Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een showroomkeuken gekocht. We hebben de keuken op een andere manier geplaatst dan in de showroom opgesteld. De keuken is exact zoals we met de adviseur hebben afgesproken.
Jansen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 28 maart 2013
Aflevering is goed gecommuneerd afspraken zijn stipt nagekomen. Monteur is heel goed en werkt zeer vlot.
Anja van Helden
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 21 maart 2013
Nette showroom en ontwerp was overzichtelijk
Sascha
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 14 maart 2013
Showroom is mooi uitgevoerd. Alleen door het formaat kan er maar een beperkt aantal modellen opgesteld worden.
Martin Post anja Mulder
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 25 februari 2013
Cindy heeft zeer goed met ons meegedacht wel eigen inbreng gegeven maar dan toch met onze wensen. Kwamen later voor kleur van de keuken voor bijpassend tv meubel en toen werd het tv meubel in dezelfde kleur voor ons ontworpen vonden wij een goed idee.
De Nijs
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 11 februari 2013
Ik ben bij Detlef Kok voor advies geweest. Hij was zeer behulpzaam en dacht mee hoe ik mijn met kleine budget evengoed een mooie badkamer kon realiseren.
AK
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 21 januari 2013
Grando Zwaag heeft een hele grote showroom waar altijd wel iets voor iedere smaak bij staat.
Kuperus
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 21 januari 2013
niet in showroom geweest
Okra
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 18 januari 2013
Erg deskundig en motiverend personeel
Hartman
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 14 januari 2013
In verhouding minder badkameropstellingen dan van keukens. Wel netjes.
Remco van Mourik
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 7 januari 2013
We wilden heel graag een leefkeuken met een eiland. Grando maakte voor ons een prachtig ontwerp met warme kleuren en mooie materialen. Nog steeds geniet ik elke dag van mijn sfeervolle keuken.
Fam. Vermeulen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 4 december 2012
Het advies dat wij hebben gekregen was erg goed. Wij zijn uiteindelijk ook voor deze opstelling gegaan
Fam. De Koning
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 29 november 2012
De keukens staan heel ruim en overzichtelijk opgesteld met veel variatie aan modellen
M. Pronk
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 26 november 2012
Reuze vriendelijk ontvangst. Altijd een heerlijke kop koffie
van ijken
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 15 november 2012
Mooi assortiment van keukens en inmiddels zelfs badkamers. Hier konden wij vrij makkelijk bepalen wat het beste bij ons paste.
Martijn van der hert
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 12 november 2012
Een overzichtelijke showroom goed verzorgd met een groot assortiment in verschillende kwaliteits- en prijsklasses
Frieda Ruitenberg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 8 november 2012
Mooi nette showroom waar je op je gemak rond kunt kijken zonder dat er meteen een verkoper op je afkomt
Theuns
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 6 november 2012
De showroom was compleet we konden een goede keuze konden maken
R.J. Gubbels
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 6 november 2012