Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Een mooie complete keuken gekocht bij grando groningen, goed geadviseerd door de verkoper, goed naar ons geluisterd en kwam met goede eigen ideeen. Van a tot z voor ons verzorgd, alles volgens afspraak. Een hele goede keukenmonteur die tijdens het plaatsen echt met ons meedacht en heel flexibel was. Een echte aanrader!
Klaas
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 25 april 2021
We hebben écht onze droomkeuken in ons nieuwe huis! We zijn erg tevreden over Grando. Goede communicatie en de levering was keurig op tijd en de plaatsing zeer vakkundig!
Gerlinda Westerkamp
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 8 maart 2021
De keuken werd die dag bezorgd de hele kamer plus keuken stond vol, wij dachten nou, nou. We zagen dat alles langzaam leeg werd. En keken dat de keuken heel mooi werd. Pluimpje voor de bezorgers en alles wat klaar moest is klaar gekomen. Monteur is een rustig persoon het is een harde werker. Bedankt dat je er was.grt..Jan en Maria Tak.
Jmtak
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Erg blij met mijn nieuwe keuken van Grando Groningen. Deskundig geadviseerd vanaf het begin. Alles door Grando laten doen vanaf sloopwerk t m plaatsing. Alles op schema verlopen keuken zelf van hoge kwaliteit en zeer vakkundig geplaatst. Ben uitermate tevreden.
R.H.
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Feedback Company - 1 januari 2021
Nieuwe keuken gekocht, goed mee gedacht over indeling , helaas jammer dat erbij de aflevering dingen niet zijn mee besteld, waar door de afwerking nog langer duurt. Medewerker probeert het wel op te lossen.
puister
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 17 augustus 2020
Erg blij met mijn nieuwe keuken. Heb alles door Grando laten doen . Oude keuken eruit slopen, leidingen verleggen, stucwerk en natuurlijk plaatsing van nieuwe keuken. Jammer dat de communicatie tussen Grando en stucadoor wat minder is. Stucadoor heeft twee keer moeten terugkomen omdat niet alles voldoende gestuct was. Ook jammer dat mijn combi-oven niet afgeleverd is. Hoop dat ik daar niet al te lang op hoef te wachten. Ook jammer dat het Coronavirus tussendoor kwam, waardoor levering van de keuken 2 keer uitgesteld is, maar hier kan Grando natuurlijk ook niets aan doen. Kwaliteit van keuken is prima en gemonteerd door super gemotiveerde en deskundige monteur.
M.H.Aeilkema
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 20 juli 2020
Wij hebben een keuken gekocht en samen met de verkoper, die alle tijd nam, een keurig en uiteindelijk definitief ontwerp gemaakt. Bij de levering van de keuken was alles aanwezig en is de keuken vakkundig geplaatst. Puntje van aandacht is de communicatie m.b.t. leveringsdatum en betaling.
Jan Speelman
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 6 juli 2020
Deskundig en zonder opdringen. Goed geholpen en snel geplaatst.
Helmich
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Feedback Company - 13 februari 2020
Prima mensen hebben plezier in hun werk
Jose
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Feedback Company - 5 februari 2020
Keuken gekocht. Zijn prima geholpen . De monteurs zijn geweldig. Denken goed mee. Niets is hun teveel. Had alleen een andere quooker besteld dacht ik, bleek niet zo te zijn en deze kon niet meer geruild worden. Jammer.
Gea
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 27 september 2019
Een keuken gekocht. Twee keer een bezoek gebracht aan het bedrijf; alles afgesproken en alles is op tijd afgeleverd.
J. Kolk
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 21 september 2019
Renovatie van keuken uitgevoerd met nieuwe apparatuur! Keukenmontage door vakspecialist met zichtbare ervaring! Turn key opgeleverd dus oude apparatuur meegenomen en geen rommel achtergelaten. Een mooi eindresultaat dat gezien mag worden!
Antonie
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 26 augustus 2019
Zeer tevreden met de nieuwe keuken. Uitstekend geholpen in de zaak, er werd goed meegedacht en alles werd inzichtelijk gemaakt. Geen druk ervaren om te bestellen. De communicatie en bereikbaarheid tussen bestelling en levering kunnen wel beter. Montage door Ryan was werkelijk uitstekend, hij heeft gouden handen en hij dacht zeer creatief en oplossingsgericht mee. Ook service na afloop is prima!
Willem en Dinette
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 16 augustus 2019
We hebben een hoekkeuken gekocht met kookeiland en geplaatst door echt de beste monteur die je maar kan wensen. Wat een vakman.
Marcel
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 13 juli 2019
Super keuken gekocht en geplaatst door echt de beste monteur die je maar kan wensen. Wat een vakman.
Marvel
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Feedback Company - 13 juli 2019
Prima geholpen bij Grando. Bij eerste bezoek meteen keuzes kunnen maken. Levering en plaatsing van de keuken verliep goed. We zijn heel tevreden klanten!
Nellie Geluk
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 25 juni 2019
We hebben een keuken gekocht bij Grando Groningen en dit echt naar volle tevredenheid. Van begin tot eind TOP! Goed meedenkend met de klant en goed advies. Zou de volgende keer weer kiezen voor Grando en het ook aanraden aan een ieder die een keuken zoekt.
Fam. Hofsteenge
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 24 mei 2019
Nieuwe keuken gekocht waarbij wij goed werden geadviseerd. De levering was op tijd, montage door de monteur Ryan was uitstekend. Deze man dacht in oplossingen, werkt snel en nauwkeurig en is ook nog een vriendelijk persoon. Kortom wij waren/zijn erg tevreden ondanks dat de keuken niet erg goedkoop was. (in vergelijking met andere zaken) maar goede service is onbetaalbaar!
John
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 20 april 2019