Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Zeer tevreden over het hele proces van aankoop tot plaatsing en afhandeling. Met een prachtige keuken als resultaat. Richard dacht goed met ons mee en het contact was erg persoonlijk, zeer prettige ervaring.
Keijzers
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 23 oktober 2022
Nieuwe keuken gekocht, met groot granieten kookeiland. Mooi eindresultaat. Monteur heeft de plafondunit keurig geplaatst. De leverproblemen van de inbouwapparatuur is netjes opgelost door het plaatsen van en tijdelijke inductiekookplaat.
Elly Slingerland
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 12 juni 2022
Zeer goede adviseurs en deskundig montage personeel.
J.R. Uildriks
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 27 mei 2022
Vorig jaar onze keuken besteld bij Grando Emmen. Keurig en geduldig geholpen door de heer Robben. Er was geen enkele sprake van verkoopdruk. De heer Robben kwam met verrassende ideeën voor de indeling. Helaas door de grote drukte bij de fabrikant kon de keuken niet volgens de afgesproken termijn geleverd worden, maar hierover zijn we ruim op tijd ingelicht. Het plaatsen van de keuken is door de heer Mulder netjes gedaan. 1 frontje zat een oneffenheid in de laklaag, maar die is keurig zonder problemen vervangen. Bij het vervangen van het frontje zijn alle deurtjes en laden nog even langsgelopen, zodat het mooi strak eruit ziet. Al met al zeer tevreden.
Pijpker
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 25 april 2022
Wij hebben een complete nieuwe badkamer laten installeren, ivm bepaalde aanpassingen, dus alles er uit, en nu een heerlijke badkamer, met alles zoals beloofd. Ook de keuken had een aanpassing nodig, vanwege ruimte gebrek, wij dachten aan een kast aan de andere kant, maar kregen advies om een aanrecht te plaatsen, met 4 laden eronder, dus meer werkruimte met aanrechtblad en een enorme opbergruimte, prima. Oplossing ! Kortom 100% tevreden. En ook verrast met een horeca bon van de plaatselijke horeca-ondernemers, wat wil een mens nog meer...... Grando Emmen, bedankt!
Fam. Mooij
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 10 december 2021
We hebben een nieuwe badkamer gekocht, en we zijn goed geholpen en de levering van de badmeubelen was goed. Ook de installatie en het tegelen is echt heel mooi en strak gemaakt. We zijn er superblij mee.
Erwin en Jacquelien
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 14 oktober 2021
Wij werden geholpen door Richard. Hij deed zijn best om ons te helpen met onze keuzes zodat wij ook in de budget konden blijven. Hij dacht ook mee met onze wensen en bod fijne oplossingen voor. Prachtige keuken, vriendelijke en professionele monteur die in minder dan 2 dagen het hele keuken gemonteerd heeft.
T Wolters
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 september 2021
Super geholpen en begeleid ook mijn vragen zijn goed beantwoord en alle tijd genomen voor ons als klant.
Moes
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 augustus 2021
We zijn erg tevreden over onze aanschaf van een keuken bij Grando Emmen. Men nam in de ontwerpfase van de keuken alle tijd om met ons tot een ontwerp te komen. Ze reageren snel op vragen, ook als de keuken al geplaatst is, en zetten je niet onder druk om snel te beslissen. In het voortraject ook geen gedoe over speciale hoge korting acties die alleen nog beschikbaar waren als je heel snel zou beslissen tot aankoop over te gaan. Deurpanelen waarvan bleek dat ze kleine (door ons nog niet opgemerkte) imperfecties hadden, werden op eigen initiatief vervangen door nieuwe panelen. 3 maanden na plaatsing hadden wij een probleem met 1 paneel en ook nu kregen we snel reactie en zijn we perfect geholpen. Kortom; een aanrader wat ons betreft!
Jolmer
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 15 augustus 2021
Vanaf het bestellen tot aan het monteren goede communicatie. Snelle reactie bij vragen. Bij het bestellen werd er goed geluisterd naar wat wij wilden. Er werden ook ideeën aan gedragen door de adviseur.
Eric Grondstra
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 5 juli 2021
Alles is super verlopen. Het uitzoeken van een nieuwe keuken in coronatijd leek ons onmogelijk, maar door creatief handelen en meedenken uitstekend gelukt. Ook de levering en montage zeer netjes, duidelijke communicatie en snelle reactie op vragen van onze zijde. Alles verliep op schema. De montage was zelfs 1 dag eerder gereed dan gepland!
Gerrit van der Pol
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 14 juni 2021
Wij zijn ontzettend tevreden met de keuken en het verloop ervan bij Grando Emmen. Vooral het gesprek met de heer Robben verliep heel fijn.
Bas Bussink
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 31 mei 2021
Zeer positieve ervaring aankoop/levering keuken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer goed geholpen tijdens verkooptraject. Montage zeer professioneel. Slechts een paar restpunten. Restpunten zijn snel en adequaat afgehandeld.
Sanders
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 13 april 2021
Goede service en kwaliteit aanrader voor iedereen Aanvulling ontvangen 11 maart 2021: We hebben een keuken gekocht bij Grando Emmen die al volledig is gemonteerd naar tevredenheid.
Patrick
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 8 maart 2021
Wij werden op afspraak ontvangen en vervolgens uitgebreid geholpen. Er werd goed meegedacht en vooral naar oplossingen gekeken die recht deden aan onze wensen. We zochten een " warme" badkamer uit, compleet met inloopdouche, wasmeubel en toilet. Dat alles moest passen in een beperkte ruimte. Vervolgens e.e.a. bekeken in een 3D format, zodat we gelijk een goede impressie kregen . We waren enthousiast en de badkamer werd besteld. Vervolgens geleverd op de afgesproken datum en daarna kon het installeren beginnen. Oude badkamer er in, nieuwe geplaatst. Het slopen ging voorspoedig, het plaatsen duurde langer dan verwacht. Enerzijds door de kerstvakantie van de installateur/ timmerman, maar anderzijds ook doordat hij te veel klussen in 1 keer had.Hierop is hij aangesproken, om dit in de toekomst te voorkomen. Overigens heeft hij de badkamer zeker vakkundig geplaatst. Al met al zijn wij zeer tevreden over de service van Grando Emmen. Ze doen wat ze beloven. Chapeau.
Martin Kremers
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 13 februari 2021
We hebben een badkamer en wandmeubel voor wasmachine en droger gekocht. Advies en communicatie hebben wij als prettig ervaren. Alles is netjes volgens afspraak geleverd en bezorgd. Ondanks dat de plaatsing van onze kant lang op zich liet wachten zijn kleine mankementen op een nette manier opgelost en afgehandeld. Het is een bedrijf dat staat voor wat ze leveren.
E.Pepping
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 22 januari 2021
Ik heb een keuken gekocht. Vrolijke verkoper, goede hulp bij keuze materialen en apparatuur en mijn in eerst instantie vage ideeën samen tot een mooi ontwerp voor de beschikbare ruimte gekomen. Duidelijke uitleg. Prettig kunnen overleggen en plannen met de monteur. Toen een apparaat niet leverbaar bleek ( Corona) snel een passende oplossing gevonden.
Lippold
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 24 december 2020
Van begin tot het einde was alles tot in de puntjes geregeld. Het ontwerp van de keuken die werd gemaakt door de medewerker was precies wat we voor ogen hadden. De dag dat de keuken geplaatst zou worden kon helaas niet doorgaan doordat onze installateur zaken niet juist had gemonteerd (extern bedrijf buiten Grando om). De monteur van Grando Keukens kon gelukkig wat schuiven in zijn agenda waardoor de keuken vlak na de afgesproken datum geplaatst kon worden. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over de service en de geplaatste keuken.
Fuhler
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 8 december 2020