Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

we werden gelijk op ons gemak gesteld ze namen echt de tijd voor ons dit vonden wij heel prettig
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 16 oktober 2012
wat betreft de badkamer bij de ingang stond direct onze keus wij waren gelijk weg van deze badkameren hebben deze ook gekocht
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 16 oktober 2012
Het was erg prettig om op afspraak langs te kunnen komen. De kleur kastjes die wij wilden was niet standaard leverbaar, maar het was geen enkel probleem om onze gewenste kleur toch te krijgen.
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 15 oktober 2012
Mooie, grote en overzichtelijke showroom. De winkel nodigt erg uit om naar binnen te gaan.
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 15 oktober 2012
Mooie showroom met een collectie mooie keukens en badkamers.
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Feedback Company - 21 september 2012
Ze nemen de tijd voor je om alle opties te bekijken. Super!
Beoordeling van Grando Breda
Bron: Qasa - 21 september 2012
Goede ruime showroom waar ook de kinderen welkom zijn
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 20 september 2012
Het advies is prima, wij zijn diverse keren terug geweest met weer eeen verandering. Ook komen ze thuis kijken waar de keuken moet worden geplaatst
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 20 september 2012
Het is een complete showroom zodat we uit veel verschillende voorbeelden een goede keuze konden maken.
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Feedback Company - 14 september 2012
Omdat het om een nieuwbouwwoning ging hebben we alles van een tekening moeten doen. Het eindresultaat is een praktische en ruimtelijke keuken. En helemaal onze smaak.
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 14 september 2012
De showroom van Grando Hoorn is prachtig. Goed verzorgd en ruime keus.
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 24 augustus 2012
ij Grando Hoorn een keuken, badkamer, toilet en vloer op de begane grond voor mijn nieuwe woning in Zwaag uitgezocht. Sjoerd en Ramon hebben mij heel goed geadviseerd en meegedacht. Na een intensieve samenwerking is het resultaat geweldig geworden!
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 24 augustus 2012
Mooi ruim, voldoende verschillende opstellingen en modellen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 23 augustus 2012
Door kundig advies hebben wij een goedkopere oplossing gekozen die volledig tot tevredenheid is
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 23 augustus 2012
Geweldig! Ze namen echt de tijd voor ons. Beslist niet opdringerig en we kregen uitstekende adviezen. Ik ben een aantal keer terug geweest voor ik besloten had en later hebben we de tegels ook nog besteld
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 30 juli 2012
Juist door de vele keukens in jullie showroom was het ideaal om voor ons, om onze ideale keuken samen te stellen!
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 30 juli 2012
We zijn super tevreden. Als ik het overnieuw moest doen koos ik weer hetzelfde uit. Het halve minpuntje is vanwege het gastoestel. Moet ik erg aan wennen. De pitten zijn veel krachtiger dan dat we hadden.
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 30 juli 2012
We waren er niet op uit, maar hebben tot 2x aan toe na sluitingstijd advies van Ramon ontvangen
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 30 juli 2012