Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Onze ervaring met grando keukens is super hele goede service aardige mensen die daar werken en een super mooie keuken gekocht dik tevreden.
Patrick van dorp
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 20 mei 2021
Gekozen voor Grando vestiging Zaandam vanwege hun goede aftersale en vanwege hun expertise in zg hoog/laag keukens. Wij wilden niet alleen een beweegbaar keukenblad maar ook beweegbare kastjes. E.e.a. ging niet geheel probleemloos maar deze vestiging maakt hun faam zeker waar want alle zaken zijn precies volgens plan opgelost. Wij zijn zeer content met onze keuken en het vriendelijke en kundige personeel van Grando Zaandam en bevelen deze vestiging dan ook zeer zeker aan. Kleine kanttekening. Kies zelf uw inbouwapparatuur uit, zodat deze geheel naar uw eigen wens is.
Jan Knol
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 19 mei 2021
Super bedrijf heel erg goed geholpen door Stephanie leuke meid denkt goed mee. Ook Lijnart fijne man heeft ons ook goed geholpen.
Shirley
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 18 mei 2021
Wij zijn vanaf het eerste moment goed geadviseerd door Sophie Johan en de andere medewerkers van Grando Naaldwijk. Er werd in de vervolgafspraken steeds voldoende tijd voor ons uitgetrokken. Je voelt je als klant altijd serieus genomen. We hebben nu een prachtige keuken.
Miriam en PeterTetteroo
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 18 mei 2021
Deskundig geholpen met goede adviezen om de keuken samen te stellen. Ik heb dan ook weer prachtige keuken die gezien mag worden. Top.
J.klein
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 17 mei 2021
Wij hebben een badkamer gekocht. De verkoper dacht met ons mee en had kennis van zaken. Soms was hij wat sturend. Aanvulling ontvangen 21 mei 2021: De badkamer en her toilet zijn al geplaatst. Dat is allemaal goed en volgens afspraak gegaan, niet geheel volgens tekening omdat de werkelijkheid anders was, zoals bijv. Slangen en leidingen die er liepen. De monteur dacht goed mee en kwam met alternatieven. Het geheel is netjes en compleet afgeleverd.
Iede van Dijk
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 16 mei 2021
Heel erg tevreden hoe we zijn geholpen bij Grando keukens in Amersfoort door allerlei omstandigheden hebben we onze keuken 3x moeten veranderen maar dat was totaal geen probleem bij Grando zeer goed geholpen door de verkoper Sercan Can kwa levering en montage zeer tevreden absoluut een aanrader om daar een keuken of badkamer te kopen
Cor En Theresia Ruizendaal
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 15 mei 2021
Een zeer positieve ervaring. Ondanks de Corona verliep het contact soepel en prettig. Flexibel in het aanpassen van de keuken. Ik zou het wel als prettig ervaren dat er een na oplevering zou zijn. Even alles nalopen en informatie verstrekken over de apparatuur
Uiltje Flapper
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 11 mei 2021
Wij hebben onze nieuwe badkamer bij Grando Barendrecht uitgezocht. We werden heel goed geïnformeerd over de mogelijkheden rekening houdend met onze wensen. Een mooie badkamer uitzoeken is niet zo moeilijk met goed advies, maar hoe gaat de verbouwing? Daar zagen we best tegen op. Dit is helemaal prima verlopen binnen de geplande tijd. Een prima aannemer! Alles ging op rolletjes met deskundige vakmensen, die wisten waar ze mee bezig waren. Kortom, dit heeft een prachtig resultaat opgeleverd waar we heel blij mee zijn. Zo kan een verbouwing ook een feestje zijn!
L.van der Kraan
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 10 mei 2021
Vanaf het moment dat wij bij Grando binnenstapten voelde het goed. Wij zijn op een heel vakkundige en respectvolle wijze door Johan op z n vakkundige manier door het oerwoud van mogelijkheden geloosd dat het voor ons overzichtelijk bleef en wij nu een perfecte keuken in huis hebben staan. Johan luisterde goed naar onze wensen en gaf waar het nodig was een goed onderbouwd advies zonder druk uit te oefenen. Ook werd er heel goed rekening gehouden met het budget dat wij in gedachten hadden. Door de overmacht van alle Coronabeperkingen werd onze keuken een paar weken later geleverd maar ook daar werd goed over gecommuniseerd. s-Morgens om 6.30uur reed de grote vrachtwagen van Grando op de afgesproken datum de straat in om de keuken die puntgaaf was en waar op één schroefje na niets aan ontbrak af te leveren. Een uur later arriveerde René de super installateur. René is een rustige vriendelijk vakbekwame persoon. Wij hadden het niet beter kunnen treffen. Na 3 dagen kwam Johan zelf het ontbrekende schroefje monteren en maakte gelijk van die gelegenheid gebruik om het eindresultaat goed te bekijken. Hij was net zo tevreden als wij en wij kunnen en zullen iedereen Grando Naaldwijk aanraden.
R. Nordmann-van Holsteijn
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 10 mei 2021
Keurig ingemeten aan huis, waarbij zeer goed meegedacht werd met onze wens om een optimale opbergruimte te creëren. Daarna goed op de hoogte gehouden over enkele details, die nog moesten worden uitgezocht. Alles helder in 3D aangeleverd als voorbeeld. Waarna de plaatsing geheel volgens afspraak verliep. Zeer tevreden.
Rob Trousselot
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 10 mei 2021
Ik heb een keuken en badkamer gekocht. Er werd goed mee gedacht en ik ben zeer tevreden over de service, tijd en aandacht die ze er in staken. Iedereen in het proces (van verkoop tot montage) was even vriendelijk. Toen er bij het plaatsen van de keuken een beschadiging bleek te zijn werd er meteen een nieuwe kast besteld.
Nicole
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 9 mei 2021
Wij zijn super goed geadviseerd, en hebben nu een prachtige keuken. Over alles is mee en nagedacht. Ook zijn wij super tevreden over de monteur van de keuken. Onze keuken is echt een eye-cather.
Mariska Heijmen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 9 mei 2021
Wij zijn voor onze 2de keuken gegaan bij Evert Rob. Wij moesten hem zoeken omdat hij was overgestapt van ASWA naar GRANDO. We hebben hem gevonden tot ons geluk. Waarom: vertrouwen, betrokkenheid, inzicht, en advies. Wat zijn we blij met onze zwarte keuken.
Marcelle De Koninck
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 9 mei 2021
We zijn heel blij met de nieuwe keuken. Er is meegedacht bij de aankoop en prima vaklui hebben ons geheel ontzorgd tijdens het verwijderen van de oude keuken en het installeren van de nieuwe keuken. Chapeau!
Ineke
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 6 mei 2021
Great service. Everything went fine without problems. Aanvulling ontvangen 12 mei 2021: Complete keuken gekocht. Aankoop al geleverd en gemonteerd.
Vipin
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 6 mei 2021
Wij zijn zeer tevreden over hoe de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Grando Hoogvliet verlopen is. In het v rtraject werden we vriendelijk geduldig en vooral vakkundig geadviseerd. De levering werd stipt compleet en vooral onbeschadigd uitgevoerd. In aansluiting daaraan werd de keuken op de afgesproken dagen door een kundige vriendelijke en accurate monteur geplaatst. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken en raden Grando zeker aan Dankjewel aan allen die bij de aanschaf opbouw van onze keuken bijgedragen hebben Top
Marion Lengkeek
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 4 mei 2021
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer goed geïnformeerd door Dick Lub. Veel geduld en altijd weer antwoord op mijn vele vragen en evt aanpassingen. Heel blij met mijn prachtige nieuwe keuken.
Jolanda Woestenburg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 3 mei 2021