Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Op basis van onze zeer positieve ervaringen, 5 jaar geleden, bij de aankoop van een keuken nu een nieuwe badkamer gekocht. Ook hierbij zijn we uitgebreid voorgelicht en konden we middels 3D tekeningen een goede impressie krijgen. Levering compleet afspraak zo ook de montage welke professioneel en zeer fraai gerealiseerd is. Alle lof voor Fred van Grando en Michael en Stephan van Nettomontage.
Aart van Bergen Bravenboer
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 2 mei 2022
Na wat lovende recensies gelezen te hebben over Grando Keukens zijn we daar terecht gekomen. We wilden onze oude keuken vervangen. Er werd goed met ons meegedacht en advies gegeven door Dave, waardoor we besloten om onze keuken bij Grando te bestellen. De afspraken zijn allemaal goed nagekomen. Helaas een ontwerpfoutje van de hoogte van de plint waardoor de close-in boiler er net niet onder paste. Hiervoor was snel een goede oplossing door Dave bedacht. Maar het duurde het een week langer voordat we de keuken konden gebruiken omdat water niet aangesloten kon worden daar de montageploeg het te druk had met andere keukens plaatsen en de invalkrachten het niet meteen konden oplossen. Al met al zijn we zeer tevreden met onze keuken van Grando keukens en genieten er elke dag van. Het is onze mooiste en handigste keuken ooit. Ook dank aan de firma Spijkers die de keukens voor Grando plaatsen, inclusief de voorbereidingen en aanpassingen voor water, licht, gas en stucwerk doen. Zij hebben prima werk geleverd. Een aanbeveling voor iedereen die een nieuwe keuken wil.
Cor en Karin
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 26 april 2022
Vorig jaar onze keuken besteld bij Grando Emmen. Keurig en geduldig geholpen door de heer Robben. Er was geen enkele sprake van verkoopdruk. De heer Robben kwam met verrassende ideeën voor de indeling. Helaas door de grote drukte bij de fabrikant kon de keuken niet volgens de afgesproken termijn geleverd worden, maar hierover zijn we ruim op tijd ingelicht. Het plaatsen van de keuken is door de heer Mulder netjes gedaan. 1 frontje zat een oneffenheid in de laklaag, maar die is keurig zonder problemen vervangen. Bij het vervangen van het frontje zijn alle deurtjes en laden nog even langsgelopen, zodat het mooi strak eruit ziet. Al met al zeer tevreden.
Pijpker
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 25 april 2022
Vorig jaar rond september/oktober zijn wij op gesprek gegaan voor een keuken bij Grando in Tilburg. Hier hebben wij gepraat met Dave en een keuken ingetekend dat aan onze wensen voldeed. Aangezien wij al bij meerdere zaken waren geweest, was het duidelijk voor ons wat we wilde en was het voornamelijk de mogelijkheden bij verschillende keukenzaken bekijken. De showroom is overzichtelijk en er staan erg mooie keukens. Je wordt hier vriendelijk begroet en er wordt ook uitgebreid de tijd genomen. Dave kwam met een mooie keuken en ook nog eens voor een hele goede prijs. Een paar upgrades waren geen enkel probleem en ook met de prijs werd meegedacht (starters dus een kleiner budget). Keuken was ruim op tijd binnen en werd op ons verzoek later uitgeleverd. En dat zonder enkel probleem. De keuken is door ons zelf in elkaar gezet en hierbij kwamen wij erachter dat 1 plint en 1 grieplijst niet correct waren. Na contact via de mail zijn de juiste onderdelen besteld en deze konden we snel ophalen. Pluspluntje is ook dat je herkent wordt zodra je binnen komt. Als klant wordt je goed onthouden en dat voegt toch net iets extra's toe. Al met al zijn wij super tevreden over de service en erg blij met de keuken.
Lindsay
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 april 2022
Blij met het eind resultaat
Bruggeman
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 25 april 2022
Na diversen keuken winkels te hebben bezocht kwamen wij uit bij Grando Hoogvliet. We kunnen werkelijk aangeven dat we tijdens het hele proces volledig ontzorgd zijn. Wij hebben dan ook gekozen om ook het electra loodgieters werk ect door Grando te laten doen. Alle medewerkers zijn zeer service gericht en altijd bereid om mee te denken en naar oplossingen te zoeken. Men komt altijd wat hindernissen tegen en dan is het prettig dat deze soepel en in overleg worden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces.
Fam B de Bruijn
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 22 april 2022
Na diversen keuken winkels te hebben bezocht kwamen wij uit bij Grando Hoogvliet. We kunnen werkelijk aangeven dat we tijdens het hele proces volledig ontzorgd zijn. Wij hebben dan ook gekozen om ook het electra , loodgieters werk ect door Grando te laten doen. Alle medewerkers zijn zeer service gericht en altijd bereid om mee te denken en naar oplossingen te zoeken. Men komt altijd wat hindernissen tegen en dan is het prettig dat deze soepel en in overleg worden opgelost. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces.
Bob
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 22 april 2022
Prima geholpen vanaf begin tot aan oplevering. Onze nieuwe keuken is geworden zoals wij wensten. Goed advies en alles volgens afspraak.
Mulder
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 18 april 2022
Door een goed advies van Mike Laros zijn we heel blij met onze nieuwe keuken. Topkwaliteit - en het geheel is eigenlijk mooier dan wij hadden verwacht.
Jan en Corrie Leeuwenburg
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 april 2022
Een niet al te grote keuken en wij hadden zelf al wat ideeën. Samen met Sophie is het uiteindelijk de meest efficiënte en ruim ogende keuken geworden die we ons konden voorstellen. Elke dag geniet ik van de praktische indeling en mooie uitstraling! Kan niks bedenken wat achteraf anders had gemoeten! Top! Ook complimenten voor de monteur! Heel precies en netjes tot in de kleinste details, vriendelijke bescheiden man. Na oplevering een paar drupjes onderin de gootsteenkast van de aansluiting van de cooker..... Dezelfde dag (lees: zaterdagavond om 19:30 uur! kwam Johan zelf langs om de boel te bekijken en te herstellen!! Wat een service! Petje af.. blij mee.. Als dat geen goede indruk achterlaat!
Linda Bosma
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 15 april 2022
Heel goed geholpen en geadviseerd in de winkel in Zaandam. Top service! Onze keuken is geplaatst door Koos en Danny. Wat een vakmannen! Hele goede ervaring bij Grando!
Gabriella
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 april 2022
Complete U-keuken gekocht inclusief apparatuur. Alles is keurig geplaatst en openstaande punten keurig opgelost.
Gerard Wenning
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 april 2022
Heb een badkamer gekocht, ik heb aparte smaak en daar werd naar geluisterd en ideeën gegeven. Mijn badkamer is niet al te groot maar ben er heel blij mee.
Carla
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 april 2022
Goede ontvangst, tijd voor fasen in ontwerp. (Bijna) alles op tijd en accuraat verwerkt. Mooi en goed werkbaar resultaat.
Vera
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 11 april 2022
Alles volgens afspraak gegaan. Wat kleine onderdelen die nog nageleverd moeten worden. Eén lade van elk badkamermeubel is het enige wat verkeerd geleverd is. De monteur was super, deskundig, denkt mee en hij heeft overal een oplossing voor. Heel fijn is dit.
Gwendolyn Ritmeester
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 april 2022
Aanrader. Goede begeleiding in het ontwerp en de materiaal keuze. Fijne persoonlijke aandacht en verzorging tot in de puntjes, ook na oplevering!
Hugo Schraa
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 10 april 2022
Deskundig advies professioneel ontwerp en een prachtige keuken geplaatst We zijn erg fijn geholpen door Angie en haar collega s van team Naaldwijk. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een professionele en fijne keukenleverancier
Romy
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 8 april 2022
We zijn fijn geholpen door Cindy. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. en naar onze mogelijkheden. Kregen goed advies. En er werd meegedacht met ander blad omdat wat wij wilden niet kon. de monteur was een rustige man die netjes de keuken plaatste. appte van te voren hoe laat hij kwam.
fam kleijbeuker
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 4 april 2022