Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn zeer tevreden over hoe de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Grando Hoogvliet verlopen is. In het v rtraject werden we vriendelijk geduldig en vooral vakkundig geadviseerd. De levering werd stipt compleet en vooral onbeschadigd uitgevoerd. In aansluiting daaraan werd de keuken op de afgesproken dagen door een kundige vriendelijke en accurate monteur geplaatst. Wij zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken en raden Grando zeker aan Dankjewel aan allen die bij de aanschaf opbouw van onze keuken bijgedragen hebben Top
Marion Lengkeek
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 4 mei 2021
Ik heb een keuken gekocht. Ik ben zeer goed geïnformeerd door Dick Lub. Veel geduld en altijd weer antwoord op mijn vele vragen en evt aanpassingen. Heel blij met mijn prachtige nieuwe keuken.
Jolanda Woestenburg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 3 mei 2021
Super leuke originele ideeën. Nieuwe stalen aangeprezen en die was top. Heeft alle tijd voor de klanten!
Annet
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 3 mei 2021
Erg positieve ervaring bij het kopen van onze keuken bij Grando Zwolle. Erwin werkt met veel enthousiasme en denkt goed mee bij het ontwerp van de keuken. Bovendien is alles exact geleverd zoals besteld, en ook precies op maat, waardoor de installateurs slechts een halve dag nodig hadden om een toch vrij ruime keuken te plaatsen.
Jesper Lansink Rotgerink
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 3 mei 2021
Onze oude keuken was echt aan vervanging toe. Op internet hadden wij al gekeken naar een keukenzaak met goede reviews, zo kwamen wij uit bij Grando Wormerveer. Vanwege de corona maatregelen moesten wij eerst een afspraak maken voordat wij langs konden komen, die afspraak was snel gemaakt. In de winkel werden wij hartelijk ontvangen door Ruud Hoek. Na onze ronde door de showroom konden wij tijdens een heerlijke kop koffie onze wensen op tafel gooien. Direct kregen wij al leuke en nuttige feedback over hoe wij het beter konden aanpakken/indelen. De keuken van onze dromen kwam langzaam maar zeker tot stand, Ruud nam echt de tijd voor ons. Nadat onze wensen op papier stonden werd er een 3D tekening gemaakt, zo werd alles ook echt zichtbaar. Wij kregen op dat moment echt het gevoel dat onze droomkeuken werkelijkheid werd. Hier en daar werd nog wat 'digitaal' geschoven. Door de beperkte ruimte zouden in eerste instantie de wasmachine en de droger in de keuken komen te staan, dit was ook zo in onze oude keuken. Ruud had meteen zijn twijfels, maarja klant is koning, ik hoor het hem nog zeggen. Ook werd er heel goed rekening gehouden met het budget. Ruud gaf direct aan wat wel en niet kon, dat vonden wij zeer prettig. Er werd ons niks 'aangesmeerd' om op een hoger bedrag uit te komen. Nadat de keuken helemaal was samengesteld kwam er een totaalbedrag uit rollen. Na wat onderhandelingen kwamen wij op een mooi bedrag uit, en mede door ons goede gevoel kon de koop onder voorbehoud worden gesloten. Na een tijdje bleef de opmerking over de wasmachine en de droger toch aan mij knagen, ik ging op zoek naar andere mogelijkheden om de wasmachine en de droger ergens anders te plaatsen. Uiteindelijk bleek dit toch mogelijk te zijn, maar in ons keukenontwerp was een relatief eenvoudig keukenblok bedacht voor de wasmachine en droger. Ik nam contact op met Grando Wormerveer om onze wensen aan te passen. Geen probleem zei Ruud, geef even de maten door en ik stuur je een aangepaste tekening. Een ontwerp met een volwaardig keukenblok en werkblad ontving ik in no-time in de mail. Ook werd ik meteen door Ruud gebeld om de prijs door te geven, deze viel ons 100% mee en alles nog binnen het budget. Na de inmeetafspraak had ik toch nog een paar kleine dingen die ik wilde aanpassen, ook dit was geen enkel probleem. Nu alles echt helemaal rond was kon het 'wachten' beginnen. De keuken werd keurig en geheel volgens planning geleverd. De chauffeur en zijn collega zette alles met de grootste zorg in de garage, ik ging immers de keuken zelf plaatsen. Aan de hand van de pakbon werd alles nog eens goed nagekeken. Tijdens het plaatsen kon ik pas echt kijken of alles er was, maar alles was tot aan het laatste schroefje helemaal geleverd. Iets wat je tijdens een gesprek op een verjaardag wel eens anders hoort gaan. De keuken stond daarna snel op zijn plek, het is echt een plaatje geworden! Kortom, als je goede service en vakmanschap wilt krijgen moet je bij Grando Wormerveer zijn. P.S. op de foto is de keuken nog niet helemaal afgewerkt omdat wij nog even moeten wachten op de nieuwe vloer.
P. Smit
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 29 april 2021
Al enkele jaren waren wij voornemens om ons huis ingrijpend te verbouwen. Tijdens deze verbouwing zouden wij de keuken verplaatsen naar een reeds bestaande uitbouw. Bij Grando keukens spraken wij met Dave waarmee wij samen gekomen zijn tot het ontwerp van de onze droomkeuken. Tijdens de gesprekken zijn de verschilende opties tot in detail doorgenomen en werden onze wensen visueel weergegeven in een 3D tekening. Uiteindelijk hebben we de keuken dan ook bij Dave besteld en kon deze exact volgens onze planning worden geplaatst. Omdat wij niet 100% zeker waren van de kleur van het blad kregen wij de mogelijkheid om bij de leverancier nogmaals de stalen te bekijken. Hier kozen wij voor net een ander blad en deze aanpassing is zonder problemen doorgevoerd. De bestelde keuken is door Bart & Tom vakkundig geplaatst waarbij vanaf het begin duidelijk was dat net dat beetje extra service gewoon standaard was. Zonder het te hoeven vragen boden ze zelf aan een aantal dagen later terug te komen om de bovenkastjes netjes te hangen zodat we de tijd hadden om de wandafwerking te realiseren. Dus kort samengevat een heel positieve ervaring, wij gaan met veel plezier gebruik maken van onze nieuwe keuken.
Pepijn Goossens
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 29 april 2021
Heel goed, vakkundig advies in de showroom. Kijkt direct wat er binnen een budget wel en niet kan. Snel een offerte en artist impression. Heel veel keus uit kleuren en materialen. Voor een ander huis hier ook al een keuken gekocht. Volgende keer kom ik zeker weer naar Grando Naaldwijk. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. Aanvulling ontvangen 4 mei 2021: De keuken is inmiddels geplaatst. Dat is goed bevallen. Nog een paar puntjes op de i en hij is klaar voor gebruik.
Chris
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 28 april 2021
Super geholpen door Roy. Waren heel iets anders van plan met onze nieuwe keuken maar het uiteindelijke resultaat is geweldig geworden. Zonder de hulp van Roy hadden we deze keuken nooit gehad. Ook zonder problemen en schade geleverd. De volgende keuken zou ik zonder aarzelen weer bij Grando en Roy kopen.
Harry
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 28 april 2021
Heel goed geholpen door Mike. Kundig. Geduldig. Vriendelijk. Denkt met je mee. Goede uitstraling van de zaak. Kortom een aanrader.
Nancy en Jan
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 27 april 2021
Enkele maanden geleden hebben we ons droomkeuken laten designen en plaatsen door Grando. Doordat wij op vakantie waren tijdens het traject van keuken samenstellen tot bestellen heeft het afroepgesprek van de keuken via de telefoon plaatsgevonden. Gelukkig is Grando erg flexibel en is dit helemaal goed gegaan. Toen de aardige mannen van Grando de keuken kwamen installeren moesten er nog wel enkele aanpassingen worden gedaan aan de wand. Normaliter komt er iemand kijken of de keuken klaar is voor plaatsing, dat was bij ons helaas niet gebeurd. De keuken is daarom op een later moment afgemaakt. Dat mocht de pret overigens niet drukken, gelukkig heeft Grando echte vakmannen in huis want de keuken is prachtig geworden. We zijn er ontzettend blij mee!
Eva van den Berg
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 april 2021
Mooie witte keuken uitgezocht, goed geholpen ondanks alle corona regels, toch goed gekomen.
B .van Eijk
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
Grando heeft voor onze nieuwe badkamer uitstekend werk geleverd; afspraken zijn precies nagekomen, het tegelwerk is perfect, de gebruikte materialen, badkamermeubilair, douchewanden etc, zijn van de allerhoogste kwaliteit. De monteurs zijn top-vaklui! We genieten iedere dag weer van onze nieuwe badkamer. Het kost wel wat, maar het is de investering meer dan waard.
Kees Noort
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 26 april 2021
We zijn goed geholpen tijdens het hele proces vanaf de oriëntatie, de uiteindelijke koop, het leveren en plaatsen en (dat loopt nu nog) de laatste opleverpuntjes, die ook allemaal goed opgepakt worden. Klein smetje door een leverprobleem maar ook dat is uiteindelijk prima opgelost. Tevreden en blij met onze nieuwe keuken!
Marco
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
Prettig geholpen met veel kennis van het personeel. En heel vriendelijk en goede adviezen. Aanvulling ontvangen 5 mei 2021: Ik heb een complete keuken.geen vaatwasser.heel goed afgeleverd en gemonteerd.
Henny v.Diepen-Houtsma
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 april 2021
Onze keuken hebben wij bij Grando Zwolle uitgezocht, tijdens het uitzoeken werden we goed geholpen, er werd goed meegedacht en verschillende opties werden besproken, ook kijkend naar de prijs. De service was prima! Ook de levering en montage van de keuken verliep vlot, zonder problemen. Enige minpunt vinden we dat je geen duidelijke, transparante kostenspecificatie van de keuken krijgt (overzicht op papier van de prijs per product onderdeel van de keuken). Maar alleen een totaalprijs van de keuken.
familie Sikkens
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 26 april 2021
Jeremy Cheron heeft ons supergoed geholpen. Hij dacht goed mee en heeft alles snel kunnen regelen voor ons. We moesten namelijk binnen anderhalve maand een nieuwe keuken in ons nieuwe kantoor. Superblij met Jeremy en de service van Grando Purmerend!
Claudia Salminen
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 26 april 2021
20 jaar terug keuken gekocht grando zaandam bij Ruud. Nu weer bij grando maar wormerveer maar weer bij Ruud. Door corona kon weinig fysiek. We hebbem Ruud moodbord gestuurd met wensen en kregen een prachtige tekening hoe ik het voor ogen had. Met wat kleine aanpassingen droomkeuken. Zijn nog op afspraak toen het mocht langs geweest om kleur te bekijken en de vloer en greepjes maar Ruud had alles perfect gematched. De monteurs waren geweldige mannen die alles eerst nakeken voordat ze gingen monteren. Er was een klein dingetje wat buiten iedereens schuld om niet klopte maar toen Ruud dat hoorde sprong hij meteen in zijn auto en kwam naar ons huis om het ter plekke op te lossen. Dat is nou hart voor je klanten en voor je zaak. Wij zijn Ruud heel dankbaar voor onze prachtige keuken en vloer.
Hillie Kortbeek
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 26 april 2021
Een mooie complete keuken gekocht bij grando groningen, goed geadviseerd door de verkoper, goed naar ons geluisterd en kwam met goede eigen ideeen. Van a tot z voor ons verzorgd, alles volgens afspraak. Een hele goede keukenmonteur die tijdens het plaatsen echt met ons meedacht en heel flexibel was. Een echte aanrader!
Klaas
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 25 april 2021