Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn bij deze vestiging geholpen door Gert kropf. Maar iedereen daar op de werk vloer waren super gezellig en vriendelijk. Was best spannend om een droom keuken te vinden met het geld wat er te besteden was. Maar Gert kropf heeft het zo weten te maken dat al onze wensen werden gerealiseerd. Onwijs bedankt. Ook de service achteraf koelkast bromt word goed opgenomen. Was zelf best wantrouwig maar raad grando zeker aan we zijn super tevreden
Broker
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 30 januari 2020
Wij hebben gekozen voor Grando Hazerswoude- Dorp, omdat Rutger Groenendijk vertelde dat hun kracht ligt bij het 'ontzorgen'. En dat hebben ze gedaan! Wij hebben de hele woonkamer verbouwd, van plafond tot vloer en alles wat daartussen zit. De keuken en vloer hebben wij bij Grando gekocht en zij werken samen met zeer vakkundige bedrijven die de gehele verbouwing hebben verzorgd. Wij hebben ons niet druk hoeven maken over planning, dat werd allemaal geregeld. Het liep allemaal naadloos op elkaar over waardoor de verbouwing soepel is verlopen. Communicatie verliep ook heel prettig. Alles wordt opgepakt, afspraken zijn nagekomen. Kortom, Grando Hazerswoude is een absolute aanrader!
Kris
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 23 december 2019
Op zoek naar keuken en sanitair in Hazerswoude uitgekomen. Vakkundig en goed geholpen door Johan Groenendijk. De adviezen waren realistisch en maatwerk. Dat leidde tot een heel mooi resultaat. Ook de installatie en de after service was zeer goed. We zijn tevreden klanten en kunnen deze leverancier zeker aanbevelen.
Lucas
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 december 2019
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht hier. We zijn goed geholpen bij het samenstellen en ontwerpen van de keuken, we kregen voldoende ruimte om zaken naar wens aan te passen en er werd goed meegedacht. Aanvulling ontvangen 26 september 2019: De keuken is begin augustus geleverd en gemonteerd door Grando. We zijn hier zeker tevreden over, al heeft de montage wel anderhalve week geduurd. De monteur deed het rustig aan, maar hij was wel heel secuur, dat was prettig. Er moest op sommige punten geïmproviseerd worden in verband met ongelijke muren en vloeren, maar alles is naar tevredenheid opgelost.
Kevin
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 23 september 2019
Wij hebben een keuken gekocht. We hoefde nergens achteraan te bellen. Processen liepen goed en namen daarmee onze zorgen weg. Buiten dat hadden wij geen visueel beeld bij onze keuken dit heeft onze adviseur voor ons werkelijk gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat, maar ook vanaf de tekening t/m de plaatsing!
Tim
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 23 augustus 2019
Een prachtige keuken gekocht bij Grando Hazerswoude Dorp. Plezierig gesprek en goede afspraken, die allen werden nagekomen. Uitstekende aflevering en montage. Een aanrader.
R. Vunderink
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 9 augustus 2019
Na een keukenbrandje heeft, na 1 telefoontje, adviseur Johan onmiddellijk actie genomen en de schade voor ons getaxeerd. na acceptatie door de expert heeft hij ideeën aan de hand gedaan voor herstel en modernisering waarbij hij onze inbreng daarin mee verwerkte. de door hem gezonden monteur heeft e.e.a. snel en vakkundig geïnstalleerd
Herman Spruitenburg
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 12 juli 2019
Keuken, douchewand en badkamerkast gekocht. Zeer te spreken over de kwaliteit en de mensen. Aanvulling ontvangen 24 juni 2019: In maart 2019 gemonteerd en bevalt prima.
Nel Voskuilen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 24 juni 2019
Keuken perfect. Pvc vloer nooit meer.wel prima gelegd alleen na opmeten 6 vierkante meter over a 59,95 wat wij weg konden gooien.en zitten nu nog steeds op een deurmat te wachten
J.Neeleman
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 27 mei 2019
Het is een prachtige keuken en een mooi geheel geworden. Goede service en klantvriendelijk. Ton heeft de keuken geplaatst en doet dit zeer nauwkeurig.
Jacqueline van der Boon
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 17 mei 2019
Badkamer gekocht. Zeer tevreden over het advies in de showroom en over de montage. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en afspraken werden goed nagekomen.
Jaco van der Worp
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 4 mei 2019
Met behulp van verkoper Gert Kropf onze droomkeuken samen gesteld. Waar wij dachten dat bepaalde opties niet haalbaar waren voor ons, heeft Gert ons laten zien dat er veel mogelijk is.
Hans Heijdt
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 3 mei 2019
Keuken laten renoveren, ziet er weer mooi uit
C van Velzen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 3 mei 2019
Keuken gekocht bij Grando Keukens. Alles volgens afspraak en een hele goede monteur die alles perfect geïnstalleerd heeft
Jaco Guijt
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 19 april 2019
We zijn zeer goed geholpen en aan onze wensen voldaan bij een aankoop van een nieuwe keuken. Alles is in een keer geleverd en montage was perfect
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 16 april 2019
We zijn erg goed geholpen bij het samenstellen van onze nieuwe keuken. De keuken is alles op tijd geleverd en goed gemonteerd.
dj. bolta
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 15 april 2019
Onze keukenrenovatie is erg geslaagd! Het is mooi geworden en er is netjes gewerkt.
Sytze
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 10 april 2019
hele keuken gekocht goede ervaring prima geholpen Aanvulling ontvangen 10 april 2019: De keuken is geleverd, en hij is prima gemonteerd we zijn zeer tevreden.
J.C. van Sandijk
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 10 april 2019