Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Een gedateerde badkamer is een prachtige heldere badkamer geworden met een mooie inloopdouche, en vloerverwarming. Mijn oude douche was lek.en had geen aansluiting op het riool. Nu is alles goed geregeld en 80 plus verzorgd
M.j.j. Vrisou van Eck
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 29 juni 2020
Wij zijn zeer tevreden over Grando keukens de ontspannen sfeer en deskundigheid van Dhr Richard Robben zijn zeker aan te raden . Doordat wij in grote lijnen al wisten hoe wij onze keuken ingedeeld zagen, adviseerde Dhr Richard Robben ons op professionele wijze en dacht goed mee in de specifieke details. Eindelijk naar jaren een keuken naar geheel naar onze eigen smaak.
Familie de Groot
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 26 juni 2020
Keuken aanschaf. Meedenken/ideeen in het ontwerp. Vriendelijk. Geen problemen ondervonden. Oplossingsgericht. Zeer prettig geholpen.
Wierenga
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 5 juni 2020
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Goed en uitgebreid advies gekregen van Jeroen Bik. Ze nemen de tijd voor je en zijn klantvriendelijk!. Keuken is afgelopen maandag geplaatst door De Kombuis keukenmontage en we zijn ook erg tevreden over de levering en plaatsing. Wij zullen zeker Grando Emmen aanraden!!
Arjan en Carola
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 23 mei 2020
Onze oude keuken was aan vervanging toe. We zijn eerst naar een concurrent collega gegaan. Hier hadden we geen goed gevoel bij. Daarna zijn we in Emmen bij Grando keukens terecht gekomen. Belangrijk is om goed van te voren uit te zoeken hoe je het gesprek in gaat. Wij hadden geleerd van de eerste keer namelijk. We hebben punten op papier gezet en dit direct bij aanvang gesprek kenbaar gemaakt. Doordat we dit hadden gedaan wist Jeroen direct dat wij ons wel hadden voorbereid en dit kwam het geheel alleen maar ten goede. Er zijn duidelijke adviezen gegeven, wij wilden bv een magnetron en oven boven elkaar in 1 kast, dit wilde Jeroen niet verkopen, gezien dit geen veilige opstelling was. Uitleg volgde en een alternatief werd aangeboden. Alles werd keurig netjes besproken, stap voor stap. We konden zelfs nog veranderen nadat we een prijs waren overeen gekomen dat we liever een inductiekookplaat wilden ipv gas. Kleuren van de keuken, welke handvatten e.d. alles werd besproken met duidelijk aanwezige voorbeelden. Ook de aandacht voor de inbouwapparaten was voldoende. Gezien de oude keuken eruit moest maar het Coronavirus huishield was er onzekerheid bij ons of het goed zou komen. Je wilt niet dat de oude keuken eruit is en de nieuwe niet geleverd wordt....dat zou toch iets zijn. Regelmatig is er contact geweest onderling en dit is een heel sterk punt wat wij hebben ervaren, een goede en eerlijke communicatie. Onze keuken is geplaatst en we zijn dik tevreden. Natuurlijk zijn er kleine dingen waar de monteur nog voor terug moet komen, maar dit is keurig in een lijst zwart op wit vastgelegd en naar ons gemaild. Onze ervaring met Grando keukens Emmen hebben wij als zeer positief ervaren en de kennis en communicatie van zowel Klaas Jan, de eigenaar en Jeroen Bik, de verkoper van onze keuken willen wij toch als zeer goed belichten. Grando Emmen...bedankt wat een mooie keuken is het geworden en dit ook nog binnen het afgesproken bedrag.
Andre en Jetty Barkhof
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 21 april 2020
Wij hebben hier een keuken gekocht. Deskundig advies gekregen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Gemoedelijke sfeer. Problemen werden zeer snel en correct opgelost! Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.
LH Lufting Sleen
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 12 februari 2020
Grando Emmen was nog maar net weer open maar wat een geweldige service
Anoniem
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Feedback Company - 27 december 2019
gekocht een complete nieuwe keuken , meerdere keukenzaken bezocht maar bij Grando in Emmen kregen wij het beste advies en er werd er ook tijd voor genomen werd goed mee gedacht en advies gegeven over de inrichting van de keuken. correcte en complete levering van de keuken dus geen nalevering ook mijn complimenten voor de monteur die de keuken plaatste, werkt zeer netjes en waar nodig betrekt hij je er bij en geeft advies , werkt tot de laatste puntjes alles netjes af
Willem Neehoff
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 11 januari 2019
bij aankoop een deskundig meedenkend advies over de inrichting - correcte levering dus geen na leveringen - heel nette en keurige plaatsing van de keuken waarbij waar nodig de monteur ons er bij betrok en advies gaf over plaatsing sommige onderdelen dus kan rustig zeggen dat wij een tevreden klant zijn en blij met onze nieuwe keuken
J.W. Neehoff
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Feedback Company - 6 januari 2019
Keuken gekocht en laten plaatsen . Op de bovenplank na was alles aanwezig (plaat komt nog). Alles kwam verder vlgs afspraak. Door brand in filiaal grando emmen was het contact wat moeizamer. Verder zijn we tevreden.
A Schenk
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 9 november 2018
Keuken gekocht in Emmen. Tijdige levering. Monteur met hoge kwaliteit.
Diana
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 5 september 2018
Keuken gekocht, absoluut tevreden. Fijne ondersteuning bij het uitkiezen van de keuken en een secuur en zorgvuldige montage. Zelfs tevreden over de afhandeling van kleine niet kloppende dingen! Helemaal goed!
Jaccoline
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 27 juli 2018
We hebben een keuken gekocht, alles is uitgezocht met adviezen van de verkoper, en alles is goed geregeld conform de afspraak. Wij zijn super tevreden!
Wilma Stokman
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 6 juli 2018
Wij hebben bij Grando Emmen een nieuwe keuken en badkamer gekocht. We zijn zeer goed geholpen door Tessa. Mooi ontwerp en snelle service. De kleur van de wastafel is niet juist maar ook dit wordt adequaat opgepakt en opgelost. Al met al zijn wij heel blij met onze keuken en badkamer!
Jessica ten Cate
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 26 juni 2018
Wij hebben een keuken gekocht. Het zijn vriendelijke mensen en luisteren goed naar wat we wilden. Er is uiteindelijk een mooi ontwerp uit gekomen waar we zeer te spreken over zijn. De levering is niet helemaal goed gegaan verkeerde onderdelen of ontbrekende onderdelen. Maar dat is hier geen probleem en ze blijven ons net zo behandelen als toen we nog bezig waren met de koop van de keuken. Ik zou mensen die op zoek zijn naar een keuken zeker aanraden om bij Grando een kijkje te nemen. En ik wil zeker Richard bedanken voor de goede service en we komen zeker weer terug.
Reinhold en Gea
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 24 mei 2018
We zijn heel goed geadviseerd en er was alle tijd voor ons wanneer we een afspraak hadden. Er werd goed mee gedacht met onze wensen en we zijn heel blij met het eindresultaat.
Helen van den Berg
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 9 februari 2018
Opnieuw een keuken van Grando! In onze vorige woning hadden we in 2016 een prachtige keuken van Grando laten plaatsen. Vorig jaar besloten we toch ruimer te gaan wonen en wisten ons huis snel te verkopen, mede door de moderne keuken. ;) In het nieuwe huis was de keuken aan vervanging toe en gezien onze vrij recente uitstekende ervaringen met Grando, was de keuze snel gemaakt. Uiteindelijk kwamen we op dezelfde keuken, aanrechtblad en apparatuur uit, gewoon omdat het in de vorige keuken zo goed beviel en zo'n geweldige uitstraling had. Natuurlijk wel iets andere opstelling, omdat het een andere ruimte is. Weer uitstekend geholpen door Marcia en Richard, om al onze wensen te realiseren, en vakkundige montage door Raymond. We zijn "opnieuw" helemaal happy met onze nieuwe Grando keuken!! :D
Fam. R. Dokter
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 2 februari 2018
Wij hebben eind vorig jaar een keuken gekocht en geleverd gekregen door Grando Emmen. Het was vanaf het tekenen/ontwerpen en overbrengen van onze ideeën tot en met het definitief bestellen en plaatsen van de daadwerkelijke keuken zonder meer een fijne samenwerking. Marcia heeft ons gedurende het hele proces geweldig geholpen en Charles heeft onze keuken geplaatst alsof het zijn eigen was! Zoals je kunt begrijpen zijn wij erg tevreden en gelukkig, dus zoek je een keuken kom dan eerst even bij Grando in Emmen langs en vraag naar Marcia!
Kris & Marianne Tiemens
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 31 januari 2018