenwereking, super te vrede, goed geholpen en wens vervuld, aanrader, vriendelijk houding en luisterend naar de wens van de klant, mee denkend en van alles orienteren. De monteur / installateur van de badkamer is een top vent.
Youssef ammari
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 4 januari 2022
Geweldige service. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en fijn meegedacht over de mogelijkheden. Zeer professioneel bedrijf. Goede prijs kwaliteit verhouding! Ik zou Grando Utrecht aan iedereen aanbevelen!
Marion Lommers
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 4 januari 2022
Afgelopen week is onze keuken gezet die we hebben laten ontwerpen bij Evert. Buiten het feit dat we super zijn ontvangen, heeft Evert goed naar onze wensen geluisterd. Het resultaat liegt er niet om!! Waanzinnig! Tijdens de installatie zag de monteur een onevenheid in de gootsteenbak. Twee uur later stond er iemand van Grando met een nieuwe spoelbak voor de deur. Mooie keuken voor een eerlijke prijs, aanrader
Fam. Louis
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 4 januari 2022
Verkoper ging goed in op mijn wensen en kwam met creatieve ideeën. Bezorging en (de)montage volgens afspraak en met kundigheid.
Robbert Landegent
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 4 januari 2022
Bij het uitzoeken en bestellen van onze nieuwe keuken werden we heel vakkundig geholpen door Bart en Michelle. Er werd heel goed meegedacht en we kregen heel goed advies. Niets was te veel. Keuken werd op tijd en keurig geleverd. De montage is door Grando verzorgd. De monteur was erg vakkundig en heeft mooi werk afgeleverd. Er was een probleem met de koelkast en dit werd keurig opgelost. De communicatie gaat erg soepel. Bij vragen kregen we altijd de juiste persoon aan de telefoon. Wij raden in alles Grando aan.
Fam. de Ruiter
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 3 januari 2022
Ondanks lastige Corona tijd zijn we prima geholpen, zowel tijdens Zoomcontacten als bij bezoeken van de showroom. We zijn 100% tevreden!
Edith en Jan Knollema
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 3 januari 2022
Ben heel tevreden. keuken ziet er keurig uit zoals belooft. goed geholpen door Romy en peter. ook de badkamer zijn wij tevreden over met dank aan Carl.
Aw.v.helsdingen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 3 januari 2022
Fijne verkoper, niet opdringerig. Wat voor ons sowieso al een pré was, na verschillende keukenwinkels bezocht te hebben. Spullen op tijd geleverd en zo ook de plaatsing. De 2 monteurs die onze keuken geplaatst hebben zijn super ! Vriendelijk, netjes werken, kennis van zaken. Een dikke duim !
Fam. Vink
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 2 januari 2022
Samen een mooi ontwerp gemaakt voor een nieuwe badkamer. Kort daarop besloten dat het aanpakken van het toilet dan in een moeite door ging en ook die meteen besteld. De montage vond netjes volgens afspraak plaats en de praktische probleempjes die er nog waren werden vlot vastgesteld en opgelost. Het resultaat is erg mooi geworden, Aan te bevelen.
Pieter Esselink
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 1 januari 2022
Wij hebben een half kookeiland met quooker kraan en inductiekookplaat met afzuiging in het midden. Ook een kastenwand met 2 combi magnetronovens. Wij hebben goede voorlichting en adviezen gekregen over wat mogelijk was en wat niet in onze situatie. Ook fijn meegedacht. Het plaatsen ging heel snel. Alles was aanwezig, niets was kapot of hoefde nageleverd te worden. Het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden. We zijn er heel blij mee.
H. Hilbolling
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 31 december 2021
Wij hebben in 2021 een nieuwe badkamer en nieuwe toiletvoorziening voor beneden in ons huis gekocht bij Grando Zwolle. Na de vele overleggen en onze wensen kenbaar gemaakt te hebben, is Grando voor ons aan de slag gegaan. We wilden graag een bad van steen, deze laten bouwen dus, zodat je er ook in kan staan als je gaat douchen en tevens in kan badderen. Dat hadden ze nog nooit verkocht/gedaan. Wat wij goed vonden, is dat ze het niet voor onmogelijk hielden maar meteen gingen overleggen met hun installateur uit Elburg (badkamertotaalservice Elburg). Na overleg kon onze droom worden gerealiseerd. (betreffende installateur had het nml zelf ook thuis ;-) ) De planning verliep uitstekend, het betreffende installatie bedrijf was echt geweldig! Zeer vakkundige mensen die ook oog hadden voor onze wensen en met ons meedachten. De verkoper van Grando is ook steeds bij ons eerste idee gebleven om toch zo onze droom te laten verwezenlijken. Dat vonden wij heel goed! Een tip: Je weet nooit waar nog iets moet bijv een haakje hier, een haakje daar....dat kan je pas op het laatst beslissen als ze met de installatie bezig zijn. En dat kan/moet je dan ter plekke bestellen/kopen zodat de installateurs dat mee kunnen nemen. De verdere service was ook goed (wastafel was beschadigd maar kregen keurig een nieuwe). Al met al echt super! Wij zijn heel blij.
Hoving en/of de Vries
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 31 december 2021
Keuken geleverd voor de kerst, keuken geplaatst net na de kerst (en dat terwijl de monteurs eigenlijk vrij zijn, heeft grando toch uitzondering gemaakt) wat een top werk, en wat een prachtig resultaat!! Fijne monteur. Hij had iemand van grando gebeld om t keukenblad erop te leggen( graniet) en die komen hem dan gewoon helpen. Niets meer dan lof...!!!
Angelique
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 28 december 2021