Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Een overzichtelijke showroom goed verzorgd met een groot assortiment in verschillende kwaliteits- en prijsklasses
Frieda Ruitenberg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 8 november 2012
Mooi nette showroom waar je op je gemak rond kunt kijken zonder dat er meteen een verkoper op je afkomt
Theuns
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 6 november 2012
De showroom was compleet we konden een goede keuze konden maken
R.J. Gubbels
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 6 november 2012
De adviseur denkt mee en leeft zich in in de wensen van de klant. Wij werden niet gedwongen tot een snelle beslissing en ook werd ons aangeraden sommige dingen niet te doen.
Thijs Woudstra
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 24 oktober 2012
Er is meer dan getoond kan worden in de showroom.
Fam. De Jong
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 24 oktober 2012
Een gevarieerd aanbod van mooie keukens en onderdelen. Zeer prettige ruimte met een goede sfeer.
Remko Klaus
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Feedback Company - 24 oktober 2012
wat betreft de badkamer bij de ingang stond direct onze keus wij waren gelijk weg van deze badkameren hebben deze ook gekocht
J. vd Bos
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 16 oktober 2012
Mooie grote en overzichtelijke showroom. De winkel nodigt erg uit om naar binnen te gaan.
van Dam
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 15 oktober 2012
Mooie showroom met een collectie mooie keukens en badkamers.
van heijgen
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 21 september 2012
Goede ruime showroom waar ook de kinderen welkom zijn
M.C. de Graaf
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 20 september 2012
Het is een complete showroom zodat we uit veel verschillende voorbeelden een goede keuze konden maken.
Evert Dijkhof
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 14 september 2012
De showroom van Grando Hoorn is prachtig. Goed verzorgd en ruime keus.
M. de Kok
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 24 augustus 2012
Mooi ruim voldoende verschillende opstellingen en modellen
F.A. Dumas
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 23 augustus 2012
Juist door de vele keukens in jullie showroom was het ideaal om voor ons om onze ideale keuken samen te stellen
Fam. Schipper
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 30 juli 2012
We zijn super tevreden. Als ik het overnieuw moest doen koos ik weer hetzelfde uit. Het halve minpuntje is vanwege het gastoestel. Moet ik erg aan wennen. De pitten zijn veel krachtiger dan dat we hadden.
P. Stap
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 30 juli 2012
Veel keus en ruim opgezet.
Fam. Hazenberg
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Feedback Company - 13 juli 2012
Grando Keukens Bad Almelo beschikt over een nette overzichtelijke showroom.
W.P. Tijhaar
Beoordeling van Grando Almelo
Bron: Feedback Company - 2 juli 2012