Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Bij deze vestiging hebben wij een keuken gekocht. Wij werden heel goed en leuk geholpen. Sympathieke medewerker. Echt een aanbeveling. Aanvulling ontvangen 7 november 2019: Onze keuken is precies een week geleden gemonteerd, woensdag ervoor waren de delen geleverd. De monteur kwam lekker vroeg, werkte enorm hard en netjes. Vrijdags tegen 12.00 uur stond de keuken er. Wij zijn zeer tevreden.
Familie Huig
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 6 november 2019
We hebben een badkamer gekocht. Dit was onze eerste ervaring met Grando. We zijn zeer goed voorgelicht, goed overleg. De uitvoering was prima. Resultaat boven verwachting. Zeer vakkundig! We zijn 100% tevreden.
B.B.J. Sleven
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 19 oktober 2019
Ik heb hier een keuken, gekocht, ik ben zeer tevreden over hoe de verkoper mijn wensen in een betaalbare en mooie keuken heeft omgezet en over hoe snel en netjes deze geplaats is.
Martin den Hartog
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 11 september 2019
Onze keuken was aan vervanging toe. Bij Grando werden we van A tot Z begeleid wat heeft geresulteerd in een mooi ontwerp, snelle levering en uitstekende montage. Perfect geregeld.
A. Harsta
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 26 juni 2019
Afspraken zijn goed nagekomen, problemen die tijdens de installatie van de keuken ontstonden werden direct opgelost. De keuken is netjes en vakkundig opgebouwd en afgeleverd.
Ab van der Kolk
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 31 mei 2019
Ik heb een uitbreiding op mijn bestaande keuken aangekocht. De bestaande keuken was in 2012 aangekocht bij Grando keukens Den Helder. Ik werd super goed geholpen met de uitbreiding. Ontzettend vriendelijke medewerkers. Het plaatsen van de keuken is zeer naar tevredenheid uitgevoerd. Zeer deskundig en goed advies bij het plaatsen. Vakkundig geplaatst. Kortom zeer tevreden.
Harders
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 31 mei 2019
Bij Grando Keukens Den Helder een betonlook keuken gekocht. Hij ziet er stoer en functioneel uit en is gelijk een aanwinst voor het huis door de mooie belijning en de afwisseling van kleuren grijs. Als de zon er op schijnt, is het weer een ander gezicht. Super mooi en ontzettend vakkundig geïnstalleerd! Elk apparaat wordt gelijk getest en de puntjes worden echt op de i gezet bij installatie!
Evelien van Royen
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 27 april 2019
Ik heb een keuken gekocht en die is gisteren geplaatst, het is een plaatje en ik ben zeer tevreden over de service en de monteur die de keuken geplaatst heeft. het is gewoon top.
Aad Wielders
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 24 april 2019
25 jaar uitgekeken naar deze nieuwe keuken, Grando Den Helder heeft onze droom waar gemaakt. Het is prachtig geworden! Mede dankzij het engelen geduld van Joop en de ervaren keukenzetters is alles helemaal goed gekomen.
Fam. Wiersma
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 23 april 2019
een complete keuken inclusief inbouw. zeer goede ervaring goed geholpen en voorgelicht, de inbouw monteur erg netjes en beleefd en vakkundig. ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen,ook wat de service betreft
g.h.geist
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 9 april 2019
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Grando Den Helder. Dit was voor ons de 1e maal dat wij zo'n grote aankoop deden. Spannend dus maar heel erg fijn en goed geholpen door Joop. De installatie van de Badkamer en Keuken liep niet altijd even soepel. Gelukkig werden gebreken en andere zaken - zodra wij dit aangaven - snel, netjes en vriendelijk opgepakt en afgehandeld. Reden voor ons om iedereen die een mooie keuken of badkamer zoekt Grando aan te raden. Goed en uitgebreid advies, snelle planning, heldere informatie en een mooi, kwalitatief uitstekend, eindresultaat!
R. van der Lee
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 30 oktober 2018
Badkamer. Zijn tevreden met name over de mensen die de prachtige badkamer verwezenlijkt hebben. Allemaal bijzonder vriendelijk en correct en het bijzondere was dat er ter plekke zeer creatieve oplossingen bedacht werden. Badkamer is vele malen mooier geworden dan aanvankelijk besproken was. Ook de mensen in de showroom zeer bekwaam en aardig. Aanrader dus!
C.J.M. Melchers
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 30 september 2018
Complete badkamer aangeschaft. Uitstekende vakman die het allemaal tot een mooie badkamer en een beneden hal en een beneden toilet heeft gemaakt. Zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Zeer tevreden.
R.J.Alberts
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 22 juli 2018
Gekocht is een keuken. We zijn meer dan goed geholpen. Er zijn veel pluspunten. Er was 1 minder sterk punt, nl. dat een schakelaar niet centraal in een passtuk kon worden geplaatst. I.p.v. uit te stellen, werd het (wel) in overleg (toch) geplaatst. Kort daarna was daar spijt van. Erg sterk was het systeem van afschouwen en dat de afschouwer aangaf dat het centraal plaatsen alsnog geregeld kon worden. Tot slot wil ik het idee aangeven dat het handig kan zijn dat vooraf ter plekke een aantal zaken wordt doorgenomen, zoals verlichting, soort achterwand. De matenman geeft de indruk dat hij alleen voor de controle van de maten komt.
Gerard
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 18 juli 2018
Complete badkamer: Snelle en complete oplevering binnen de tijd. Er is door het bedrijf goed meegedacht en zaken die beter konden tijdens de verbouwing werden in overleg direct uitgevoerd. Kortom ik ben zeer tevreden.
R.Roukema
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 7 juli 2018
Grando locatie Den Helder is een perfect bedrijf met uitstekend personeel. Ze geven goed advies met als resultaat een keuken ontwerp naar onze zin. De gemaakte afspraken worden nagekomen en de keuken is perfect geïnstalleerd er valt niets op aan te merken.
Bert Deckers
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 31 augustus 2016
Wij zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Het enige wat jammer is is dat we een combi oven magnetron op ooghoogte hebben.. En ik het bijna niet kan schoonmaken... Niet over nagedacht!!!
Ruitenburg
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 24 juni 2015
Wij zijn in oktober in Den Helder komen wonen en waren op zoek naar een keuken , zo zijn we bij Grando Keukens en Bad terecht gekomen, We zijn ontzettend goed en zeer vakkundig geholpen , er werd ons niks aangepraat maar vakkundig de plus en minnen van de diverse keukens en apparatuur uitgelegd zodat de keuze stapje voor stapje makkelijker werd. ook nog leuke korting gehad. De montage is erg vakkundig gedaan door twee aardige vakkundige jongens en zelfs het verpakkingsmateriaal werd meegenomen, ook de nazorg is uitstekend, even 1 telefoontje en er werd gelijk een afspraak gemaakt om wat kleine dingetjes na te stellen . Kortom ik zou een ieder die een nieuwe keuken zoekt even binnen te stappen bij Grando , U zal er geen spijt van krijgen!
R.Plaggenborg
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 23 juni 2015