Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

In verhouding minder badkameropstellingen dan van keukens. Wel netjes.
Remco van Mourik
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 7 januari 2013
We wilden heel graag een leefkeuken met een eiland. Grando maakte voor ons een prachtig ontwerp met warme kleuren en mooie materialen. Nog steeds geniet ik elke dag van mijn sfeervolle keuken.
Fam. Vermeulen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 4 december 2012
Het advies dat wij hebben gekregen was erg goed. Wij zijn uiteindelijk ook voor deze opstelling gegaan
Fam. De Koning
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 29 november 2012
De keukens staan heel ruim en overzichtelijk opgesteld met veel variatie aan modellen
M. Pronk
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 26 november 2012
Reuze vriendelijk ontvangst. Altijd een heerlijke kop koffie
van ijken
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 15 november 2012
Mooi assortiment van keukens en inmiddels zelfs badkamers. Hier konden wij vrij makkelijk bepalen wat het beste bij ons paste.
Martijn van der hert
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 12 november 2012
Een overzichtelijke showroom goed verzorgd met een groot assortiment in verschillende kwaliteits- en prijsklasses
Frieda Ruitenberg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 8 november 2012
De showroom was compleet we konden een goede keuze konden maken
R.J. Gubbels
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 6 november 2012
Mooi nette showroom waar je op je gemak rond kunt kijken zonder dat er meteen een verkoper op je afkomt
Theuns
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 6 november 2012
Er is meer dan getoond kan worden in de showroom.
Fam. De Jong
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 24 oktober 2012
Een gevarieerd aanbod van mooie keukens en onderdelen. Zeer prettige ruimte met een goede sfeer.
Remko Klaus
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 24 oktober 2012
De adviseur denkt mee en leeft zich in in de wensen van de klant. Wij werden niet gedwongen tot een snelle beslissing en ook werd ons aangeraden sommige dingen niet te doen.
Thijs Woudstra
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 24 oktober 2012
wat betreft de badkamer bij de ingang stond direct onze keus wij waren gelijk weg van deze badkameren hebben deze ook gekocht
J. vd Bos
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 16 oktober 2012
Mooie grote en overzichtelijke showroom. De winkel nodigt erg uit om naar binnen te gaan.
van Dam
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 15 oktober 2012
Mooie showroom met een collectie mooie keukens en badkamers.
van heijgen
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 21 september 2012
Goede ruime showroom waar ook de kinderen welkom zijn
M.C. de Graaf
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 20 september 2012
Het is een complete showroom zodat we uit veel verschillende voorbeelden een goede keuze konden maken.
Evert Dijkhof
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 14 september 2012
De showroom van Grando Hoorn is prachtig. Goed verzorgd en ruime keus.
M. de Kok
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 24 augustus 2012