Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een hele nieuwe keuken aangeschaft bij Grando. De service tijdens het voortraject, levering en plaatsing waren top! Gert heeft ons perfect geadviseerd over de mogelijkheden en een hele mooie en praktische keuken voor ons ontworpen. De aannemer heeft de keuken vervolgens heel professioneel en netjes geplaatst. Wij zijn super tevreden, alles is precies conform het ontwerp. We kunnen Grando Hazerswoude van harte aanbevelen!
Fam. Sloesarwij
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 januari 2023
Bij Grando Hazerswoude-Dorp een strakke zwarte keuken gekocht. Verkoper/adviseur Gert heeft ons daar uitstekend in begeleid; zeer vriendelijk, kundig en meedenkend. De plaatsing door monteur Marien was eveneens een zeer prettige ervaring; zeer kundig en uitermate vriendelijk! Wij zijn zeer tevreden over Grando!
Fam. Jansen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 3 december 2022
Goede en persoonlijke service
Guido Rijsemus
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 2 december 2022
Persoonlijke aandacht voor mijn situatie en wensen. Rutger was een echte sparringpartner en -adviseur om mijn droomkeuken te realiseren. De gehele montage heb ik als zeer prettig ervaren dankzij de goede (directe) communicatie van monteur Marien.
Guido Rijsemus
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 2 december 2022
Vriendelijk ontvangst. Grando kwam met goede creatieve oplossingen en dacht goed mee in het ontwerpproces. Levering van de keuken was volgens afspraak en compleet en dat laatste is heel wat in deze tijd. Als laatste ook complimenten voor de monteur. Deze dacht in oplossingen en had daar naast ook nog goed advies voor onderhoud. Al met al een goede ervaring. Ik raad iedereen, die een nieuwe keuken zoekt, Grando Hazerswoude-dorp aan!
Fam. Pasma
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 september 2022
Geweldige begeleiding, luistert goed naar de wensen en adviseert op basis van de vragen. Voor alles was een oplossing of eventueel alternatief.
Henk Burger
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 23 mei 2022
Goed meegedacht met keuken en eiland. Maar jammer dat koelkast en oven nog moeten komen. Keuken van 20k.
Frits Anket
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 21 maart 2022
Erg goede aandacht en hulp gekregen! De keuken is goed samengesteld en zijn daarom direct door gegaan voor de badkamer
Smid
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 7 februari 2022
na een bezoek aan de showroom hebben we een 3 d tekening gemaakt met onze wensen bij Grando. hierna zijn nog twee keer terug geweest met wensen van tegels en plaatsing bad en inloopdouche en zijn deze toegepast in de 3d tekening op laatste moment zijn we ook nog bij de tegelleverancier geweest op advies van Grando voor de vloer tegel te bewonderen. door er samen met de adviseur over te brainstormen is er een mooi resultaat ontstaan. de bad kamer die is neer gezet is precies zo als we hem hadden voorgesteld. ook de badkamer bouwer heeft in goed overleg diverse wensen toegepast in deze mooie badkamer, wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Joke en Tim Luyken
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 december 2021
Badkameltegels, meubels, douche en toilet enz. geleverd. Goed geholpen bij het kiezen van alles wat nodig was voor een mooie en moderne badkamer.
Hilda Brak
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 juli 2021
Bijzonder goed geholpen door de verkoper (Rutger) in een prachtig opgeknapte winkel. Levering en monteur kwamen ook precies zoals afgesproken. Kan eigenlijk niet beter. Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Betreft Nieuwe kasten(deuren) voor de keuken, inclusief nieuwe grepen en een quooker.
Vincent van Werkhoven
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 31 mei 2021
Bij diverse zaken offerte opgevraagd, Grando Keukens en met name Cas den Ouden stak hier op alle fronten bovenuit. Kennis van zaken, vlotte en perfecte service en een fijne verkoper om zaken mee te doen. Dit alles voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bedankt voor de goede service Cas! Aanvulling ontvangen 29 maart 2021: De keuken is al gemonteerd en is allemaal volgens afspraak verlopen.
Hatim Noura
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 29 maart 2021
Wij hebben hier een badkamer gekocht. Onze badkamer is best klein met een raampje op een onhandige plek waardoor het inrichten best lastig word. Wij werden heel warm en vriendelijk ontvangen in de winkel. Dat gaf al een goed gevoel (we hadden al meerdere badkamerwinkels bezocht). Ons probleem hebben wij aan Amy Zuijderwijk voorgelegd en zij heeft ons de mogelijkheden voorgelegd en laten zien. Badkamer besteld en alles werd uit handen genomen zoals beloofd. De monteur heeft alles keurig gemonteerd volgens de planning en heeft alles weer heel netjes achter gelaten. Ik ben meer dan tevreden met mijn nieuwe inie minie badkamertje en we gaan er nu heerlijk van genieten. Bedankt!
de Boer
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 20 maart 2021
Wij hebben prima contact gehad met Netty, Grando Hazerswoude-Dorp. Luistert goed naar onze wensen, denkt mee, neemt de tijd, komt afspraken na. De door Grando voorgestelde aannemer voor alle voorbereidende werkzaamheden (elektriciteit, loodgieter, stukadoor ed) was qua offerte te duur en in ons geval klantonvriendelijk. Wij hebben voor de werkzaamheden zelf electriciën, loodgieter en stukadoor geregeld. Alles naar wens verlopen. De monteur die via Grando onze keuken kwam installeren, heeft goed werk verricht. Alle keukenonderdelen werden volgens afspraak op tijd geleverd. Alles goed verpakt. Geen beschadigingen. Muv de door Grando voorgestelde aannemer voor de voorbereidende werkzaamheden, zijn wij zonder meer tevreden over Grando
Jacqueline
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 maart 2021
Badkamer van 30 jaar oud naar inloopdouche van nu, mooie glazen wand over de gehele breedte. Dick heeft hier een droom badkamer van gemaakt. Wij zijn super tevreden.
Delfgauw
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 1 maart 2021
Goede service, er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant. Er werd echt tijd voor ons genomen. Goede navolging op afspraak omtrent levering. Aanvulling ontvangen 25 januari 2021: aankoop is geleverd echter hebben we de montage zelf gedaan.
Fam de Buck
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 25 januari 2021
We hebben zeer professioneel advies gekregen. Gert Kropf heeft ons veel geholpen om de juiste mix te vinden tussen onze eisen en budget. We zijn erg blij met de keuken. Achteraf moesten er een paar dingen veranderd worden, maar dat gebeurde heel nauwkeurig en behulpzaam. Top service!
Lena Lambers
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 12 januari 2021
Wij hebben 2 ervaringen: Allereerst de keuze van de nieuwe keuken en de plaatsing ervan. Prima advies en uitvoering. Ten tweede de hulp met lekkage in de keuken en het advies en de afwerking hiervan. Goed dat we besloten hebben om voor Grando te kiezen. voelt deskundig en betrouwbaar
L. van der Meer
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 6 januari 2021