Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Zeer tevreden de keuken die wij gekocht hebben bij Grando is van begin tot en met plaatsing een feestje geweest. Alle lof voor de dame en heren die hier een aandeel in gehad hebben en daar bedoel ik mee het ontvangst in het filiaal alles naar wens kunnen regelen en de heren die de plaatsing hebben uitgevoerd zijn vakmensen petje af.
John en Anja Houwen
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 24 augustus 2020
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken bracht ons bij Grando Heerenveen, bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomt en konden we ongestoord rondkijken. De vragen die we hadden werden keurig beantwoord zonder opdringerig te zijn. Dit heeft ons doen besluiten onze keuken hier te kopen en een afspraak was snel gemaakt. Tijdens deze afspraak werd ruimschoots de tijd genomen om tot een eindresultaat te komen wat paste bij onze wensen. Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn wij super blij met hoe het geworden is.
Fam. Wolthuizen
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 21 augustus 2020
Na aankoop van een nieuwe keuken viel het aanrechtblad na bijna een jaar gebruikt slecht uit. Na diverse telefoontjes en bezoeken aan de vestiging en een inspectie van de leverancier van het blad heeft de heer Menno v/d Berg voor een prima oplossing gezorgd. Een compleet nieuw aanrecht blad zonder verdere kosten. M.a.w. een top service van Grando Keukens Heerenveen.
A.Roorda
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 20 augustus 2020
Wij hebben tegels en apparatuur gekocht voor een nieuwe douchehoek. Wat betreft de keuken gaan wij alle kast- en deurpanelen overspuiten. Wel hebben wij een nieuwe vaatwasser, koelkast, magnetron/oven, afzuigkap gekocht. Daarnaast gaan wij vanaf 1 september elektrisch koken. Hiervoor hebben wij ook apparatuur gekocht. Wij werden heel vakkundig geïnformeerd door Grando. Dacht echt met ons mee. Zeer positief ervaren.
Jo Wubbels
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 20 augustus 2020
Afgelopen maand is onze prachtige nieuwe keuken geplaatst. Brahim van Grando Breda heeft ons onwijs goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken. Direct bij het eerste contact werd er prettig en vlot gecommuniceerd. Er is goed met ons mee gedacht en ons idee is goed aangevuld. Ook de plaatsing via Keukenbouwersplus verliep geweldig. Ondanks ons strakke tijdschema is alles op schema afgerond. Voor ons staat Grando voor heldere communicatie en super kwaliteit. Aanrader!
De Witte
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 19 augustus 2020
Wij waren op oriëntatie bezoek en bij Grando in Utrecht was het advies, enthousiasme, doortastendheid vakkundigheid en flexibiliteit fantastisch. Wij hebben hierdoor direct onze keuken gekocht. Alles klopte van advies, levering tot montage. Allemaal met dezelfde gedrevenheid.
Erik Heemstra
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 18 augustus 2020
Inmiddels al meerdere keukens aangeschaft via Grando. Er wordt altijd goed mee gedacht, levertijd en kwaliteit is echt super. Aanvulling ontvangen 19 augustus 2020: Het is reeds geleverd, wij hebben de keuze gemaakt zelf de montage te doen.
Shirley Wesselingh
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 18 augustus 2020
Nieuwe keuken gekocht, goed mee gedacht over indeling , helaas jammer dat erbij de aflevering dingen niet zijn mee besteld, waar door de afwerking nog langer duurt. Medewerker probeert het wel op te lossen.
puister
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 17 augustus 2020
Wij wisten al goed wat wij wilden maar de adviseur heeft ons in de details enorm geholpen. De verschillende gesprekken waren heel fijn en de afspraken zijn allen (zoals beloofd) nagekomen. Aanvulling ontvangen 17 augustus 2020: De levering is op 3-8 geweest en de keuken is inmiddels gemonteerd
Barry Klappe
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 17 augustus 2020
Badkamer gekocht, prijs was het eerst niet helemaal, uiteindelijk naar andere opties gekeken welke achteraf eigenlijk beter en goedkoper waren. Zo goed kunnen slagen er werd echt meegedacht Aanvulling ontvangen 18 augustus 2020: De badkamer is reeds geleverd en al twee weken gemonteerd. Alles werkt naar behoren en de montage ging ook vlot.
Diana
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 17 augustus 2020
Het gehele traject van oriëntatie, advies tot en met plaatsing van onze keuken is perfect verlopen. Met meedenken en adviezen van Emanuel waren we er snel uit. Het uiteindelijke resultaat voldoet geheel aan onze verwachtingen. De keuken is zeer precies geplaatst door Serge, alsof het zijn eigen keuken was. Een aanrader dus.
Fons
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 augustus 2020
Een keuken gekocht bij Grando in Zaandam. Service was Top en de adviseurs echt klantvriendelijk. Ben uiterst tevreden met de keuken, levering en montage. De Grando keuken tot tweemaal toe bezocht en mijn keuze was al gemaakt door de vriendelijke medewerkers. Top
M. Watson
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 augustus 2020
Keuken en badkamer. Beide geheel naar tevredenheid geïnstalleerd. Contact en afspraak met alle medewerkers en monteurs ging prima. Er is goed meegedacht met al onze wensen.
E. Stronks
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 15 augustus 2020
Bij Grando Keukens Fred Kreukniet in Bergambacht een kompleet nieuwe keuken uitgezocht, gekocht, de oude laten verwijderen en de nieuwe laten plaatsen. De voorgesprekken telkens (zeker 5x) uitstekend, geduldig en vakkundig gevoerd met Fred Kreukniet.Alle details behandeld, ook diverse goede suggesties van Fred. De keuken is geplaatst door Willem Holstein, ook tot volle tevredenheid en tijdens het plaatsen is Fred ook een paar keer komen kijken of alles goed ging. Een prima bedrijf, prettige mensen en afspraken keurig en op tijd nagekomen. Ik zou Grando Bergambacht Fred Kreukniet zeker aanraden.
W.Scheijgrond
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 14 augustus 2020
Helaas er was een probleem met onze keuken omdat onze huis had geen Perilex stopcontact en niemand heeft het ons verteld tot de dag van de bouw. Wellicht iemand heeft het ons verteld en misschien het ging verloren in de vertaling. Dankbaar, het was uiteindelijk opgelost met de advies van een Grando medewerker om een IR kamera te gebruiken. Uiteindelijk zijn we erg blij met onze mooie keuken.
JB Lee
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 11 augustus 2020
Erg blij met de service, resultaat en het advies over de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Elk klein detail, waar je zelf geen rekening mee houdt of het moeilijk kan inschatten, wordt in mee gedacht. Voor een goed advies en de aanschaf van een nieuwe keuken ben je hier zeker op de juiste plek!
Jeanette Bos
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 11 augustus 2020
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, goede afwerking en top materialen en apparatuur. Ook de service vanuit Grando Amersfoort is zoals het hoort. Zeker aan te raden!
Vandana Doekhie
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 11 augustus 2020
We hebben een keuken gekocht. Door overmacht wat later geplaatst. Voor ons geen enkel probleem. Achterwand moet nog komen
Wim Hubers
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 10 augustus 2020