Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Super goed advies, eindeloos geduld, verkoper had ook goede ideeën en samen tot een mooi resultaat gekomen. Monteurs ook goed, werken netjes en ruimen alles op, laten de keuken gepoetst achter, lades, kasten en aanrecht schoon!
Ramon de Schipper
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 6 september 2021
Rob van den Vlekkert heeft ons vanaf dag 1 heel goed geholpen. Hij luisterde naar ons en kwam zelf met goede tips. Gedurende het proces heeft Rob ons steeds goed op de hoogte gehouden. Hij kwam altijd zijn woord na. Tijdens het plaatsen van de keuken was er ook regelmatig contact. Een aantal puntjes moeten aangepakt worden en Rob is heel reëel. Hij staat echt voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn meer dan tevreden over het proces en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
Lieneke Bakker
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Wij hebben in november 2020 een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Den Helder. Daarbij werden we heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Dankzij goede tips van de verkoper zijn we uitgekomen bij een prachtige 'droom'keuken. Op 20 en 21 mei 2021 is de keuken geheel volgens planning geplaatst door een zeer deskundige en aardige keukenmonteur. Wij zijn heel blij en zeer tevreden.
Elly&Theo Volkers
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 21 mei 2021
Ontzettend blij met de aankoop van een badkamer, uitstekend en deskundig personeel, levering badkamer en het plaatsen van de badkamer is zonder grote problemen uitgevoerd. Ontzettend blij met het resultaat.
J van der Weide
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 22 maart 2021
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Den Helder, zijn zeer tevreden met de keuken maar ook de aanloop daarnaar toe. Joop Wehmen heeft veel geduld met ons gehad, niets was hem teveel de voorbereiding voor het plaatsen is gedaan door firma René Kiljan zeer nauwkeurig en accuraat gedaan, en tenslotte het plaatsen door Remi Buitenman van de firma zelf PERFECT. Ik las in andere revieuws over het bijbetalen na plaatsen dat had Joop al in de winkel verteld stond ook in de overeenkomst en het afvoeren van de materialen stond er ook in, dus er was niets om je over te verbazen. Al met al wij zijn super tevreden.
Toon Sterken
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 18 maart 2021
Klantvriendelijk, deskundig, professionele werknemers zowel in de winkel als later bij het plaatsen van de keuken.
J.F. Dijkhuis
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 15 maart 2021
Met in achtneming van de huidige corona maatregelen zeer netjes geholpen bij de keuze van m'n nieuwe keuken. Voldoende keuze, kennis en creativiteit aanwezig om er iets moois van te maken. Zeer tevreden klant.
Ingeborg Wijbrands
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 22 februari 2021
Heb een complete keuken gekocht met een 6-tal apparaten van ETNA. Van aankoop tot oplevering en alles daar tussen ben ik zeer tevreden. Fijne mensen en een heel mooi en goed product. Als ik al een opmerking heb, dan is het over het afvoeren van ,een enorme hoeveelheid, verpakkingsmateriaal. Dit heb ik erg onderschat. Zou een mooie extra service zijn. Nu moest ik er extra voor betalen.
S.Hazenberg
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Goede service van vriendelijk personeel. Na wat wikken en wegen uiteindelijk tot een mooi product gekomen. Levering en plaatsing waren erg goed. Helaas doet de kraan niet het benodigde wat hij dient te doen. De informatie verstrekking over de oplossing is erg summier. Al met al erg tevreden met nog een klein vervelend restpunt.
Meijer
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Wij zijn ontzettend tevreden met de geleverde keuken. Kwaliteit van de materialen is boven verwachting. De service, klantgerichtheid, het meedenken en flexibiliteit van het personeel is top! Ten opzichte van andere bedrijven die we bezocht hebben wint Grando het op basis van kwaliteit. Zelfs na plaatsing heeft Grando, en met name de adviseur (Rob), ons keurig geholpen. Absoluut een kwestie van waar voor je geld krijgen!
Erik Wolters
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 22 december 2020
De showroom zag er zeer goed uit. Geen extra smoek waardoor het alles mooi rustig was. En wij konden rustig door de showroom lopen zonder een irritante verkopen bij ons te hebben. Op verzoek werden wij door de verkoper verder geholpen. Hij gaf duidelijke uitleg. Wij wilden onze oude keuken apparatuur hergebruiken. Wat zonder discussie werd meegenonen. Het verwijderen van de oude keuken ging snel en netjes. Het plaatsen werd uitstekend gedaan. De installateur was een rustige en nette werker. En ook oplossing gericht. Het was een super ervaring. Nu de keuken in gebruik is zijn we spinnend tevreden. De super complimenten voor Grando. Met name Grand Den Helder.
Mart Marbus
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 28 november 2020
Super blij met mijn nieuwe keuken van Grando. Het hele bestelproces verliep heel soepel. De keuken is vakkundig op de afgesproken datum geplaatst. Zeer nette monteurs.
Natasja Bottema
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 29 oktober 2020
Vriendelijk ontvangen op de zaak, goede en snelle informatie. Snelle beslissing kunnen nemen voor aankoop keuken. 3-D tekening en werktekening zijn duidelijk. Wachttijd tot levering zoals afgesproken. Levering keuken door transporteur op afgesproken tijd. Montage verliep voorspoedig, mede door zeer vakkundige keuken monteur. Afschouwen is goed maar te snel na montage, klant heeft geen tijd om goed door zijn keuken goed te bekijken op aanmerkingen. Noot: Ik heb gewerkt met losse stopcontacten met snoer op afgesproken punten. Dit werd als zeer makkelijk ervaren door monteur. kan dit niet voortaan aangegeven worden op de tekening of mondeling verteld worden vooraf. Zeer tevreden.
Fam. Hoelandt
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 13 oktober 2020
een keukenblok met enige apparatuur, een hoge kast t.b.v. de cv-ketel en een bovenkastje. De info in de winkel was adequaat. Alle vragen werden deskundig beantwoord. Het opmeten op locatie werd serieus gedaan en alles is duidelijk gecommuniceerd. De levering en montage was ook prima en geheel volgens afspraak. Ik heb geen enkele klacht te vermelden! Wel saai.
gerard hoekmeijer
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 12 oktober 2020
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, waarbij we heel goed geadviseerd zijn. Er werd goed naar onze wensen gekeken en geluisterd. De keuken is op de afgesproken datum geleverd en geplaatst. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Fam. de Jonge
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 27 augustus 2020
Wij zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken door Rob vd Vlekkert . Het slopen de voorbereiding en afwerking van de keuken is super gedaan door Marco Kiefte in samenwerking met Grando Keukens De keuken is helemaal naar onze wens geplaatst. Omdat er toch nog een kleine lekkage is ontstaan door de aansluiting van de Quoocker is er meteen een nieuwe kast besteld. Super bedrijf!!! Helemaal top.
Mirjam Zutt
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 14 mei 2020
Uitstekend geholpen
Anoniem
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Feedback Company - 12 maart 2020
We hebben net een keuken laten plaatsen door Grando en zijn heel tevreden. Er is tijd genomen voor goed ontwerp en materiaalkeuze. De levering en plaatsing was stipt en goed uitgevoerd. Top
Anoniem
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Feedback Company - 26 februari 2020