Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Ziet er netjes overzichtelijk uit regelmatig nieuwe aanwinsten te zien keukens en badkamers Je wordt zeer gastvrij ontvangen mag rustig kijken vraag je informatie dan krijg je die al vraag je iets 10 keer je krijgt koffie thee aangeboden herkennen je al snel en je wordt dan aangesproken met Mevrouw en Meneer Muizer zijn zeer atent
Fam. Muizer
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 3 mei 2013
Het is echt prachtig geworden. Maar ik heb hem dan ook zelf uitgezocht
Vealeton
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 24 april 2013
Het ontwerp dat Cindy Manders maakte was heel bijzonder en voldeed precies aan onze wensen. Zij luisterde goed naar onze wensen en kon dat omzetten in mooie keuken ontwerpen.
P.H.
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 16 april 2013
Showroom was erg rommelig door verbouwing. Advies was erg goed
van der Zanden
Beoordeling van Grando Son
Bron: Feedback Company - 10 april 2013
Showroom was heel ruim en overzichtelijk met diverse stijlen.
P. de Boer
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 9 april 2013
Een mooie ruime en strakke inrichting van de showroom waarin de vele mogelijkheden overzichtelijk zijn vormgegeven.
M.F. Lakenman
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 8 april 2013
De showroom was nog niet helemaal af er was nog een hoek die opnieuw moest worden ingericht. Verder Overzichtelijk en een goed idee hoe bepaalde onderdelen bij elkaar passen.
George Collet
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 5 april 2013
Goed adviews. We hebben veel kookplezier ook mede door de hoogte van het werkblad. Bedankt voor jullie hulp bij het uitzoeken en het beantwoorden van onze vragen.
van Boxtel
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 2 april 2013
Wij hebben een showroomkeuken gekocht. We hebben de keuken op een andere manier geplaatst dan in de showroom opgesteld. De keuken is exact zoals we met de adviseur hebben afgesproken.
Jansen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 28 maart 2013
Aflevering is goed gecommuneerd afspraken zijn stipt nagekomen. Monteur is heel goed en werkt zeer vlot.
Anja van Helden
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 21 maart 2013
Nette showroom en ontwerp was overzichtelijk
Sascha
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 14 maart 2013
Showroom is mooi uitgevoerd. Alleen door het formaat kan er maar een beperkt aantal modellen opgesteld worden.
Martin Post anja Mulder
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 25 februari 2013
Cindy heeft zeer goed met ons meegedacht wel eigen inbreng gegeven maar dan toch met onze wensen. Kwamen later voor kleur van de keuken voor bijpassend tv meubel en toen werd het tv meubel in dezelfde kleur voor ons ontworpen vonden wij een goed idee.
De Nijs
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 11 februari 2013
Grando Zwaag heeft een hele grote showroom waar altijd wel iets voor iedere smaak bij staat.
Kuperus
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 21 januari 2013
Ik ben bij Detlef Kok voor advies geweest. Hij was zeer behulpzaam en dacht mee hoe ik mijn met kleine budget evengoed een mooie badkamer kon realiseren.
AK
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 21 januari 2013
niet in showroom geweest
Okra
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 18 januari 2013
Erg deskundig en motiverend personeel
Hartman
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 14 januari 2013
In verhouding minder badkameropstellingen dan van keukens. Wel netjes.
Remco van Mourik
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 7 januari 2013