Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Zeer positieve ervaring aankoop/levering keuken. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer goed geholpen tijdens verkooptraject. Montage zeer professioneel. Slechts een paar restpunten. Restpunten zijn snel en adequaat afgehandeld.
Sanders
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 13 april 2021
Goede service en kwaliteit aanrader voor iedereen Aanvulling ontvangen 11 maart 2021: We hebben een keuken gekocht bij Grando Emmen die al volledig is gemonteerd naar tevredenheid.
Patrick
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 8 maart 2021
Wij werden op afspraak ontvangen en vervolgens uitgebreid geholpen. Er werd goed meegedacht en vooral naar oplossingen gekeken die recht deden aan onze wensen. We zochten een " warme" badkamer uit, compleet met inloopdouche, wasmeubel en toilet. Dat alles moest passen in een beperkte ruimte. Vervolgens e.e.a. bekeken in een 3D format, zodat we gelijk een goede impressie kregen . We waren enthousiast en de badkamer werd besteld. Vervolgens geleverd op de afgesproken datum en daarna kon het installeren beginnen. Oude badkamer er in, nieuwe geplaatst. Het slopen ging voorspoedig, het plaatsen duurde langer dan verwacht. Enerzijds door de kerstvakantie van de installateur/ timmerman, maar anderzijds ook doordat hij te veel klussen in 1 keer had.Hierop is hij aangesproken, om dit in de toekomst te voorkomen. Overigens heeft hij de badkamer zeker vakkundig geplaatst. Al met al zijn wij zeer tevreden over de service van Grando Emmen. Ze doen wat ze beloven. Chapeau.
Martin Kremers
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 13 februari 2021
We hebben een badkamer en wandmeubel voor wasmachine en droger gekocht. Advies en communicatie hebben wij als prettig ervaren. Alles is netjes volgens afspraak geleverd en bezorgd. Ondanks dat de plaatsing van onze kant lang op zich liet wachten zijn kleine mankementen op een nette manier opgelost en afgehandeld. Het is een bedrijf dat staat voor wat ze leveren.
E.Pepping
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 22 januari 2021
Ik heb een keuken gekocht. Vrolijke verkoper, goede hulp bij keuze materialen en apparatuur en mijn in eerst instantie vage ideeën samen tot een mooi ontwerp voor de beschikbare ruimte gekomen. Duidelijke uitleg. Prettig kunnen overleggen en plannen met de monteur. Toen een apparaat niet leverbaar bleek ( Corona) snel een passende oplossing gevonden.
Lippold
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 24 december 2020
Van begin tot het einde was alles tot in de puntjes geregeld. Het ontwerp van de keuken die werd gemaakt door de medewerker was precies wat we voor ogen hadden. De dag dat de keuken geplaatst zou worden kon helaas niet doorgaan doordat onze installateur zaken niet juist had gemonteerd (extern bedrijf buiten Grando om). De monteur van Grando Keukens kon gelukkig wat schuiven in zijn agenda waardoor de keuken vlak na de afgesproken datum geplaatst kon worden. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over de service en de geplaatste keuken.
Fuhler
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 8 december 2020
Wij hebben een plaatje in ons hoofd van een droomkeuken en samen met de medewerkster van Grando dit perfect vorm kunnen geven! Daarna op een zeer kundige manier geïnstalleerd. Nu nog wachten op een aantal ontbrekende delen...
Six Dijkstra
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 30 november 2020
Bij binnenkomst al gelijk het idee dat je een luxer segment showroom binnenstapt. Mooie materialen en goed uitgestald. Goed gevoel, niet eens ergens anders gekeken; gelijk een mooie keuken besteld. Nu net volledig geïnstalleerd, hartstikke blij mee. Hebben we in ieder geval al een plek voor als de badkamer aan de beurt is.
Bart Messie
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 10 november 2020
Wij hebben onze badkamer vernieuwd. Alle oude spullen eruit en bij Grando bijna alles voor de nieuwe badkamer aangeschaft. Wij zijn uitstekend geadviseerd door de medewerker van Grando Emmen. Ook de nazorg (gebroken tegels, beschadiging ligbad, beschadigde bovenplaat badmeubel) is prima afgehandeld.
Yvonne en Wim Oussoren
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 2 november 2020
16 jaar geleden onze eerste keuken hier gekocht. Nu we een ander huis hadden gekocht was de keuze snel gemaakt om naar grando te gaan. Afspraak gemaakt en onze wensen besproken onze adviseur wist snel wat we zochten en hebben een nieuwe keuken gekocht bij grando.
Andre bos
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 12 oktober 2020
Wij hebben tegels en apparatuur gekocht voor een nieuwe douchehoek. Wat betreft de keuken gaan wij alle kast- en deurpanelen overspuiten. Wel hebben wij een nieuwe vaatwasser, koelkast, magnetron/oven, afzuigkap gekocht. Daarnaast gaan wij vanaf 1 september elektrisch koken. Hiervoor hebben wij ook apparatuur gekocht. Wij werden heel vakkundig geïnformeerd door Grando. Dacht echt met ons mee. Zeer positief ervaren.
Jo Wubbels
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 20 augustus 2020
Erg blij met de service, resultaat en het advies over de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Elk klein detail, waar je zelf geen rekening mee houdt of het moeilijk kan inschatten, wordt in mee gedacht. Voor een goed advies en de aanschaf van een nieuwe keuken ben je hier zeker op de juiste plek!
Jeanette Bos
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 11 augustus 2020
Keuken gekocht en zeer tevreden ermee, naar mijn mening kan de communicatie beter. Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Keuken is geplaatst en bevalt goed. De Bora moet nog een aanpassing hebben en een plint moet vervangen worden door schade.
Lunenborg
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 20 juli 2020
Wij hebben een mooie en praktische keuken gekocht bij Grando Emmen. Daarin zijn wij zeer deskundig bijgestaan!! De snelle levertijd, het meedenken in oplossingen, de kwaliteit en deskundigheid maakt dat wij Grando Emmen zeker aanbevelen.
P&K
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 7 juli 2020
Een gedateerde badkamer is een prachtige heldere badkamer geworden met een mooie inloopdouche, en vloerverwarming. Mijn oude douche was lek.en had geen aansluiting op het riool. Nu is alles goed geregeld en 80 plus verzorgd
M.j.j. Vrisou van Eck
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 29 juni 2020
Wij zijn zeer tevreden over Grando keukens de ontspannen sfeer en deskundigheid van Dhr Richard Robben zijn zeker aan te raden . Doordat wij in grote lijnen al wisten hoe wij onze keuken ingedeeld zagen, adviseerde Dhr Richard Robben ons op professionele wijze en dacht goed mee in de specifieke details. Eindelijk naar jaren een keuken naar geheel naar onze eigen smaak.
Familie de Groot
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 26 juni 2020
Keuken aanschaf. Meedenken/ideeen in het ontwerp. Vriendelijk. Geen problemen ondervonden. Oplossingsgericht. Zeer prettig geholpen.
Wierenga
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 5 juni 2020
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Goed en uitgebreid advies gekregen van Jeroen Bik. Ze nemen de tijd voor je en zijn klantvriendelijk!. Keuken is afgelopen maandag geplaatst door De Kombuis keukenmontage en we zijn ook erg tevreden over de levering en plaatsing. Wij zullen zeker Grando Emmen aanraden!!
Arjan en Carola
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 23 mei 2020