Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

We werden goed geïnformeerd over de mogelijkheden. De inzet van de vakmensen, locatiehouder Grando Keukens(dhr. Kramer) en installateur en keuken monteur, hebben we gewaardeerd. Ze waren klantvriendelijk en professioneel. De keuken werd compleet afgeleverd in twee dagen tijd, met een heel mooi resultaat.
T. Menger
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 6 mei 2020
In oktober 2019 kocht ik een nieuwe keuken en toiletruimte bij Grando in Eindhoven, Ekkersrijt, Alle lof voor beide medewerkers, Ingrid/keuken en Remco/toilet, Zij luisterden goed naar mijn wensen en kwamen met creatieve oplossingen, Ik ben superblij met mijn nieuwe keuken en toilet,
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Feedback Company - 13 januari 2020
Als onderdeel van een totale interne verbouwing van ons huis kwamen wij na een selectie van meerdere keuken-, en badkamerleveranciers uit bij Grando Enschede. Zij toonden belangstelling voor ons als klant en dachten hardop mee over onze keuzevraagstukken. In een paar bezoeken kwamen wij tot een mooi pakket van voorstellen voor onze keuken, badkamers en het nodige tegelwerk. De uitlevering van de verschillende onderdelen vond plaats volgens de planning en de installatiewerkzaamheden werden geheel naar behoren uitgevoerd. De ruimten werden opgeleverd zoals wij dat voor ogen hadden, kleine tegenslagen onderweg werden prima opgevangen, kortom wij zijn zeer tevreden over Grando Enschede. En bovenal: gedurende het hele traject was de samenwerking zakelijk, op maat, plezierig en persoonlijk.
Hans
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 26 december 2019
Aangezien het tijd werd om ons huis van een upgrade te voorzien, wilden we de keuken, badkamer en toilet vernieuwen. Bij Grando eerst wat informatie ingewonnen. De ontvangst was erg prettig en het voelde goed. De volgende dag teruggekeerd om de wensen te bespreken. Allereerst de badkamer en toilet aangepakt. Met Gea, de adviseuse, onze wensen besproken. Er zaten de nodige uitdagingen in en er werd goed meegedacht met als uiteindelijk resultaat, dat het totaalplaatje klopte bij wat wij in gedachten hadden. Daarna de keukenwensen kenbaar gemaakt. Ook hier hadden we de nodige uitdagingen en Gea heeft veel moeten puzzelen om onze wensen goed vorm te geven. Het resultaat mocht hier ook zijn. Na het opmeten bleken er toch een aantal zaken iets beter te kunnen. Hierover werd goed gecommuniceerd. In juni de keuken laten plaatsen, materialen waren een paar dagen van te voren aanwezig en alles klopte. In oktober zijn de badkamer en toilet aangepakt. Ook hier was de levering prima geregeld. Grando regelde ook de mensen voor de installatie. De werkzaamheden verliepen vlot en volgens plan. Ook hier was er een goede communicatie. Eventuele problemen werden aan de voorkant al besproken en naderhand goed verwerkt. De manier van werken beviel ons prima! Al met al, Grando heeft ervoor gezorgd dat wij, door hun klantvriendelijkheid, een goed advies, goede service en de goede mensen om het werk aan uit te besteden, zeer tevreden zijn over onze nieuwe keuken, badkamer en toilet.
S. van Ravesteijn
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 12 december 2019
Met een tekening van onze huidige keuken kwamen wij bij Annette Kramer. Zij heeft altijd ruimschoots de tijd voor ons genomen. Met haar creatieve inbreng zijn we tot een fantastische oplossing gekomen voor een moeilijk in te delen keuken. Klaas Jan Kramer is zelf alles komen inmeten. Ze hebben goede vaklui aan het werk. Al met al meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. Deze is echt precies zoals deze er op de 3D tekening uit zag. Erg vriendelijke mensen met verstand van zaken. Zou iedereen aanbevelen hier de keuken te halen!
Cecile
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 4 september 2019
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Met een bepaald idee in ons hoofd is Klaas Jan daarmee aan het werk gegaan. Bij een tweede afspraak had hij een opzet gemaakt van de ideeen die wij hadden over de opstelling en indeling. Aan de hand van een 3d tekening hadden wij een beter beeld van hoe de keuken eruit zou komen te zien. Wij hadden wat aanpassingen die Klaas Jan heeft doorgevoerd. Hij dacht met ons mee. Hij is ook eerst wezen kijken bij ons of het wel mogelijk zou zijn. Het plaatsen van de keuken was in 1 dag. De monteurs hebben prima werk geleverd. Na het plaatsen is Klaas Jan nog een keer langs geweest om naar het eindresultaat te kijken. Prima services!! Er was nog een kleine aanpassing nodig en die is ook direct door hem opgelost. Onze vorige keuken hadden wij ook bij Klaas Jan gekocht en wij zouden zeker de volgende keer ook wij naar hem toe gaan. Wij zijn meer dan tevreden.
Henk van Noort
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 9 augustus 2019
Bij Grando Enschede heb ik mijn droom keuken gekocht. Vanaf het ontwerp tot het plaatsen is het hele proces vlekkeloos verlopen. Vakkundig begeleid door Gea. Actief, meedenkend en prettig in de omgang. Het zorgt voor een fijne betrouwbaar gevoel. Dezelfde ervaring met de monteurs en het aannemersbedrijf die vooraf de voorbereidingen hebben verricht. Grando Enschede zal ik die keuken winkel zeer zeker aanraden.
Simone Baeriswyl
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 30 juni 2019
De adviseur was vriendelijk en nam de tijd voor mijn keukenwens. Met zijn handige tips zijn we tot een prima ontwerp gekomen dat ik zelf niet beter had kunnen bedenken. Installateur en montage heb ik laten lopen via Grando met vooraf afgesproken prijs om verrassingen te voorkomen. Helaas wordt het wel spannend omdat de keuken 100% afbetaald moet zijn voordat deze gebracht wordt. Het eindresultaat is echter uitstekend en de fraaie keuken is volgens afspraak uitgevoerd. Ze waren wel een beetje laks in het afhandelen van zaken achteraf zoals rare geluiden uit de inbouw koelkast.
Frederick
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 8 november 2018
Wij zijn in januari 2017 met een foto van onze 'droomkeuken' uit een woonblad naar Annet Kramer gegaan van Grando Enschede. Wij wisten dat het een uitdaging zou worden aangezien daarvoor het hele huis verbouwd moest worden. We zijn samen met haar aan het puzzelen en uitzoeken gegaan en zij heeft alles tot in de puntjes geregeld! Tijdens de verbouwing is haar man een aantal keren komen overleggen met de aannemer om alle aansluitingen etc. exact op de goede plekken te krijgen. In augustus is de keuken gemonteerd en het resultaat is: GEWELDIG! Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid, communicatie en creativiteit van Annet en Klaas Jan. Wij kunnen iedereen aanraden naar Grando Enschede te gaan voor een keuken....zelfs als je denkt dat het onmogelijk is.
Joyce van Tilburg
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 2 mei 2018
Ontwerpen van een keuken is toch een vak. De eigenaresse (Annette) is creatief en komt met speelse ontwerpen. De eigenaar (Klaas Jan) is een no-nonsense persoon , een wandelende database en komt met ter zake doende aanvullingen. Samen een sterk team dat ons zeer goed heeft geholpen en waar we uiteindelijk onze keukenwens mee hebben kunnen realiseren. De keuken is inmiddels geplaatst en dat verliep allemaal zonder problemen en volgens afspraak.
Ronald
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 1 mei 2018
Ik heb bij Grando Enschede eerst een keuken en later ook de badkamer gekocht, vanwege mijn goede ervaring met de service van hen. Ten eerste namen ze er de tijd voor een goed advies gesprek afgestemd op onze wensen. Het inmeten en de voorbereidingen van loodgieter, elektricien en tegelzetter sloot naadloos op elkaar aan. Bij plaatsing was alles er en klopte direct. En tot onze verrassing ging enige dagen later de deurbel en werd er een bloemetje bezorgd met: Veel plezier met uw keuken. TOP
Ester de Mönnink
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 30 september 2016