Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, goed meegedacht over de mogelijkheden, contact was prima, op tijd geleverd en geplaatst, al met al is het een schitterende keuken geworden.
Helene Zebregs
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 20 februari 2021
Bij het kopen goed geadviseerd, veel ideeën aangedragen, daar konden we echt wel wat mee. Levering volgens plan. Plaatsing was super. Top monteur. Zo heerlijk rustig, kundig en netjes aan het werk. Er mankeerde en ontbrak echt niets aan. Plaatsing was in een keer goed.(hebben daar bij eerdere keuken slechte ervaring mee gehad). Echt super. Wij zullen Grando echt bij anderen aanraden.
Peter en Cissy de Graaf
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 20 februari 2021
Wij hebben een badkamer besteld en zijn prima geholpen en geadviseerd door Anne. Alles keurig afgeleverd en geplaatst door de twee toppers Walter en Hans. Zijn er ontzettend blij mee!
Hans en Joke Voordouw
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 20 februari 2021
Op 04-10-2020 1e gesprek met Angie van Grando Naaldwijk. In de 1 5 uur hebben we de opstelling van de keuken bepaald en al wat frontjes en werkbladen bekeken. Op 23-10-2020 2e gesprek met Angie. Alle apparatuur frontjes werkblad en overige zaken voor de keuken besproken. Vervolgens een overzichtelijke en gespecificeerde offerte meegekregen inclusief 3D tekeningen van de keuken. Op 06-11-2020 3e gesprek met Angie. Wat kleine zaken nog aangepast. Vervolgens de definitieve keuze gemaakt. Alle gesprekken van 1 5uur met Angie waren zeer goed. Goed meedenken tips en advies geven. Totaal niet opdringerig om de offerte te ondertekenen. Kortom gewoon super klasse geholpen bij Grando Naaldwijk. Het plaatsen van de keuken duurt nog wel even want het betreft een Nieuwbouwproject in Naaldwijk. Ik zal te zijner tijd wel een feedback geven over hoe dat is gegaan.
Willem Vessies
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 19 februari 2021
Het was voor het eerst dat wij een badkamer gingen verbouwen. Wij zagen er best wel tegen op, we hadden de missers van een andere badkamerwinkel bij onze zoon nog vers in het geheugen staan. We liepen bij toeval langs Grando en zijn er even binnen gelopen. We kwamen met Evert aan de praat en even later was onze badkamer in 3D getekend en met een indeling die wij niet hadden kunnen verzinnen. Overal was een oplossing voor en Mathijs heeft echt vakwerk afgeleverd en ruim binnen de afgesproken tijd. Evert zet de koffie maar weer klaar want de keuken is ook aan de beurt.
Bert en Karin Broersma
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 19 februari 2021
We zijn erg tevreden over onze keuken, welke besteld en geplaatst is door Grando Zwolle. Er zijn veel keuze mogelijkheden en tevens is er de mogelijkheid om lopende weg nog aanpassingen door te voeren. Voor ons erg prettig, omdat wij meerdere malen twijfelden aan ons keukenblad en zijn daarom meerdere malen in de showroom geweest. Voorafgaand aan de daadwerkelijke montage is Grando langs geweest en heeft alles op de millimeter nauwkeurig ingemeten. Dit was tevens op de millimeter een vereiste, omdat wij twee gestucte muren hebben waar de hoge kasten ingeschoven moeten worden. Dit was spannend tijdens de montage, maar ook dit bleek goed te passen. De bovenste panelen van de hoge kast zijn speciaal custom made gemaakt, omdat wij graag de hoge kasten tot het plafond wilden laten doorlopen. Dit is niet standaard, maar dus wel mogelijk. Voor wat betreft het apparatuur zijn we ook erg tevreden (Siemens Studioline, Miele vaatwasser, Bora X Pure, Quooker met Cube, etc. Het koffiezetapparaat van Siemens is nageleverd, echter heeft Grando ons hier tijdig over geïnformeerd. Om de leveringstijd te verkorten heeft Bas van Grando Zwolle het apparaat persoonlijk langsgebracht en tevens afgemonteerd. Persoonlijk hechten wij veel waarde aan een keuken, omdat wij vonden dat het een parel in onze woonkamer moest zijn. Natuurlijk heel persoonlijk maar we zijn zeker van mening dat het gelukt is. Ik zou Grando zeker aanbevelen!
M.Meissner
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 18 februari 2021
Prima support tijdens aankoop periode. Rustig niet opdringerig, kundig. Installatie info was duidelijk voor aannemer/loodgieter waardoor keuken Installatie in een dag plaats vond. Keuken installateurs hebben nauwelijks een vraag gesteld.
Marcel Mossou
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 17 februari 2021
Na op pad te zijn geweest voor onze keuken, badkamer en wc kregen we te maken met de Corona. Door online op onderzoek te zijn gegaan belde Grando ons op voor een thuis bezoek. Na het bezoek wat ons erg beviel, ging het snel. De 3D tekeningen en offerte waren op maat. Datgene wat we wilde werd ons aangeboden tegen een scherpe prijs met een levertijd waar wij mee konden leven. Nadat alles geplaatst was kwam de ondernemer opleveren. Al met al een hele prettige ervaring. Er waren een paar punten bij oplevering die aandacht vroegen, deze waren binnen 3 weken opgelost. Grando Amersfoort is wat ons betreft een aanrader! Aanvulling ontvangen 26 februari 2021: Het is allemaal gemonteerd en geleverd. Het was allemaal netjes verlopen hadden paar puntjes en die werden netjes opgelost dus ben nogmaals zeer te vrede.
joey de gooijer
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 16 februari 2021
Alles heel goed besproken en van begin tot einde alles perfect gelopen. Een dikke pluim voor Verkoper Johan en de man die alles in elkaar gezet heeft...echt top.
Michel & Ilona Zuiderwijk
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 16 februari 2021
Bij een groot huis hoort een grote keuken, en dat hebben wij geweten! Een leuk voor gesprek waarin wij onze wensen aangaven en vervolgens de steeds mooier wordende tekeningen van Jeremy maakte het plaatje compleet. Na veel koffie en brainstorm momenten zijn wij bij Grando Purmerend dan ook zeker geslaagd. Ook de aflevering is keurig verlopen. De montage duurde 2 dagen en is door de monteur Danny super gedaan. Een man met verstand van keukens plaatsen ging ook niet eerder weg voordat hij zelf tevreden was. Ook de nazorg van het blad en het afstellen van de kastjes werd snel gerealiseerd. Een aantal telefoontjes van Dennis na plaatsen of alles nog naar wens was is ook als zeer prettig ervaren. Tot slot willen wij iedereen voor en achter de schermen bedanken voor de goede services.
Jordy Krikken
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 16 februari 2021
Goed geregeld vrijdags werd alles afgeleverd en op de plek gezet. Maandag begonnen met breken, vanaf woensdag begonnen met voorbereidingen zelfs op zaterdag muurtje gebouwd maandag t/m vrijdag verder met tegelen en opbouwen. Laatste week wat rommelig, maar nu een super mooie badkamer, compliment aan Tom Apeldoorn
W. van den Bedem
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 februari 2021
We hebben 1 oktober 2020 de keuken gekocht bij Suzan van Grando keukens, we hadden een leuke klik met haar, kregen best goede adviezen en ze dacht goed met ons mee, dus zijn we heel tevreden en blij met onze nieuwe keuken natuurlijk
els markusse
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Wij hadden het geluk dat we een zeer behulpzame adviseur in de winkel troffen. Hij liet ons vele mogelijkheden voor de keuken van onze keuze zien. Ook kregen we een strakke tekening van hoe we de keuken uiteindelijk wilden. De keuken werd op tijd gebracht en enkele dagen daarna gemonteerd. We vonden het prachtig en zijn er blij mee, tot in de details.
S.van Dijk
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Duidelijke info van de adviseur gekregen mbt kosten plaatsing levering en prijs. Monteur super netjes heeft super netjes gewerkt en een prachtige keuken gemaakt.
Jan van Marion
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Heb een complete keuken gekocht met een 6-tal apparaten van ETNA. Van aankoop tot oplevering en alles daar tussen ben ik zeer tevreden. Fijne mensen en een heel mooi en goed product. Als ik al een opmerking heb, dan is het over het afvoeren van ,een enorme hoeveelheid, verpakkingsmateriaal. Dit heb ik erg onderschat. Zou een mooie extra service zijn. Nu moest ik er extra voor betalen.
S.Hazenberg
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Goede ervaring met verkoopster, luistert goed naar de wensen en is creatief met ontwerpen. Aanvulling ontvangen 17 februari 2021: Wij hebben een keuken gekocht. Deze is inmiddels geleverd en gemonteerd naar volle tevredenheid.
Baan
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Wij zijn heel tevreden over het advies /kwaliteit/plaatsing van onze keuken. Houden zich goed aan afspraken en op tijd alles geleverd. Prijs kwaliteit heel goed.
Michiel
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Wij hebben bij Grando in Uden een keuken gekocht. We zijn op een drukke zaterdag in de showroom tegen onze droomkeuken aangelopen. Ondanks dat wij op dat moment geen afspraak hadden zijn wij al uitstekend op weg geholpen door de 'huiskok' die ons een kopje koffie met iets lekkers aanbood en uitstekende uitleg kon geven over diverse kookplaten en ovens. Direct een afspraak gemaakt en daarna zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Teun. De levering en montage zijn ook super geregeld. Wij zijn zeer tevreden!
J. Domensino
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 15 februari 2021