Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Inspirerende showroom. De keukenadviseur heeft ons prima geholpen en goed meegedacht. De 3D tekening geeft je een goed idee van wat er geïnstalleerd wordt. De keukenmonteur die alles installeerde was uiterst vriendelijk en heeft de keuken super geïnstalleerd.
Robert
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 7 september 2020
Deze mail gestuurd naar Grando Heerenveen: Aan Menno en Karin: Allereerst willen wij jullie graag laten weten dat wij echt enorm blij zijn met de nieuwe keuken! Naarmate de tijd verstreek, werd het toch erg spannend en vroeg ik mijzelf af of de keuken wel echt zo mooi was als dat ik hem in mijn hoofd had. En inmiddels kan ik jullie vertellen dat ik hem in het echt nog veel mooier vind! Wij willen jullie dan ook enorm bedanken voor de goede, vriendelijke en professionele hulp bij het uitzoeken van de keuken! Jullie hebben erg goed geluisterd naar onze wensen, dit zien wij dan ook terug in de keuken en de indeling hiervan. Fijn!
Marije
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 6 september 2020
Wij hebben in 2016 een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. Het is een mat witte hoek keuken met twee delen van twee brede lades met erboven een 5-pits inductie, in de hoek een systeem die eruit kan om pannen (of iets anders) op te zetten, daarnaast de wasbak met Quooker en daarnaast de vaatwasser. Aan de andere kant van de hoek, wasbak en vaatwasser, hebben wij nog drie halve kastjes laten plaatsen voor servies, glazen, etc. De afzuiging is bij ons in een goot (stucwerk) aan het plafond ingebouwd. Aan de andere muurzijde staat het andere deel van de keuken, waar onze koelkast met vriesvak en oven met magnetron functie is zijn verwerkt. Boven en onder de over zijn nog opberg kastjes. Deze zijde is niet in mat wit, maar in een hout kleur. Dit hebben wij gedaan, zodat niet alles zo wit is in de keuken. Dit was wel heel veel informatie over onze keuken ;) Nu kort maar krachtig onze ervaring met Grando. De desbetreffende collega waar wij onze keuken bij hebben gekocht was super. Echter in zijn afspraken voor het plaatsen, was hij wat minder goed. Toen ons nieuwbouw huis eenmaal af was, en hij er niet meer werkte, kon een andere collega het oplossen. Dit heeft hij heel erg netjes opgepakt en is onze keuken uiteindelijk netjes op tijd gemonteerd.
Paul
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 4 september 2020
Deskundig advies, duidelijke afspraken, en vakkundige montage. Kortom een aanrader als het gaat om een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Edgar
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 2 september 2020
We hebben een keuken gekocht met o.a. een eiland, Quooker, combi-stoomoven en een inductiekookplaat. De verkoper (en collega's) waren zeer vriendelijk en vakkundig. De 3D schets was precies zoals het geworden is.
Ronald van Calker
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 2 september 2020
Wij zijn bijzonder goed geïnformeerd door de adviseur van Grando Hoorn over de mogelijkheden voor een nieuwe keuken. Hij dacht mee in de mogelijkheden en hield rekening met onze wensen. Het verdere traject van inmeten, levering, plaatsing en nazorg is zeer prettig verlopen
A. Hansen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 2 september 2020
In juli 2019 een keuken uitgezocht. Prima geholpen door Jeff. In november 2019 is die geplaatst. Dit is door de monteurs prima uitgevoerd. Na enige maanden begon de spatrand achter het gasfornuis te verkleuren. (brandplek). I.o.m. Jeff hebben we in de zaak een ander type spatrand uitgezoch via een klein proefstuk. Tijdens plaatsen hiervan bleek er een kras op een van de delen zat. De helft was al geplaats, maar voor de andere helft zou een nieuwe plaat komen. Al na een dag vonden we de nieuw gekozen spatrand totaal niet passen bij het aanrechtblad. We hebben de plaatsing weer stop laten zetten. Uiteindelijk gekozen voor een glazen achterwand bij het fornuis, en de rest weer het zelfde materiaal als het aanrecht blad. Omdat Grando de glazen achterwand niet kon leveren, deze zelf aangeschaft en het overige deel opnieuw laten plaatsen door de monteurs van Grando In het geheel dus prima opgelost.
Astrid en Peter
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 2 september 2020
Goede voorlichting, goed geluisterd naar onze wensen. Resultaat is super we zijn er erg blij mee .
Jeroen Van dijk
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 2 september 2020
Wij waren voor onze uitbouw op zoek naar een nieuwe keuken. Bij deze zoektocht zijn we uitstekend geholpen door Bas. Vriendelijke en goede service in de winkel en daarnaast een goede service bij het leveren van de keuken.
Niek
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 1 september 2020
Vanaf het moment dat wij de vestiging in Utrecht binnen stapte hadden mijn vrouw en ik direct het gevoel van dit kon wel eens de zaak worden waardoor wij een badkamer en wc renovatie laten doen. We werden ontvangen in een ongedwongen en no nonsens sfeer wat ons enorm aanspreekt. Geen gladde praatjes of andere vage verkoop technieken, nee gewoon to the point en duidelijk. De verkoper Kevin deed enorm zijn best in het meedenken van de renovatie en maakte een prachtige 3-D tekening voor ons. Op zo'n moment komt een badkamer tot leven en zie je dat er veel mogelijk is in een kleine badkamer. Kortom wij waren er eigenlijk direct uit. De monteur Carl is er een met gouden handen en weet eigenlijk voor ieder probleem een oplossing te bedenken. Hij betrekt je volledig in het hele proces van slopen tot bouwen en afwerken. Dus ook over de monteur Carl en zijn medewerkers die van het begin tot einde bij de renovatie betrokken zijn geweest zijn wij meer dan tevreden. Ieder moment waneer een van ons in de badkamer is genieten we met volle teugen en denken we regelmatig aan de vakkundigheid van de medewerkers van Grando uit de vestiging Utrecht. Kortom wij zijn heel tevreden over het hele proces. Het kon niet beter.
Cees Ouwehand
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 31 augustus 2020
Gekochte keuken inclusief elektra, waterleiding en schilderwerk, met zeer veel zorg geplaatst door zeer klantvriendelijk personeel. Personeel had maar een doel: een zo'n hoog mogelijk afwerkingsniveau.
Richard
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 31 augustus 2020
Om een nieuwe keuken uit te zoeken hebben we een aantal keukenzaken bezocht. Bij Grando werden we vriendelijk ontvangen en er is een grote hoeveelheid aan keukenopstellingen in de showroom aanwezig om eenvoudig de gewenste keuken te ontwerpen. We werden prima geadviseerd door Lean en deze had al snel onze wensen op papier. Omdat we viermaal eerder een keuken bij Grando hebben gekocht zijn we bekend met de uitstekende service en aftersales van deze firma en vinden dat ook erg belangrijk. Vanaf het moment van aankoop zijn we goed geïnformeerd over de levering en plaatsing en verliep alles exact volgens afspraak. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed bij Grando Keukens en wij zijn zeer tevreden over onze aankoop.
Brenda en Pieter
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 31 augustus 2020
Wij zijn niet gek op een review te schrijven. Maar voor Grando keukens maken we een uitzondering. Afgelopen januari en februari hebben we vele bedrijven voor keukens bezocht. Veel bedrijven hadden een beperkte opstelling of een (hoge) prijsklasse die ons niet aanstond. Er waren zelfs bedrijven die ons met keukenboeken een keuze wilden laten maken. Wij willen een proefopstellingen zien voor ideeën. Grando Heerenveen liet ons verschillende proefopstellingen zien van keukenstijlen en keukenapparatuur. Daarnaast zat in de aankoopprocedure nog een fijne bedenktijd om na 2 tot 3 weken de keuze zo nodig aan te passen. Hier hebben wij gebruik van gemaakt. Ons eerste gekozen keukenblad is achteraf toch grijs geworden en het is een andere koelkast geworden. Keuzes maken is soms heel moeilijk en details worden soms vergeten. Daarom is echt fijn dat je proefopstellingen kunt zien voor ideeën. Nu in augustus is onze keuken in twee dagen geplaatst door Grando. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. WIj vinden Grando Heerenveen een topwinkel met fijne mensen.
Familie van der Meulen
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 30 augustus 2020
We zijn bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen door Menno en Karen bij Grando Heerenveen. De klant is koning is hier nog het credo, zonder in gladde verkooppraatjes te belanden (in verschillende andere keukenwinkels troffen we wel het type gladde verkoper). Gewoon duidelijke communicatie, er was veel mogelijk, goed meedenken. Ook toen we niet tevreden waren over de achterwand werd dit zonder problemen kosteloos opgelost. Werd daarna direct weer achteraan gebeld of het zo naar onze wens was. Een fijne zaak waar we niets negatiefs over kunnen zeggen. Goede service, fijne mensen.
Rieneke van de Pol
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 29 augustus 2020
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, waarbij we heel goed geadviseerd zijn. Er werd goed naar onze wensen gekeken en geluisterd. De keuken is op de afgesproken datum geleverd en geplaatst. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Fam. de Jonge
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 27 augustus 2020
We zijn goed geholpen en we zijn heel tevreden . De montage is perfect uitgevoerd. Het is boven verwachting,zo mooi!
Fam.G.Bos
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 augustus 2020
Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de voorbereidingen zijn heel fijn verlopen. De adviseur Liesje Kooijman is ons prima van dienst geweest, meedenkend en behulpzaam. Wij bevelen Grando Uden aan. Aanvulling ontvangen 26 augustus 2020: De aankoop is al geleverd en gemonteerd en als aangegeven zijn wij zeer tevreden, zowel levering als montage zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Familie van der Aa
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 25 augustus 2020
Zeer tevreden de keuken die wij gekocht hebben bij Grando is van begin tot en met plaatsing een feestje geweest. Alle lof voor de dame en heren die hier een aandeel in gehad hebben en daar bedoel ik mee het ontvangst in het filiaal alles naar wens kunnen regelen en de heren die de plaatsing hebben uitgevoerd zijn vakmensen petje af.
John en Anja Houwen
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 24 augustus 2020