Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn goed geïnformeerd door Grando en alles wat uitvoerder Rinus beloofde werd waar gemaakt.
Gerard van der Hoff
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 25 mei 2022
Wij zijn uitstekend geholpen door het grando team in Amersfoort. Door corona en levering moesten we op div delen wachten maar ze hielden ons goed op de hoogte en meedenkend vermogen. Grote klasse. Ik zeg ga naar grando keuken en bad!
Vincent
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 24 mei 2022
Wij hebben een complete renovatie van de badkamer laten uitvoeren door Grando, dit is zeer goed verlopen zowel de uitvoering als de bestellingen. Ondanks dat er een gedetailleerde tekening van de badkamer was gemaakt blijkt in de praktijk in overleg met de aannemer gemakkelijk aanpassingen kunnen worden doorgevoerd. De aannemer werkt netjes en heeft zijn spullen op orde. Dit alles binnen afgesproken levertijd.
Els en Gerrit Timmerman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 mei 2022
Geweldige begeleiding, luistert goed naar de wensen en adviseert op basis van de vragen. Voor alles was een oplossing of eventueel alternatief.
Henk Burger
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 23 mei 2022
Op aanraden van vrienden mijn keuken bij Grando gekocht. Dankzij Risza heb ik de perfecte keuken kunnen samenstellen! Hij heeft goed begrepen wat ik zocht en wat ik belangrijk vind. Ik ben daarom naast de fijne service ook extra blij met mijn glitteraanrechtblad! Het contact verloopt prettig en er wordt meegedacht. De aanrader is terecht!
Stacey
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 22 mei 2022
Wij hebben onze keuken en vloer gekocht bij Grando in Zwolle. Daar werden we ontzettend fijn geholpen door Marion. Van begin tot het einde was de service top! Helaas was onze oven die we hadden uitgezocht niet leverbaar. Maar gelukkig kwam Grando wel met een alternatief. Afgelopen week is keuken vakkundig geplaatst door ervaren monteurs en is het helemaal naar ons zin geworden. Wij zijn zeer tevreden!
Fam. Leemkuil
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 21 mei 2022
Erg fijne benadering, goed luisterend oor en deskundig advies. Correcte afhandeling en een goede service, wat we waardevol vonden. We zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.
Sietske en Klaas
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 20 mei 2022
Door onze prima ervaringen bij de aankoop van een keuken in 2008 zijn wij met goede verwachtingen terug gegaan naar Grando in Wormerveer. Gelukkig was ook Ruud nog steeds de geweldige verkoper. Door verhuizing moesten we zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer aanschaffen. Alles speelde zich nog af in coronatijd met gesloten winkels. Vandaar dat de eerste contacten telefonisch plaats vonden. Ik moet zeggen dat met name Ruud zich werkelijk fantastisch heeft ingezet om ons te helpen de goede keuzes te maken en veel praktische tips heeft gegeven. Dat wil zeggen rekening houdend met onze leeftijd en met onze portemonnee. Kortom we hebben niets dan lof over de wijze waarop we zijn behandeld en de snelle manier waarop installatie van keuken en badkamer plaats vonden.
Hetty en Frans Dijkstra
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 20 mei 2022
Het personeel is erg behulpzaam. Ook als het heel druk is ze nemen all tijd voor je. Heel fijn, niks is teveel gevraagd. Staan altijd voor je klaar.
Angelica Bussink
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 19 mei 2022
In de showroom prima geadviseerd en geïnformeerd door Iris, de montage van de badkamer en een tweetal toiletten zijn uitgevoerd door Carl en Maurits. Deze heren werken netjes, en adviseren de klant indien nodig. Carl en Maurits het ziet er goed uit.
Tilly Roverts
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 mei 2022
Complete luxe keuken gekocht. Na goed naar wensen geluisterd te hebben, volgt een verrassend ontwerp; die verder gaat dan onze wensen. Pro actief meedenken, super begeleiding. Aantal apparaten niet leverbaar ten tijde van levering; geweldig hoe naar oplossingen wordt gezocht. Super installatie. Ontwerp was een feestje, levering super, installatie een feestje en nu volop genieten. Super zaak.
Haasjes
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 16 mei 2022
We kochten een badkamer die door de heer Justin Jones geïnstalleerd werd. We hebben hem als zeer kundig ervaren met oog voor detail, planning en uitvoering. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor. Een prettig mens waar het goed toeven mee was. We genieten o.a. volop van de heerlijke rainshower, ruime wastafel en prachtige spiegelkast.
Haye & Magda Strikwerda Samson
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 15 mei 2022
We zijn heel goed geholpen bij het samenstellen van onze droomkeuken! Grando heeft ruim aan onze verwachtingen voldaan, ook meegedacht in oplossingen. Ook het meerwerk was prima verzorgd. Kortom Grando is een aanrader!
Fred v Gils
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 13 mei 2022
Wij zijn bij meerdere keukenboeren geweest. Daar waar we overal het gevoel hadden te maken te hebben met een "verkoper" was het een verademing toen we bij Grando op gesprek gingen. We hadden hier te maken met verkopers die hun vak verstaan. Zij treden op als adviseur en denken mee. Uiteindelijk kozen wij voor Grando. Wij kozen uiteindelijk voor de beste service i.p.v. goedkoopste (scheelde weinig). Tuurlijk kan er tijdens het proces wat anders lopen. Dit werd echt perfect opgepakt en geregeld. Wij hebben eerst contract gehad met Patrick en Jeremy en later met o.a. Dennis. Ik vind het onwijs knap dat men hier dezelfde goede service verleend. Je merkt namelijk niet dat je ineens met een andere type verkoper te maken hebt. Ze hebben allen de zelfde DNA, rustig en klantgericht. Keurig heren, onze zwarte eiken keuken met marmerblad staat er voortreffelijk bij.
Rachid
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 13 mei 2022
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Keurig afgeleverd en de monteur heeft hem heel kundig geplaatst.
Cazander
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 11 mei 2022
Bij de vestiging in Tilburg geweest voor de aanschaf van een nieuwe keuken. Enorm fijn contact met Dave gehad. Hij neemt echt de tijd voor je. We hebben al onze wensen kunnen uitleggen en zijn samen tot een perfect resultaat gekomen. Snelle levering en een mooie prijs. Voor een volgende keer komen we zeker terug!
Mathijs
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 11 mei 2022
Goed advies...er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd goed meegedacht. Wij hebben bij Grando Assen een badkamer besteld. Dit is allemaal prima bezorgd en fantastisch geplaatst. Wij zijn super tevreden hoe het allemaal gegaan is en hoe de badkamer is afgeleverd. Echt een aanrader!
Jr steenbergen
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 8 mei 2022
Aangekocht een keuken met keukeneiland waarin onze persoonlijke wensen zijn verwerkt. Super in gedachte uitwisselingen om een schitterend resultaat te krijgen in kleur en design. Vakkundig geplaatst door nette mensen. Voor ons geldt Grando keukens een aanrader.
Nico Kuijpers
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 2 mei 2022