Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Ik heb een hoog glans witte keuken gekocht. Ik ben hier erg tevreden over. Ik werd op verschillende gebieden goed geadviseerd en geholpen. Goede prijs kwaliteit verhouding. De levering verliep soepel en de keuken werd tot in de kamer geleverd. Zelfs twee trappen op. Helemaal top! Er werd goed met me mee gedacht en ik heb de droom keuken samengesteld die ik wilde. Er waren veel opties en mogelijkheden. Alles kon geregeld worden. De verkoop verliep heel goed. Erg vriendelijk en meedenkend. En niet te vergeten ook erg gezellig en gastvrij!
Feiko Ammerlaan
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 8 november 2020
Mijn complimenten aan Grando Amersfoort. Op aanraden van een kennis kwam ik hier terecht. Ze hebben precies de keuken geplaatst die ik in gedachte had. Vanaf het begin tot eind is alles netjes volgens schema verlopen. De mensen werken netjes en vakkundig. Ze zijn makkelijk te bereiken, hulpvaardig en meedenkend. De prijs kwaliteit verhouding is verrassend goed. Voorlopig hoef ik geen nieuwe keuken maar als dat wel het geval zou zijn zou ik er hier weer eentje kopen. Kortom: Top!!
Nataly
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 7 november 2020
Zeer tevreden over Grando Hoofddorp, goed geholpen en geadviseerd. Mooie showroom. Keuken in 2 dagen geplaatst door Nico, top. Alles goed geregeld, zeker omdat na plaatsing bleek dat de koelkastdeur krom trok. Gebeld met Grando Hoofddorp en binnen een week hadden we een nieuwe deur.
Miranda van Beelen
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 6 november 2020
Heel fijn geholpen bij zowel onze keuken als badkamer. Er werd goed meegedacht en er is een goede en snelle communicatie. Ook iets eerder geleverd worden zoals de draine van de douche was geen enkel probleem.
Claudia Beers
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 5 november 2020
Volledige keuken gekocht bij Grando. Uiterst plezierige en behulpzame begeleiding van begin tot eind door Kevin Galesloot. Zeer professioneel personeel voor stucwerk en installatie, tevens zeer behulpzaam
Familie Zwollo
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 5 november 2020
Wij hebben onze badkamer vernieuwd. Alle oude spullen eruit en bij Grando bijna alles voor de nieuwe badkamer aangeschaft. Wij zijn uitstekend geadviseerd door de medewerker van Grando Emmen. Ook de nazorg (gebroken tegels, beschadiging ligbad, beschadigde bovenplaat badmeubel) is prima afgehandeld.
Yvonne en Wim Oussoren
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 2 november 2020
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn zeer klantvriendelijk en vakkundig geholpen. Geleverd volgens afspraak en vakkundig geplaatst
Ruud Wieggers
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 2 november 2020
Super mooie keuken! We zijn zeer blij. Goed geholpen en meegedacht met onze ruimte. Grando moet nog terug komen om kleine dingen aan te passen, maar in grote lijnen echt super! Zeer tevreden! Complimenten. Echt een gave keuken Eerdere ervaring van 21 augustus 2017: Prima geholpen! Service netjes goed mee gedacht. Alleen was er een bestek la vergeten wordt nu nog nageleverd en zitten we nog op te wachten!
Ronald
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 2 november 2020
Een hele mooie keuken aangekocht, keurig verzorgd vanaf bestelling tot aflevering.
Fam de Boer
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 2 november 2020
Wij zijn kritische klanten met specifieke wensen geweest. We zijn goed geadviseerd en klantgericht geholpen. In onze beperkte ruimte is nu een hele mooie, praktische badkamer gerealiseerd. Dus, indien u een kritische klant bent met specifieke wensen voor uw badkamer en keuken raden wij dit filiaal van harte aan. Er wordt goed geluisterd en meegedacht, maar ook snel en klantgericht gehandeld.
Bianca Fokker
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 1 november 2020
Keuken met vrijstaand spoeleiland en alle inbouw apparatuur gekocht veel advies gekregen waar ik niet bij stilstond latere aanpassingen probleemloos aangepast tekening van de keuken met alle maten en uiterlijk en aanduiding voor aansluitingen is perfect levering materiaal op afgesproken datum alles gedaan wat ze beloven
S de vries
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 1 november 2020
Super blij met mijn nieuwe keuken van Grando. Het hele bestelproces verliep heel soepel. De keuken is vakkundig op de afgesproken datum geplaatst. Zeer nette monteurs.
Natasja Bottema
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 29 oktober 2020
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Grando heeft ons uitstekend geadviseerd en ook de uitvoering door ervaren monteurs is prima verlopen.
E.J.Swaving
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 28 oktober 2020
Ik ben samen met mijn vrouw bij Jan Wooning van Grando Tilburg gegaan nadat we meerdere keukenleveranciers hadden bezocht. Wat meteen opviel was de persoonlijke aanpak en eerlijke advies. Na een gedetailleerde uitleg van de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn we tot een prachtige keuken uitvoering gekomen. De levering en plaatsing verliep gestructureerd en soepeltjes. Nazorg was ook top! Een echte aanrader!
Evert Hoefnagel
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 28 oktober 2020
Op zich een goeie ervaring. Alleen jammer dat ik door miscommunicatie tussen de aanemers nu met kleurverschil zit op mijn muur. Ook had ik graag een spatscherm willen hebben achter mijn gasstel maar hier geen advies over gehad.
B. Noorland
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 27 oktober 2020
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hoofddorp. Deze is afgeleverd volgens onze planning. Er is hierbij goed naar ons geluisterd. Bij de montage kwamen wij er achter dat er geen rekening gehouden werd met het tegelwerk. Dit zat niet in het werkpakket vd monteur. Dit was dus niet ingepland en moet hiervoor nu een paar weken wachten. Ook waren er een paar dingen incorrect. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Dit is opnieuw besteld en wordt ook opgelost. Uiteindelijk zijn we tevreden behalve het tegelwerk natuurlijk. Dat had beter ingepland moeten worden.
Martin
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 26 oktober 2020
De service en uitleg voor de aanschaf van een kookplaat zonder oven maar met keukenlade s dmv 3D zag het er goed uit om tot bestelling over te gaan.
Blokland
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 26 oktober 2020
Super blij met onze nieuwe keuken ! Als u een keuken/badkamer zoekt, kan ik alleen maar de geweldige mensen van Grando Amersfoort aanraden. Ze zijn behulpzaam, denken met je mee zowel over design als kosten ! Al het contact wat ik met hun gehad heb, zowel in de zaak als tijdens plaatsing was uitmuntend. Ben ZEER tevreden, en heb er al wat kenissen heen gestuurt. dhr. Birtantie en Serkan, dank jullie wel :)
Ro
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 25 oktober 2020