Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Erg goed en prettig geholpen. Adviseuse is zeer kundig en vriendelijk. Thuis inmeten goed geregeld. Aflevering keuken top geregeld. Zeer kundige monteur. Duidelijke communicatie. Laagdrempelig bedrijf.
A.Boumeester
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 30 augustus 2021
Zeer goede ervaringen. Ondanks de beperkingen ivm lockdown, o.a. geen showroom bezoek, zijn onze wensen heel goed opgepakt en uitgewerkt. Zijn erg blij met de keuken en erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
Annemieke Bloemers
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 23 juni 2021
Goed geholpen door Coen die wist op elke vraag een antwoord en denkt graag met je mee. Vervolgens de uitvoering verzorgd door Ariël, dit was top en strak geregeld! En niet onbelangrijk geen tegel zit scheef! Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Een echte aanrader!
T. Steintjes
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 9 juni 2021
Een zeer positieve ervaring. Ondanks de Corona verliep het contact soepel en prettig. Flexibel in het aanpassen van de keuken. Ik zou het wel als prettig ervaren dat er een na oplevering zou zijn. Even alles nalopen en informatie verstrekken over de apparatuur
Uiltje Flapper
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 11 mei 2021
Erg mooie keuken en heel vriendelijk geholpen. Aanvulling ontvangen 20 april 2021: De aankoop is al geleverd en gemonteerd. Dit is allemaal voorspoedig verlopen. Alleen de "plint" en achterwand moet nog geleverd en gemonteerd worden, maar deze word ook op maat gemaakt
Peters
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 19 april 2021
Badkamer en keuken en toilet zij werken netjes en aardige mensen. Aanvulling ontvangen 6 april 2021: Het is mij goed bevallen aardige werklui en zij werken netjes.
Anneke Meijeren
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 5 april 2021
Keuken en toilet bij Grando Doetinchem gekocht. Ontzettend goed geholpen door Linet en Coen. Hadden prima ideeën waar wij ontzettend blij mee waren. Het plaatsen ervan ook via Grando gedaan en dat werd perfect gedaan. Wat een geweldig team en samenwerking onderling. Dank jullie wel Ariel, Luc, Arjan en anderen.
Ron en Anna
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 31 januari 2021
Dikke 10. helemaal happy met onze keuken en toilet dankzij Grando Doetinchem Ariel Luuk Arjan en collega s
Anna Zitter
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Feedback Company - 29 januari 2021
Grando Doetinchem heeft twee jaar geleden onze keuken helpen ontwerpen en verbouwen. Vanwege de goede ervaringen hebben we hen ook ingeschakeld voor de badkamer, die deze week is afgerond. Bij het ontwerpen denken ze mee met de behoefte van de klant en komen ze met leuke ideeën. Je vertrekt nooit met het gevoel dat ze proberen je het geld uit de zak te kloppen, geen vervelende onderhandelingstrucs - gewoon een fatsoenlijke prijs voor goede kwaliteit. Het team dat de verbouwing uitvoert is super. Vriendelijk, hard werkend, transparant en eerlijk. En vakmensen. Zeer net werk, en áls er iets niet naar tevredenheid is passen ze het zonder gezeur over meerkosten aan.
Fam. van Vemden
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 28 januari 2021
Nadat 4 jaar terug de keuken naar tevredenheid door Grando werd geplaatst zijn we nu weer heel tevreden over de nieuwe badkamer. Alle mogelijkheden en ideeën werden besproken. De badkamer is door fijne vakkundige mensen geïnstalleerd.
Monique
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 24 januari 2021
Recentelijk een keuken en badkamer gekocht bij Grando Doetinchem. De keuken is een echte eyecatcher geworden en wij zijn er dan ook super blij mee. De badkamer is heel functioneel en daar krijgen we ook veel complimenten over. Dit was zeker niet gelukt zonder de expertise van Coen Poulus, die perfect aanvoelde wat onze wensen waren en dat op 3d tekening goed kon overbrengen. Ook de montage verliep zeer vakkundig, deze professionals weten waar ze over praten. Wij bevelen Grando Doetinchem zeker aan
Jeanet
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 9 december 2020
Keuken en badkamer gekocht bij Grando Doetinchem. Goed geholpen met het uitzoeken van alles. Montage en plaatsen van alles was super! Installatiewerkzaamheden/stucwerk/plaatsing keuken en tegelwerk echt top! Allen vakmensen!
Annet Marwa
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 9 december 2020
Wij zijn goed geïnformeerd en alle mogelijkheden besproken. enkele dingen nog weer gewijzigd geen probleem. de keuken is geplaatst door een super vakman, wij zijn zeer tevreden.
J Banning
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 30 november 2020
Keuken en badkamer. Beide geheel naar tevredenheid geïnstalleerd. Contact en afspraak met alle medewerkers en monteurs ging prima. Er is goed meegedacht met al onze wensen.
E. Stronks
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 15 augustus 2020
Wij hebben enige tijd geleden een keuken bij Grando gekocht, de gang van zaken zoals ze vertelde is ook zo verlopen. De keuken is super mooi geworden.
Fam Stuurman
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 10 augustus 2020
Linet en Coen hebben ons fantastisch geholpen bij de aanschaf van de keuken. De afwikkeling ondanks de Corona ook zonder problemen. Alleen plaatsing is erg duur, dus dat in eigen beheer gedaan. Het glas van de magnetron knapte bij het eerste gebruik van de oven. Meteen een nieuwe gekregen uit de showroom.
Rene Tempel
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 3 augustus 2020
na een gezellige en vrij lange intake waarbij alles wat wij wilden aan bod kwam en goede voorstellen kwamen van de verkoper werd het hele proces snel en soepel in gang gezet. de super vakmensen die onze badkamer en keuken kwamen installeren /verbouwen zijn echte vak mensen met hart voor hun werk. ons huis uit 1905 met badkamer en keuken uit de jaren 70 is omgetoverd tot eigentijdse stijlvolle ruimtes. wij zijn er superblij mee en zouden zo weer naar Grando en hun team professionals gaan mochten we ooit weer een nieuwe keuken of badkamer willen
jos spee
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 4 juli 2020
Wij hebben een keuken aangeschaft bij Grando. Hele goeie service en alles is helemaal naar wens geweest.
Yvet
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 25 mei 2020