Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Grando heeft ons uitstekend geadviseerd en ook de uitvoering door ervaren monteurs is prima verlopen.
E.J.Swaving
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 28 oktober 2020
Goede service van de adviseur (Gert), luistert goed naar de wensen van de klant en geeft daarop zijn advies. Ook de monteur die wij hadden (Nick) doet alles in overleg met de klant. Mijn complimenten voor deze 2 mensen.
Jeroen Klop
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 oktober 2020
Actief luisterend. meedenkend, oplossingsgericht. keurige inmeting. Liet van alles en nog wat zien. Geen moeite was hem te veel zonder te opdringerig te zijn. Hij liet ons de keuze. Aanvulling ontvangen 11 oktober 2020: Wij hebben een keuken gekocht. Vanwege de complexiteit van de ruimte zijn de werkbladen na de plaatsing ingemeten en deze zijn nu in bestelling. De keuken is beperkt bruikbaar door noodoplossing van degene die de plaatsing heeft gedaan. Wij waren hiervan op de hoogte. Aankoop is geleverd, exclusief werkbladen. Wordt dus later afgemaakt als firma Dekker de werkbladen en achterwanden gaat leveren.
G. Mets
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 6 oktober 2020
Super blij met onze nieuwe keuken! Rutger weet precies na een aantal vragen wat de wensen zijn en heeft perfect inzicht in de ruimte waardoor hij ons uitstekend heeft geholpen.
Antoinette
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 19 september 2020
Wij zijn vakkundig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn we zeer tevreden over de monteur die de badkamer heeft geplaatst.
Ben Kramer
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 16 september 2020
Een compliment aan Grando Hazerswoude-Dorp en vooral aan Monique, Cas, Rutger en monteur John. De creativiteit, het meedenken, verwerken van de aanpassingen en uiteindelijk levering en plaatsing van de keuken is super verlopen. Wij hebben veel keukenleveranciers gesproken. Het goede gevoel bij Grando hebben jullie volledig waargemaakt. Voor de creativiteit en betrokkenheid om de keuken binnen een bepaalde periode te leveren, volledig te plaatsen en zonder manco waarderen wij enorm. Grando Hazerswoude-Dorp ... een aanrader ... !
Aad
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 september 2020
Inspirerende showroom. De keukenadviseur heeft ons prima geholpen en goed meegedacht. De 3D tekening geeft je een goed idee van wat er geïnstalleerd wordt. De keukenmonteur die alles installeerde was uiterst vriendelijk en heeft de keuken super geïnstalleerd.
Robert
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 7 september 2020
Vriendelijk service met juist advies. Geholpen door Rutger die je op weg helpt in de wondere wereld van keukens. Op een fijne en ontspannen manier een keuken uitgezocht. Alles word goed gecheckt en de communicatie na aankoop verloopt zeer fijn. Zeker een aanrader!
Alexander Kooijman
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 31 augustus 2020
aanvulling gekocht. Luisterend oor en extra advies. Tips om plaatsen te versnellen. Levering voor de verwachte datum.
r bovelander
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 3 augustus 2020
Voldoende inspiratie in de showroom. Deskundig advies. Prima montage. Oplevering laat nog op zich wachten. Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Goed gemonteerd. Enkele kleine opleverpunten.
Eddy
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 juli 2020
We hebben de oude keuken met nieuwe frontjes/blad laten renoveren. Veel keuzemogelijkheden en goede uitleg in de showroom. Afspraken levering zijn goed nagekomen en de renovatie/ montage door Wim is heel netjes uitgevoerd.
Fam. Verbeij
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 1 juli 2020
Perfect geholpen. Rutger snapt wat je wil en komt met de goede oplossingen. Ook flexibel als je achteraf toch van gedachten verandert. Zelfs weken na de order nog van kraan gewisseld.
Wim
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 29 juni 2020
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en de service van goed wij zijn op een prettige en professionele manier geholpen. Het installeren is prima gedaan vriendelijke en prettig.
marja schoenmaker
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 27 mei 2020
Een nieuwe keuken begint met het maken van een eigen plan. We waren al een eind op weg, maar gelukkig heeft Rutger Groenendijk van Grando Hazerswoude heel scherp met ons meegedacht en daardoor ons conceptplan geperfectioneerd. Een ervaren monteur heeft zeer zorgvuldig en met veel oog voor detail de nieuwe keuken geïnstalleerd. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat. Grando Hazerswoude bevelen we daarom graag aan voor de aankoop van een nieuwe keuken. Kitty van der Schaaf Piet van der Lei
Piet van der Lei/Kitty van der Schaaf
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 mei 2020
Een prettig bedrijf, met uitstekende adviseurs, bekwaam, rustig en zeer prettig in de omgang. Ik zou iedereen Grando aanbevelen
Henk Jochems
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 6 mei 2020
Betrof renovatie van een bestaande keuken en ging daarbij met name om vervanging van de laden en deurtjes. Tevens vervanging boiler, kookgedeelte en oven. Na aantal gesprekken gekomen tot een oplossing die paste bij wat wij voor ogen hadden. De monteur die de werkzaamheden heeft uitgevoerd heeft perfect werk geleverd.
Bram Abels
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 6 mei 2020
wij zijn zo blij met onze nieuwe badkamer ,vanaf het moment dat we bij Grando binnen stapte werden we super geholpen en met ons meegedacht.Allemaal vriendelijke mensen. Monteur die het plaatste dacht ook nog mee en zo hopen we nog heeel veeel jaren plezier te hebben van onze badkamer. We raden het iedereen aan om bij jullie te gaan.
J.Straathof
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 21 april 2020
Prettig bedrijf met adviseurs die de tijd nemen om naar de wensen te luisteren meedenken voorstellen doen en wijzigingen in goed overleg verwerken. Levering conform afspraak deskundige monteur en goede informatie inzake after sale. Een bedrijf om aan te bevelen.
Leenen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020