Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Een badkamer vervangen, met tegenzin op bezoek bij badkamerleveranciers voor saaie en vervelende verkoopgesprekken. En als we maar niet bij Mandemakers terecht komen, de recensies zijn vaak niet heel bemoedigend. Wij kozen voor Grando Zwolle, toch ook onderdeel van Mandemakers maar dan het franchise concept. Je doet dus zaken met de lokale ondernemer. In Zwollle is dat Bas Velzing, een nuchtere en duidelijke adviseur die duidelijk aangeeft wat wel en niet kan in wens en prijs. Wij kozen op gevoel en dus voor Bas, het is geworden zoals het bedacht is en binnen het budget. Grando Zwolle is een positieve uitzondering in keuken en badkamerland. Houdt dat vol!
Rene de Graaf
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 3 juni 2020
Goed geholpen in de showroom,samen een mooie keuken uitgezocht en een goede prijs afgesproken.Levering was op tijd,het plaatsen is niet helemaal volgens planning verlopen maar na wat over en weer gebel goed opgelost door Bas.
Gert en Anita van Boven
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 3 juni 2020
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, was al in verschillende zaken geweest en wist precies wat ik wilde. Er werd meegedacht en ik kreeg bruikbare adviezen en tips. Afspraken verliepen goed, gerekend op maximaal 3 werkweken, uiteindelijk 12 werkdagen. De heren die de badkamer plaatste waren vriendelijk en werkte zeer netjes en nauwkeurig. Ik ben blij met mijn nieuwe prachtige badkamer en toilet.
H. van Appeldoorn
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 2 juni 2020
Nadat cindy bij mij thuis naar de situatie is komen kijken is er uiteindelijk een keuken uitgerold die helemaal naar onze wens is nog even naar hoogvliet om de puntjes op de i te zetten goed advies in een gemoedelijke sfeer en er wordt op alle fronten meegedacht uiteindelijk gekocht en keurig op tijd geleverd en geplaatst monteur maikel een gepassioneerd vakman die de kneepjes van het vak goed beheerst. Kortom een aanrader Grando Hoogvliet
Fam otten gemert
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 2 juni 2020
Goede service tijdens aankoop, tijd van bestellen en leveren, goed op de hoogte gehouden. Leveren perfect gegaan, plaatsen van de keuken werd gedaan door een kundige, precieze monteur. Zeer tevreden
Natasja Vasterink
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Al 2 maanden kunnen wij genieten van onze prachtige keuken, gekocht bij Grando te Zwolle. Wij zijn met een schets en budget naar Bas toe gestapt en na een aantal aanpassingen heeft hij een keuken ontworpen dat voldoet aan onze wensen. Wij kijken terug op een goede samenwerking, communicatie en zijn bovenal tevreden over de goede service. Bas en Grando, nogmaals bedankt!
Marco Oostland
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Goed geholpen door Grando top. De keuken die we hebben was echt top levering keurig op tijd en de monteurs vakmensen nogmaals top.
Danielle paasen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Keuken gekocht bij Grando Middelburg, adviseur Michel de Ridder gaf ons prima informatie over noviteiten op keukengebied waarop wij uiteindelijk onze keuze hebben bepaald en gekocht. Alvorens de definitieve bestelling te plaatsen hebben we nog een tweede ronde gedaan op verzoek van Michel, we hebben niets veranderd en bleven bij onze eerste keuze. Na oplevering van ons appartement Is de keuken geplaatst door 2 vakmensen tot 100% tevredenheid. Misschien hebben wij geluk gehad dat alles 100% klopte, vandaar een vette 10
Huib en José van der Hiele
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 1 juni 2020
Grando keuken en bad Hoogvliet heeft ons geweldig geholpen met het uitzoeken inmeten en plaatsen van zowel onze keuken als badkamer. Het personeel in de showroom heeft goede ideeën komen afspraken na en gaat samen opzoek naar praktische oplossingen. Niks is te gek en ze staan je altijd netjes te woord. Ook de monteurs denken mee en werken super netjes Zowel de keuken als de badkamer zijn tijdens de Corona lockdown geleverd en geplaatst. Je kunt begrijpen dat sommige onderdelen van de keuken en badkamer niet gelijk voorradig waren. Na 1 belletje richting de showroom hebben ze dit in samenspraak met de Monteurs zonder verdere tussenkomst van ons opgelost Super fijn en erg bijzonder. Wij hebben ons nergens druk over gemaakt. wij raden het iedereen aan om hier een badkamer en keuken aan te schaffen.
Rianne
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 29 mei 2020
In de winkel was er duidelijke en goede informatie. We hebben een nieuw aanrechtblad en kookplaat aangeschaft. De levering was volgens afspraak. Montage is goed en correct verlopen. Monteur vriendelijk en deskundig.
Fam Weijers
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 28 mei 2020
Een volledig nieuwe badkamer kopen, kost tijd en die krijg je bij Grando Son. Betrokken en vakbekwame medewerkers die graag meedenken in de voor jou ideale opstelling en het maken van materiaalkeuzes. Ook de sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe is uitstekend verlopen. Onder leiding van Thijs, bekwame en goedlachse vakmannen over de vloer gehad. Alles ging in nauw overleg en de badkamer was op de afgesproken datum gereed. Zeer tevreden.
Angela
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 28 mei 2020
Volledige keuken aangekocht. Goede begeleiding tijdens proces. Kwamen nav inmeten nog enkele kosten bij helaas. Contact verliep niet altijd vlekkeloos.
W. van Schaardenburg
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 27 mei 2020
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en de service van goed wij zijn op een prettige en professionele manier geholpen. Het installeren is prima gedaan vriendelijke en prettig.
marja schoenmaker
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 27 mei 2020
Na bij diverse keukenleveranciers binnen te zijn geweest liepen wij bij Grando Keukens in Middelburg binnen. Na even rond te hebben gekeken kwam een medewerker naar ons toe. Het gesprek wat volgde was een verademing ten opzichte van de andere zaken, voor zover men aandacht aan ons schonk. Grando Keukens was onbekend bij ons.
A.F. Sandberg
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 27 mei 2020
Wij zijn heel goed geholpen bij onze badkamer uitzoeken. Ontwerp op de computer in 3D was heel duidelijk en helder er werd naar ons idee geluisterd. Ook tijdens de montage als er iets was kon je goed terecht
Groenewegen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 27 mei 2020
Na discussie over renovatie bestaande keuken toch een demokeuken uit showroom gekocht. Zeer goed overleg met medewerkster (Gaby) die ter plekke mogelijke opstellingen visualiseerde (PC). Planning (demontage, levering, montage) is precies volgens het boekje uitgevoerd. Op wat schoonheidsfoutjes na (uitsparing blad en spoelbak was mismatch; er wordt nog een nieuw blad geleverd) is de montage goed verlopen.
Hans P. Noppen
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 26 mei 2020
Keurig geholpen, wij hebben een keukenrenovatie gedaan. En alles is naar tevredenheid verlopen.
Bert
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 mei 2020
Over de hele linie een duidelijk en eerlijk verhaal waarbij duidelijk afspraak is afspraak wordt gehanteerd. Open en informele sfeer zonder een opdringerige sfeer.
Smans/Teurlings
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 mei 2020