Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hadden een duidelijk beeld in ons hoofd hoe onze keuken eruit zou moeten komen te zien, helaas konden veel keuken-bedrijven de spullen niet leveren, Grando had gelukkig wel wat we wilde. Na een prettig en professioneel gesprek met Sander van Grando de keuken helemaal samengesteld. De keuken kon gelukkig snel geleverd worden (6 weken) en toen de keuken binnen kwam zag je duidelijk dat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn! Aanvankelijk was er 1 plaatje stuk gegaan tijdens het transport en de planken waren in de verkeerde kleur, beide problemen zijn snel en goed verholpen door Grando wat ik erg fijn vond (pas als er wat mis gaat merk je pas met wat voor bedrijf je te maken hebt). Ook hadden wij niet goed begrepen dat wij zelf de afval (plastic en karton) moesten afvoeren, 1 belletje en we hebben een mooie oplossing gevonden. Kortom, professionele mensen die veel weten van keukens en niet weglopen van wat extra service. Ook het feit dat je ze kan bellen (en aan de lijn krijgt) verdient wat mij betreft bonus punten.
Chris Kroon
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 28 december 2021
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop van een badkamer en keuken bij Grando Assen. Zeer vakkundig en goed geadviseerd in het voortraject door Leon Kunnen. Er was altijd voldoende ruimte voor aanpassingen en er werd ruim de tijd genomen om uiteindelijk de gewenste badkamer en keukenopstelling te creëren. Door mooie 3D animaties werd een realistisch beeld geschetst. In februari onze nieuwe woning betrokken en door tegenslagen hebben we veel moeten schuiven in de planning. Door loyaliteit en flexibiliteit van Leon vlot en tijdig een vakkundig installateur toegewezen gekregen. Al met al een zeer geslaagd project met een fantastisch eindresultaat. Wij zijn er enorm blij mee. De warme douche voor Leon en zijn mensen. Heel erg bedankt en een absolute aanrader!
Richard Greving
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 27 december 2021
Wij hebben een keuken gekocht en zoals je dat noemt wit op wit, betekent wit blad op witte kasten. We zijn hierbij fantastisch geholpen door de medewerker André. Onze nieuwe keuken is inmiddels geplaatst door vakmensen van de dnkz en we zijn super blij.
Jan van der Linden
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 27 december 2021
Snelle en kundig montage van de keuken. Prima service! We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken.
Suzan
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 22 december 2021
Badkamer gekocht, service is top, samen tot een resultaat gekomen van tekening tot uitvoering. En dat alles uitgevoerd door een vakbekwame monteur. Daarna heerlijk genieten van de badkamer.
Familie Cuisinier
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 22 december 2021
We zijn deskundig geholpen en geadviseerd. We hadden al een keuze min of meer gemaakt in het inspiratie boek en zijn verder meer dan goed geholpen. De keuken is inmiddels geplaatst, een kleine onduidelijkheid had bijna grote gevolgen, een telefoontje bracht duidelijkheid en het ziet er naar tevredenheid uit.
Cees
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 20 december 2021
Top adviseur en installatieteam! Terzake kundig, betrokken en klantgericht! Zijn zeer tevreden!
de Vroet
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 20 december 2021
Er werd goed meegedacht met onze wensen. We hebben meerdere gesprekken gehad, aanpassingen waren tot het laatste moment nog mogelijk. Proces van bestellen tot en met plaatsen is soepel gegaan. Ook de monteurs hebben mooi werk afgeleverd. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken!
Winter
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 19 december 2021
Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangst door het verkoop team. Daarna ook een zeer goed geplaatste keuken mogen ontvangen. We zijn dan ook erg tevreden met onze keuken welke helemaal naar onze wens is!
Frida & Marcel
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 15 december 2021
Ontvangst en eerste kennismaking waren heel positief. Gesprek en afspraken over een nieuwe badkamer verliepen prima. Ook het wijzigen van een tegel wordt zeer vlot opgepakt en direct doorgevoerd. Bezorging keurig geregeld. Plaatsing en oplevering niets dan lof.
G. van Herk
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 15 december 2021
na een bezoek aan de showroom hebben we een 3 d tekening gemaakt met onze wensen bij Grando. hierna zijn nog twee keer terug geweest met wensen van tegels en plaatsing bad en inloopdouche en zijn deze toegepast in de 3d tekening op laatste moment zijn we ook nog bij de tegelleverancier geweest op advies van Grando voor de vloer tegel te bewonderen. door er samen met de adviseur over te brainstormen is er een mooi resultaat ontstaan. de bad kamer die is neer gezet is precies zo als we hem hadden voorgesteld. ook de badkamer bouwer heeft in goed overleg diverse wensen toegepast in deze mooie badkamer, wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Joke en Tim Luyken
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 december 2021
Bij een nieuw appartement hoort een nieuwe keuken. Niet moeilijk om voor Grando te kiezen. Onze 4e keuken van hun. Veel keus, ze luisteren naar wat je wilt en geven advies. Levering, montage en oplevering allemaal top verlopen. Dankbaar en blij!!
Riet vd Berg
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 13 december 2021
We hebben een zeer moderne keuken gekocht kiezelgrijs met een granieten blad, grote oven, bora kookplaat een nieuwe kraan. De koelvriescombinatie hadden we pas nieuw gekocht en hoefde niet vervangen te worden. Keuken is op tijd en netjes geleverd, is keurig ingebouwd en de tekening die de keuken adviseur had gemaakt ziet er in het echt ook zo uit. Na installatie zijn er nog wat puntjes die aangepast moeten worden en gaan er ook vanuit dat dit goed en netjes wordt opgelost. Wij zijn zeer blij met het resultaat en gaan vrolijk de Feestdagen tegemoet.
Peter en Nicoletta Hubregtse
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 13 december 2021
Erwin heeft ons uitstekend begeleid. Van de eerste kop koffie tot de oplevering (en daarna). Hij heeft kennis van zaken, is gepassioneerd over het vak en is bereid om telkens weer een stapje extra te zetten. Erwin heeft bovendien oog voor detail en werkt zeer nauwkeurig. Dit gaf ons veel vertrouwen. De samenwerking was top. Ook het resultaat - een maatwerkkeuken die we met elkaar hebben ontworpen - voldoet precies aan onze verwachtingen! Veel dank Grando.
Martijn Doornbos
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 11 december 2021
Wij hebben een complete nieuwe badkamer laten installeren, ivm bepaalde aanpassingen, dus alles er uit, en nu een heerlijke badkamer, met alles zoals beloofd. Ook de keuken had een aanpassing nodig, vanwege ruimte gebrek, wij dachten aan een kast aan de andere kant, maar kregen advies om een aanrecht te plaatsen, met 4 laden eronder, dus meer werkruimte met aanrechtblad en een enorme opbergruimte, prima. Oplossing ! Kortom 100% tevreden. En ook verrast met een horeca bon van de plaatselijke horeca-ondernemers, wat wil een mens nog meer...... Grando Emmen, bedankt!
Fam. Mooij
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 10 december 2021
Wij hebben bij Grando Tilburg een keuken en een toilet gekocht. We zijn super geholpen door Dave. Hij dacht mee, gaf adviezen en was heel behulpzaam. Ze staan bij Grando Tilburg altijd voor je klaar en doen wat ze beloven. Ook de nazorg is perfect. Het bedrijf wat het voorwerk heeft gedaan en de keuken heeft geplaatst, is door Grando aangeraden. Ook voor hen niks dan lof. Goede vakmensen en makkelijk om mee te communiceren. We hebben een prachtige keuken. Ook André, waarbij wij het toilet hebben gekocht, dacht goed met ons mee. We hebben inmiddels ook een prachtig nieuw toilet. Het enige minpunt was de communicatie met het bedrijf dat de oude toilet heeft gesloopt en het nieuwe toilet heeft geplaatst. Het zijn wel vakmensen, maar communiceren en afspraken nakomen is niet hun sterkste kant. Het gehele project zou 3 dagen duren was de afspraak. Het heeft uiteindelijk bijna 6 weken geduurd. Het proces versnelde wel na tussenkomst van Grando. Het resultaat is wel prachtig. We zijn super tevreden en raden Grando Tilburg zeker aan.
Familie Zeebregts
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 10 december 2021
Netjes gewerkt, fijn meegedacht en in één dag klaar. Jammer dat de afzuigkap niet naar behoren werkt en de oven er lang over doet om op te warmen en af te koelen. Dit hadden we graag vooraf geweten.
P van der Putten
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 10 december 2021
Medewerkers waren erg behulpzaam en na het uitzoeken van de tegels, kreeg ik een goede korting. De tegels kwamen op de afgesproken datum binnen.
tim claasen
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 10 december 2021