Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een badkamer en toilet bij Grando gekocht. Wij wilden een luxe uitstraling met een mooi op maat gemaakt badmeubel. Dat is gelukt. De communicatie verliep erg goed. Ook de mensen die de badkamer hebben geïnstalleerd stemden goed met elkaar af en kwamen afspraken na. Ook na plaatsing kwam Grando langs voor oplevering. Top!
Regina Sikken
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 25 december 2022
Goede ervaring met contact in de winkel. We hebben een keuken gekocht. Het hele plaatje, van het tekenen tot aan het installeren van de keuken, is goed verzorgd en er is netjes gewerkt.
Familie Uringa
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 december 2022
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken van Grando Purmerend. We hebben alle tijd gekregen om rustig rond te kijken en daarna samen met Grando in gesprek te gaan over onze wensen. Het 3d ontwerp dat gemaakt werd was duidelijk. Toen de keuken besteld was werden we duidelijk op de hoogte gehouden. In meten was super, passende adviezen gekregen. Alles werd op de afgesproken dag geleverd en het plaatse was super! Daarna ook nog regelmatig contact of alles naar wens was. Wij zijn erg blij met onze keuken en Grando!
Mariska
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 23 december 2022
Vrienden die zeer tevreden waren over het geleverde werk hebben ons op het spoor van Grando gezet. Onder de goede begeleiding van Martin de Winter konden we snel keuzen maken betreffende materialen en de inrichting van de keuken en de badkamer. Ondanks de grote drukte werden de werkzaamheden aan het hele huis eerder dan verwacht gestart. Door het bijna dagelijkse contact met degenen die aan het werk waren, ontstond een plezierige samenwerking, waardoor de werkzaamheden tot volle tevredenheid verliepen. En wat is het resultaat mooi geworden en schitterend afgewerkt. We zijn blij met Grando in zee te zijn gegaan en raden dat anderen ook aan
Familie van Rijn
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 23 december 2022
Mijn vriend en ik hebben met de goede hulp van Erwin onze droomkeuken samengesteld. We hebben fijne erg fijne afspraken gehad waar we samen een keuken hebben uitgekozen, waarbij goed gedacht werd aan onze wensen maar ook aan budget. Bij de levering was de keuken in 1 keer compleet geleverd. Zeer tevreden!
Sanne
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 22 december 2022
Hallo ik heb een mooie keuken gekocht, precies wat ik zocht, alles volgens plan gegaan, en boven al goed geplaatst, en alle gemaakte rommel netjes op geruimd en op gehaald! Super bedankt.
Ama kluijtmans
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 22 december 2022
Via een collega terecht gekomen bij Grando Zwolle voor een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Zeer vriendelijk en netjes geholpen door Erwin. Hij nam alle tijd en ook het verdere contact verliep prima. De keuken is inmiddels geplaatst. De "puntjes op de i" werden prima opgelost. Fijn dat Erwin voor en na het plaatsen bij ons thuis langs komt. Dit maakt het persoonlijk en vertrouwd. In februari komen de badkamer en het toilet aan de beurt. Wij zien dit met vertrouwen tegemoet.
Henriëtte en Heleen
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 21 december 2022
Herman kwam op een mooie zomerse avond in september bij mij thuis om samen inspiratie op te doen en te brainstormen, uiteindelijk had ik de volgende dag de tekenen en 3D foto's in mijn mailbox staan! In de week van 14 december zijn de voorbereidingen gestart en 20 december is de keuken geplaatst en het resultaat is verbluffend! Het contact, de werkwijze en het personeel geven het gevoel dat je droomkeuken werkelijkheid word! Herman en de heren van Spijkers! Bedankt!
Marcus Schouten
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 21 december 2022
Levertijd goed nagekomen en een perfecte monteur die zijn vak verstond.
Grob
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 20 december 2022
Wij waren eerder al bij Grando geweest voor mijn zoon; we zijn zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen voor de aankoop van een nieuwe keuken. Als wij niet helemaal begrepen wat hij bedoelde, dan liet adviseur het in de showroom zien hoe het eruit zag. Ook aanvullende vragen of opmerkingen die naderhand bij ons opkwamen, werden klantvriendelijk en deskundig beantwoord. Wij zijn helemaal tevreden met het totale plaatje, van advies t/m plaatsing keuken en service.
Kees Swart
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 20 december 2022
We hebben een grote verbouwing achter de rug van keuken, badkamer en toilet. Alles gedaan door vaklui. Precies volgens plan.
Bart Deege
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 19 december 2022
We hebben een nieuwe badkamer gekocht, nadat ze ons eerst waren vergeten Dus daarom langer gewacht dan gebruikelijk, hebben ze oprecht excuus aangeboden, maar uiteindelijk perfect werk afgeleverd
Borgman
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 december 2022
Nieuwe keuken met bijbehorende apparatuur. Goed meegedacht en veel ideeën en aanbevelingen om de keuken beter tot z'n recht te laten komen. Ontwerp van de keuken precies gerealiseerd zoals verwacht. Serviceverlening bijzonder aangenaam! We konden altijd terecht met onze vele vragen en deze werden altijd goed beantwoord of op de hoogte gehouden. Kwaliteit van het materiaal is degelijk. Levering en plaatsing van de keuken werd netjes afgestemd en zorgvuldig uitgevoerd. We hebben gekozen om na het plaatsen van de keuken de spatrand op te meten en later te plaatsen waardoor een exacte plaatsing mogelijk werd. Dit werd snel verwerkt, maar helaas een meet of communicatiefout waardoor een deel te kort was. Hiervoor werd geen tussenoplossing gezocht, maar gewoon een nieuwe besteld. De afwerking met kit werd helaas niet netjes gedaan, maar bij het aangeven hiervan werd er wederom goed geschakeld en de kitrand vervangen. Helaas kregen we een Siemens koelkast met een erg storende pieptoon. Ook hiervoor is adequaat gehandeld door Grando met Siemens en is de koelkast vervangen voor een nieuw exemplaar. Al met al een zeer tevreden klant die ook de badkamer en toilet afgenomen heeft welke binnenkort geplaatst gaat worden.
Michelle & Ronnie
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 17 december 2022
we hebben bij dit filiaal een keuken gekocht. We zijn door Joop fantastisch geholpen. Joop draagt ook ideeën aan over zaken die wij niet van te voren hadden bedacht. Bij dit filiaal merk je dat het leveren van kwaliteit hoog op de agenda staat. Het is een mooie nette winkel.
Marco
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 16 december 2022
Goed geïnformeerd en geholpen. Het leveren en plaatsen van de keuken is naar volle tevredenheid gebeurd.
Hans Meeuwsen
Beoordeling van Grando Wormerveer
Bron: Qasa - 16 december 2022
We zijn goed ontvangen in de showroom waar meteen een situatieschets werd gemaakt voor onze toekomstige keuken. Goede adviezen en prettig overleg over de keuken en apparatuur. Naar tevredenheid is de keuken ontworpen en deze week geplaatst. We zijn er erg blij mee. Bedankt Grando Epe.
Corrie Elders
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 16 december 2022
In Oktober zijn wij langsgegaan om te kijken voor een nieuwe badkamer, voor ons was dit een nieuwe ervaring omdat dit ook onze eerste nieuwe badkamer is geweest die wij gekocht hebben. Henrik was zeer vriendelijk en aan de hand van onze wensen had hij binnen een paar minuten onze badkamer virtueel samengesteld waarbij ook de prijsverhouding goed lag inclusief montage. De levertijd was ongelofelijk snel dankjewel voor het regelen hiervoor Paul, waar het eigenlijk eind januari ingepland was belden zij dat het mogelijk was om eerder te komen, zo gezegd, zo gedaan. Crum Montage BV heeft de badkamer bij ons in opdracht van Grando geplaatst en dit is top uitgevoerd, duidelijk in communicatie, ontzettend vriendelijk maar ook snel. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces en raden allebei zeer aan bij iedereen.
Daniël Moné
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 13 december 2022
Zeer mooie keuken, goed advies. Grote keuze. snel en op tijd geleverd. Complimenten.
Harald Stempher
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 13 december 2022