Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Badmeubels en keuken in filaal Hoorn uitgezocht en besteld. Zeer prettig geholpen van begin tot eind. Prettige communicatie over het verloop van alles, tot aan de montage aan toe verliep het goed.
Fam. Marsen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 16 januari 2023
Wij hebben zowel onze badkamer als keuken bij Grando Doetinchem gekocht. Zowel Coen als Linette namen uitgebreid de tijd voor ons en dachten met ons mee. Beide zitten er inmiddels in en we zijn dik tevreden met het resultaat, het is erg mooi geworden!
Arne Wiggers
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 16 januari 2023
Alle credits voor de monteurs en hun leidinggevende! Met net een nieuwe vloer en geschilderde muren, waren de monteurs zo netjes. Daarnaast allen heel oplossingsgericht, kritisch en correct. Kwamen beloftes na en nu genieten we enorm van onze nieuwe keuken. Dank!
Silvia
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 16 januari 2023
Vorig jaar bij Grando Mijdrecht zowel een keuken als een badkamer gekocht. Later nog de tegels voor de vloer en de wanden van de douche en het toilet. Zie de foto's. Bij de levering was ook hier het landelijke probleem van langere levertijden voor de inductiekookplaat. Door inzet van de medewerkers van Grando was alles compleet toen wij met de installatie begonnen en het eind resultaat is prachtig geworden. Ook de laatste paar kleinigheden zijn vlot en baar tevredenheid opgelost.
B. Klinkhamer
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2023
We hadden door een mega verbouwing veel mogelijkheden voor het plaatsen een keuken. Eenmaal bij Grando Barendrecht prima ontvangen door de gastvrouw. Evert en Mike hebben super meegedacht waardoor we geen standaard keuken hebben maar een die perfect past bij onze eigen smaak. Alles volgens afspraak geleverd en ook alles meteen goed. De keuken is fantastisch geworden dus bedankt Evert en Mike voor jullie geduld. Ik raad Grando Barendrecht aan voor goed advies.
Judith
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2023
Super geholpen door het professionele team! De door ons uitgezochte keuken is volledig naar wens geleverd! Grote complimenten.
Frans Schreurs
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2023
Prettig geholpen door Iris bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. We hadden zelf een uniek oud meubel op het oog en het was geen enkel probleem dat we niet alles via Grando bestelden. Iris dacht enthousiast mee over een mooie inrichting. We zijn nog dagelijks blij met het resultaat. De winkel is wat prijziger dan sommige anderen, maar de kwaliteit is er ook naar.
Sanne
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2023
Aanschaf nieuwe keuken. Verkoopadviseur Hans was zeer prettig, behulpzaam, bekwaam en duidelijk in communicatie om goede keuze te maken voor de aanschaf. Montage door monteur Michael ging prima. Accuraat, schoon en goed werk afgeleverd. Verpakkingsmateriaal werd zeer snel opgehaald.
M. Lugtenburg
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 13 januari 2023
Wij hebben een hele nieuwe keuken aangeschaft bij Grando. De service tijdens het voortraject, levering en plaatsing waren top! Gert heeft ons perfect geadviseerd over de mogelijkheden en een hele mooie en praktische keuken voor ons ontworpen. De aannemer heeft de keuken vervolgens heel professioneel en netjes geplaatst. Wij zijn super tevreden, alles is precies conform het ontwerp. We kunnen Grando Hazerswoude van harte aanbevelen!
Fam. Sloesarwij
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 januari 2023
In vergelijking met andere keukenzaken had ik meteen een goed gevoel bij Grando keukens. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door Birgit en samen zijn we mijn keukenproject gestart. Brigit dacht goed mee, bracht mijn wensen in beeld, voerde wijzigingen door. Werkte op afspraak, zodat ze alle tijd voor mij had. Dat was erg prettig. Kwam bij mij thuis, maakte een compleet en passend keukenontwerp. Brigit heeft mijn project geleid van A tot Z. Van uitvoering tot de oplevering. De montage van de keuken werd uitbesteed door de fa. Spijkers. Ook dit bedrijf verdient een dik compliment voor alle werkzaamheden die zij verricht hebben. Nu, twee maanden later ben ik nog blij met mijn keuken. Ik zou zeggen op zoek naar een nieuwe keuken, maak een afspraak met Brigit Naaijkens.
Ans Meurs
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 januari 2023
In eerste instantie zijn wij bij Grando Hengelo gekomen voor een keuken voor het nieuwbouw huis van onze dochter. We werden zo goed geholpen in een prettige ongedwongen sfeer, dat we besloten ook onze nieuwe keuken daar te bestellen. Over de kleur waren we het nog niet eens. Mijn man leek Engels groen mooi, ik zwart. Marcel Zeggelink (de eigenaar) kwam als compromis met een prachtige donker grijsgroene kleur voor de fronten en een zwart granieten aanrecht. Gewaagd, maar inmiddels staan onze keuken en bijkeuken te pronken. Dat we geen betere keuze hadden kunnen maken lijkt uit alle verraste uitroepen van familie en vrienden. Marcel bedankt!
Ingrid Seebus
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 9 januari 2023
Fijn geholpen door Steven en collega's, we zijn super blij met onze prachtige keuken en bevelen jullie met liefde aan!
Hidde
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 9 januari 2023
Door de deskundigheid en goede communicatie van Rick en de monteur René van bedrijf Sibma hebben wij nu een prachtige keuken die aan al onze verwachtingen voldoet. Van begin tot eind is alles volgens plan verlopen.
T. Idsinga
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 7 januari 2023
Wij zijn zeer tevreden. Alles is geheel volgens plan verlopen. Het team was zeer vakkundig en accuraat. Na de werkzaamheden werd ook alle rommel netjes opgeruimd.
R. Herman
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 6 januari 2023
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht. Voordat wij bij Grando aankwamen zijn we bij een aantal andere keukenzaken geweest, maar was het net niets. Toen wij bij Grando binnenstapten voelde het direct goed. Het voelde direct goed. Na rustig rond te hebben gelopen, hebben wij een gesprek ingepland en dit gesprek verliep super. Wij hebben ontzettend goed en kundig advies gekregen. Waar wij vragen hadden kregen we een duidelijk antwoord en nog belangrijker de adviseur dacht ontzettend goed met ons mee. Natuurlijk konden wij niets anders dan een fantastische keuken door Grando te laten ontwerpen en te kopen. Tijdens de levering van de keuken ging alles goed. Het was fijn dat dezelfde heren de leidingen legden (de ene dag) en de keuken monteerden (andere dag). Hierdoor weet ik met wie ik te maken heb. Deze heren waren erg netjes en hielden contact als er eventueel iets was om te overleggen. Heel prettig. Een klein probleempje met een stopcontact (die deed het niet). Maar 1 telefoontje en ze staat direct voor je klaar. Dit is erg fijn dat ze met eigen moteurs werken ipv dat ik, als klant, van kastje naar de muur word gestuurd. Tussentijds was het contact goed. Als er vragen waren konden wij laagdrempelig contact opnemen en werd hier snel op gehandeld. Wij zijn tevreden met de keuken, maar vooral met het advies, de kennis en kunde van de medewerkers en monteurs.
Hester
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 5 januari 2023
Keuken. Erg blij met de totaliteit van het proces van begin tot eind.
Mario
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 3 januari 2023
Wij hebben een keuken gekocht. Er werd goed meegedacht over onze wensen. De levering en installatie was perfect verlopen. Alles in een keer goed. Goede service met aandacht voor de klant.
Smit
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 2 januari 2023
De door ons uitgezochte keuken werd tijdig afgeleverd met nog wat nalevering (werkblad e.d.), maar wel juist op tijd. De plaatsing ervan en de afbraak van de oude keuken, met plaatsing van een container is prima verlopen. Alle gemaakte afspraken werden goed nagekomen. De keuken is geplaatst door een uitstekende vakman, waarmee we en heel goed contact hadden (het klikte meteen, zogezegd). Twijfelt u nog? Bezoek dan één van de vestigingen van Grando, echt grandioos!
Hans Vijbrief
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 2 januari 2023