Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Prachtige keuken gekocht, uitstekend geadviseerd door een goede verkoper. Ook de montage was uiterst vakkundig.
Mark van Oosterwijk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 november 2020
De persoonlijke aandacht vanuit Vera was super. Er werd meegedacht met de klant en niet alleen voor de belangen van Grando. Wat ik miste was het advies bij het inmeten dat het netter was geweest om het blad door te leggen in het kozijn, nu moet ik het achteraf laten doen en is het niet uit een stuk. Al met al door Vera super geholpen!
Jan den Otter
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 16 november 2020
Goed advies, adviseur heeft vooral goed meegedacht met onze wensen tav. een aangepaste inrichting van de badkamer voor een gehandicapte zoon. Er was voldoende tijd en rust om ideeën te ontwikkelen, te het overwegen en keuzes te maken in materialen. Showroom bood ook voldoende keus in materialen. De afgesproken (nauwkeurige) planning is gehaald. Helemaal tevreden!
Bert
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 16 november 2020
Direct bij binnenkomst een goed gevoel. Goede service in het gesprek en bij het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Uitgebreide aandacht voor alles. Vriendelijk en goede koffie. Communicatie over alles verliep goed. Mooie zwarte keuken laten plaatsen, die voldoet aan de verwachtingen.
Kees Kok
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 16 november 2020
Wij zijn zeer tevreden over de keuken en voldoet zeker aan onze verwachtingen. Deze is door de monteur perfect geplaatst en is mooi afgewerkt. Voordat de keuken geplaatst werd waren er wel wat problemen met de demontage maar dat is tot volle tevredenheid opgelost.
Marion van der Heijden
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 16 november 2020
Erg tevreden over de service, vanaf binnenlopen in de showroom tot de laatste service beurt. Zeer vriendelijk personeel (incl de bezorgers), behulpzaam, vakkundig en er wordt meegedacht. Tijdens de montage waren een paar kleine punten waarvoor teruggekomen moest worden, ook dat werd heel goed opgepakt en snel ingepland. De communicatie verliep ook heel prettig en er werd snel gereageerd op mails. Met name dank aan Vincent Brizzi, hij heeft alles goed voor ons geregeld, een erg prettig contactpersoon. Grando is een echte aanrader als je zorgeloos een keuken wilt kopen.
Dorien Roeterink
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 16 november 2020
Goed voorgelicht over de mogelijkheden en netjes geplaatst alleen reparatie van afzuiger duurt lang
Martien Rood
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 13 november 2020
Wij kochten een prachtige moderne keuken (mocht ook wel want onze oude keuken was uit 1988) en slaagde redelijk snel. De communicatie verliep niet altijd 100% maar uiteindelijk geheel volgens verwachting en planning staat er een prachtige keuken. Het meedenken naar een oplossing voor een bestaande trapkast was prima, nog meer bergruimte gecreëerd dan voorheen. De monteur was in 1 woord geweldig. De geleverde keuken ziet er robuust en degelijk uit, we zijn er erg blij mee.
Niels Smit
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 13 november 2020
Prettig bedrijf! Heel blij met onze nieuwe keuken! Fijn geholpen met het maken van lastige keuzes, daar goed in geadviseerd. Goede service tijdens het plaatsen.
Thomas en Karin
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 13 november 2020
Badkamer en toilet besteld bij vestiging Hoofddorp goed geholpen advies gegeven wat wel wat niet te doen. Montage perfect geregeld kleine klachten direct verholpen
Ronald Blom
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 11 november 2020
Bij binnenkomst al gelijk het idee dat je een luxer segment showroom binnenstapt. Mooie materialen en goed uitgestald. Goed gevoel, niet eens ergens anders gekeken; gelijk een mooie keuken besteld. Nu net volledig geïnstalleerd, hartstikke blij mee. Hebben we in ieder geval al een plek voor als de badkamer aan de beurt is.
Bart Messie
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 10 november 2020
prima ontvangst, gezellige verkoper met goede adviezen. Durfde ook van onze redelijk vaste ideeën af te wijken. Was eerlijk, ook bij prijsvergelijkingen. Veel keuzemogelijkheden. Ondanks wat fouten in de geleverde keuken is dit heel snel en naar tevredenheid opgelost! Prima.
Sanne
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 10 november 2020
Een nieuwe keuken koken, en dan naar een keukenzaak. Iedereen kent de gladde jongens wel die in de verkoop zitten. Wat een verademing om dan door een verkoper als Dave te worden geholpen. Geen onzin verhalen, geen gladde gesprekjes maar to the point. Deskundig open en vriendelijk, Meedenkend en ook zo eerlijk om te zeggen als iets niet zou staan. We waren eerst bij een concurrent geweest en Dave ging de weddenschap aan om een betere keuken te leveren voor hetzelfde bedrag, We hebben nu inderdaad een betere luxere keuken dan we in eerste instantie hadden uitgezocht. Zelf de keuken plaatsen was wel een uitdaging (maar met vragen daarover word je ook geholpen) maar elke keer als we nu de keuken inlopen, dan is dat met een lach op ons gezicht en kunnen we nog steeds niet geloven dat dit echt onze keuken is. Ik raad Grando dan ook echt aan, aan iedereen.
Jan en Monique
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 10 november 2020
Verkoper Brahim heeft onze wensen heel goed uiteengezet in een fantastisch ontwerp. Iets dat bij andere keukenzaken niet gelukt is. Denkt goed mee en een prima service. Hele proces is prima verlopen en we hebben een keuken die een absolute meerwaarde is voor ons woongenot. Aanvulling ontvangen 10 november 2020: Geleverd en gemonteerd. Is prima bevallen!
M Kars
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 10 november 2020
Zeer tevreden. Dave (verkoper) is 2 keer langs geweest. 1e keer om mee te kijken hoe de invulling van de keuken het beste kon en 2e keer na oplevering. Klein dingetje werd meteen opgelost. Veel persoonlijke aandacht en goede service. Plaatsers kundig. Geen dwingende verkoop. Voor ons echt een aanrader.
Inge Jansen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 10 november 2020
Vakkundig geholpen. Echte aanrader voor nieuwe keuken en/of badkamer. Zeer tevreden!
Ineke Jansen-de Boer
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 10 november 2020
Wij hebben vanwege goede ervaringen in 2007 weer voor Grando gekozen voor onze nieuwe keuken. In samenspraak met adviseur Susan Shekho werden onze wensen met haar expertise omgezet in een schitterend functioneel ontwerp. De keuken is intussen geplaatst en we zijn enorm blij met het resultaat.
Bert Boer
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 10 november 2020
Onze ervaring bij Grando Middelburg is super. Een goed luisterend oor van de medewerkers, inspelen op de wensen van de klant bespaart veel tijd en je gaat met een goed gevoel de deur uit. Wij raden Grando Keukens Middelburg aan.
Luciën Hermans
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 10 november 2020