Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Badkameltegels, meubels, douche en toilet enz. geleverd. Goed geholpen bij het kiezen van alles wat nodig was voor een mooie en moderne badkamer.
Hilda Brak
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 juli 2021
Bijzonder goed geholpen door de verkoper (Rutger) in een prachtig opgeknapte winkel. Levering en monteur kwamen ook precies zoals afgesproken. Kan eigenlijk niet beter. Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Betreft Nieuwe kasten(deuren) voor de keuken, inclusief nieuwe grepen en een quooker.
Vincent van Werkhoven
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 31 mei 2021
Bij diverse zaken offerte opgevraagd, Grando Keukens en met name Cas den Ouden stak hier op alle fronten bovenuit. Kennis van zaken, vlotte en perfecte service en een fijne verkoper om zaken mee te doen. Dit alles voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bedankt voor de goede service Cas! Aanvulling ontvangen 29 maart 2021: De keuken is al gemonteerd en is allemaal volgens afspraak verlopen.
Hatim Noura
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 29 maart 2021
Wij hebben hier een badkamer gekocht. Onze badkamer is best klein met een raampje op een onhandige plek waardoor het inrichten best lastig word. Wij werden heel warm en vriendelijk ontvangen in de winkel. Dat gaf al een goed gevoel (we hadden al meerdere badkamerwinkels bezocht). Ons probleem hebben wij aan Amy Zuijderwijk voorgelegd en zij heeft ons de mogelijkheden voorgelegd en laten zien. Badkamer besteld en alles werd uit handen genomen zoals beloofd. De monteur heeft alles keurig gemonteerd volgens de planning en heeft alles weer heel netjes achter gelaten. Ik ben meer dan tevreden met mijn nieuwe inie minie badkamertje en we gaan er nu heerlijk van genieten. Bedankt!
de Boer
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 20 maart 2021
Wij hebben prima contact gehad met Netty, Grando Hazerswoude-Dorp. Luistert goed naar onze wensen, denkt mee, neemt de tijd, komt afspraken na. De door Grando voorgestelde aannemer voor alle voorbereidende werkzaamheden (elektriciteit, loodgieter, stukadoor ed) was qua offerte te duur en in ons geval klantonvriendelijk. Wij hebben voor de werkzaamheden zelf electriciën, loodgieter en stukadoor geregeld. Alles naar wens verlopen. De monteur die via Grando onze keuken kwam installeren, heeft goed werk verricht. Alle keukenonderdelen werden volgens afspraak op tijd geleverd. Alles goed verpakt. Geen beschadigingen. Muv de door Grando voorgestelde aannemer voor de voorbereidende werkzaamheden, zijn wij zonder meer tevreden over Grando
Jacqueline
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 maart 2021
Badkamer van 30 jaar oud naar inloopdouche van nu, mooie glazen wand over de gehele breedte. Dick heeft hier een droom badkamer van gemaakt. Wij zijn super tevreden.
Delfgauw
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Goede service, er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant. Er werd echt tijd voor ons genomen. Goede navolging op afspraak omtrent levering. Aanvulling ontvangen 25 januari 2021: aankoop is geleverd echter hebben we de montage zelf gedaan.
Fam de Buck
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 25 januari 2021
We hebben zeer professioneel advies gekregen. Gert Kropf heeft ons veel geholpen om de juiste mix te vinden tussen onze eisen en budget. We zijn erg blij met de keuken. Achteraf moesten er een paar dingen veranderd worden, maar dat gebeurde heel nauwkeurig en behulpzaam. Top service!
Lena Lambers
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 12 januari 2021
Wij hebben 2 ervaringen: Allereerst de keuze van de nieuwe keuken en de plaatsing ervan. Prima advies en uitvoering. Ten tweede de hulp met lekkage in de keuken en het advies en de afwerking hiervan. Goed dat we besloten hebben om voor Grando te kiezen. voelt deskundig en betrouwbaar
L. van der Meer
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 6 januari 2021
Wij hebben een keuken gekocht, zijn goed geadviseerd en namen de tijd voor ons. inmiddels geplaatst en zijn er super blij mee, alles is zoals we wilden. Levering en montage verliepen soepel en zonder problemen.
M. Gordijn
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 7 december 2020
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Grando heeft ons uitstekend geadviseerd en ook de uitvoering door ervaren monteurs is prima verlopen.
E.J.Swaving
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 28 oktober 2020
Goede service van de adviseur (Gert), luistert goed naar de wensen van de klant en geeft daarop zijn advies. Ook de monteur die wij hadden (Nick) doet alles in overleg met de klant. Mijn complimenten voor deze 2 mensen.
Jeroen Klop
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 oktober 2020
Actief luisterend. meedenkend, oplossingsgericht. keurige inmeting. Liet van alles en nog wat zien. Geen moeite was hem te veel zonder te opdringerig te zijn. Hij liet ons de keuze. Aanvulling ontvangen 11 oktober 2020: Wij hebben een keuken gekocht. Vanwege de complexiteit van de ruimte zijn de werkbladen na de plaatsing ingemeten en deze zijn nu in bestelling. De keuken is beperkt bruikbaar door noodoplossing van degene die de plaatsing heeft gedaan. Wij waren hiervan op de hoogte. Aankoop is geleverd, exclusief werkbladen. Wordt dus later afgemaakt als firma Dekker de werkbladen en achterwanden gaat leveren.
G. Mets
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 6 oktober 2020
Super blij met onze nieuwe keuken! Rutger weet precies na een aantal vragen wat de wensen zijn en heeft perfect inzicht in de ruimte waardoor hij ons uitstekend heeft geholpen.
Antoinette
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 19 september 2020
Wij zijn vakkundig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. De medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn we zeer tevreden over de monteur die de badkamer heeft geplaatst.
Ben Kramer
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 16 september 2020
Een compliment aan Grando Hazerswoude-Dorp en vooral aan Monique, Cas, Rutger en monteur John. De creativiteit, het meedenken, verwerken van de aanpassingen en uiteindelijk levering en plaatsing van de keuken is super verlopen. Wij hebben veel keukenleveranciers gesproken. Het goede gevoel bij Grando hebben jullie volledig waargemaakt. Voor de creativiteit en betrokkenheid om de keuken binnen een bepaalde periode te leveren, volledig te plaatsen en zonder manco waarderen wij enorm. Grando Hazerswoude-Dorp ... een aanrader ... !
Aad
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 september 2020
Inspirerende showroom. De keukenadviseur heeft ons prima geholpen en goed meegedacht. De 3D tekening geeft je een goed idee van wat er geïnstalleerd wordt. De keukenmonteur die alles installeerde was uiterst vriendelijk en heeft de keuken super geïnstalleerd.
Robert
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 7 september 2020
Vriendelijk service met juist advies. Geholpen door Rutger die je op weg helpt in de wondere wereld van keukens. Op een fijne en ontspannen manier een keuken uitgezocht. Alles word goed gecheckt en de communicatie na aankoop verloopt zeer fijn. Zeker een aanrader!
Alexander Kooijman
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 31 augustus 2020