Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Keuken. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen m.n.door Sander van de Meer. Het hele team is eigenlijk vriendelijk en enthousiast. Ook zijn we zeer tevreden over Johan, de keukenmonteur. Het bedrijf kan ik iedereen aanraden.
Ria uit Amsterdam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 19 februari 2020
Een keuken, we hadden geen ervaring met Grando maar door de klantvriendelijkheid waren we meteen geïnteresseerd. Toen we andere keukenzaken bezocht hadden wisten we meteen het wordt Grando keukens uit Zwolle. Ik zou ook iedereen Grando aanraden de deskundigheid, geduld en vriendelijkheid was voor ons enorm doorslaggevend we hebben een super mooi keuken.
Ferdinand Garib
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 18 februari 2020
Ik heb een compleet nieuwe keuken gekocht met inbouwapparatuur. In de keuken moest het nodige verplaatst worden. Ketel op een andere plek en ingebouwd, muurtjes verbreed en ingekort. Met de hulp van Kevin van Grando in Utrecht zijn we uiteindelijk na heel veel passen, meten en heel veel goede tips tot een mooi ontwerp gekomen. Tussen bestellen en plaatsen zijn er nog wat wijzigingen geweest, die konden worden doorgevoerd. Gisteren is de keuken geplaatst. In een dag door Frans. Vakwerk. In het echt is de keuken nog mooier dan op de 3 d foto. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar heb er alle vertrouwen in dat dat ook goed gaat komen. Kortom, mede dankzij Grando heb ik mijn droomkeuken.
Marja
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 18 februari 2020
Bij Grando Barendrecht een badkamer gekocht, tijdens het gesprek aangegeven dat wastafel links en rechts een afleg ruimte zou krijgen zo was ook te zien op de 3D tekening, echter toen wastafel werd geleverd bleek het een wastafel te zijn zonder afleg ruimtes, deze bleek in onze maatvoering ook helemaal niet te bestaan. Met de verkoper nog geprobeerd om een alternatief te vinden echter was niets naar ons zin bij, dus hebben we maar besloten de geleverde wastafel te houden. We hebben nu dus een wastafel niet niet geheel naar ons zin is, dat is jammer en ik vind dat de verkoper hier wel een steekje heeft laten vallen. Verder geen klachten over Grando Barendrecht zijn vriendelijke mensen die je proberen goed te adviseren. Waar ik zeker heel tevreden over ben is de installatie van de badkamer en toilet door Tegelloog Marco, zelden iemand gezien die zo precies en netjes werkt als hij, echt een super vakman.
A.C. Pellicaan
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 17 februari 2020
Wij hebben een keuken gekocht. Zeer deskundig geholpen, er werd alle tijd genomen. Er werd ons niets opgedrongen. De levering en plaatsing van de keuken verliep vlot. De keukenbouwer was betrouwbaar, beleefd en kundig. Waar nodig dacht hij mee en was niet te beroerd iets extra te doen. Wij zijn superblij met het mooie resultaat.
A Voskuilen
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 14 februari 2020
We hebben een nieuwe keuken in filiaal Helmond gekocht.Supervriendelijke mensen die je ontvangen en helpen bij de keuze.Ze nemen echt de tijd voor je.We hadden nog een vraagje over het schema van electra en water wat we hadden ontvangen.Even langs de winkel geweest en Peter heeft alles duidelijk uitgelegd.Alles in netjes geleverd en geïnstalleerd.Super service
M den Dapperen
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 13 februari 2020
Wij hebben hier een keuken gekocht. Deskundig advies gekregen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Gemoedelijke sfeer. Problemen werden zeer snel en correct opgelost! Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.
LH Lufting Sleen
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 12 februari 2020
Badkamer gekocht en we zijn goed geadviseerd. Plaatsing uitstekend. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Haans
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 12 februari 2020

Wij hebben onze badkamer gekocht bij grando In amersfoort! Super geholpen in de winkel en veel geduld met goed advies. Onze badkamer is een plaatje geworden.

Monique
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 11 februari 2020
Recent een nieuwe keuken gekocht bij Dinesh en zijn team. We zijn zeer tevreden over het advies en vooral het volledig ontzorgen bij de werkzaamheden rondom het plaatsen van de keuken is top. We zijn dan ook erg blij met onze nieuwe keuken.
E. Peelen
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 9 februari 2020
We hebben een keuken bij Grando gekocht. Nadat we binnen kwamen, werden we geholpen door een verkoper. Helaas waren voor ons toen een aantal dingen nog niet duidelijk. Daar kwamen we thuis achter en hebben we nog met een andere verkoper gesproken binnen dit filiaal. Bij deze verkoper hadden we wel een goed gevoel bij. Bij aflevering van de keuken bleek het aanrechtblad van de keuken helaas beschadigd. De volgende dag kwam de monteur en deze bleek niet op de hoogte van dit feit, maar ook een aantal gemaakte afspraken met de verkoper waren niet bij hem bekend. Gelukkig heeft de monteur toch uitstekend werk afgeleverd. De eigenaar was inmiddels van een aantal zaken op de hoogte en heeft direct alles in het werk gesteld om alle zaken goed te regelen en dit is ook zeker gelukt. Het is jammer dat er een aantal zaken niet goed ging, maar binnen 3 dagen was alles toch opgelost en hebben we een geweldige keuken. Grando Zwolle heeft ons dus niet in de kou laten staan, maar heeft alles gedaan om het voor ons als klant op te lossen. Dit geeft ons dan toch echt een goed gevoel en zijn de 5 sterren dan dus toch echt verdiend.
Gerrit Zoet
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 9 februari 2020
Super goed geslaagd voor mijn keuken en badkamer! Echt een aanrader qua kwaliteit en service! Hoe kies je een goede winkel uit vroeg ik mij af. Al snel vielen de prijsstunters voor mij af omdat ik kwaliteit van de spullen belangrijk vind maar ook de (te) dure winkels vielen af omdat je m.i. weer teveel betaald vanwege de 'image'. Na eerst online gezocht te hebben zag ik diverse positieve reviews over Grando en besloot ik naar de vestiging in Utrecht te gaan. Ik ben goed geholpen door Vincent bij het uitkiezen van de keuken. Ook zijn collega Kevin dacht heel goed mee bij het uitkiezen van de badkamer (en deels keuken) en hij had originele oplossingen waardoor ik uiteindelijk een mooie keuken en badkamer kon samenstellen dat voldoet aan mijn wensen. Zelfs wijzigingen achteraf werden goed opgepakt en ook daarbij werd proactief meegedacht. Het is fijn om als klant serieus genomen te worden. Er was geen druk om meteen te moeten tekenen en omdat ik zo tevreden was heb ik dat bij de 2e afspraak gedaan. Inmiddels is de keuken afgeleverd en de plaatsing door Grando was in 1 dag (i.p.v. 2 dagen was gepland was). Ook de spullen voor de badkamer zijn goed geleverd en worden op mijn verzoek momenteel door een aannemer geplaatst (vanwege verbreding badkamer). Kortom, mijn ervaring met Grando Utrecht is super positief. Inmiddels heeft een familiedlid bij een Grando vestiging dichterbij hun huis ook een keuken besteld. Ook zij zijn zeer tevreden.
Joyce B.
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 6 februari 2020
Wij hebben hier een super mooie en een zeer goede kwaliteit keuken gekocht. Zeer snelle levering en alles compleet! De jongeman die ons heb geholpen was er meedenkend en gaf tips die zeker geholpen hebben. Kortom voor een nieuwe keuken of badkamer zeker daar heen gaan. Top zaak! Ps en betaalbaar.
Willem
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 5 februari 2020
De service tijdens de bestelling was prima. Alleen hebben 2 vijf pakken met wandtegels teveel geleverd (en dus berekend). Hierover telefonisch contact gehad. Maar ze blijven zwijgen in alle toonaarden. Jammer, ik zou dat voortaan wel in de overeenkomst laten opnemen dat teveel geleverde dozen met tegels worden teruggenomen en het overeenkomstige bedrag wordt terugstuurd.
Luuk van Deel, Ede
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 5 februari 2020
Keuken gekocht. Goed verkoopadvies en alles goed geleverd en geplaatst. Kortom top service.
P. Delsing
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 4 februari 2020

Nieuwe keuken met miele apparatuur en bora inductie kookplaat. Super goed geholpen door Iris Boering. Top adviseuse met inzicht en begrip voor de klant!

HJ van Breukelen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 2 februari 2020
We hebben een keuken bij Grando Breda gekocht. We zijn heel tevreden. Alles is goed verlopen. Voorbereiding en plaatsen. Goed geholpen door Vera.
Joep schets
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 2 februari 2020
Badkamer en keuken. Uitstekend geholpen bij de keus van de inrichting en materialen en apparatuur. Goede suggesties gekregen. Tijdens de sloop en bouw misten we soms de regie, maar alles is uiteindelijk prima geregeld en het resultaat is helemaal naar onze zin .Grando heeft er alles aan gedaan om voor ons een mooie keuken en badkamer te verzorgen. We zijn er blij mee
A.Klink
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 31 januari 2020