Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We waren opzoek naar een keuken met een hoog laag blad voor mijn vrouw die rolstoel gebonden is. Na veel zoek werk bij grando in zaandam uit gekomen. Ik ben eerst alleen geweest voor de grove lijnen, en daar na met mijn vrouw voor het fijn tunen. We zijn vakkundig geholpen door Maikel. Keuken precies op tijd geleverd en gemonteerd door twee vaklieden Koos en Danny. Ook de rest punten zijn met veel zorg opgelost. Slot conclusie wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en hadden dit al jaren eerder moeten doen een verademing voor mijn vrouw.
Ingrid & Bertus Pannekoek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 september 2022
Via een omweg bij Grando Keukens in Barendrecht terechtgekomen. En tot op heden een super ervaring opgedaan, zowel het voortraject en de after-sales in een woord Geweldig! Evert en zijn team hebben van dag 1 fijn meegedacht op vele vlakken. En het eindresultaat is prachtig. De samenwerking met de uitvoerders liep vlekkeloos en ook geen enkele vertragingen opgelopen met eventuele late leveringen van apparatuur! Hebben in onze kring al vele aanbevelingen gedaan over jullie bedrijf! Ga zo door!
Paul Bergman
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 8 september 2022
Uiteraard een hele mooie keuken! Verder was de communicatie perfect en kregen we de juiste adviezen voor de lastigere keuzes! Veel dank voor alles!
Martijn de Jong
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 6 september 2022
In december een keuken met eiland gekocht bij Grando Hilversum. Goed geholpen en goed advies gekregen. Voelde meteen goed en dat maakt toch het verschil. Keuken werd optijd geleverd en communicatie verliep goed. De monteur dacht mee bij de voorbereidingen en het plaatsen verliep soepel. We wachten nog op de vriezer maar daarover worden we goed geïnformeerd. Kortom dik tevreden.
Evelien
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 5 september 2022
Super service duidelijke prijzen
San
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 3 september 2022
We waren op zoek naar een badkamer, na wat adresjes kwamen we uit bij Grando keukens en bad Tilburg. We werden meteen erg vriendelijk ontvangen, en zonder een opdringerig gevoel, gaf de jonge dame goed en vakkundig advies. Met koffie en een leuk gesprek kwamen we er snel uit. Een week later kregen we via de mail de uitgewerkte tekeningen en leiding schema. De levering was ook goed verlopen keurig op de af gesproken dag en tijd. Wel misschien wat duurder maar ik weet wel waar ik mijn keuken ga bestelen dat is weer Grando keuken en bad in Tilburg.
Arno Van Geffen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 31 augustus 2022
De afspraak in de showroom was erg prettig, we zijn netjes geholpen en door de adviezen van de verkoper op goede ideeën gekomen. Dat we later nog een wijziging hebben gedaan was geen probleem. Levering was op tijd. De monteur erg kundig.
Ellen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 29 augustus 2022
1,5 jaar geleden een keuken en wc gekocht bij Grando Heerhugowaard. Super goed geholpen door Jeff (keuken) en Anja (wc). Jeff dacht bijvoorbeeld heel goed mee over de keukenindeling en dat alle lijnen in de keuken mooi gelijk lopen. Ook inmeten en plaatsen ging bij ons super. De vensterbank in de keuken konden we ook mee bestellen bij het granieten aanrechtblad en is ook door Grando geplaatst. We zijn nog steeds erg blij met het resultaat.
Mariska Bult
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 29 augustus 2022
Badkamer en keuken. Goed geholpen vriendelijk personeel, ook na een misverstand alles netjes opgelost.
Vd weerd
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 27 augustus 2022
Tijdens het uitzoeken en op tekening zetten dacht Kevin zeer goed met ons mee en bracht zelfs nog enkele wijzigingen aan zijn eigen tekening zodat het er beter uit zou zien keuken is geïnstalleerd door Denny deze monteur was zeer bekwaam en heeft de keuken in 1 dag geplaatst naar volle tevredenheid van ons.
Jan van Impelen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 23 augustus 2022
Contact was fijn vanaf het eerste telefonisch contact t/m de nazorg na het plaatsen van de keuken. Zowel met verkoper Risza als later ook met de installateur. De keuken zag er uiteindelijk zelfs nog mooier uit dan we tevoren hadden ingeschat.
Michiel van Uden
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 22 augustus 2022
Ik wilde mijn badkamer levensbestendig maken. Gerealiseerd door Grando Hoorn waarvan ik een keukenverbouwing bewonderd had. En ik dacht ik ga gewoon even kijken en wat ik zag beviel me. Dus een afspraak gemaakt, scheelt een stuk wachten op iemand. De adviseur luisterde en wist dat eigenlijk razendsnel om te zetten in suggesties. Nee, niet zoals zij het wilde, zoals ik het wilde, maar wel met welke kleur dan? Een uur later verliet ik de showroom alle details ingevuld. Ja, dan komt de realisatie, want daar gaat het om. Nou als zoon van een uitvoerder in de bouw wist ik dat er van alles fout kan gaan. Materiaal dat ontbreekt, materiaal dat beschadigd is. Van alles waar Grando zelf niets aan kan doen. Anders dan zorgen dat het opgelost wordt. Neem van mij aan dat alles tot op de kleinste details werd uitgevoerd of in de nazorg alsnog werd opgeleverd zoals het moet. Een klein detail. Er was aan de onderkant van een tegel een kleine beschadiging. Had ik zelf niet eens gezien, maar die moest er dus uit en er kwam een nieuwe. Ze hadden ook gewoon een wat dikkere kit rand kunnen maken, viel de beschadiging niet op door die dikkere kit rand. Ja, natuurlijk wel later door mij. Nu een paar weken later ben ik eigenlijk trots op wat ik bedacht heb, de adviseur voorgesteld heeft en de monteur gerealiseerd heeft. En nee, ik ga niet vertellen wie de adviseur was, ze heeft het al druk genoeg. En de monteur? Moet je gewoon Grando Hoorn voor bellen, ze staan op Google,.
Dico de Jong
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 18 augustus 2022
Wij hebben een keuken gekocht en een toilet laten doen bij Grando. Bij het kopen van een keuken/toilet bij Grando staat er een tijd gereserveerd dat je nog kunt wijzigen. Dat is wel heel fijn en daar hebben we ook dankbaar gebruik van gemaakt. Er is ruimschoots keus en er is veel mogelijk. Grando verzorgde bij ons het stucwerk, inbouw keuken en het plaatsen van een spanplafond. Daarnaast verzorgde ook Grando voor de hele renovatie van het toilet. Bij beide zaken is uitstekend werk verricht door mannen die het vakmanschap tot in de puntjes onder de knie hebben. Wij zijn uiterst tevreden!
Jan Buwalda
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 17 augustus 2022
zeer deskundig advies gekregen en samen de keuken samengesteld met de verkoper. Montage ook top gegaan.
Bianca
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 16 augustus 2022
We zijn erg tevreden over de service van Grando. De keuken is super geplaatst. We hebben gekozen voor Grando omdat het totaal concept mogelijk was. Totale verbouwing van keuken (en gang) plus plaatsing van de nieuwe keuken. Dit is met de support van keukenbouwers plus erg netjes gebeurd.
Peter Sonntag
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 16 augustus 2022
Wij zijn meer dan tevreden over Grando Groningen. Van ons krijgen ze dan ook een tien met een griffel.
Jan en Aly.
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 16 augustus 2022
We kochten een badkamer, keuken en wc voor ons nieuw appartement en wat bleek: ook alle benodigde aannemerswerkzaamheden konden door Grando verzorgd worden: muren uitbreken, stucwerk, vloeren leggen, aanleggen extra elektriciteitsgroepen etc. Alle werkzaamheden zijn keurig volgens planning uitgevoerd door vakbekwame mensen. Alle materialen zijn keurig op tijd geleverd en dat in de huidige tijd. Probleempjes worden keurig opgelost. Wij zijn uitermate tevreden over het volledige traject van aankoop tot en met plaatsing. Grando heeft ons op een prettige manier heel veel werk uit handen genomen! Kortom een aanrader!
Syl de Ruiter
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 15 augustus 2022
We hebben in 2021 een keuken gekocht bij Grando, voor in ons nieuwe huis. Onze ervaring met Grando Rotterdam was zeer positief. Het is niet de goedkoopste zaak, maar daar staat tegenover dat men gedegen kwaliteit levert met veel oog voor de wensen van de klant. En bij een dure uitgave als een nieuw keuken vonden wij het heel belangrijk dat er met ons werd meegedacht en dat onze wensen centraal stonden. Ook hielp men ons goed toen het nodig was. De planning van onze verhuizing, het leggen van de vloer en het plaatsen van de keuken was door ons zelf erg krap gedaan. Het luisterde dus erg nauw dat de planning klopte, temeer ook daar het letterlijk bijna Kerst was - en we gasten te eten zouden krijgen (geen slimme zet onder deze omstandigheden!). Onze keuken werd vlak voor Kerst 2021 geleverd, en het was er naar uit dat we de Kerst nog niet van de keuken gebruik konden omdat we iets besteld hadden wat niet bleek te kloppen en we feitelijk niet konden koken tot dit opgelost was. Grando Rotterdam heeft ons inziens alles in het werk gesteld om alles toch nog op tijd on orde te maken. Op de vrijdagmiddag voor Kerst kwam daarom nog een ingehuurde zzp-er in uiterst goed humeur de boel in orde maken zodat we alsnog van de hele keuken gebruik konden maken met Kerst. Dit viel alles onder de service van Grando en ook het door ons verkeerd bestelde item werd kosteloos vervangen. Kortom: we zijn erg blij met de service van Grando Rotterdam, en bevelen dit bedrijf graag aan bij anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
LeiDa
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 15 augustus 2022