Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We zijn goed geholpen. De medewerker was creatief en had goede ideeën binnen ons budget en wensen. Afspraken worden nagekomen, ook na de oplevering. Monteurs zijn deskundig. Geven goede uitleg over de apparatuur, het onderhoud en gebruik. We zijn blij met onze nieuwe keuken.
H. Smit
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 18 september 2022
Badkamer en keuken. Goed geholpen vriendelijk personeel, ook na een misverstand alles netjes opgelost.
Vd weerd
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 27 augustus 2022
zeer deskundig advies gekregen en samen de keuken samengesteld met de verkoper. Montage ook top gegaan.
Bianca
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 16 augustus 2022
Super geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de keuken. Plaatsen was ook netjes waarbij ik zelfs een korte uitleg van de werking van alle apparaten kreeg. En de monteur ook alle apparaten had getest of ze goed functioneerde.
J.W. van Otterlo
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 26 juni 2022
Onlangs nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Vanaf het eerste verkoopmoment t/m het plaatsen en afschouwen is alles naar alle tevredenheid verlopen. Duidelijke communicatie, nette en vaardige monteurs. Aanrader!
Arno van de Bovenkamp
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 10 maart 2022
Nieuwe hoekkeuken gekocht bij Grando. Van begin tot eind prima advies en bijgestaan qua indeling en mogelijkheden. Zodoende zijn wij zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de samenwerking met iedereen van Grando Den Helder.
Ruud Looij
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 14 februari 2022
Leuk team en goeie monteurs ze werken netjes ze komen hun afspraken na.
Jos
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 17 januari 2022
Wij hebben opnieuw een prachtige keuken gekocht bij Grando Den Helder, niet de eerste keer. Ook al wonen we niet meer in Den Helder toch besloten om hier te kopen. Goede ervaring, meedenken en prima kwaliteit keukens. Een aanrader.
Langendoen
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 22 september 2021
Super goed advies, eindeloos geduld, verkoper had ook goede ideeën en samen tot een mooi resultaat gekomen. Monteurs ook goed, werken netjes en ruimen alles op, laten de keuken gepoetst achter, lades, kasten en aanrecht schoon!
Ramon de Schipper
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 6 september 2021
Rob van den Vlekkert heeft ons vanaf dag 1 heel goed geholpen. Hij luisterde naar ons en kwam zelf met goede tips. Gedurende het proces heeft Rob ons steeds goed op de hoogte gehouden. Hij kwam altijd zijn woord na. Tijdens het plaatsen van de keuken was er ook regelmatig contact. Een aantal puntjes moeten aangepakt worden en Rob is heel reëel. Hij staat echt voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn meer dan tevreden over het proces en ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
Lieneke Bakker
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 12 juli 2021
Wij hebben in november 2020 een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Den Helder. Daarbij werden we heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Dankzij goede tips van de verkoper zijn we uitgekomen bij een prachtige 'droom'keuken. Op 20 en 21 mei 2021 is de keuken geheel volgens planning geplaatst door een zeer deskundige en aardige keukenmonteur. Wij zijn heel blij en zeer tevreden.
Elly&Theo Volkers
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 21 mei 2021
Ontzettend blij met de aankoop van een badkamer, uitstekend en deskundig personeel, levering badkamer en het plaatsen van de badkamer is zonder grote problemen uitgevoerd. Ontzettend blij met het resultaat.
J van der Weide
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 22 maart 2021
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Den Helder, zijn zeer tevreden met de keuken maar ook de aanloop daarnaar toe. Joop Wehmen heeft veel geduld met ons gehad, niets was hem teveel de voorbereiding voor het plaatsen is gedaan door firma René Kiljan zeer nauwkeurig en accuraat gedaan, en tenslotte het plaatsen door Remi Buitenman van de firma zelf PERFECT. Ik las in andere revieuws over het bijbetalen na plaatsen dat had Joop al in de winkel verteld stond ook in de overeenkomst en het afvoeren van de materialen stond er ook in, dus er was niets om je over te verbazen. Al met al wij zijn super tevreden.
Toon Sterken
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 18 maart 2021
Klantvriendelijk, deskundig, professionele werknemers zowel in de winkel als later bij het plaatsen van de keuken.
J.F. Dijkhuis
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 15 maart 2021
Met in achtneming van de huidige corona maatregelen zeer netjes geholpen bij de keuze van m'n nieuwe keuken. Voldoende keuze, kennis en creativiteit aanwezig om er iets moois van te maken. Zeer tevreden klant.
Ingeborg Wijbrands
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 22 februari 2021
Heb een complete keuken gekocht met een 6-tal apparaten van ETNA. Van aankoop tot oplevering en alles daar tussen ben ik zeer tevreden. Fijne mensen en een heel mooi en goed product. Als ik al een opmerking heb, dan is het over het afvoeren van ,een enorme hoeveelheid, verpakkingsmateriaal. Dit heb ik erg onderschat. Zou een mooie extra service zijn. Nu moest ik er extra voor betalen.
S.Hazenberg
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 15 februari 2021
Goede service van vriendelijk personeel. Na wat wikken en wegen uiteindelijk tot een mooi product gekomen. Levering en plaatsing waren erg goed. Helaas doet de kraan niet het benodigde wat hij dient te doen. De informatie verstrekking over de oplossing is erg summier. Al met al erg tevreden met nog een klein vervelend restpunt.
Meijer
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Wij zijn ontzettend tevreden met de geleverde keuken. Kwaliteit van de materialen is boven verwachting. De service, klantgerichtheid, het meedenken en flexibiliteit van het personeel is top! Ten opzichte van andere bedrijven die we bezocht hebben wint Grando het op basis van kwaliteit. Zelfs na plaatsing heeft Grando, en met name de adviseur (Rob), ons keurig geholpen. Absoluut een kwestie van waar voor je geld krijgen!
Erik Wolters
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 22 december 2020