Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Hele fraaie keuken, proces werkelijk geweldig. Eerst thuisbezoek in verband met mogelijke renovatie. Toch gekozen voor nieuwe keuken, afspraak gemaakt en werkelijk fantastisch geholpen door Cas. Nergens gevoel van opdringen, hele goeie tips en adviezen. Proces van kopen, meten, nogmaals alles doorlopen en de geweldige aannemer (Rob) via Grando maakten dit onze beste keukenaankoop ooit (de 4e al)
Rob en Wlma Verhoeks
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 17 mei 2023
Super geholpen van af het eerste contact vertrouwen en komen afspraak na en keuken compleet geleverd.
Fam. van Berkel
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 mei 2023
Duidelijke uitleg voor mogelijkheden, we hebben onze keuken gerenoveerd.
Fam. Van Luijken
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 mei 2023
Na het goede gesprek waarin al onze wensen zijn meegenomen, kwam een tijdje later het aanvullende stukje van de keuken. De monteur was supervriendelijk en netjes. Hij heeft zijn werk super gedaan. Zelfs nog even naar een ander keukenkastje gekeken die we inmiddels al 4 jaar hadden. Nu zeggen we, dit aanvullende stukje hadden we veel eerder moeten doen.
Debbie
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 11 mei 2023
Voor het eerst een nieuwe keuken van a to z ontworpen gekocht geleverd en geïnstalleerd door Grando.
Janssens van Dam
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 8 mei 2023
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij bijzonder goed door Grando geadviseerd. Mede vanwege het geduld en actief meedenken van de Grando-adviseur is onze keuze op Grando gevallen en daar hebben we geen spijt van: we zijn nu de trotse eigenaren van een prachtige Grando-keuken.
Jaap & Erna
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 17 april 2023
Nieuwe keuken gekocht. Prima gesprek bij aankoop, duidelijke en correcte informatie. Goed advies en aardige tips. Alles op tijd en volgens afspraak. Verwijdering van de oude keuken en plaatsing van nieuwe door de monteur (Nick) keurig, netjes, met handige tips. Verzorgd afgewerkt. Geen overbodige overlast. Alles op tijd. Kortom zeker een aanrader. Alles volgens afspraak en planning. Uiterst tevreden.
Theo Vonk
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 8 april 2023
Wij hebben een keuken bij Grando gekocht en zijn heel tevreden hoe alles verlopen is. Het personeel bij Grando is erg vriendelijk en denken mee. Wij hebben nu een tip aan mensen die een andere keuken overwegen aan te gaan schaffen: maak een afspraak bij Grando!
Henk en Sjaan van Elswijk
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 6 april 2023
We zijn bij verschillende keukencentrums wezen kijken maar kwamen bij Grando uit, we werden door Arslan geholpen een super fijne en creatieve verkoper, hij is bij ons thuis wezen kijken en opmeten wat mogelijk was, we hebben een hele mooie keuken en super tevreden met het hele team daar een dikke 10.
W Zwaan
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 5 april 2023
Er werd ruim de tijd genomen, ook bij vragen tussendoor, na de bestelling.
Piet de Vos
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 maart 2023
Ons gesprek met Gert ging heel goed en oo wat was hij blij dat wij geen zwarte keuken wilde. Hij dacht goed met ons mee en kwam met mooi voorstel. We wilden even nadenktijd en hadden later op de dag met hem afgesproken. Het voelde al goed maar het is geen broodje kaas dat je koopt zeg ik altijd. Dus terug en de bestelling gedaan. Er komt nog netjes een "controle" afspraak met Netty of alles klopt voordat het echt definitief is. Eventuele foutjes worden er door haar uitgehaald en dus geen teleurstellingen bij levering en montage. De montage verliep ook prima en netjes door Marien. Het fijne van Grando is dat ze zelf de monteurs hebben en niet zoals bij veel andere bedrijven dat dit door een externe partij wordt gedaan. Ook onze PVC vloer voor het hele huis bij Grando gekocht en ook dit is prima verlopen. Wij raden Grando dan ook zeker aan! Inmiddels heeft een vriend ook een keuken bij Grando Hazerswode-Dorp gekocht en naar tevredenheid in gebruik genomen.
Paul Renirie
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 7 maart 2023
Op de een of andere manier was het ontwerp in een vloek en een zucht geregeld. Te snel, nee. Bij latere besprekingen is er niets aan gewijzigd en na installatie bleek alles te kloppen. Alle materialen werden vervolgens precies volgens planning geleverd inclusief chauffeur die tevoren even belt over de exacte tijd. Ook de installatie verliep snel. De creatieve installateur wist handig om te gaan in zijn overleg met de aannemer die de zaak had voorbereid. Nazorg was eigenlijk niet meer nodig maar was wel in ruime mate beschikbaar. En.....wat ziet de keuken er mooi uit.
W. Buwalda
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 2 maart 2023
Een hele goede ervaring gehad. Onze eerste gesprekken met Gert gaven ons een goed inzicht op wat wel en niet kon. Hij dacht goed met ons mee en kon zich goed aansluiten bij onze wensen. Voor mensen die niet goed bekend zijn met de talloze merken, is het fijn dat Grando naar onze mening goede producten in huis heeft. We zijn erg blij met de keuzes die we gemaakt hebben! De uiteindelijke afhandeling van de bestelling hebben we gedaan met Netty, wie ons goed te woord heeft gestaan en ons van A tot Z duidelijk heeft meegenomen in ons eindproduct! Wij raden Grando dan ook zeker aan.
Daan van der Zwet
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 24 februari 2023
Wij hebben een hele nieuwe keuken aangeschaft bij Grando. De service tijdens het voortraject, levering en plaatsing waren top! Gert heeft ons perfect geadviseerd over de mogelijkheden en een hele mooie en praktische keuken voor ons ontworpen. De aannemer heeft de keuken vervolgens heel professioneel en netjes geplaatst. Wij zijn super tevreden, alles is precies conform het ontwerp. We kunnen Grando Hazerswoude van harte aanbevelen!
Fam. Sloesarwij
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 januari 2023
Bij Grando Hazerswoude-Dorp een strakke zwarte keuken gekocht. Verkoper/adviseur Gert heeft ons daar uitstekend in begeleid; zeer vriendelijk, kundig en meedenkend. De plaatsing door monteur Marien was eveneens een zeer prettige ervaring; zeer kundig en uitermate vriendelijk! Wij zijn zeer tevreden over Grando!
Fam. Jansen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 3 december 2022
Goede en persoonlijke service
Guido Rijsemus
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 2 december 2022
Persoonlijke aandacht voor mijn situatie en wensen. Rutger was een echte sparringpartner en -adviseur om mijn droomkeuken te realiseren. De gehele montage heb ik als zeer prettig ervaren dankzij de goede (directe) communicatie van monteur Marien.
Guido Rijsemus
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 2 december 2022
Vriendelijk ontvangst. Grando kwam met goede creatieve oplossingen en dacht goed mee in het ontwerpproces. Levering van de keuken was volgens afspraak en compleet en dat laatste is heel wat in deze tijd. Als laatste ook complimenten voor de monteur. Deze dacht in oplossingen en had daar naast ook nog goed advies voor onderhoud. Al met al een goede ervaring. Ik raad iedereen, die een nieuwe keuken zoekt, Grando Hazerswoude-dorp aan!
Fam. Pasma
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 september 2022