Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

prachtige keuken en deskundige monteur. Helemaal blij mee.
jacqueline de jongh
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 11 november 2014
tevreden tot zeer tevreden over de geleverde keuken en prijs
Anoniem
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 11 november 2014
Door goed advies keuken gekocht en het is een plaatje
Fam Knol Nibbixwoud
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 8 november 2014
Betrouwbaar.
Lies en Wout Kramer
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 6 november 2014
Wij zijn heel erg blij met onze badkamer Super service nu zijn we aan het afwachten tot onze keuken geplaatst word
Anoniem
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 4 november 2014
Mooie keuken klantvriendelijke service.
Familie de Rond
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Feedback Company - 3 november 2014
Wij hebben onze keuken met veel plezier uitgekozen. De Hulp die wij kregen was erg fijn want een keuken uitzoeken is nog best lastig Alles werd keurig geregeld
Anoniem
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 31 oktober 2014
We zijn geweldig geholpen door Frans kwakkenbos in het filiaal Tilbug van de eerste tot de laatste dag was hij erbij betrokken bedankt
Anoniem
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Feedback Company - 30 oktober 2014
Alles goed en snel geregeld ook nog eens met eigen mensen super.
Anoniem
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Feedback Company - 30 oktober 2014
Een heel fijn kontakt tijdens het ontwerp de uitvoering en de nazorg van onze nieuwe keuken.
H. Kester.
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 28 oktober 2014
Wij vinden de keuken prachtig. We zijn 3 x bij John de verkoper geweest om alle onderdelen te perfectioneren. Zeer profesioneel. Ook het plaatsen van de nieuwe keuken door Jurg hij heeft er 3 dagen overgedaan eerst de oude keuken slopen en daarna een nieuwe keuken plaatsen.
Fam. Klop
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 23 oktober 2014
minder erg als verwacht er gaat altijd wat mis. Bij ons viel het mee
Anoniem
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Feedback Company - 23 oktober 2014
Wij hebben bij Grando Breda, een keuken en badkamer gekocht, zeer klantvriendelijk en gastvrij ontvangen met leuke adviezen en ideeën, zonder opdringerig te zijn. levering was conform afspraken, zoals altijd bij dit soort projecten gaat er wel eens wat mis, dit werd zonder gemopper of protest opgelost ! twee super vakmensen hebben onze keuken en badkamer gemonteerd, zonder ook maar enig rommel achter te laten. Chappeuax !
J. den Ridder
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 23 oktober 2014
goed en mooie ervaring zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. zeer waardevolle adviezen gekregen zonder opdringend te zijn kortom een fijne ervaring
J. den Ridder
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 23 oktober 2014
Wow de mooiste keukenzaak op meubelplein Ekkersrijt
Anoniem
Beoordeling van Grando Son
Bron: Feedback Company - 22 oktober 2014
Prettig contact. Deskundig advies. Scherp in prijs.
klusservice haaren
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Feedback Company - 12 oktober 2014
De service en betrokkenheid van Grando Naaldwijk is in een woord geweldig
Fam. Van der Wal
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Feedback Company - 11 oktober 2014
We vonden het contact en meedenken bij het uitzoeken heel fijn.
B. Moring
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 8 oktober 2014