Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

aanvulling gekocht. Luisterend oor en extra advies. Tips om plaatsen te versnellen. Levering voor de verwachte datum.
r bovelander
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 3 augustus 2020
Voldoende inspiratie in de showroom. Deskundig advies. Prima montage. Oplevering laat nog op zich wachten. Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Goed gemonteerd. Enkele kleine opleverpunten.
Eddy
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 juli 2020
We hebben de oude keuken met nieuwe frontjes/blad laten renoveren. Veel keuzemogelijkheden en goede uitleg in de showroom. Afspraken levering zijn goed nagekomen en de renovatie/ montage door Wim is heel netjes uitgevoerd.
Fam. Verbeij
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 1 juli 2020
Perfect geholpen. Rutger snapt wat je wil en komt met de goede oplossingen. Ook flexibel als je achteraf toch van gedachten verandert. Zelfs weken na de order nog van kraan gewisseld.
Wim
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 29 juni 2020
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en de service van goed wij zijn op een prettige en professionele manier geholpen. Het installeren is prima gedaan vriendelijke en prettig.
marja schoenmaker
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 27 mei 2020
Een nieuwe keuken begint met het maken van een eigen plan. We waren al een eind op weg, maar gelukkig heeft Rutger Groenendijk van Grando Hazerswoude heel scherp met ons meegedacht en daardoor ons conceptplan geperfectioneerd. Een ervaren monteur heeft zeer zorgvuldig en met veel oog voor detail de nieuwe keuken geïnstalleerd. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat. Grando Hazerswoude bevelen we daarom graag aan voor de aankoop van een nieuwe keuken. Kitty van der Schaaf Piet van der Lei
Piet van der Lei/Kitty van der Schaaf
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 14 mei 2020
Betrof renovatie van een bestaande keuken en ging daarbij met name om vervanging van de laden en deurtjes. Tevens vervanging boiler, kookgedeelte en oven. Na aantal gesprekken gekomen tot een oplossing die paste bij wat wij voor ogen hadden. De monteur die de werkzaamheden heeft uitgevoerd heeft perfect werk geleverd.
Bram Abels
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 6 mei 2020
Een prettig bedrijf, met uitstekende adviseurs, bekwaam, rustig en zeer prettig in de omgang. Ik zou iedereen Grando aanbevelen
Henk Jochems
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 6 mei 2020
wij zijn zo blij met onze nieuwe badkamer ,vanaf het moment dat we bij Grando binnen stapte werden we super geholpen en met ons meegedacht.Allemaal vriendelijke mensen. Monteur die het plaatste dacht ook nog mee en zo hopen we nog heeel veeel jaren plezier te hebben van onze badkamer. We raden het iedereen aan om bij jullie te gaan.
J.Straathof
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 21 april 2020
Een aanrader goed advies en ondersteuning.
Gerda van der Spek
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Goed geholpen door Loes in de showroom die ruimschoots de tijd nam om al onze wensen in kaart te brengen. De badkamerspullen zijn tijdig afgeleverd en vakkundig gemonteerd door Perry en zijn mannen van Driessche Bouw. Hij kwam ook met goede adviezen hoe het een en ander te monteren.
S. van Zijp
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Prettig bedrijf met adviseurs die de tijd nemen om naar de wensen te luisteren meedenken voorstellen doen en wijzigingen in goed overleg verwerken. Levering conform afspraak deskundige monteur en goede informatie inzake after sale. Een bedrijf om aan te bevelen.
Leenen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 april 2020
Vanaf ontwerp tot plaatsing prima geregeld. Ze nemen de tijd om met je mee te denken en komen met goede ideeën. Ook is de keuken snel en vakkundig geplaatst.
Familie Westmaas
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 4 april 2020
In april 2017 is de keuken naar volle tevredenheid geplaatst. Echter het aanrechtblad vertoonde al na 1 jaar tekenen van slijtage. Na 3x klagen in 3 jaar tijd kwam er steeds iemand van het bedrijf kijken wat het blad geleverd had. Hun conclusie was dat het door het schuiven van voorwerpen op het aanrechtblad kwam. Echter het blad was aan ons verkocht als “hufterproof”. Het zou zeker tegen een stootje kunnen. De directie van Grando Hazerswoude heeft uiteindelijk goede actie indernkmen en heeft ons een nieuw blad aangeboden. We kozen nu voor een composiet blad waar we een schappelijke meerprijs voor betaalden. Het vervangen was kosteloos en verliep soepeltjes en zonder schade. Wij zijn heel blij nu met het resultaat.
Familie de Haas
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 26 februari 2020
Wij zijn bij deze vestiging geholpen door Gert kropf. Maar iedereen daar op de werk vloer waren super gezellig en vriendelijk. Was best spannend om een droom keuken te vinden met het geld wat er te besteden was. Maar Gert kropf heeft het zo weten te maken dat al onze wensen werden gerealiseerd. Onwijs bedankt. Ook de service achteraf koelkast bromt word goed opgenomen. Was zelf best wantrouwig maar raad grando zeker aan we zijn super tevreden
Broker
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 30 januari 2020
Fred Somsen is goed geholpen met de aanbieding door Hr. Biegnole van Grando Hazerswoude Dorp. Het montage bedrijf P.B heeft prima werk geleverd
Fred Somsen
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 15 januari 2020
Wij hoorden van een schoondochter dat haar ouders daar goed geslaagd waren .Zo kwamen we in Hazerswoude .We werden geholpen door Johan . We zijn een aantal keren terug geweest en hebben een keuken gekocht .Johan was vriendelijk en geduldig .We hadden er allebei mijn man een goed gevoel over .
Dhr Buchner
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 7 januari 2020
Badkamer offerte aangevraagd bij Grando professioneel en vriendelijk geholpen
Bas
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 6 januari 2020