Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We hebben het de medewerkers van Grando Tilburg niet makkelijk gemaakt bij de samenstelling van onze droomkeuken. Er is aan alle kanten met ons meegedacht om het ook binnen de mogelijkheden van ons budget te houden. En het eindresultaat mag er zijn. Door de 3D ontwerpen die zijn gemaakt kregen we vooraf een goed beeld hoe de keuken eruit zou kunnen komen te zien. De keuken is in het echt nog mooier geworden. We zijn er heel blij mee en we hebben mensen uit ons netwerk al verteld over onze ervaringen met Grando Tilburg en dat ze met name moeten vragen naar meneer Filippetti, A., waar wij hele prettige ontmoetingen en ervaringen mee hebben gehad.
W.K. Heerkens
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 14 augustus 2022
Alles goed en optijd geregeld/ geleverd. Goede service, prijzen en leuke mensen. Kortom leuke en goede zaak! Volgende keuken koop ik weer hier.
Nick
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 augustus 2022
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg We werden super goed geholpen door Dave Er werd serieus met ons meegedacht bij de aankoop van de keuken Nu staat nu in ons nieuwe huis een super mooie keuken Ook de montage van de keuken ging volgens planning Het waren super aardige monteurs die de keuken hebben gezet Als men nu aan ons gaat vragen waar we de keuken hebben gekocht zullen wij met trots de naam Grando vernoemen
Ton en Riekie Vromans
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 augustus 2022
Prima geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe keuken door deskundig en enthousiast personeel. Daar werd alle tijd voor genomen en er werd prima meegedacht in het zoeken van oplossingen. Daarnaast prima service bij het inmeten en leveren van alle spullen. Aanrader!!
CBH Zwirs
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 12 augustus 2022
Hele fijne ervaring met Angie van Grando Naaldwijk. Zij heeft ons heel goed geholpen met het uitzoeken van de nieuwe keuken. Helaas was het blad wat we in de eerste instantie hadden gekozen niet meer leverbaar maar daarna toch goed geholpen om een mooi alternatief te kiezen. Ook het meerwerk hebben zij voor ons geregeld. Alle werkzaamheden liepen zo goed in elkaar over dat we binnen twee weken van oude keuken naar de nieuwe keuken gingen. Sneller dan dat kon niet eens. Super fijn geregeld
Laura Hageman
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 11 augustus 2022
Onderweg naar de zoektocht voor een nieuwe keuken kwamen we spontaan binnen vallen bij de vestiging in Doetinchem. De verkoopster sprak ons vriendelijk aan en ondanks dat we geen afspraak hadden nam ze de tijd om vast het een en ander uit te leggen. Een tweede afspraak is ze zelfs bij ons thuis gekomen om de situatie goed te bekijken, dit ivm een schuine wand en kasten hierin passend maken. Montage verliep zonder problemen en volgends schema. We zijn erg blij met onze keuken en tevreden over de begeleiding van Linet.
Monique Dammers
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 11 augustus 2022
Nieuwe keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en er werd creatief meegedacht met onze ruimte om in te delen. Erg blij met het eindresultaat. Goede communicatie, erg vriendelijk en enthousiast. Na het plaatsen zowel telefonisch contact gehad als bezoek gehad vanuit Grando om te kijken of alles naar wens is. Aanrader!
Debbie Van Hermelen - van Beerendonk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 10 augustus 2022
In de showroom door Iris Boering zeer goed advies gehad en uitleg en samen tot een mooi ontwerp gekomen. De montage van de badkamer en een tweetal toiletten zijn keurig uitgevoerd door Carl en Maurits beide heren werken netjes en geven goede adviezen.
Tilly Roverts
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 9 augustus 2022
Vriendelijke/ flexibele medewerkers, goede kwaliteit keuken, afspraak kon snel geregeld en de keuken wordt zeer gewaardeerd!
Ruth
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 9 augustus 2022
Wij werden voor de aankoop van onze keuken goed geïnformeerd.konden voor de bestelling vaak nog wat aanpassen,niets was teveel.voor de levering werd tijdig een datum afgesproken. De keuken werd door een vakman Michel geplaatst,hij dacht mee en plaatste de keuken vakkundig. jammer dat het stenen blad niet paste, deze wordt opnieuw gemaakt,en dan kan de keuken afgemaakt worden.
Te loo
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 8 augustus 2022
Een schityerende en kwalitatief goede keuken heb ik bij Grando gekocht. Waarbij ik super hartelijk geholpen ben door Iris. Buiten dat de sfeer goed was, heeft ze actief meegedacht om een zo'n praktisch mogelijke keuken samen te stellen. Daarnaast had ze ook oog voor detail. En is er een schitterende aquamarijn keuken ontstaan. Die helemaal naar tevredenheid is.
Marijke
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 5 augustus 2022
Een nieuwe keuken gekocht, kostte enige moeite om tot gewenste indeling met goede maatvoering te komen. Uiteindelijk zijn alle wensen ed goed gekomen en de service alsmede een leeninductiekookplaat goed geregeld. Montageploeg heel serieus, netjes en oplossingsgericht met overleg waar nodig.
Ruud
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 4 augustus 2022
Na een aantal bezoeken aan andere zaken kwam Mike La Ros bij ons thuis over de vloer voor t ontwerpen van onze droomkeuken... waar iedereen in een L-vormige keuken bleef hangen kwam Mike met een onwijs gaaf ontwerp; na wat kleine aanpassingen is 2 weken geleden onze prachtige droomkeuken geplaatst door een fantastische vakman!
Wendy vdw
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 4 augustus 2022
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Alles is naar wens verlopen. Goede service van Maurice Grando Hoogvliet . En speciaal voor Johan die de badkamer heeft gemaakt.
Prins Bosschaart
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 1 augustus 2022
Goed geholpen in onze wensen door Linet van Grando Doetinchem. Heel erg tevreden!
Lotte
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 1 augustus 2022
We zijn goed geholpen, ook tijdens de lockdowns. De prijs was fixed, geen meerwerk gehad. Het ontwerp is goed besproken. Al met al in 6 maanden tijd klaar voor een kleine nieuwe badkamer.
Laura Voogt
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 juli 2022
Grando Hilversum heeft onze keuken, 2 badkamers en 2 toiletten volledig vervangen/geïnstalleerd. We zijn erg tevreden over het hele traject vanaf de eerste schetsen tot en met het eindresultaat. Toen er na de installatie in de keuken iets niet goed leek te zijn, is dat snel en goed opgelost. Wij bevelen Grando Hilversum van harte aan!
familie Does
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 31 juli 2022
Onlangs is mijn nieuwe keuken geplaatst. Risza Istanto van Grando Utrecht heeft het vermogen om snel af te stemmen op de wensen van de klant. Er wordt rustig de tijd genomen om tot een goede keuze te komen. Het is tenslotte erg moeilijk om van een staal in te schatten hoe het totaalbeeld wordt. (Ondanks een prachtige tekening) Dus moest een beetje varen op de kundige blik van risza. Twee weken geleden heeft monteur Jeroen de gekozen keuken zeer vakkundig geplaatst en werkzaam gemaakt. Kortom erg tevreden.
Hanneke Huisman
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 31 juli 2022