Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij werden op afspraak ontvangen en vervolgens uitgebreid geholpen. Er werd goed meegedacht en vooral naar oplossingen gekeken die recht deden aan onze wensen. We zochten een " warme" badkamer uit, compleet met inloopdouche, wasmeubel en toilet. Dat alles moest passen in een beperkte ruimte. Vervolgens e.e.a. bekeken in een 3D format, zodat we gelijk een goede impressie kregen . We waren enthousiast en de badkamer werd besteld. Vervolgens geleverd op de afgesproken datum en daarna kon het installeren beginnen. Oude badkamer er in, nieuwe geplaatst. Het slopen ging voorspoedig, het plaatsen duurde langer dan verwacht. Enerzijds door de kerstvakantie van de installateur/ timmerman, maar anderzijds ook doordat hij te veel klussen in 1 keer had.Hierop is hij aangesproken, om dit in de toekomst te voorkomen. Overigens heeft hij de badkamer zeker vakkundig geplaatst. Al met al zijn wij zeer tevreden over de service van Grando Emmen. Ze doen wat ze beloven. Chapeau.
Martin Kremers
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 13 februari 2021
Prima geholpen door Bob en Detlef bij de aankoop van mijn nieuwe badkamer en keuken. Ook na de koop bleef het contact prima en kon ik met al mijn vragen bij hun terecht. De monteurs van de badkamer en keuken waren zeer bekwaam en werkte prima samen. Ook het afspreken van meerwerk verliep prima. Kortom: ik ben meer dan tevreden over Grando Hoofddorp!
Hans Wijnhof
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 13 februari 2021
De verkoper in de winkel mr galesloot heeft mij fantastisch geholpen en goede aanwijzingen gegeven daarna degene die het neergezet hebben in huis ook vol lof over de badkamer en wc zijn super en zelfs de keuken ben ik heel trots op dus lof voor iedereen en voor de goede zorgen
Heino prijs
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 12 februari 2021
Een mooie keuken gekocht die vorige week is geplaatst. Bij het uitkiezen van de keuken heel specialistisch en fijn geadviseerd door Risza. Met vragen ook altijd telefonish bereikbaar. Ook onze dank voor montagebedrijf Groeneveld die de keuken heeft geplaatst. Hele vakkundige en fijne mensen.
Van Ewijk-Ruszczynski
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 10 februari 2021
Op een zonnige zondagmorgen om 11 00 binnengestapt om eens rond te kijken en tegen 17 00 met een 3D tekening en een getekende offerte op zak weer huiswaarts gegaan. Zeer goed te woord gestaan er werd uitgebreid de tijd genomen om alle verschillende opties te bespreken en dit alles gebeurde in een niet opdringerige of onplezierige manier. De uiteindelijke prijs was in onze ogen uitstekend. Helaas ging er bij de levering van de keuken iets mis maar dit werd echt supernetjes opgelost. De plaatsing en het meerwerk is door Nico naar volle tevredenheid uitgevoerd. Slechts 1 week later dan geplanned werd het aanrechtblad nageleverd en meteen geplaats door Harold. Ook de later bestelde vensterbanken en Bokmerk achterwand zijn door Harold geplaatst. Zeer prettig contact gehad met Detlef omtrent de kleine foutjes en een leuke tegemoetkoming aangeboden gekregen. Goeie oplossing
D. Laroo
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 9 februari 2021
Heel erg goed en vriendelijk geholpen, de verkoper had heel veel goede ideeën waardoor de keuken nog mooier is geworden. Ook de monteur zeer kundig en vriendelijk, vakman ! in 1 woord, geweldig !! Een aanrader voor een ieder die een keuken wil aanschaffen.
H van Herk
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 8 februari 2021
De keuken werd die dag bezorgd de hele kamer plus keuken stond vol, wij dachten nou, nou. We zagen dat alles langzaam leeg werd. En keken dat de keuken heel mooi werd. Pluimpje voor de bezorgers en alles wat klaar moest is klaar gekomen. Monteur is een rustig persoon het is een harde werker. Bedankt dat je er was.grt..Jan en Maria Tak.
Jmtak
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Vanaf het moment dat we de zaak binnen kwamen tot aan het moment dat we de keuken gekocht hebben is er volop aandacht geweest van zowel de vestigingsmanager Sander als ook de andere verkopers. Aangezien ik nogal een besluiteloos type ben, heb ik meerdere keren de opstelling veranderd, alsmede het uiterlijk van de keuken. Sander bleef even vriendelijk en met me meedenken / adviseren. Geen gesprek vond hij te lang of vermoeiend. Uiteindelijk ben ik dan ook zeer tevreden met de keuken en de service. Ook de monteurs Danny en Danny krijgen een dikke pluim. Erg klantvriendelijk en vakkundig! Grando Zaandam zal ik zeker aanraden als het om klantgerichtheid, vakkundigheid en service gaat! Daarbij is er ook zeker sprake van goede prijs-kwaliteitverhouding
Familie Krekko, Amsterdam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Goede service van vriendelijk personeel. Na wat wikken en wegen uiteindelijk tot een mooi product gekomen. Levering en plaatsing waren erg goed. Helaas doet de kraan niet het benodigde wat hij dient te doen. De informatie verstrekking over de oplossing is erg summier. Al met al erg tevreden met nog een klein vervelend restpunt.
Meijer
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Na verhuizing onze nieuwe keuken hier gekocht, in onze vorige woning hadden wij ook een Grando keuken. Volgens ons zegt dit genoeg, als we niet tevreden waren, hadden we hier niet opnieuw gekocht. Wij vinden de kwaliteit uitstekend.Van begin tot eind alles goed geregeld.
Antonio
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Na een hoop rotzooi in mijn woonkamer en slaapkamer, wat tegen de afspraak was, is er een heel mooie badkamer opgeleverd. Hulde aan de monteur(s).
karel de bruijn
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Zeer goede begeleiding bij aankoop keuken door verkoper Paul. Leidingen verleggen en muur glad maken ook door Grando geregeld en perfect uitgevoerd door monteur Michel. Levering compleet en netjes uitgevoerd met uitleg van alle geleverde onderdelen. Montage zeer professioneel en secuur uitgevoerd door monteur Marcel. Al met al zeer tevreden!
Pierre Bigot
Beoordeling van Grando Lelystad
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Grando Zaandam heeft ons van begin tot eind geholpen bij het realiseren van onze badkamerdroom. Wij hadden een aardig beeld van wat we graag wilden, maar de medewerkers bij Grando hebben ons geholpen met adviezen en de concrete vertaalslag van onze wensen, uiteindelijk heeft het geresulteerd in een prachtige badkamer, een heerlijke aanvulling op ons nieuwe appartement.We genieten er elke dag van. Ook zijn we onder de indruk van de door Grando geselecteerde aannemer en zijn vakmensen die het project hebben uitgevoerd. Overbodig te zeggen dat u voor een badkamer dus bij Grando aan het juiste adres bent.
Hendrik & Roy
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 februari 2021
Na een vraag over renovatie een duidelijk antwoord en advies gekregen. Duidelijke offerte snel in huis. Na het accepteren van de offerte duidelijk aangegeven dat het nog wel 4 maanden kon duren dat er werd geplaatst. Renovatie uitgevoerd door Rene duidelijke rustige man die met veel geduld en kunde de keuken heeft gerenoveerd. Super blij met het eind resultaat.
Familie van Marion
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 7 februari 2021
Na 3 keukens te hebben aangeschaft was het nu de beurt aan de badkamer en toilet. Prima geholpen door Romy, denkt mee en begrijpt hoe wij het willen hebben. Na aanschaf van de badkamer en toilet volgt de montage. Altijd iets om naar uit te kijken of tegenop te zien, maar de monteurs hebben wel vaker hiermee te maken gehad. Zonder ontzettend veel rotzooi en stof is de oude badkamer vakkundig eruit gehaald (gecontroleerd gesloopt). Ook de montage ging voortvarend en doordacht. Zelfs de maat van de gekozen tegels wordt rekening gehouden met plaatsen van de muur in de badkamer. Kortom, vakmensen en zeer tevreden. Letop, zorg voor voldoende koffie in huis. De monteurs houden van goede koffie.
John en Karin
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 3 februari 2021
super mooie badkamer gekocht,alles uit handen gegeven van slopen tot oplevering. deskundig en vriendelijk advies van de verkoper! monteurs zijn vaklui die weten hoe het hoort,alles superstrak afgeleverd!
robbert de graaf
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 3 februari 2021
ZEER GOED geholpen in het uitzoeken en bekijken van materiaal. Snel antwoord op vragen ,is zeer fijn. Klant is koning ,dat voel je! Aanvulling ontvangen 6 februari 2021: Betreft complete keuken. Al geïnstalleerd. Prima gegaan.
Inge Bos
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 2 februari 2021
De uitvoering was mooier dan ik in de showroom had gezien.
Hannie
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 2 februari 2021