Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Een aanrader goed advies en ondersteuning.
Gerda van der Spek
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Goed geholpen door Loes in de showroom die ruimschoots de tijd nam om al onze wensen in kaart te brengen. De badkamerspullen zijn tijdig afgeleverd en vakkundig gemonteerd door Perry en zijn mannen van Driessche Bouw. Hij kwam ook met goede adviezen hoe het een en ander te monteren.
S. van Zijp
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Vanaf ontwerp tot plaatsing prima geregeld. Ze nemen de tijd om met je mee te denken en komen met goede ideeën. Ook is de keuken snel en vakkundig geplaatst.
Familie Westmaas
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 4 april 2020
In april 2017 is de keuken naar volle tevredenheid geplaatst. Echter het aanrechtblad vertoonde al na 1 jaar tekenen van slijtage. Na 3x klagen in 3 jaar tijd kwam er steeds iemand van het bedrijf kijken wat het blad geleverd had. Hun conclusie was dat het door het schuiven van voorwerpen op het aanrechtblad kwam. Echter het blad was aan ons verkocht als “hufterproof”. Het zou zeker tegen een stootje kunnen. De directie van Grando Hazerswoude heeft uiteindelijk goede actie indernkmen en heeft ons een nieuw blad aangeboden. We kozen nu voor een composiet blad waar we een schappelijke meerprijs voor betaalden. Het vervangen was kosteloos en verliep soepeltjes en zonder schade. Wij zijn heel blij nu met het resultaat.
Familie de Haas
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 26 februari 2020
Wij zijn bij deze vestiging geholpen door Gert kropf. Maar iedereen daar op de werk vloer waren super gezellig en vriendelijk. Was best spannend om een droom keuken te vinden met het geld wat er te besteden was. Maar Gert kropf heeft het zo weten te maken dat al onze wensen werden gerealiseerd. Onwijs bedankt. Ook de service achteraf koelkast bromt word goed opgenomen. Was zelf best wantrouwig maar raad grando zeker aan we zijn super tevreden
Broker
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 30 januari 2020
Fred Somsen is goed geholpen met de aanbieding door Hr. Biegnole van Grando Hazerswoude Dorp. Het montage bedrijf P.B heeft prima werk geleverd
Fred Somsen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 15 januari 2020
Wij hoorden van een schoondochter dat haar ouders daar goed geslaagd waren .Zo kwamen we in Hazerswoude .We werden geholpen door Johan . We zijn een aantal keren terug geweest en hebben een keuken gekocht .Johan was vriendelijk en geduldig .We hadden er allebei mijn man een goed gevoel over .
Dhr Buchner
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 7 januari 2020
Badkamer offerte aangevraagd bij Grando professioneel en vriendelijk geholpen
Bas
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 januari 2020
Zeer tevreden over de advisering en begeleiding vanuit grando hazerswoude dorp
Karin
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 30 december 2019
Wij hebben gekozen voor Grando Hazerswoude- Dorp, omdat Rutger Groenendijk vertelde dat hun kracht ligt bij het 'ontzorgen'. En dat hebben ze gedaan! Wij hebben de hele woonkamer verbouwd, van plafond tot vloer en alles wat daartussen zit. De keuken en vloer hebben wij bij Grando gekocht en zij werken samen met zeer vakkundige bedrijven die de gehele verbouwing hebben verzorgd. Wij hebben ons niet druk hoeven maken over planning, dat werd allemaal geregeld. Het liep allemaal naadloos op elkaar over waardoor de verbouwing soepel is verlopen. Communicatie verliep ook heel prettig. Alles wordt opgepakt, afspraken zijn nagekomen. Kortom, Grando Hazerswoude is een absolute aanrader!
Kris
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 23 december 2019
Op zoek naar keuken en sanitair in Hazerswoude uitgekomen. Vakkundig en goed geholpen door Johan Groenendijk. De adviezen waren realistisch en maatwerk. Dat leidde tot een heel mooi resultaat. Ook de installatie en de after service was zeer goed. We zijn tevreden klanten en kunnen deze leverancier zeker aanbevelen.
Lucas
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 december 2019
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht hier. We zijn goed geholpen bij het samenstellen en ontwerpen van de keuken, we kregen voldoende ruimte om zaken naar wens aan te passen en er werd goed meegedacht. Aanvulling ontvangen 26 september 2019: De keuken is begin augustus geleverd en gemonteerd door Grando. We zijn hier zeker tevreden over, al heeft de montage wel anderhalve week geduurd. De monteur deed het rustig aan, maar hij was wel heel secuur, dat was prettig. Er moest op sommige punten geïmproviseerd worden in verband met ongelijke muren en vloeren, maar alles is naar tevredenheid opgelost.
Kevin
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 23 september 2019
Wij hebben een keuken gekocht. We hoefde nergens achteraan te bellen. Processen liepen goed en namen daarmee onze zorgen weg. Buiten dat hadden wij geen visueel beeld bij onze keuken dit heeft onze adviseur voor ons werkelijk gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat, maar ook vanaf de tekening t/m de plaatsing!
Tim
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 23 augustus 2019
Een prachtige keuken gekocht bij Grando Hazerswoude Dorp. Plezierig gesprek en goede afspraken, die allen werden nagekomen. Uitstekende aflevering en montage. Een aanrader.
R. Vunderink
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 9 augustus 2019
Na een keukenbrandje heeft, na 1 telefoontje, adviseur Johan onmiddellijk actie genomen en de schade voor ons getaxeerd. na acceptatie door de expert heeft hij ideeën aan de hand gedaan voor herstel en modernisering waarbij hij onze inbreng daarin mee verwerkte. de door hem gezonden monteur heeft e.e.a. snel en vakkundig geïnstalleerd
Herman Spruitenburg
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 12 juli 2019
Keuken, douchewand en badkamerkast gekocht. Zeer te spreken over de kwaliteit en de mensen. Aanvulling ontvangen 24 juni 2019: In maart 2019 gemonteerd en bevalt prima.
Nel Voskuilen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 24 juni 2019
Keuken perfect. Pvc vloer nooit meer.wel prima gelegd alleen na opmeten 6 vierkante meter over a 59,95 wat wij weg konden gooien.en zitten nu nog steeds op een deurmat te wachten
J.Neeleman
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 27 mei 2019
Het is een prachtige keuken en een mooi geheel geworden. Goede service en klantvriendelijk. Ton heeft de keuken geplaatst en doet dit zeer nauwkeurig.
Jacqueline van der Boon
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 17 mei 2019